3901
  • adam944
    Sziasztok!
    Most szedtem le a játékot DVD5-DIGITALMEN verzióban. Egyből az első küldetésnél,amikor a háztetőn be kell akasztani a kampót a lyukba, lefagy, de az egész windows. Ez miért van? A gépemmel nincs gond: Core 2 Duo E6850 3 GHz,ATI 2600 XT, 2048 MB DDR2,500 W-os táp.

Valamint a menüben nem hozza be az optionsban a controlst és nem tom megnézni, hogy mi mire jó.

• azamat
    köszi a választ!ugytünik akkor kipróbálom a játékot
  • bakvarnyu
    Menni fog elviselhetően ,csak a legutolsó pályán fog beszaggatni ocsmányul.
    Azért tudom mert nekem is ilyen van.
  • simonl #3735
    Fátylat rá, én is valószínűleg túlreagáltam.......

Szép napot.....
  • Mike at home
    fog menni
    6600GT-n is megy
  • azamat
    3 ghz, 1gb ram, geforce 7300 gt 128 mb ram,nemsok,de hátha van remény
  • Mike at home
    mi az a minimum gép?
  • azamat
    helo mindenki

tudom hogy sokszor ki lett tárgyalva,bocs csak nem akarom elolvsani az egész fórumot,csak egy rövid kérdés.teljesen a minimum konfignak megfelelő gépem van játékhoz,minden tekintetben,számithatok 20 fps-re minimumon?
    előre is köszi
    azamat
  • smusher
    valszeg nem is fogok, mivel kb annyi lesz a 2-ben az újítás, hogy más pályák vannak benne. ezt hívják úgy, hogy ultraszánalom. egyébként psze, hogy permanensen rinyálok, mikor egy ikszboksz portot csináltak a valaha kedvenc sorozatomból, te is rinyálnál, ha lenne ízlésed.
  • Mike
    smushernek akartam irni nem neked
    szal feljtsd el, nem neked szólt
    nem is logikus hogy neked szóljon
    a hejesírásba nem mennék bele, jóideje nem kapok már érte karót, szal leszarom, másrészről elég szánalmas dolog ebbe belekötni

szal mégegyszer bocs, nem neked szólt a rinyálás, ha rendesen olvasnád a topikot magad is rájöhettél volna :D
  • simonl #3728
    Jó lenne öreg ha a fejedhez kapnál mielőtt válaszolsz egy hozzászóláshoz.

Feltettem két kérdést, mi a faszt képzelsz te magadról, hogy ezt permanens rinyálásnak nevezed.
    És ha már ilyen szavakat egymás mellé tudsz tenni, akkor javaslom a helyesírás gyakorlását.
    Tőled idézek: "evvel egyetértek" helyesen ezzel egyetértek.

Egyébként végigjátszottam a játékot, tetszett.
  • Mike at home
    nem jó
    szal szerintem nem kell vele játszanod
    kurvaunalmas az a permanens rinyálás amit itt előadsz
  • Mike at home
    és ki a faszt érdekel offline ujságírócskák véleménye?
  • smusher
    http://tv.gamestar.hu/video/szerkesztosegi-pillanatkepek-2008-marcius-11

Ha esetleg vki még nem látta volna, nézze meg. Ennyit ér az elbaszott Rainbow, s ezt eme gyerekek megfelelő iróniával adják vissza (bár feltehetőleg nem ez volt a céljuk - eredetileg.) Nem lehet már komolyan venni a Szivárványt, pedig valaha ez volt a (z egyik) legjobb játék a világon.
  • Mike at home
    evvel egyetértek
  • smusher
    Az a plusz akkor lenne meg, ha a Raven Shield már-már tökéletes világát még tovább csiszolnák, és úgy ültetnék át Vegasba az UE3-mal. Tehát nem kihagyva sem a tervezést, sem a váltást a rainbow-k között, és lehetőséged lenne esetleg lopakodni is, nem csak kibaszni minden ajtót és bebaszni egy gránátot.
  • Qwerty4
    Semmit, ennél többet nem.Egy ilyen stílusú játékból tényleg nehezen lehetne kihozni egy igazán jó sztorit vagy nagy ötleteket.Nem az a lényege.
    Jónak jó, de soha nem lesz meg az a plusz amit én szeretnék, ugyanúgy mint a SWAT4-ben sem.Ha nem éppen a kedvenc stílusom akkor már csak jó lehet és nem nagyon jó.
  • Mike
    főleg ha sokadszorra futsz neki egy pályának
    de mégis mit kelljen csinálni?
    vagyunk ketten megpróbálunk bekeríteni, több oldalról tüzelni, taktikázni, egymás hátát védeni

