Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SG rock
én tavaj nyáron vettem asszem 7k-ért a rainbow six vegast

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Mike
amikor kiadták sem volt drága, csak 8k
olcsóbb mint az EA*s 12k

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

SG rock
"Qrva nagy gépigényû"<#nevetes1>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

davidka003
"mehet rá a friss peccs"

Másolt játékhoz is van patch, csak kell hozzá egy újabb verziójú crack.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

A Double Agent is Unreal 3-as meg a Vegas is. Qrva nagy gépigényû motor. Mondjuk a DA egy bughalmaz, a Vegas meg optimalizálatlan. Ezért érdemes eredetiben megvenni õket (már szaréhúgyé adják exclusive-ban), mert akkor mehet rá a friss peccs, és javítanak a dolgokon, no meg psze a multi miatt, ami a Vegas szíve-lelke.

Because fuck you. That\'s why.

SG rock
Ok, már amugy mindent megtaláltam a lézer meg az R hosszan nyomva és jobbra...

Shep
A gránát gadget néven fut ha jól emlékszem. A lézer nem jut eszembe, de nincs is semmi értelme.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SG rock
Hello!
Csak azt szeretném megtudni, hogy a fegyvereken a lézert, hogy kapcsolom be vagy, hogy használom? És mi a gránát, sehol sem találom a bill. parancsot.

THX

MarkBlade
Kár hogy csak 4-en lehet tólni coopban.. 😞
Mike
ezzel együtt nagy jóság a Vegas mulitban co-op módban
én megmondom neked öszintén Raven Shieldben sem terveztem utvonalat, nem mondtam a népeknek, hogy nyissanak be, stb
én csak élõ személyekkel játszom, botokkal nem
jó mondjuk ez a nagy adok-kapok, ellenfél tüzel mint állat lehetne jobb, de ez csak egy játék
nem kiképzõszoftver

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Qwerty4
A crack normális.Nem ez lehet itt a gond.
De hogyha már 3 különbözõ játéknál elõfordult a dolog akkor ezután sztem valahol nálam kell keresni a hibát (szoftverek, hardverek), nem a játékokban külön.
De hogyha megtalálnánk a közös pontot a 3 gameben akkor rájöhetnénk mi zavarja õket, mert vmit nem kedvelnek a gépemen, legalábbis gondolom én...

Qwerty4

Prince23
Szedj le vmi krekket... ne az isost használd vagy mi.

Qwerty4
Kipróbáltam, de nem megy rendesen. 😞
Újraindíts a gépet, konfigom megvan neki.
2600xt, athlon 64 4000+, 2 GB Kingston, MSI Neo V2 alaplap.
Furcsa hanggal indul újra, semmi kékhalál persze.Már a 3. játék ami így csinált, a Double Agent és Riddickel volt kisértetisesen hasonló gondom.
Mindegyik különbüzû grafika motorral rendelkezik.A többi Unreal 3-as játék nálam simán ment.
Valakinek vmi ötlete?

Qwerty4

davidka003
Megy rajta kb medium körül, de sok beállítási lehetõség nincs.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Én is pont ma gondoltam, hogy elkezdem😊
Itt pihen már egy ideje.....

gyõzzetek meg jó a játék?

gyakorlati kérdés: dual proci, HD2600 512 -es VGA, 2 giga RAM, menni fog rajta? milyen beállításokkal kb?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Inkább késõbb mint soha<#nyes>Fõleg egy ilyen jó játékot,nem szabad kihagyni.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Qwerty4
+ fav topik

Egy kis késéssel ma én is kipróbálom ezt a játékot. 😊

Qwerty4

egyébként a Ghost Recon sorozat még valóban õrzi a régi hagyományokat.annak idején a legelsõvel éjjeleket játszozzunk végig LAN-ban.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

