Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
írtam a srácoknak, h van-e hasonló panasz(1,5évig bétateszter voltam), vagy van-e vmi megoldás...:/
No one can stop Death!
Forza.
eddig tapasztalat valakinél ezügyben?
No one can stop Death!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
gondolom a védelem Téged amiatt nem zavar, mert megvetted a full, bolti verziót. már egy hete, ugye?!
<#integet2>#integet2>
No one can stop Death!
u dont have to listen anybody else but me
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ha nem lennél elfogult, belátnád, h a PC port össze van csapva, alibibõl adták ki nekünk is, amolyan x360 reklámként 😞 Csak itt tudjuk kiirni magunkból a keserûséget ... anno a GRAW sokkal rosszabbul ment az x800amon, mégsem szapultam, mert látszott h foglalkoztak a PC port-tal (512mb vram, SLI, physics chip, stb) 😊
Forza.
nem hinném hiszed vagy sem nekem a rainbow six veags 1024X768-ba maxon megy!!!
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
indulok felé, õ is elindul. az árnyékom.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
OFF:
yasu1.05
"This version is tested and works on:
- Rainbow Six: Vegas v1.01"
Forza.
Ott valami olyat írt, hogy a létrehozásnál a kamerával (pl. VGA-kamera) lefényképez elölrõl és oldalról, és aztán ebbõl a két nézeti képbõl hozza létre az egyéni fejet.
Még azt is írja, hogy egyéni fej használatakor néhány funkció nem elérhetõ, de nem tér ki konkrétan ezekre...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
amugy a motorért ne az UBI-t szidjátok, õk csak a kiadó... õk határoznak gondolom róla, h CSAK x360 kontrolerrel menjen a game PC-n, semmi más eszközzel. csak sm3, csak 1 kártya, csak noAA, ... de az alapokat a fejlesztõk kefélték el sztem 😞
Nemtom olvastátok e a manualt... nos, ott leirják h ebben a játékban is van multi közben online letöltõdõ reklám !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez vicc!!!!!! Szal nézheted a coca cola reklámot a falakon abban a játékban amiért FIZETTÉL. (hiszen aki tud multizni, az ugye megvette...)
A BF2142 után itt is megjelent ez a gusztustalanság 😞
Manual amugy kitér arra is, h a karakter kreácio CSAK online megy... viszont az arc bedigizésérõl nem irnak, csak a szokásos állithato: felszerelés, ruházat...
Forza.
Az egy dolog,hogy akad,mint a franc,...egyéni szoc probléma.
(megjegyzem : az "elözõ generáció" -Fear,Prey,Doom,stb....max beállításokkal futott az közepes-nél gyengébb 😊- konfigomon..)
De ez még csak nem is néz ki "hûdejól" szerintem.
A skálázhatóság szánalmas,HDR-t amúgy is levettem volna (undorító,és kib@szott élethû mondhatom...),ezenkívûl van bloom (LOL),meg árnyék állítására lehetõség...szép.
1280 (ebben tolom) ,vagy 800x600,az tök mindegy,1 fps különbség sincs....15-25 fps,számomra kevés,ismerõsöm lazán eljátszik így is... :o)
A játék amúgy maga nem lenne rossz,de én többet vártam (tudom,magánügy).
Az összes R6 megvan eredetiben' ,...na ez nem lesz.
<#szomoru1>#szomoru1>
A 2 x X1600 az crossfire és sajna nem sokat ér, mivet az 1600-as sorozatú ati kártyák nagyon gyengére sikerültek. Egy kivétel van köztük az X1650XT. Ez kb megfelel egy 7600gt-nek.
Szal a kérdésedre a válasz: az X1950XTX egyértelmûen sokkal de sokkal jobb választás!!!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
ti mit vennétek?
2x x1600sli vagy x1950xtx?
ha tûrhetõ akkor lehet rólam is szó...
Yasu, meg minden megvolt. <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#gun>#gun><#gun>#gun><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#bdead>#bdead>
gyk.: privátban egy segítséget, az elindítással kapcsolatban.
túl újmagyar voltam?
<#wow3>#wow3>
No one can stop Death!
No one can stop Death!
ez csak üzlet. kár agyalni gépigényen meg olyankon, hogy "miért nem úgy néz ki mint..."
egyszerûen szarnak a user-ekre...
de lesz
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
GOW: Gears of War
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mi az a GRAW?
mi az a GOW?
a GOW x-en milyen szépen megy, döccenésmentesen 1920*1080-ba? (a hd miatt ekkorában)...
és azmár elérhetõ hardware tudtoammal ami abban van