3901
  • Eisenhower
    nem a zsilipeket kell kinyitni? a srác elkezd hackelni majd 2 iránybol is jönnek? én ugy csináltam hoyg gránátot dobtam a "garázshoz" ott lepurcantak, utána már csak a messziről jövő kis homikat kellett likvidálni ^.^
  • Soneji
    igen és ha panaszkodsz ide akkor hatvanhét percen belül megoldod.
  • Bilux
    Egyszerűen nem tudom megcsinálni azt a részt mikor valami kaput kell kinyitni vagy mi, megint gép hackelés garázsból jön kifelé kismillió ember aztán vagy nemsikerül időben a kinyitás vagy lelőnek.
    Ez a végefelé van már valami erőműnél.
  • Soneji
    gyere és próbáljuk ki a multi részét!
  • Soneji
    "TI ELPUSZTÍTOTTÁTOK A VILÁGOMAT ..."
    mi mocskok!
  • Soneji
    gratulálok!
  • Bilux
    Megoldva köszönöm
  • Bilux
    Hát ez hülye megcsinálom nagynehezen a színházban a hack-elést örülök neki majd felfelé kéne mennem csak nemtudom hova körbejártam az épületet újra jöttek emberek majd persze megdeglettem és az utsó csekpoint megint a lépcsőfordulónál van tehát még a hackelés közelében sem vagyok.Hát ilyen nincs kis négyzet odavezet a géphez, de persze már nem lehet hackelni.
    Valakinek van mentése ide? Vagy a következő pályához?
  • Gerbill
    Az előbb még azt írtad, hogy demonál volt ilyen. De mindegy. Szerintem installáld újra a windowst hátha úgy menni fog.
  • Gideon Wieth
    nem érted mit mondok?? a tomb raider legendet megnyertem eredetiben!! ugyanezt írta ki...EREDETI VOLT
    Szerintem jó lett a gém. Most tartok a gátas résznél. Van benne ami jó de van ami nemigazán tetszik. Nálam nem akad. Fps meg nem érdekel mert nem az a leglényegesebb dolog benne.
    Már csak a multis részére lenneék kiváncsi, hogy milyen lehet.
    Összességében 10-ből 8-t kapna ha lenne szavazás.
    Kiváncsi lennék akik már játszottak vele mennyi pontot adnátok neki?
  • k8bal
    LOOOOOOOOOL
    "ok elmegyek a boltba és megveszem...mi garantálja hogy az megy ???"
    ezen leborultam a székről!
    nézd srác, szerintem még nem neked való a gép!
  • Gideon Wieth
    ok elmegyek a boltba és megveszem...mi garantálja hogy az megy ??? Normális demonál is kaptam ezt a szart és nem én vagyok az egyetlen...
  • csoola
    hát nekem 7600 GT van, 40 körüli az ára, ha olcsobb kell, akkor 6600 GT, az kb 25 (7600 is lehet h csak 35 nemtom), de ha teheted, sztem egy iylen mint nekem van még egy darabig kari marad (jo persze nem azt mondom h mekkora joság, de nem engedhetek meg drágább cuccot)
  • csoola
    már le volt irva, a gyikban, és ugy kell hogy elmész a boltba és megveszed a játékot, különben örökre ott lesz
  • k8bal
    jajj istenem, olvasd el a >> Gyakran Ismételt Kérdések << -et...
  • Joe1987
    telepítés után ki kell crack-elni a gamet?
  • Gideon Wieth
    csak annyit kértem hogy mondjátok meg LÉCCI hogy mi az a "szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni" és hogyan tüntesem el ?
  • PhantomAss
    picit szaggat de simán játszható-belső tereken jól fut, a gátnál viszont azér akad...
  • VRSDM
    ennek mi köze a cracker-séghez?
  • Soneji
    ezt elküldhetnéd akár a gamecopyworldnek is! nagy cracker vagy, ha tényleg te csináltad! a weapon mod, ami fönt van, is kutyafüle ehez képest!
  • Soneji
    köszönjük szépen! a heat vision nekem így jobban is tetszik!
  • gizmoplayer
    Hát nem tudom, nekem 6600Gt-m van, és én sem panaszkodom.
    Nincs maxon a graf ,de nem is csúnya a gém sem.
  • Fenrir
    Nah én is végigtoltam, nem volt rossz játék, nekem tetszett.

