Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudtommal csak multinál lehet...

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

VRSDM
lehet csak x-be tették bele

u dont have to listen anybody else but me

Maxtreme
Bizony bizony 😊
A cod2 motorja egy agyontuningolt q3 engine 😊
Aki kicsit ismeri az utóbbi lelkivilágát, nézzen bele az ifw kiterjesztésû fájlokba. (Sima csomgolt cucc, ugyanúgy mint a pk3.)

Csero90
Senki sem tudja h h kell egyéni karaktert csinálni?

VRSDM
ne menjünk bele a lényeg hogy a cod2, számos q3 utalást és alapot tartalmaz, ami erõs gyanúra ad okot 😉

Gerbill
A Medal of Honor sorozat használja a kvék motort nem? Vagy én keverem? Ha jól tudom még a legutóbbi rész alatt is az futott, míg a CoD alatt az infinity motorja.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

VRSDM
ugy hogy, egy motor csak az alapot szolgáltatja, attolmég pl. a textúrák aplha rétegein lehet tükör sima a normal map, meg a bump map, és máris kiestél soksok fény-árnyékeffektbõl, amiket te a GOW-ban azthiszed polygonok, hát tévedsz...
másrészt modellek állhatnak kevesebb polybol, használhatnak alacsonyabb textúrákat..
és csak párat említettem, nézz utána hoyg épül fel egy motor, és rájössz miket lehet elbaszni..

a multit a hamachi nevû program segítségével különösebb gond nélkül bármilyen verzióval ki lehet próbálni. erre - többek között - azért van szükség mert egyenlõre nincsenek netes szerverek amik elérhetõk lennének magyarországon.
Eisenhower
nem akarok beleszólni de a magyarítást jó nagy betûvel kellene kirakni hogy jobban lássák, bár a sok béna baszik szétnézni...

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

k8bal
javítva, kösz

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

kirol
Én amúgy most nem kötekedni akarok, csak komolyan érdekel, hogy hogy lehet ilyan különbség a kettõ között, ha egyszer a motor ugyanaz.

Eisenhower
inkább azt mondanám ennyit tud az ubi 😊 😞

ibrik
Mivel a magyarítási munkálatok miatt elég sokszor "mászom" bele a játékok lelkivilágába ezért már régóta tapasztalom, hogy a látszólag ugyanaz a motor valójában nem mindig ugyanaz.
A különbséget az okozza, hogy azok a játékfejlesztõk, akik megvették az alap motort (példánkban most az Unreal3-ast), mennyire nyúltak bele a szoftverbe, mit változtattak rajta, mennyire optimalizált az, amit "ráhúztak", stb stb...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

VRSDM
emlékeztek még a quake3-ra?
...
és a cod2-re?
részemrõl a téma lezárva

ugyanis a cod2motor, televan q3-as alapokkal, és utalásokkal. és akkor mégis sokkal szebb (még a dx különbségek nélkül is)

kirol
Hát elvileg mindkettõben UE3 van igaz?

Miért, szerinted melyik szebb?

Ha nem a motor miatt van nagy különbség, akkor mimiatt?

nem mondja...kérdezi 😊
gondolom azon van meglepödve hogy a GoW (sokkal) szebb mint ez pedig mind2 ue3

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

VRSDM
"Egy Gear of War az már inkább kinéz valahogy"
ergó azt szebbnek mondod..
"Ennyit tud a nagy UE3? Vagy mi történt?"
ebben meg aztmondod hogy az ue3 annyit tud mint vegas....
hát a kettõ nem ellentmond?

ibrik
k8bal: Rosszul írtad be a linket.

kirol
Ezt hogy érted?

VRSDM
nelégy bolond... magatad hazudtolod meg...

kirol
Ebben Unreal 3 -van ugye?
Hát nem estem hanyat a képek alapján.
Egy Gear of War az már inkább kinéz valahogy, de ebben semmi extra nincs.
(Elég gáz hogy ilyt kell írnom, mert sose vennék konzolt.)