az R6 sorozatot éppen az tette egyedivé,és a játékpiacon nélkülözhetetlenné,hogy a taktikai elemekre tette a hangsúlyt,és nem arra,hogy egy forgócsöves minigun-nal henteld a mutáns ûrlényeket.a raven shield,és a kiegészítõi voltak az utolsó igazi R6-ek.azokban éppen az útvonaltervezés,és a többi ezernyi apróság volt a szép.akinek meg az felesleges,az menjen el CS-ni,vagy Unreal-ozni.ott csak futni kell,és az egérgombot folyamatosan nyomni.a Vegas valóban nagyon szép,és pont.gyakorlatilag bármilyen ellenséget tehettek volna bele,zombikat,vagy ûrlényeket,mert a lényege a régi R6-eknek már nincs benne ebben a játékban.a Vegast egy esõs szombaton végig lehet játszani.de pl a Black Thorn-al,vagy a Rouge Spear-el hónapokig szórakoztam annak idején.egy egy küldetést többször,többféleképpen is megcsináltam.és azok a játékok elfértek max 2 cd-n.most egy átlag FPS legalább 4-6 giga,és csak gyalogolni kell egy útvonalon,ahol az eléd kiugró ellenfeleket kell lelõni.és a nehézséget az jelenti,hogy az ellenség száma növekszik a játék vége felé.de egyvalamiben mind megegyezik.jó,ha 2 napig lekötik az embert.így viszont irreális az alkalmankéni 12-13ezer forintos ár.szerintem.bár én is R6 hívõ vagyok,és ezt is megvettem a gyûjteménybe,csak úgy mint az eddigieket.azért egyszer érdemes végig játszani ezt is.jó szórakozást mindenkinek!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Az útvonaltervezés nem volt felesleges, az volt az igazi kihívás! Az esszencia a Raven Shield-ben: amikor az útvonalakat jelölted ki, majd ghost camerával (tehát nem résztvevõként) figyelted, ahogy végrehajtják az embereid, hát az fenomenális volt. Ebbõl hiányzik minden, ami a RS-ben volt: embereid megválasztása, felszerelésük kiválasztása, nem lehet lehasalni, nem lehet sprintelni, nem lehet kihajolni, ajtókat csak kibaszni tudod, nem tudod csendben kinyitni, egy csomó felszerelés is hiányzik, lone wolf/ hostage rescue alapból nincs single-ben, és még sorolhatnám, de persze a hangulat! Na az hiányzik a legjobban. Ez egy xbox360 konzolport, maga ubi is bevallotta (ezért nincs elég grafikai opció sem benne, pedig ez is unreal engine), és attól félek, a vegas 2 is az lesz. 1 dolog miatt fogom azt is megvenni: az újraírt Raven Shield
pályák miatt, és nem vagyok egyedül ezzel. Mindemellett, hogy árkádsútert csináltak a szivárványból, még mindig inkább ezerszer vegasz, mint valami kóllofdúti hányadék.

alma2
Te mit szerettel az elozo reszekben ? Anno az osszessel jatszottunk igen sokat 5-6-an osszeulve egy szobaba. Hianyolod belole a felesleges utvonaltervezest ? Azon felul miben is kulonbozik szerinted ? /Jo a falnal kulso nezetbe kapcsolgatas nem volt anno/.
Arra mondjuk nem emlekszem, hogy a regiben is eleg volt egy loves barhova az emberre, ha sniperrel csinalod most meghal, ez picit zavaro, de azon felul meg mi ? A hangulat megvan szerintem, ez a lenyeg.

szerintem

alma2
Mielott mas is a tomeges ongyilkossagon gondolkodik, hogy miert nem megy hamachival a jatek coopban, itt nem talaltam ra utalo mondatot. Csak a valamelyik regebbi hamachi verzioval mukodik, az ujjal se kep se hang.
---
Ezt a jatekot mindig is a coop uzemmodjaval reklamzotak, az elodokrol nem is beszelve, mit ne mondjak ugy megoli az egeszet, hogy minden atvezetot, utalast szoveget stb kihagytak, ha ebben a modban jatszol hihetetlen. Haverom nem is ertette mit maszkalunk a ghost varosokban mindenfele info nelkul /o most latta eloszor a jatekot/, iszonyat gagyi igy. Legalabb jatszana le mindkettonknek az atvezetoket vagy hasonlo.
A masik problema, bar meg csak most ertunk at a masodik fejezetbe, hogy az ellenseg mindig valahol talalkat szervez es ott osszetomorulnek, kiirtod oket, utana a tok ures palyan rohangalsz, arrol nem beszelve, hogy mar ket playerhez kevesen is vannak szerintem. Single playerbe nem ereztem ezt az uresseget. Most csak szigoruan a coop campaignrol beszelek.
Persze mindezt leszamitva nagyon jol el lehet vele jatszani !

szerintem

És mily igaz! A GRAW 1-2 valóban jobban hasonlít a 'régi' rainbow-fílingre, százszor jobban is szeretem, mint ezt. Próbáltam ettõl is többet várni, mint egy árkádsúter. Pont ez a bajom vele, hogy az lett, de hát mit tegyünk. Így jártunk, nyavalyogjon a fene. Elszórakozgatok én is néha vele. Bár néhány ocsmány textúra nagyon zavar továbbra is, remélem a 2-ben többet hoznak ki a UnrealEngine 3-ból.

