3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#1335 eleve gyanus ez a 3 vs. terrorszervezet felállás
de ahogy hallom ezket a 20-25 fős henteket :)
arcade -
#1334 hát szopóka a vége fele egyre jobban a game!
kasztrálni kéne aki kitalálta ezt a csekkpointos rendszert! -
#1333 Megvan köszi! Kicsit elszoktam a lövöldözős játékoktól 1,5 év wow-al! :D -
#1332 helo nem tudja valaki hogy kis hazánkba mikor lehet kapni és mennyiért? -
Hellsing47 #1331 mint azt már elöttem ezerszer leirták :
rakd be az eredeti cd-t :D -
bdani92 #1330 Valaki segítsen nekem légyszíves mer leszettem a daemon tools 4.08-at elindítottam azt a YASU-t vagy mi a tököt és így is azt írja ki h rakjam be az eredeti CD-t. Mit tegyek ???? -
#1329 muszáj -
csoola #1328 akkor ugy látszik, vmit mégsem követtél... muszály mennie, ha ugy van, ahogy leirtam -
csoola #1327 kiggyo:D ugy h odalépsz az ajtohoz, és az aljára nézel, kiirja h snake cam -
#1326 kígyó kamera -
#1325 Kigyó kamerát hogy tudom használni? nem jöttem rá. -
#1324 1. mindig visszaolvasok!
2. úgy csináltam és nem megy!
3. mielőtt feltételezel, előbb kérdezz! -
csoola #1323 és sztem, aki tudja szerkeszteni a faq-t, az jelezzen, elmondom neki, hogy kell faján és könnyen megcsinálni, hogy tudja böviteni, aztán kicsit nagyobb betüvel, akár nagyobb betüközzel irja ki, és aki értelmetlenül kérdezösködik, h mondjuk neki kiirja h rossz, meg nem megy jol, nincs kép, nem indul stb. mert nem lvasta el h CSAK ÉS KIZÁROLAG SM3 KARIVAL MEGY, a többi gyökérrel együtt kapjon 1 büntipontot /lehet h kissé fáraszto vok, de csak mert már qvára unom ezt, h semmi másrol nem szol a topik, minthogy ki h tudja elinditani a game-t meg ilyenek -
csoola #1322 ölég lúzer vagy, mert te sem tudsz visszaolvasni, de nekem nem gond ezt mindig beirni, hogy olvasd el a régebbi hsz-em, amiben leirtam h kel patchel megcsinálni, ne kérje senki h keressem meg helyette, aki nem ér rá, az elsétál a boltba, aztán megveszi, tök szeretem ezeket minden egyes béna hsz-nél elmondani... -
#1321 Biztos lúzer vagyok, de azzal sem megy. úgyhogy uninstall, aztán install! És no patch! :D -
Tomy Lee #1320 Igen -
#1319 Leszedtem a GCW-rőla mini image-t. amiko rkicsomagolom 61kbyte-ból 3Gb-ot csomagol ki! Ez normális??? -
csoola #1318 és nemotm h van-e köze hozzá a patch-nek vagy sem, de én azzal játszok /és sajna nem eredeti a game, ha lehet, akkor majd a jézuska hozza:D/ -
csoola #1317 1024*768 felbontás, minden fullon, kivéve a shadows, azt csak mediumra mertem állitani, igy egészen játszhato, élevezetes, bár néhol, mint irtam, sok ellenfélnél, nagyobb modellezendö terekkel, azért röcög, amugy sztem bagyon szép, és nagyon ott van a fíling:D -
Gascan #1316 Milyen felbontáson és milyen beállitások mellett megy neked a játék 7600GT-vel? -
#1315 köszi! a dvdrom letiltás bejött! -
#1314 Rosszul tetted... -
csoola #1313 vagy egszerüen visszaolvasol, és látod. h lehet elrejteni jol (nem láma programokkal) a lemzmeghajtot, és már nem is kel szétszedni a gépet, én még a belsejét például csak 1x láttam az uj gépnek... -
csoola #1312 IGEN NEM MEGY X850-en, ha nagyon akarod akkor se, nem is fogsz látni semmit, amig nem lesz a gépedben UJABB kártya!/direkt nem azt irtam h erös, mert jo kari az, csak már a technologia alulmaradt.../ -
#1311 igen geforce mx440-nel ne is próbálkozz, vaze
(x850xt-n futnia kéne, sztem...) -
#1310 ATI RADEON X1600/X1800/X1900
NVIDIA GeForce 6600GT/6800/7300/7600/7800/7900