Ennyit tud a nagy UE3? Vagy mi történt?

k8bal
okéj! köszi

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Meg csak a blourt meg a többi ilyen szart lehet állítani.

arty
leirták, amit eddig is tudtunk: lesz*rták a pc verziot 😞 ez már a double agentnél is megvolt, most ujra ... és sajnos az UBI nem bukik bele, mert agyonhájpolt játékok ... 😞

mondjuk az AA hiánya nem zavar, de ha lenne egy 160ezres 8800asom, eléggé felb*szná az agyamat, h a csoda, agyonreklámozott UE3 alatt sz*rt sem ér .. ugyan ez vonatkozik az SLI tulajokra is, meg persze minden mezei gamerre.

"vegyél 360ast" ... 😞

Forza.

VRSDM
az a valaki nincs itt 😄

valakinek nincs hozá crack-je

MSI P6N 650I SLI Core2 Q6600 4gb Kingmax 800Mhz es ram és egy 8800GTX 768 Mb

Eisenhower
ezt nézzétek meg kis performance analisys ggmania

ibrik
k8bal: Légyszíves, csak az oldalam linkjére mutasson a link (http.//ibrik.atw.hu)

Soneji: Az utolsó online játék, amivel játszottam, az még a WET volt. Nem az R6:V lesz, amelyikkel újrakezdeném. Ami pedig, hogy "nem áll módomban", azt nem arra értettem, hogy nincs kivel, hanem azt, hogy az én verzióm az internetrõl lett "vásárolva"... <#awink>
Tehát eleve csatlakozni sem tudok játékhoz és játékot sem tudok létrehozni az én változatommal.
És amúgy sem illik warezrõl értekezni errefelé.

A többieknek pedig: "Szívesen." <#vigyor>

Ibrik! velem kipróbálhatod a multit!
most látom milyen sokat írtam. ennyit senki nem fog elolvasni mi?
arty
hálás köszönet! 😊 (függetlenül attól, h tudok angolul)

Forza.

dejó! kár hogy megtanultam angolul. ki tudhatta elõre?
k8bal
Köszönöm mindenki nevében! Nagy baj lenne ha kiraknám az egyenes linket a fejlécbe?

ibrik
Az ünnepekre az ajándékom: Rainbow Six Vegas v1.00-1.01 magyarítás.
Letölthetõ az oldalamról: http://ibrik.atw.hu

kill3r21
Szép a grafika ez tény!! de télleg Ureal3.0 engine mert sztem abbol joval többet ki lehetett volna hozni! böven
egy játék megjelenésekor a legfontosabb kérdés mindig az, hogy mennyire mer újítani. a legtöbben csak követik a divatot és kiszolgálják a tömegigényeket, - lásd Carbon, a sorozat már annyira alulmúlta saját magát, hogy arra nincs szó. a Rainbow Six-el anno a csapat mert újítani, játékélménye semmi máshoz nem volt mérhetõ. a folytatások azonban egyre inkább a trendek felé vitték a sorozatot. most már végképp kijelenthetjük, hogy semmi egyedi nincs a játékban, egy közönséges fps-rõl van szó - nem is feladatok vannak, hanem egymást követõ pályák mint a super-marioban? elõbb vagy utóbb minden jó sorozatnak a pénz lesz a veszte - ez van.
a leg szembetûnõbb, és majdnem egyetlen pozitívum: a játék egyszerûen szép. ezzel a kijelentéssel lehet vitatkozni, meg olyan csúnyákat mondani mint: Shader model 3.0, de attól még szép marad.
a játékélményt ez valamelyest befolyásolja, bár hosszú távon ez édeskevés. idegesítõ csapattársak, az egyes részek kényszerû újra és újra játszása, és persze a mérhetetlen konzolos veleérzés nekem nagyon hamar elveszi a kedvem.
egy színfolt van a játékmenetben: az elbújás. ezt egész jól megoldották, gyakori és megfelelõ használatával egészen "Time Crisis" hangulatba kerülhet a játékos.
továbbra is kíváncsi vagyok a többjátékos-élményre, szóljon aki hasonlóan érez!
arty
a maszatosság egy effekt és én sem tudtam kikapcsolni 😊 az elsõ peccs nem oldott meg 😞

ahogy játszok, kezd némi hangulat magával ragadni, de azt továbbra is tartom, hogy az AI a ravenshiledhez képest 0, a grafika pedig skálázhatatlan (akár minimumon, akár maximumon játszom, néha 10fps) és zavaroan homályos.

