Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondtam már, nem tetszik, nem kell vele játszanod
sims2 topikban nem akarod a sims2-t szidni? onnan legalább ki tudlak baszni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
nem olyan szar ez te.. sokkal inkább mint egy Delta Force vagy CS
mindamellett hogy nekem is a raven shield a favorit
http://www.gamestar.hu/az-ubisoft-megvette-tom-clancy-t.html
A fenti cikkbõl világosan következtethetünk ara, hogy a szivárvány (és a másik kettõ is) maximálisan alárendelve lesz a kiadó pénzügyi érdekeinek, mely a lófasz tuggya miáltal meghatározott. Szóval rombolható környezet, és csilivili grafika mellett elbaszottul ultraszar minõség. A jövõ mint olyan. Határidõs megrendelt fejlesztések. Lehetõleg széles célcsoport, tehát a hülyébbnél százszor segfejebb is értse. Hajrá ubisoft, rohadjon rád a redves gatya.
Because fuck you. That\'s why.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
kipróbáltam a játékot a gépemen (p4 3ghz, 1 gb ram, 7300 gt 128), és legnagyob meglepetésemre tök jól elszaladgál rajta. ugyan csak az elsõ küldetésen vagyok túl,a parkolóban fingattak ki a másodikban.szóval a lényeg hogy elég ha a minimum konfig megvan ami kell a játékhoz akkor már el lehet vele játszogatni minimál graffal,és még így is tök szép<#vigyor4>#vigyor4>
bár lehet késõbbi pályákon belassul majd...
Narancsos csoki bazzeg!
Most szedtem le a játékot DVD5-DIGITALMEN verzióban. Egybõl az elsõ küldetésnél,amikor a háztetõn be kell akasztani a kampót a lyukba, lefagy, de az egész windows. Ez miért van? A gépemmel nincs gond: Core 2 Duo E6850 3 GHz,ATI 2600 XT, 2048 MB DDR2,500 W-os táp.
Valamint a menüben nem hozza be az optionsban a controlst és nem tom megnézni, hogy mi mire jó.
Narancsos csoki bazzeg!
Azért tudom mert nekem is ilyen van.
Szép napot.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
6600GT-n is megy
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Narancsos csoki bazzeg!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
tudom hogy sokszor ki lett tárgyalva,bocs csak nem akarom elolvsani az egész fórumot,csak egy rövid kérdés.teljesen a minimum konfignak megfelelõ gépem van játékhoz,minden tekintetben,számithatok 20 fps-re minimumon?
elõre is köszi
azamat
Narancsos csoki bazzeg!
szal feljtsd el, nem neked szólt
nem is logikus hogy neked szóljon
a hejesírásba nem mennék bele, jóideje nem kapok már érte karót, szal leszarom, másrészrõl elég szánalmas dolog ebbe belekötni
szal mégegyszer bocs, nem neked szólt a rinyálás, ha rendesen olvasnád a topikot magad is rájöhettél volna 😄
Feltettem két kérdést, mi a faszt képzelsz te magadról, hogy ezt permanens rinyálásnak nevezed.
És ha már ilyen szavakat egymás mellé tudsz tenni, akkor javaslom a helyesírás gyakorlását.
Tõled idézek: "evvel egyetértek" helyesen ezzel egyetértek.
Egyébként végigjátszottam a játékot, tetszett.
szal szerintem nem kell vele játszanod
kurvaunalmas az a permanens rinyálás amit itt elõadsz
Ha esetleg vki még nem látta volna, nézze meg. Ennyit ér az elbaszott Rainbow, s ezt eme gyerekek megfelelõ iróniával adják vissza (bár feltehetõleg nem ez volt a céljuk - eredetileg.) Nem lehet már komolyan venni a Szivárványt, pedig valaha ez volt a (z egyik) legjobb játék a világon.
Jónak jó, de soha nem lesz meg az a plusz amit én szeretnék, ugyanúgy mint a SWAT4-ben sem.Ha nem éppen a kedvenc stílusom akkor már csak jó lehet és nem nagyon jó.
Qwerty4
de mégis mit kelljen csinálni?
vagyunk ketten megpróbálunk bekeríteni, több oldalról tüzelni, taktikázni, egymás hátát védeni
jó a swat más, ott inkább mindekit el kellett fogni
de pl. a raven shiledben nem
az mitõl volt más?
ugyanúgy menni kellett és lõni, lehetõleg úgy hogy téged ne találjanak el (mint már mondtam, én csak LAN-on játszom co-opot - mindegyikkel, botok nélkül. raven shieldben a 4-es csapat azt jelentette hogy van 4 életed)
De az tény, hogy ötletekben nem hemzseg a játék, mindig ugyanazt kell csinálni.Ezt sztem nincs miért letagadni.
De jó élmény volt, helyszínválasztás volt a legnagyobb dobás és az UE3 nagyon jól passzolt ehhez a környezethez.
Qwerty4
Qwerty4
Nekem most nem lesz rá pénzem...Most airsoft fegyvert és ruházatot fogok vásáorlni.
Ezután jót fog tenni azt hiszem a Neverwinter Nights 2. 😊
Qwerty4
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Ha multiznák akkor megvenném, de ha nem is játszok vele akkor minek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
aki warezzal nyomja ezt a jó kis játékot, ami már megjelenésekor sem volt drága, az jobb ha csendben kushad
én spec vettem belõle 2-t is
Másolt játékkal is ugyanúgy mennek a modok.