3901
  • davidka003
    De nem indul el.
    Nem érted?
  • dragon11
    LOL, már tisztáztam, TDU-nál is jobb volt, mint egy 7300 GT..szal kussolj^^csa
  • bakvarnyu
    vedd meg jó lesz.. a te videokártyáddal szakítani fog
  • dragon11
    OK. megnéztem... a borítot is rajta, nem tetszik, youtuben is megnéztem, nem jön be a gém..
  • smusher
    ugyanmár, csak aki megérdemli
  • smusher
    www.galaxisnet.hu

szerintem nem egy rossz társaság. kellemes séta a múzeum körúton. jó sok a söröző arrafelé
  • Mike
    látom te mindekivel, válogatás nélkül, smirgli vagy :)
  • dragon11
    Link hogy honnan vegyem meg?(Lehetőleg a legolcsóbb helyről adj L i N k E t)
  • koncy007
    csáó ! van egy kis problémám lehet hogy majdd megoldódik de azért elmondom! megvettem eredetiben feltettem a minimum rendszerkövetelmény kivolt pipálva!Az ajánlottnál is minden kivéve a procim ! Pedig szerintem eléggé jó : AMD Athlon 64 X2 dual core processzor 4200+ szerintem simán meglenne az ajánlott proci na mind1 ( jah dual core optimizer már fent van) A másik gond ( ez fontosabb kicsit) hogy elinditom keres patchet , kiírja hogy nem talált és kilép! mi a gondom?? Rakjam fel külön a patchet és akkor jó lesz ?? vagy no dvd crack?? milyen patch kell, 1.6?? előre is köszi!! ( gyors reakció segítenie skacok)
  • smusher
    vásárolj rainbow six vegas felirattal ellátott dvd tokot baszdmeg.
  • fug2e
    sziasztok.
    most kezdenék multizni.
    van serialom meg regisztrációm is.
    de amikor a játékban be kellene jelentkeznem failed-et ir ki.
    segitsetek pls.
    elöre is köszi
  • davidka003
    De ez a játék észleli, hogy nem SM3-as a kártyád és tényleg nem indul el.
  • dragon11
    TDU-ról is ezt mondták, hogy ne is töltsem le, mert el se indul, és ha el is szaggatni fog örüljek, és jobban ment mint egy 7300GT-n.. igen GT volt...
  • bakvarnyu
    ráadásul sm3 kártya kell neki úgyhogy nem is fog neki elindulni
  • smusher
    ha az aláírásodban szereplő konfigod van még mindig, készülj fel némi csalódásra a tükörsima futást és a legalább 30 fps-et illetően
  • dragon11
    Értem, köszönöm.Letöltöm warezon..aztán ha tetszik megveszem és mek multizni=) thx.
  • smusher
    Ez a gém 2900 már ubi exclusiva-ban, nehogymá ne vedd meg, ha már egyszer érdekel. hogyne lenne multi része, survival, sharpshooter, meg még biztos egy pár, de a legjobb coop-ban, akár story, akár tangohunt egypróbát megér, nem fogsz csalódni, mert szép, pörgős, látványos, még a helyszín sem rossz (elég eredeti), csak legalább ne neveznék rainbow-nak, merthogy nem az.

• Mike
    a másodnikcem is régebbi mint itt sokaknak
    nem szeretek mindig belépegetni, és nekem mai napig nem működik normálisan a bejelentkezés e része
  • adam944
    Basszus eddig a leggecibb pálya szerintem a Dante casinóban az a rész amikor élve kell elérnünk azt a Kan nevű gyereket. Basszus nincs mentés sehol
  • dragon11
    PLZ!
  • davidka003
    Dupla reget a törvény bünteti.
  • Mike at home
    Mike
    és Mike otthon
    szerinted egy nick?
    megsúgom: igen
  • dragon11
    Sziasztok.Nem igazán találtam választ a kérdésemre a faq-ban.Törttel lehet-e neten gamelni?S a játéknak van-e multiplayer része?:D És milyen módok vannak benne?:) THX.
  • davidka003
    Nem is neked válaszolt.
  • bakvarnyu
    hát te tudod
  • davidka003
    "Neme: fiú"
  • Mike at home
    szabad leinri, de nem mindennap
  • Mike at home
    nemtökmindegyneked mi van a logomon?
  • bakvarnyu
    te egyébként lány vagy? ez a mackócska meg a rózsaszín szivecskék meg ráadásul a sims brrrg
  • smusher
    kemény bizony mint az álló petrencerúd
    egyébként azt hittem, hogy egy fórum a beszélgetésre van kitalálva, és hát bizony nem csak pozitív vélemények jelenhetnek meg. ha egy sorozatot elkú... bocs elrontanak, szabadjon már leírni, mit gondolok róla
  • Mike
    permanensen fikázod a játékot, úgy látom
    mondtam már, nem tetszik, nem kell vele játszanod
    sims2 topikban nem akarod a sims2-t szidni? onnan legalább ki tudlak baszni
  • bakvarnyu
    ejha kömény beszólás
    nem olyan szar ez te.. sokkal inkább mint egy Delta Force vagy CS
    mindamellett hogy nekem is a raven shield a favorit
  • smusher
    Ajánlom, inkább senki ne vegye meg, inkább demó, ha van, ha meg nincs demó, az a kiadó bunkósága.
    http://www.gamestar.hu/az-ubisoft-megvette-tom-clancy-t.html

A fenti cikkből világosan következtethetünk ara, hogy a szivárvány (és a másik kettő is) maximálisan alárendelve lesz a kiadó pénzügyi érdekeinek, mely a lófasz tuggya miáltal meghatározott. Szóval rombolható környezet, és csilivili grafika mellett elbaszottul ultraszar minőség. A jövő mint olyan. Határidős megrendelt fejlesztések. Lehetőleg széles célcsoport, tehát a hülyébbnél százszor segfejebb is értse. Hajrá ubisoft, rohadjon rád a redves gatya.
  • hodar
    Hello az eggyik haverommal hamachin coop modban akarunk játszani csinál szevert meg minden be is tudok rá menni de miután betölti a pályát bejön a Game Lobby felírat és semmi nem történik pls valaki segítsen kösz
  • Mike
    szerintem ez nem ettől függ, bár ma mr annyira olcsó ez a játék, hogy nyugodtan ki lehet rá adni azt a pár ezret amit elkérnek érte
  • SG rock
    foggalmam sincs! nem eredti ugye? én megvettem és nincsenek ilyen problémáim ha lennének már biztos orvosoltam volna és akkor tunék neked segíteni de így nem sry...
  • adam944
    Illetve mégsincs minden rendben, mert a controls-t még mindig nem hozza be, hanem megáll a játék. Ez miért van?

• SG rock
    örülök neki, hogy egyre többen játszanak vele ! :D tényleg jó kis game
  • azamat
    heló mindenki

kipróbáltam a játékot a gépemen (p4 3ghz, 1 gb ram, 7300 gt 128), és legnagyob meglepetésemre tök jól elszaladgál rajta. ugyan csak az első küldetésen vagyok túl,a parkolóban fingattak ki a másodikban.szóval a lényeg hogy elég ha a minimum konfig megvan ami kell a játékhoz akkor már el lehet vele játszogatni minimál graffal,és még így is tök szép
    bár lehet későbbi pályákon belassul majd...
  • adam944
    Semmit nem montam, működik,csak újra kellett indulni