Clidey
Igen, kétség kívül ez a legszopatósabb része a játéknak. Én is szívtam vele rengeteget. Olyannyira elment a kedvem az egésztõl, hogy hetekig-hónapokig felé se néztem. Aztán pár héttel ezelõtt gondoltam adok neki még egy esélyt. S hálaégnek most csinált az ajtó elõtt egy mentést, így a legközelebbi betöltéskor már kinyílt az ajtó. Oltári mázli volt. Az üröm az örömben csak az volt számomra, hogy onnantól fogva kb. fél óra alatt végigtoltam az egész gémet. Azt hittem több van még hátra a játékból... 😞
Úgyhogy szerintem te se add fel!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

misirulez
Áhh ez az irinás küldetés nekem nagyon nem megy...😄
Amikor már sokadszorra is azt irta ki, hogy nem sikerlt irina-t megölni akkor elkezdtem visszafelé indulni, és keresni hátha van egy út ami rögötn felvisz....
erre?
mikor már eléggé vissza értem ki írja, hogy mentés...mondom mivan??
oké kezdenék visszamenni irináékhoz, erre azokban a szvákban ahol legyõztem már az elleneket, újra ellenek vannak...pfff...ha azokat megint legyõzöm és odamegyek irinához, már nem csinál újra mentést, viszont nincs egy lélekse irináék felé már...magyarul az újramentést ugy csinálta meg, hogy irináék raktárját már leírtottam viszont az elõtte lévõket még nem....persze ha bemegyek a raktárba megint elõrõl indul "nem sikerült megölönöd irinát", onnan, hogy pár szobával arréb megint kaszabolgathatok (már vagy 20-odra)...

tényleg kurvajó...egészen idáig oda voltam a játékért mert nagyon tetszett, de egy ekkora bug, után ami ellehetetleníti a kijátszást, lehet inkább kidobom a kukába...

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

próbáld realistic-en, azon már nem lesz olyan könnyû

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

davidka003
Ez egy fasza kis arcade játék. Nem is vártam tõle többet.
Nem értem mi a bajod a játékkal.
Ha valami keményebbre vágysz, akkor játszd végig a Ghost Recon Advanced Warfighter 1 és 2-õt. Az már eléggé valósághû.

márhogyne tudnék vele jáccani, nem oly nagy ügyesség kell hozzá, pont ez a baj, hogy a legutolsó sz...s kisköcsögök szintjére van belõve, felejtve magát a rainbow lényegét. gondolom, neked a vegaszkettõ mégjobban fog tecceni, reméljük annyit sem kell majd gyakorolnod hozzá, mint ehhez az elsõ részhez, mer szómiszó, a falmögébújáshoz azér meg kell tanulni mennyomni egy gombot 😊

davidka003
<#lama>
Semmi baj a játékkal, csak te vagy a béna, hogy nem tudsz vele játszani.

Viktor9202
Valakinek nincs kedve COOP-ozni?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Clidey
Namost jól megmondtad a frankót! Köszi! <#wave>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

gyerekek ez egy egy ikszboksz konzolport. mi a faszt szerettek ti ebben. ez nem rainbow játék, ez egy kóll of gyúti klón. ez egy hányadék gyerekek.

ja

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

mármint nekem van e kedvem?

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

Neked lenne kedved játszani? Ha igen akkor vegyél fel MSN-en, aztán majd mondok egy TS címet ahol tudunk dumálni.

hamachi az fenn van

\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"

letöltöd a Hamachi nevû progit, ezzel lehet LAN-ban játszani anélkül hogy a két gép össze lenne kötve. (tehát ígyis a neten játszunk) Aztán indít valaki egy szervert és ott nyomjuk.

hogy lehet coopozni?

aha, neked nem lenne kedved coopozni? unatkozom mint az állat.

kihalt, kihalt, psze hogy kihalt, megölték a rainbow sorozatot
készül ennek a konzolport árkádsúternek a második része
legalább találtak volna ki valami új helyszínt
rénbósziksz bivalybasznád vagy valami

úgytûnik nagyon kihalt ez a topik<#szomoru1>

én nem tudom, még nem tudtam kipróbálni. vannak sima missziók egymár ellen, de végigviheted a játékot coopban is. engem ez érdekelne.

Jó ennek a gammának a multija?
Helló!
Van aki szeretne co-op-ozni? (Hamachival)

Szeva!
Van egy eladó eredeti Vegas DVD-m, karácsonyra kaptam, de végigtoltam. Eredeti borito, tok, utmutató, a DVD-n egy karc sincs, szóval fullos a cucc. Akit érdekel, az vegyen fel MSNen, az árat megbeszéljük: [email protected]

Prince23
Helló! még lehet multizni tört hun szervereken???
gondolom nem😞

Eladó vagy elcserélhetö eredeti cd kulcsom van.. cserébe CS:S account kellene

OK Köszi!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Bence94
1.6-os kell csak

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..