Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
itt nem okés ezzel sem.
írtam a srácoknak, h van-e hasonló panasz(1,5évig bétateszter voltam), vagy van-e vmi megoldás...:/

No one can stop Death!

Rage47
aha, kösz az infót 😊
(Shanghai😊
arty
én ugyanugy kitörlöm registriból az emlitett cd meghajtok betüjelét és ugy megy... de igy a yasu 1,04el is ment 😊

Forza.

minimize
este nézem a lentebb linkelt yasu-val, ha okés,kommentelem természetesen.
eddig tapasztalat valakinél ezügyben?

No one can stop Death!

jaj...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

minimize
"kötekedés" helyett segíthettél volna.
gondolom a védelem Téged amiatt nem zavar, mert megvetted a full, bolti verziót. már egy hete, ugye?!
<#integet2>

No one can stop Death!

VRSDM
1 sorral lejjeb, " kivéve a XT-t " neked pont az van 😊 olvassunk már kéremszépen

u dont have to listen anybody else but me

Gerbill
Az UBI két legismertebb fejlesztõ stúdiója cége nemtudom, a Sanghay(nem tudom hogy kell írni) és a Montreal. Ez most jutott eszembe.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
Az EA sem fejlesztõ, csak vannak alcégei, akik fejlesztenek, namost ilyen szerintem van az UBI-nál is.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Rage47
az ubi nem fejlesztõ és kiadó egyben, mint az ea ?
bakvarnyu
Aha 3 FPS-sel.<#vigyor1>

arty
sztem van hozzá gépem 😊

Ha nem lennél elfogult, belátnád, h a PC port össze van csapva, alibibõl adták ki nekünk is, amolyan x360 reklámként 😞 Csak itt tudjuk kiirni magunkból a keserûséget ... anno a GRAW sokkal rosszabbul ment az x800amon, mégsem szapultam, mert látszott h foglalkoztak a PC port-tal (512mb vram, SLI, physics chip, stb) 😊

Forza.

"mivet az 1600-as sorozatú ati kártyák nagyon gyengére sikerültek"
nem hinném hiszed vagy sem nekem a rainbow six veags 1024X768-ba maxon megy!!!

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

az elõbb azt hittem, hogy találtam egy bugot. meglövöm a karját, semmi. lábát, semmi. lábát mostmár tutira! megint és ez is biztosan talált! semmi.
indulok felé, õ is elindul. az árnyékom.
és a legrosszabb az, hogy õket nem zavarnák olyan dolgok amik engem lassan az õrületbe kergetnek
mert nekik savanyu a szõllõ 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

miért mindíg azok szólják le a játékot, fõleg megjelenése alapján akiknek nincs gépük hozzá?
arty
lehet a konzol verziobol maradt benne a szöveg... szokásos a multiplatform játékoknál 😞 fura lenne, ha a manual ne emlitené 😮 (persze, nem elképzelhetetlen)

OFF:
yasu1.05
"This version is tested and works on:
- Rainbow Six: Vegas v1.01"

Forza.

ibrik
A fordítás során találkoztam az egyéni fej szövegeivel is.
Ott valami olyat írt, hogy a létrehozásnál a kamerával (pl. VGA-kamera) lefényképez elölrõl és oldalról, és aztán ebbõl a két nézeti képbõl hozza létre az egyéni fejet.
Még azt is írja, hogy egyéni fej használatakor néhány funkció nem elérhetõ, de nem tér ki konkrétan ezekre...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

arty
karakter kreácio: online és LAN

Forza.

arty
1 db 1950XTX 😊 pl vegas sem használja a kétkártyás megoldásokat, meg més sok más sem...

amugy a motorért ne az UBI-t szidjátok, õk csak a kiadó... õk határoznak gondolom róla, h CSAK x360 kontrolerrel menjen a game PC-n, semmi más eszközzel. csak sm3, csak 1 kártya, csak noAA, ... de az alapokat a fejlesztõk kefélték el sztem 😞

Nemtom olvastátok e a manualt... nos, ott leirják h ebben a játékban is van multi közben online letöltõdõ reklám !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez vicc!!!!!! Szal nézheted a coca cola reklámot a falakon abban a játékban amiért FIZETTÉL. (hiszen aki tud multizni, az ugye megvette...)

A BF2142 után itt is megjelent ez a gusztustalanság 😞

Manual amugy kitér arra is, h a karakter kreácio CSAK online megy... viszont az arc bedigizésérõl nem irnak, csak a szokásos állithato: felszerelés, ruházat...

Forza.

