3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#3781 De nem indul el.
Nem érted? -
#3780 LOL, már tisztáztam, TDU-nál is jobb volt, mint egy 7300 GT..szal kussolj^^csa -
#3779 vedd meg jó lesz.. a te videokártyáddal szakítani fog -
#3778 OK. megnéztem... a borítot is rajta, nem tetszik, youtuben is megnéztem, nem jön be a gém.. -
smusher #3777 ugyanmár, csak aki megérdemli -
smusher #3776 www.galaxisnet.hu
szerintem nem egy rossz társaság. kellemes séta a múzeum körúton. jó sok a söröző arrafelé -
#3775 látom te mindekivel, válogatás nélkül, smirgli vagy :) -
#3774 Link hogy honnan vegyem meg?(Lehetőleg a legolcsóbb helyről adj L i N k E t) -
koncy007 #3773 csáó ! van egy kis problémám lehet hogy majdd megoldódik de azért elmondom! megvettem eredetiben feltettem a minimum rendszerkövetelmény kivolt pipálva!Az ajánlottnál is minden kivéve a procim ! Pedig szerintem eléggé jó : AMD Athlon 64 X2 dual core processzor 4200+ szerintem simán meglenne az ajánlott proci na mind1 ( jah dual core optimizer már fent van) A másik gond ( ez fontosabb kicsit) hogy elinditom keres patchet , kiírja hogy nem talált és kilép! mi a gondom?? Rakjam fel külön a patchet és akkor jó lesz ?? vagy no dvd crack?? milyen patch kell, 1.6?? előre is köszi!! ( gyors reakció segítenie skacok) -
smusher #3772 vásárolj rainbow six vegas felirattal ellátott dvd tokot baszdmeg. -
fug2e #3771 sziasztok.
most kezdenék multizni.
van serialom meg regisztrációm is.
de amikor a játékban be kellene jelentkeznem failed-et ir ki.
segitsetek pls.
elöre is köszi -
#3770 De ez a játék észleli, hogy nem SM3-as a kártyád és tényleg nem indul el. -
#3769 TDU-ról is ezt mondták, hogy ne is töltsem le, mert el se indul, és ha el is szaggatni fog örüljek, és jobban ment mint egy 7300GT-n.. igen GT volt... -
#3768 ráadásul sm3 kártya kell neki úgyhogy nem is fog neki elindulni -
smusher #3767 ha az aláírásodban szereplő konfigod van még mindig, készülj fel némi csalódásra a tükörsima futást és a legalább 30 fps-et illetően -
#3766 Értem, köszönöm.Letöltöm warezon..aztán ha tetszik megveszem és mek multizni=) thx. -
smusher #3765 Ez a gém 2900 már ubi exclusiva-ban, nehogymá ne vedd meg, ha már egyszer érdekel. hogyne lenne multi része, survival, sharpshooter, meg még biztos egy pár, de a legjobb coop-ban, akár story, akár tangohunt egypróbát megér, nem fogsz csalódni, mert szép, pörgős, látványos, még a helyszín sem rossz (elég eredeti), csak legalább ne neveznék rainbow-nak, merthogy nem az.
-
#3764 a másodnikcem is régebbi mint itt sokaknak
nem szeretek mindig belépegetni, és nekem mai napig nem működik normálisan a bejelentkezés e része -
adam944 #3763 Basszus eddig a leggecibb pálya szerintem a Dante casinóban az a rész amikor élve kell elérnünk azt a Kan nevű gyereket. Basszus nincs mentés sehol -
#3762 PLZ! -
#3761 Dupla reget a törvény bünteti. -
#3760 Mike
és Mike otthon
szerinted egy nick?
megsúgom: igen -
#3759 Sziasztok.Nem igazán találtam választ a kérdésemre a faq-ban.Törttel lehet-e neten gamelni?S a játéknak van-e multiplayer része?:D És milyen módok vannak benne?:) THX. -
#3758 Nem is neked válaszolt. -
#3757 hát te tudod -
#3756 "Neme: fiú" -
#3755 szabad leinri, de nem mindennap -
#3754 nemtökmindegyneked mi van a logomon? -
#3752 te egyébként lány vagy? ez a mackócska meg a rózsaszín szivecskék meg ráadásul a sims brrrg -
smusher #3750 kemény bizony mint az álló petrencerúd
egyébként azt hittem, hogy egy fórum a beszélgetésre van kitalálva, és hát bizony nem csak pozitív vélemények jelenhetnek meg. ha egy sorozatot elkú... bocs elrontanak, szabadjon már leírni, mit gondolok róla
-
#3749 permanensen fikázod a játékot, úgy látom
mondtam már, nem tetszik, nem kell vele játszanod
sims2 topikban nem akarod a sims2-t szidni? onnan legalább ki tudlak baszni -
#3748 ejha kömény beszólás
nem olyan szar ez te.. sokkal inkább mint egy Delta Force vagy CS
mindamellett hogy nekem is a raven shield a favorit
-
smusher #3746 Ajánlom, inkább senki ne vegye meg, inkább demó, ha van, ha meg nincs demó, az a kiadó bunkósága.
http://www.gamestar.hu/az-ubisoft-megvette-tom-clancy-t.html
A fenti cikkből világosan következtethetünk ara, hogy a szivárvány (és a másik kettő is) maximálisan alárendelve lesz a kiadó pénzügyi érdekeinek, mely a lófasz tuggya miáltal meghatározott. Szóval rombolható környezet, és csilivili grafika mellett elbaszottul ultraszar minőség. A jövő mint olyan. Határidős megrendelt fejlesztések. Lehetőleg széles célcsoport, tehát a hülyébbnél százszor segfejebb is értse. Hajrá ubisoft, rohadjon rád a redves gatya. -
hodar #3745 Hello az eggyik haverommal hamachin coop modban akarunk játszani csinál szevert meg minden be is tudok rá menni de miután betölti a pályát bejön a Game Lobby felírat és semmi nem történik pls valaki segítsen kösz -
#3744 szerintem ez nem ettől függ, bár ma mr annyira olcsó ez a játék, hogy nyugodtan ki lehet rá adni azt a pár ezret amit elkérnek érte -
#3743 foggalmam sincs! nem eredti ugye? én megvettem és nincsenek ilyen problémáim ha lennének már biztos orvosoltam volna és akkor tunék neked segíteni de így nem sry... -
adam944 #3742 Illetve mégsincs minden rendben, mert a controls-t még mindig nem hozza be, hanem megáll a játék. Ez miért van?
-
#3741 örülök neki, hogy egyre többen játszanak vele ! :D tényleg jó kis game -
azamat #3740 heló mindenki
kipróbáltam a játékot a gépemen (p4 3ghz, 1 gb ram, 7300 gt 128), és legnagyob meglepetésemre tök jól elszaladgál rajta. ugyan csak az első küldetésen vagyok túl,a parkolóban fingattak ki a másodikban.szóval a lényeg hogy elég ha a minimum konfig megvan ami kell a játékhoz akkor már el lehet vele játszogatni minimál graffal,és még így is tök szép
bár lehet későbbi pályákon belassul majd... -
adam944 #3739 Semmit nem montam, működik,csak újra kellett indulni