Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A cod2 motorja egy agyontuningolt q3 engine 😊
Aki kicsit ismeri az utóbbi lelkivilágát, nézzen bele az ifw kiterjesztésû fájlokba. (Sima csomgolt cucc, ugyanúgy mint a pk3.)
u dont have to listen anybody else but me
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
másrészt modellek állhatnak kevesebb polybol, használhatnak alacsonyabb textúrákat..
és csak párat említettem, nézz utána hoyg épül fel egy motor, és rájössz miket lehet elbaszni..
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
A különbséget az okozza, hogy azok a játékfejlesztõk, akik megvették az alap motort (példánkban most az Unreal3-ast), mennyire nyúltak bele a szoftverbe, mit változtattak rajta, mennyire optimalizált az, amit "ráhúztak", stb stb...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
...
és a cod2-re?
részemrõl a téma lezárva
ugyanis a cod2motor, televan q3-as alapokkal, és utalásokkal. és akkor mégis sokkal szebb (még a dx különbségek nélkül is)
Miért, szerinted melyik szebb?
Ha nem a motor miatt van nagy különbség, akkor mimiatt?
gondolom azon van meglepödve hogy a GoW (sokkal) szebb mint ez pedig mind2 ue3
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ergó azt szebbnek mondod..
"Ennyit tud a nagy UE3? Vagy mi történt?"
ebben meg aztmondod hogy az ue3 annyit tud mint vegas....
hát a kettõ nem ellentmond?
Hát nem estem hanyat a képek alapján.
Egy Gear of War az már inkább kinéz valahogy, de ebben semmi extra nincs.
(Elég gáz hogy ilyt kell írnom, mert sose vennék konzolt.)
Ennyit tud a nagy UE3? Vagy mi történt?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
mondjuk az AA hiánya nem zavar, de ha lenne egy 160ezres 8800asom, eléggé felb*szná az agyamat, h a csoda, agyonreklámozott UE3 alatt sz*rt sem ér .. ugyan ez vonatkozik az SLI tulajokra is, meg persze minden mezei gamerre.
"vegyél 360ast" ... 😞
Forza.
MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Soneji: Az utolsó online játék, amivel játszottam, az még a WET volt. Nem az R6:V lesz, amelyikkel újrakezdeném. Ami pedig, hogy "nem áll módomban", azt nem arra értettem, hogy nincs kivel, hanem azt, hogy az én verzióm az internetrõl lett "vásárolva"... <#awink>#awink>
Tehát eleve csatlakozni sem tudok játékhoz és játékot sem tudok létrehozni az én változatommal.
És amúgy sem illik warezrõl értekezni errefelé.
A többieknek pedig: "Szívesen." <#vigyor>#vigyor>
most látom milyen sokat írtam. ennyit senki nem fog elolvasni mi?
Letölthetõ az oldalamról: http://ibrik.atw.hu
a leg szembetûnõbb, és majdnem egyetlen pozitívum: a játék egyszerûen szép. ezzel a kijelentéssel lehet vitatkozni, meg olyan csúnyákat mondani mint: Shader model 3.0, de attól még szép marad.
a játékélményt ez valamelyest befolyásolja, bár hosszú távon ez édeskevés. idegesítõ csapattársak, az egyes részek kényszerû újra és újra játszása, és persze a mérhetetlen konzolos veleérzés nekem nagyon hamar elveszi a kedvem.
egy színfolt van a játékmenetben: az elbújás. ezt egész jól megoldották, gyakori és megfelelõ használatával egészen "Time Crisis" hangulatba kerülhet a játékos.
továbbra is kíváncsi vagyok a többjátékos-élményre, szóljon aki hasonlóan érez!
ahogy játszok, kezd némi hangulat magával ragadni, de azt továbbra is tartom, hogy az AI a ravenshiledhez képest 0, a grafika pedig skálázhatatlan (akár minimumon, akár maximumon játszom, néha 10fps) és zavaroan homályos.
pár pálya után meglátjuk 😊 ha a szemem birja, kijátszom 😄 GRAW-al ugyis már honapok ota elakadtam... (swat4el szintén 😞 de azzal még régebb óta)
Forza.
egyetértek Bond-al, és nekem ép a játékélmény miatt nem tetszett elsõre.
a multiját viszont szívesen kipróbálnám hamachi-n keresztül! van már valami szervezõdés ezirányba? ha nincs pont itt az ideje elkezdeni!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
az ai intelligenciájával elégedett vagyok, meglepõen okosak. az eszközök kezelése sem a legjobb
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ehhez képest egyik fórumon egy GF8 tulaj panaszkodott, hogy van ahol élsimítás nélkül leesik 20FPS-re a sebessége. Akkor mi indokolja????
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a 3. képen az elsõ oszlopnak milyen homályos már a textúrája? ut2004-ben szebb volt a szûrés 😉 és had ne csináljak screenshot-ot
1. kép park, jobb lent, háát mint bármelyik középkategóriás repszim-be ( és ott jóval nagyobb terület van modellezve)...
szóval nem kell ettõl hasra esni, szép-szép de közelsem maxra huzott ue3.0
egészen pontosan melyik shothoz foghatot nem láttunk még másik pc-s játéákban? 😊)) sztem ezek pont nem olyan képek, amik szépnek mutanák ...
(persze, van akinek a csillogo fények a mindene, õk az nfs undergroundtol is el voltak ájulva anno)
Forza.