csak ezekkel indul el??????????? nemtom mi a fasz van.. pecs fel van teve.. bejon az ubisoft meg az unreal logo... de mar az unreal logo is kb 20 mp ig lathato..ezekutan a loading felirat megjelenik es azt nezem 20 percig.... ezekutan bejon a nagy sotetseg es ha az egeret mozgatom akkor hallom ahogy a menuben turkal a kurzor de szart se latok. nameghat a 20 percnyni loading felirat:D:D:D:d LOL.. letoroltem a kecibe -
#1309 Nah kivégeztem én is. A "vége" kúva szar volt, de összeségében nagyon tetszett a játék. :) -
#1308 Hát. Pedig én a fülkéből védtem :-)
Lesz annál 1 sokkal durvább rész is.. Ahol most vagyok. -
MrAndree #1307 Azokkal nem nagyon volt időm foglalkozni de gondoltam a fülkében maradó kedves társam elbír velük amíg én a másik oldalon egy támadó hadsereget tartok vissza. De asszem túl sokat vártam tőle. :) -
Gabe18 #1306 De azt ugye tudod hogy a fülke mögött (hát nem pont mögötte de az eredeti támadási irány szerint nézve) is van egy ajtó,kb 5 méterre a fülkétől,ami a támadók első hulláma után nyilik ott ki,és onnan is jön asszem 3 ellenség.Na most ha te elmész onnan azok meg kijönnek,akkor az ugy nem biztos hogy jó.
De ha tudtad akkor nem szóltam.
(meg ha egyáltalán jól azonositom hogy hol vagy,de asszem igen) -
MrAndree #1305 Úgyis panaszkodtak, hogy kevesen írnak konkrétan a gameről a topikba. Na én most megteszem. Marha jó játék volt, kár hogy azon kevés játékok közé fog tartozni amit valószínűleg sose fogok végigvinni annyira felhúzott. Történt ugyanis hogy az utolsó pályán tartok és van egy olyan rész a gáton amikor egy kis üvegezett fülkében valami konzollal szarakodik az egyik társam nekünk pedig őt kéne védeni kb 20-30 ellenség ellen. Mivel eddig nem jelentett a játék különösebb kihívást így gondoltam nem lesz baj. Aztán azt vettem észre hogy kb 10 másodperc és vesztettünk mert szétkapták a konzolt. Még kétszer próbáltam aztán máshogyan próbálkoztam mert a fülkéből nem lehet védeni. Visszamentem az elejére, hogy közvetlenül onnan éújem a kijövő ellenséget. Az a baj hogy hiába kell csak az egyik társam a konzolhoz, a másikat nem tudom utasítani így a végeredmény az hogy én nézek szembe 25 ellenséggel ami kicsit necces. Kb 15 próbálkozás után már eljutottam addig, hogy megtaláltam azokat a pontokat amik között ugrálva engem nem tudnak elkapni. Csakhogy egyszerűen képtelen vagyok olyan gyorsan leszedni őket, hogy ne lőjék szét a konzolt. Társaim persze szépen bambán ülnek a fülkében és egyetlen lövést nem eresztenek meg. Én meg szépen leszedek 20 ellenséget /így kb 30adik próbálkozásra már mindet fejlövéssel/ az utolsó pár /általában 2-3 marad de volt már hogy csak egy/ meg folyton kilövi a konzolt. És itt fogtam magam és feladtam mert már kicsit ideges vagyok. Ne értsetek félre én szeretem a kihívást de ami sok az sok. -
strebacom #1304 aha, tudtam hogy valamit elfelejtettem, nagyon köszönöm a segitségedet!!!!! -
bacsi5514 #1303 Vinni kell a túszt is -
bacsi5514 #1302 Akinek ne megy: BLINDWRITE ne legyen a gépem -
strebacom #1301 Kérnék egy kis segitséget, vagy mentést?
Ott tartok, amikor kijösz a kaszinóból a garázson keresztül, és ott áll két öltönyös FBI-os faszi,megyek a checkpoint-hoz és semmi nem történik nemtudok tovább menni, miez valami bug, esetleg kérhetnék egy mentést a köv.pályától....
Elöre is köszi!!! -
#1300 írd lassan és szótagolva, akkor talán... -
Gascan #1299 irja meg valaki, hogy x1950pro-val megy -e a game full detailon 1280*1024en letszi -
GazCamp3r #1298 nem vmi jó az angolom...
szétnéztem, de nem találtam...
:( -
GazCamp3r #1297 nem vmi jó az angolom...
szétnéztem, de nem találtam...
:( -
Daniel Ryan #1296 Szivesen de máskor inkább nézz szét elősször a controlls-ba!!