Glpetyus
Nah...kipróbáltam (kár volt),letöröltem....
Az egy dolog,hogy akad,mint a franc,...egyéni szoc probléma.
(megjegyzem : az "elözõ generáció" -Fear,Prey,Doom,stb....max beállításokkal futott az közepes-nél gyengébb 😊- konfigomon..)
De ez még csak nem is néz ki "hûdejól" szerintem.
A skálázhatóság szánalmas,HDR-t amúgy is levettem volna (undorító,és kib@szott élethû mondhatom...),ezenkívûl van bloom (LOL),meg árnyék állítására lehetõség...szép.
1280 (ebben tolom) ,vagy 800x600,az tök mindegy,1 fps különbség sincs....15-25 fps,számomra kevés,ismerõsöm lazán eljátszik így is... :o)
A játék amúgy maga nem lenne rossz,de én többet vártam (tudom,magánügy).
Az összes R6 megvan eredetiben' ,...na ez nem lesz.
<#szomoru1>

czky
Ha még nem tudtatok dönteni:
A 2 x X1600 az crossfire és sajna nem sokat ér, mivet az 1600-as sorozatú ati kártyák nagyon gyengére sikerültek. Egy kivétel van köztük az X1650XT. Ez kb megfelel egy 7600gt-nek.
Szal a kérdésedre a válasz: az X1950XTX egyértelmûen sokkal de sokkal jobb választás!!!

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

dienesoft
Egyszerûen télleg beleszarnak az ubisok ésmár egyre több vég a játékok gépigényebe, kidobják, úgyis megveszed me" tomklenszi"" és szevasz, a legállatabb gépeken is gyatrán megy! Na ez a gusztustalan!

kill3r21
Tudom off volt!! Oltsatok le hogy válaszoltam egy nem ide való kérdésre 😄😄
kill3r21
nem gow 2007 december de tudtommal hivatalos info nincs! addigra boxon talán már kiesgészitöt nyuzunk 😄😄
czky
Felõlem!<#ravasz1>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

VRSDM
kis off, csak haverral vitázunk és nemtudunk dönteni...
ti mit vennétek?
2x x1600sli vagy x1950xtx?

addigra már szerintem lesz online patch a GCW-ön!
VRSDM
tudom-tudom, karácsonykor felteszem, megnézem hogy a multirésze hogymegy...
ha tûrhetõ akkor lehet rólam is szó...

tényleg, dögöljön meg hogy levédik a játékukat és nem adják ki midnen védelem nélkül!! pofátlanság...

dögljön meg az ubisoft!
czky
Deállat. Telepítés után elindult a game, de több idõm nem volt, minthogy beállítsam a grafikát. Most meg már sehogyan nem akar menni ez a száj********* ki******** ku***** kö**** játék. Már újra is raktam, de semmi. Vagy hibát ír az exe-je, vagy állandóan azt böfögi nekem h tegyem be az eredeti lemezt.
Yasu, meg minden megvolt. <#szomoru1><#szomoru1><#gun><#gun><#rinya><#rinya><#bdead>

segített már valaki?
jaj...

minimize
"privát helpet"
gyk.: privátban egy segítséget, az elindítással kapcsolatban.
túl újmagyar voltam?
<#wow3>

No one can stop Death!

privát helpet<#wilting><#idiota>

minimize
valaki dobjon egy privát helpet plíz, mert nálam sem dt4.06-al, sem az újjal nem megy, sehogy.köszönöm.

No one can stop Death!

multi nem ugyan ugy ment mint a single, kb ezerszer le let tirva hogy ott butitott a graf 😊

ha akarnák ugyanígy nézne ki 6600gt-n
ez csak üzlet. kár agyalni gépigényen meg olyankon, hogy "miért nem úgy néz ki mint..."
VRSDM
amint elindul 28+ fps-el vonzani fog 😄

a multi ennyire nem vonz senkit?
VRSDM
másrészt ha igy van, akkor miért nem fejlesztették egy másik motorra, amitõl "nem kell félniük, de mégis csodaszép" ...
egyszerûen szarnak a user-ekre...

VRSDM
mégnincs
asszem febr.23

nincs
de lesz

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

köszönöm a választ! a gow ezek szerint van pc-n is?
GRAW: Ghost Recon Advanced Warfighter
GOW: Gears of War

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

nekem csak két kérdésem van:
mi az a GRAW?
mi az a GOW?
VRSDM
miért kérdezed?

a GOW x-en milyen szépen megy, döccenésmentesen 1920*1080-ba? (a hd miatt ekkorában)...
és azmár elérhetõ hardware tudtoammal ami abban van

Joe004
Az nem lehet, hogy féltek a gépigénytõl és ezért nem merték teljessen kihasználni ? Sztem azért nem véletlenül jön ki a BIA3 jövõre +a többi nagyobb durranás! Várnak a közép kategoriás Gef 8 ra ahogy én is....