3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
IgH #2038 az hálás lenne mert a cdgalaxis.hun van a doboza berakva és onnan írtam ki nézd meg: http://www.galaxisnet.hu/termek.php?id=9417 -
#2037 Ez az UltimateGamR egy kö**ög kis kamugép -
#2036 Nagyjából egyiket sem támogatja:D. DE elindul az összes sm3-as kártyával -
#2035 sztem bármely sm3-as karival megy (bár sztem ezeken kívül nemsok van) -
Kaslerka #2034 Tudom, de nem kivánok vele kinlódni. Igy bármelyik szerverre felmehetek ha esetleg úgy szottyan kedvem. -
IgH #2033 Az lenne a kérdésem (most veszek videókártyát) h a játék szigorúan csak a doboz hátulján lévő videókártyákat :Ati X1600,X1800,X1900 Nvidia: 6600GT,6800,7300,7600,7800,7900 támogatja vagy minden sm3 kompatibilis kártyát?? vagy netán csak ezek a kártyát támogatják?? sry,de nem vok otthon ebbe a témába,de a sm2-s karimat le kell cserélnem .. -
Soneji #2032 tudod mi az a hamachi? -
csoola #2030 bia mikor jelenik meg nemtod?:D -
#2028 tisztázzuk... nem kértél! hanem üvöltöttél érte, mint egy barom... negyvenszer beírod! béna vagy! tegyél le a játékról! ha nem tudod elindítani.. meg is érdemled! mindenkinek sikerült csak neked nem! nézzél már magadba egy kicsit... -
Kaslerka #2027 Igen, barátokkal megvettük, hogy tudjuk co-op-ba nyomni. -
#2026 látom hiányoznak a felkiáltójelek :D -
#2025 Basszameg a kurva moderátor.. mért töröl ki ? helpet kérek erre kitörli
menjen a jó kurva annyábbaaaa -
#2024 3-mat is rendeltél? -
Kaslerka #2023 Megjöttek a picikék:
csak éppen cd-key nincs hozzájuk...
Felhivtam az automexet, elnézést kértek, de csak most tudták meg, hogy nincs benne... e-mailbe küldik őket péntek környékén....
Addig no multi. :( -
#2022 én mesterlövészpuskát nem is használtam a játékban
2 nagyon pontos géppityu volt nálam végig
a hekkelésnél szimplán beküldtem a csávót hekkelni, a néger magától odabújt a bejárat előtti doboz mögé, én meg a hekkelő mellett maradtam és onnan osztottam...
kb4-5 perc múlva szóltak hogy menjek fel elkapni a csajt de ők nem tudnak segíteni, szal egyedül leszek egy darabig -
#2020 Annyira mondjuk nem is hoz tűzbe az első részt még nagyon szerettem de a másodikat már kevésbé bár az se rossz. -
#2019 OFF
Mindenhol azt írják, hogy 2007 Q1. Bár elképzelhető, hogy késni fog, eredetileg novemberben jelent volna meg. És az is igaz, hogy nemnagyon vagyunk ellátva infóval, de lehet, hogy ez is csak valami üzleti stratégia./OFF -
#2018 2007 februar? jo nagy csend van akkor korulotte eddig meg nem is tudttam, hogy lesz Mohaa 3. -
#2017 A MoHA 2007 első negyedévében fog jönni, tehát gondolom február környékén, már csak az a kérdés, hogy tényleg ue3-as. Remélem nem fog késni. -
Soneji #2013 kaszinós rész második felvonás? -
#2012 Pedig ez a rész nagyon egszerű volt.
Beküldtem a kis fülkébe a két csávómat én meg irtottam egyedül őket nagyon közel se tudtak jönni leszedtem őket mint a legyeket :D
Márha egy azon helyről beszélülnk. -
#2011 Rohadt gáton akadtam meg amikor a vezérlőből leküld a technikus, hogy valami kisegítő rendszert hekkeljek meg, el is kezdi szépen az egyik kommandós, de szemből özönlik az ellenfél és utána még szépen hátulról is nyílik a kapu is jön pár. Ilyenkor van az, hogy vagy engem vagy a négert vagy hekkeremet lelövik és a pálya bukós. Már vagy 20x próbálkoztam vele, de mindig lelőttek, már kezd egy kicsit frusztrálni :)
Az elsődleges fegyverem egy mesterlövészpuska, ezzel szépen tudnék is aratni ha csak szemből jönne ellenfél és a buta néger nem lövetné le mindig magát. Ilyenkor rohanhatok ki, hogy felkaparjam, nah ilyenkor szoktak engem is kifektetni :\ -
#2010 Legközelebbi UE3-as game a Brothers in Arms Hells Highway lesz de az is UBI-s.