Ami nagyon hiányzott az az intro, átvezető videók/animációk meg az outro. Látszik, hogy portolt :\
  • Attila8805
  • Gerbill
    Én kipróbáltam és 10 percnyi töltés után, mikor bejött volna a menü, kidobott az asztalra.
  • matyi08
    én kipróbáltam és semmivel sem ment jobban, de mondjuk nekem el is indult. más kérdés az, hogy hogyan...
  • IgH
    és az az "ugyanúgy" az mit takar?
  • PhantomAss
    nekem uez a konfigom +radeon x1800xl kártya
    igazából mindegy volt neki milyen beállításal toltam, ugyanúgy futott
  • Attila8805
    Én kipróbálnám azt amit egyszer matyi 08 beírt csak nem naon van helyem:-(
  • Tyler
    hey

csináltam egy config file-t, az infókat a hivatalos fórumról szedtem össze,ezzel talán egy kicsit jobban fut.
    --blur kikapcsolva--
    --figyelem a termal vision effect elveszik.--
    --csinálj előtte mentést az eredeti ini-ről.--
    --csak saját felelősségre.--

letöltés innen

elhelyezés ide:
    Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\KellerGame\Config\PC
  • IgH
    értékelem ...meg aztis h a gamestarba 6600GTvel nyomta a csávó és nem panaszkodott annyira...jó tudom,erre jön a szöveg,h gamestar,énse veszem mindig szentírásnak amit mondanak,de általába gépigénybe korrektek..
    Nekem így néz ki a gépem: AMD Athlon X2 Dual 3800+,2Ghz,2gb ram és ehhez társulna a héten még vmi korrektebb sm3-as kártya..
  • bakvarnyu
    Ja és mindjárt jön elmondja hogy indította el Csak elsietett pár percre
  • bakvarnyu
    Nincs is nagy gépigénye ! Karácsonykor az egyik hazudósnak átlag 25 FPS-t ment mediumon 9800PRO-val
  • Gerbill
    high
    medium
    low
    Miheztartás végett íme a gépkonfig:
    - CPU: Intel Core 2 Extreme X6800 (2.93GHz/4MB)
    - Alaplap: EVGA nForce 680i SLI
    - HDD: Seagate 7200.7 160GB SATA
    - Memory: Corsair XMS2 DDR2-800 4-4-4-12 (1GB x 2)
    - VGA: Különböző
    - Video Drivers: ATI Catalyst 6.10, NVIDIA ForceWare 96.97, ForceWare 91.47 (G70 SLI)
    - Desktop Resolution: 2560 x 1600 - 32-bit @ 60Hz
    A képek és a szöveg a gamepressről vannak.
    A teljes teszt itt található

8800GTX 160.000Ft
    1950Xt 112.000Ft
    Szóval nem olcsó mulatság és még ezeken is csak 30-40 FPS
  • IgH
    vagy van olyan megfizethető kártya amin tisztességesen megy?? mert szerintem a gépem többi részével nem lenne gond..
  • IgH
    hát jah de amiken jól megy azok gondolom 80.000ft fölötti kártyák azokkal meg nemtok mit kezdeni
  • Attila8805
    Ok de ebben neki mi az élvezet?
  • Gerbill
    Igen, tudom, hogy azokat támogatja, de egyik kártyán sem megy igazán jól, mert az UBISoft magasról tett az optimizálásra. Lentebb be volt linkelve egy oldal ahol sok kártyát leteszteltek és elég gyengén szerepelt a legtöbb kártya.
  • arty
    sztem legtöbben ezt már az első hsz-bből leszűrtük ;) sghu televan ezekkel ... ki tudja, ha mi is 11 évesen net elé kerülünk vajon mit tettünk volna? ;D