3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
Lifeforce #2117 Az nem kell köszönöm :)
Vagy egy kicsivel elötte, vagy ott a szinház mentése kéne. -
#2116 Ja nézhetsz neki is egyet hadd játszon a "durrantóssal" -
#2115 Én már messzebb vagyok a szinháztól de ha az kell akkor elküldöm azt. -
Lifeforce #2114 Csak up volt a topicnak :)
Egyébként ismerem az itteniek segítőkészségét, azért is írtam be mégegszer.
Hátha...
(Tisztelet a kivételnek.)
Nekem csak akkor írnak az idejárók ha ingyé kell szerver valamiből...
Reménykedtem, hogy valaki kivételt tesz most az egyszer, és segít nekem is valaki. -
Soneji #2113 szerintem írd be még még párszor hátha! -
#2112 attol még hogy beirod2x nem fogják inkább elküldeni... -
Lifeforce #2111 De bárkinek megköszönöm aki elküldi ezt a fájlt, aki a szinháznál van. -
Lifeforce #2110 C:\Documents and Settings\Macskássy\Dokumentumok\Ubisoft\R6Vegas\R6_SaveCHECKPOINT
Ezt a fájlt elküldenéd nekem mielött tovább mennél a játékba?
Megköszönném.
(lifeforce kukac hungs.hu) -
Lifeforce #2109 Pedig semmi extra...
Egyiket beállítod a gépfegyverhez, míg a másik hackol, te meg a gépfegyveres doboz mellett-mögött van egy másik doboz, az mögé beállsz.
Onnan jól lehet szórni a gránátokat, no meg az áldást... :)
Mielött tovább mennél, azt az állásod feltölthetnéd nekünk, mert bugos.
Please...
Köszi. -
#2108 www.dlh.net -
#2107 HI! tudtok adni a jatekhoz cheat codes-t? A szinhazba nem tudok tovabb menni mindig szetlonek. kosz -
Lifeforce #2106 Hiányos a történések közötti átmenet is.
Nem tudom miért esett nehezükre beletenni azt, hogy a heliből kötélen leereszkedsz coopban.
Viszont szingliben nagyon bejön nekem. -
Lifeforce #2105 Nem,és ég és föld a 2.
Nagy kamu az egész coop.
Sehol a szinglis hangulat, amit főleg az operator nyomat, és az ai is jóval kevesebb, és bénák.
Nem értem... -
Lifeforce #2104 Ez nagyon király :D
Én is így jártam.
Egyébként én nem haltam meg, csak visszamentem egy kicsit.
Szép bug.
Neked sikerült megoldani valahogy? -
Gabor_(HSF) #2103 Cega Koma...januárban Vegas LAN itt nálunk,hozhatod a csöpséget is,csak találunk egy gépet neki is.... -
Gabor_(HSF) #2102 Te még létezel?
Azt hittem feltűztek már egy karácsonyfára dísznek...
De ha már szóba hoztad,attól még jó ez a game,hogy fps az itt sincs és nem lehet egy napon emliteni a GRAW-al...
Bár multiban erősen kempelős a játék,amitől nem vagyok oda,de ettől függetlenül még van jővője,ha lesz valami jó kis dedicated szerver hozzá... -
#2101 Multinál ha a kampányt coopba játsza valaki akkor menti valahol a játékot?Végig lehet igy az egész single játékot vinni? -
Soneji #2100 a reinstall csodákra képes. -
#2099 reinstall után már megy... köszke... -
GhoST23 #2098 van egy net R6 VEGAS LIVE pass:vegas -
GhoST23 #2097 oké, mikor és hol? -
#2096 engem is , ma este? -
GhoST23 #2095 akkor már ketten vagyunk :)
-
#2094 hamamchin engem is érdekelne egy két round... -
GhoST23 #2093 Hamachi-n hol nyomjátok mert egy coop partiba én is szivesen benne lennék.
Adok elérhetőséget: msn: [email protected] -
Soneji #2092 engem a coop speciel nem vonz, de minden más multi igen. valahogy kéne ennek egy közösséget építeni. -
#2091 Hello!
Mi is kipróbáltuk a barátokkal LAN-ba, Hamachival nyomjuk.Egész jó lett a COOP terrorist hunt, sokat elhülyülünk vele.És télleg, 5-10fps-el több a multi. -
Soneji #2090 úgyis szét fogják -
Richard90 #2089 "5. Tényleg csak SM 3-at tudó kártyával indul a játék?
IGEN!! Ne is bombázzátok szét ilyen és e fajta kérdésekkel a topikot!"
FAQ-ból -
Soneji #2088 na ez tíz pontos kérdés volt! -
Soneji #2087 kipróbáltuk /végre/ multiban. éppencsak ránéztünk az egyik játékmódra, így nehéz bármit is mondani. azt már korábban is sejtettem a lan menüjét nézegetve, hogy mókás lesz, de szinte semmit nem tudtam kipróbálni.
további tapasztalat: kapja be az ubisoft. nagy mappon, nagy téren teljesen jó fpst teljesített, szemben az egyjátékos móddal, ahol találni több olyan helyet amit nem tud normálisan megjeleníteni. -
zoolee #2086 Hi ugye csak sm 3 mas karival megy ??? -
Borden #2085 Qva jó volt!Csak azt nem értettem,hogy a végén az volt a feladat ne engedjem kilőni a rakétát,mégis kiment valamerre,és tovább engedett...
Biztos nem figyeltem valamire.
Így még nem fárasztott le agyilag játék. -
#2084 nana, ha jó hűtés van a GS-en, brutál mit ki lehet belőle hozni :) én megprobálnám.... (főleg ha garis a kártya :D ) -
Soneji #2083 inkább multizzunk
-
Bilux #2082 kivégezve jöhet a folytatás... -
Soneji #2081 szerintem itt a kártyát hiába húznád.
mikor tanulják meg az emberek, hogy a gs mit jelent? -
Soneji #2080 mondom én.
szeretem ha igazam van. -
Bilux #2079 Dede az volt most már megvan -
#2078 Szia!
Én elhiszem, hoyg evvel sokaknak jobban fut, viszont sajnos én ezt nem mondhatom el magamról, mert nekem ugyanolyan rosszul megy, egy résznél, amikor fentről-lentről lőnek, teljesen leesik az fps szám 10 alá. Egyszerűen bármit teszek, ez a gém gusztstalanul megy. Talán próbáljak meg kicsit huzni a karimon? Tudom, a procim elég gáz hozzá, de evvan :). Szóval: húzzak esetleg a karin?