pár pálya után meglátjuk 😊 ha a szemem birja, kijátszom 😄 GRAW-al ugyis már honapok ota elakadtam... (swat4el szintén 😞 de azzal még régebb óta)

Forza.

Sziasztok!
egyetértek Bond-al, és nekem ép a játékélmény miatt nem tetszett elsõre.
a multiját viszont szívesen kipróbálnám hamachi-n keresztül! van már valami szervezõdés ezirányba? ha nincs pont itt az ideje elkezdeni!
Zsoltika 007
Nem tudom mi ez a nagy fújás meg sírás itt. Ha nem tetszik akkor nem tetszik. Ha ronda akkor ronda . Nekem bejött, számomra a játékélmény a lényeg és nem azt figyelem minden sarkon hogy "hú de szar a shader itt meg hogy el van cseszve a szûrés ott". Aki csak erre figyel és ez alapján értékel egy játékot azt csak sajnálni tudom.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

na egész jó kis game lesz ez, ha kijön hozzá pár peccs.a grafika szép, sajnos nálam kissé (maszatos)folyik a kép,pedig minden extra grafikát lekapcsoltam, lehet a vidkaridriver miatt, mert amúgy simán bírja. ja és nem a meglövéskori effectre gondolok.a színskála kissé egyhangúaz narancsos barna, ez azért zavaró. nem ettõl lesz életszerû a környezet, inkább lehetett volna olyasmi mint az elõzõ rész

az ai intelligenciájával elégedett vagyok, meglepõen okosak. az eszközök kezelése sem a legjobb

grebber
Bezzeg holmi Just Cause-nak egybõl csináltak DVD5-ös release-t 😞

Next PC upgrade: 2022

mila69en
nekem van full.... viszont most hírtelen ki is probáltam és nem sekerûlt vele😞 sztem levannak kodolva vagy nem tom

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

grebber
Advanced az jólenne csak a demó verzió nem ér semmit full meg nincs 😞

Next PC upgrade: 2022

mi indokolja? semmi kérlek 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mila69en
sztem az, hogy ismét csak úgy ide köpték pc-re😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
hát hogy lenne már maxra húzott gyanítom hogy gear of wars sem használja ki teljesen😊 mert ugye akkor mi marad a gear of wars 2-nek?😊

"szóval nem kell ettõl hasra esni, szép-szép de közelsem maxra huzott ue3.0"

Ehhez képest egyik fórumon egy GF8 tulaj panaszkodott, hogy van ahol élsimítás nélkül leesik 20FPS-re a sebessége. Akkor mi indokolja????

ott a pont 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

VRSDM
errõl van szó Arty!
a 3. képen az elsõ oszlopnak milyen homályos már a textúrája? ut2004-ben szebb volt a szûrés 😉 és had ne csináljak screenshot-ot
1. kép park, jobb lent, háát mint bármelyik középkategóriás repszim-be ( és ott jóval nagyobb terület van modellezve)...

szóval nem kell ettõl hasra esni, szép-szép de közelsem maxra huzott ue3.0

arty
"nah igen, ez az, amit PC-n még SOHA nem láttunk (bár valamelyik lámi mindjárt jol beszol hogy a quake 4-nek meg a doom3-nak meg a hl2-nek jobb volt a grafja😄)"

egészen pontosan melyik shothoz foghatot nem láttunk még másik pc-s játéákban? 😊)) sztem ezek pont nem olyan képek, amik szépnek mutanák ...

(persze, van akinek a csillogo fények a mindene, õk az nfs undergroundtol is el voltak ájulva anno)

Forza.

Attila8805
De jó nekd papa pici fia.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"