jó a swat más, ott inkább mindekit el kellett fogni
    de pl. a raven shiledben nem
    az mitől volt más?
    ugyanúgy menni kellett és lőni, lehetőleg úgy hogy téged ne találjanak el (mint már mondtam, én csak LAN-on játszom co-opot - mindegyikkel, botok nélkül. raven shieldben a 4-es csapat azt jelentette hogy van 4 életed)
  • Qwerty4
    Nem, sőt stílusában szerintem az egyik legjobb. :) Bár SWAT4 rajongó vagyok inkább stíluson belül.
    De az tény, hogy ötletekben nem hemzseg a játék, mindig ugyanazt kell csinálni.Ezt sztem nincs miért letagadni.
    De jó élmény volt, helyszínválasztás volt a legnagyobb dobás és az UE3 nagyon jól passzolt ehhez a környezethez.
  • bakvarnyu
    azt szóval se írta hogy rossz
  • Mike at home
    játszd co-op multiban tesóval/haverral, mindjárt nem oylan rossz
  • Qwerty4
    Én se akarok vitázni, de én ebbe többet nem láttam.Játékmenet terén csak ezt kellett csinálni.Ide-oda terelgetjük a 2 társunkat a gyönyörű álleejtős Las Vegasban és lövünk.A sztori az számomra teljesen érdektelen volt.De jó játék!
  • Mike
    "Csak lőni kell és itt megáll a tudomány"
  • Qwerty4
    Mire mondtad, hogy "nem" a három mondatom közül?
  • SG rock
    :)
    Nekem most nem lesz rá pénzem...Most airsoft fegyvert és ruházatot fogok vásáorlni.
  • simonl #3713
    csak gyakorolni srácok, gyakorolni....lassan itt a 2. rész:D
  • Mike
    szerintem emg nem, de minegy, semmi kedvem erről vitatkozgatni
  • YMan
    elmondom hogy most láttam az Unreal 3-at, a Gears of Wart és azt hiszem a Vegast is 4990-ért az 576-ban
  • Qwerty4
    Ez egy ilyen játék.Csak lőni kell és itt megáll a tudomány.De megvan a maga jó hangulata ennek is.
    Ezután jót fog tenni azt hiszem a Neverwinter Nights 2. :)
  • SG rock
    Nekem is tetszett csak a végefelé már unalmas volt, hogy mindig csak nyomulni előre és lőni...
  • Qwerty4
    Véggigvittem, tetszett is, de most UNINSTALL.
  • Puhos
    Lehet, hogy más játék is érdekli, akkor mi van?
  • davidka003
    Ne zavarjon, hogy a fölötte lévő hsz-ben válaszoltam neki.
  • Puhos
    Itt meg tudod nézni System requirements lab
  • davidka003
    Én nem nyomom semmivel. :)
    Ha multiznák akkor megvenném, de ha nem is játszok vele akkor minek.
  • Mike
    mindegy
    aki warezzal nyomja ezt a jó kis játékot, ami már megjelenésekor sem volt drága, az jobb ha csendben kushad
    én spec vettem belőle 2-t is
  • smusher
    khm, korántsem mindegyik. de sztem zárjuk le, jobb nem elkövetni bűncselekményt, mint elkövetni
  • davidka003
    "ha netán modokat is akarsz használni"

Másolt játékkal is ugyanúgy mennek a modok.
  • smusher
    nemtom, sztem érdemes megvenni a játékot, ha már egyszer el akarod ismerni a fejlesztők munkáját, meg az érzés is jobb: nem egy crackelt, hanem eredeti lemezt elővenni a polcról. a vegasnál mondjuk nem érvényes, de ha netán modokat is akarsz használni, még egy érv az eredeti mellett.
  • Qwerty4
    A Double Agent nem Unreal 3-as, hanem Unreal 2.5-ös.Nem mindegy!És látszik is a különbség a kettő között.
    Amúgymeg a Riddick nemis Unrealos, sem Ubisoftos.3 játékról volt szó...

De közbe megtaláltam a problémám okát, a hangkártya volt szar.