Unreal Tournament 2007 az nem ubis lesz :D
Meg talán az új moha is ue3-as lesz de ez csak feltételezés.
Én is kiváncsian várom őket hogyan fognak futni majd! -
#2006 Szerintem is inkább az UBI a hibás nem a motor. Bár még várni kell ezzel a kijelentéssel, ameddig ki nem jönnek más UE3-as(nem UBI Soft-os) játékok, hátha azok már rendesen lesznek optimizálva. -
#2005 nem tudom, én egyelőre az mondom ubi bazz... -
#2004 a grafikonok hűen példázzák, h a jelen legelterjedtebb és még nem olyan rossz kártyáin a game szánalmasan skálázodik: butotod mint a barom és alig jön a pluszfps ... ha még mindig a 7900GS-em lenne, pláne ideges lennék, borzalmasan megy rajta az UE3 motor(szerüség) :(
szvsz egy 7600GT vagy egy 7900GS elég kellene h legyen egy mai játék közepes részletességen való futtatásához, de csesztek rá, h rendesen butitható legyen a cucc, mutatóba van 1-2 opcio, de ugye alig ér valamit (kivéve a shadow detail).
van, h beállok egy semmitmondó sarokba, 14fps ... lebutitok mindent LOW-ba, 800x600ra leveszem az 1280x1024et, erre 16fps ... naakkor, vissza minden, ahogy volt, kinyitom az ajtót, feltárul a hatalmas tér, tele objektel, ellenféllel, csillogással -> 35fps ... gtatulálok, ue3bazz .......... :D -
#2003 nem berakni kell, hanem átnevezve felülirni a régi .bin-t! -
him13 #2002 csácsá!!!
Most vittem végig a játékot és csak pozitív dolgokat tudok róla mondani!
Igaz hogy csak közepes grafikán ment (800x600 ban) mert nincs vmi erős gépem de közepes grafon be se akadt egyszer sem .A hangok is jók sztem a játékban és elég változatos helyszínek is vannak !
tehát sztem 10 ből 8.5-9 pontot megérdemelné.csak kár hogy hülye a crackelési lehetőség:kicsit sokat szenvedtem vele hogyan kell inditani de hála istennek rájöttem.Jó volt a game!!!!!
-
#2001 Na tegnap végigvittem. Igaz normal fokozaton... Viszont LAN-ban elkezdtük tesómmal story módban.. :-D Nem gyenge, kár, hogy a parancskiosztást nem csinálták meg benne, mint a single-ben. Illetve a chat kicsit hikomatos... Sebaj TS és kész... -
armandusy #2000 halljátok plz valaki addjon a vízgátas missió utáni savét mert lehetetlen megcsinálni amikor hackelni kell a számgépet és nemtok továbbjutni plzz segítsen valaki! -
#1999 Tényleg és mi az amiben nem szokványos? -
jodamester #1998 Üdv! Hogy lehet widescreen-be tolni a gamét? Megvannak a ws-file-ok, kiválasztottam a megfelelőt. Beraktam az r6v mappába, de mikor elindítom a gamét nem megy wide-ba. 1.02-es patch van fent. -
#1997 A jobb TPS játékokban mindben van ilyen fedezék használat(pl. The Godfather, True Crime NC, stb)szóval annyira nem egyedi, csak FPSben ritkán használják. -
csoola #1996 szerintem sehogy mert nem shader model 58-as és az kell neki és ne kérdezz hülyeséget köszi -
kowajano #1995 nekem elindul a game de a loading felirat után eltünik a kép és nem látszodik a menü amugy a játék fut és nem fagy le ha mozgatom az egeret hallom a menü zenéjét. Volt valakinek ilyen? -
tritonkirály #1994 császtok ezen a konfiguráción hogy fog szerintetek futni?
intel p4dual core 3.4 Ghz
1024 mb ram
nvidia gf 7600gt 256mb
előre is kösz
-
#1993 lehet már volt ez a kérdés, és ha igen plz ne szedjetek szét :) de van a játékhoz vmi cheat, trainer? -
Tomy Lee #1992 Hát pedig pont annak kellene lennie a lényegnek,hogy tetszik e neked vagy sem.
Hála a jó égnek,hogy nem 1 szokványos fps-t csináltak!! -
#1991 Hali Tudja valaki hogy hol lehet álitani a játékban a játékos nevet?Mert alapbol azt adja amit a windozban megadtam és elég hülyén néz ki a renszergazda név :).Ill. hogy multiban a campányt végiglehet coopba nyomni?Elkezdtuk de az 1 pálya közepénél mindenki meghalt és nem mentett sehol igy ujra kezdödött a pálya.Ment valahol a játék coopos multi közben vagy egyfolytába kéne végigmenni? -
#1990 Szerintem a fedezékezés eléggé egyedi vonása...