3901
  • q2w3
    Lehet másoltal is hamichizni?
    Mert nekem 6Mbit/1Mbit-es netem van.
    És én is mennék.
  • Gabor_(HSF)
    Gyere..akkor nyomnk egy kis terrorist hunt-ot /realistik-hight-be..
    ha érdekel priviben elküldöm a hamachi logint
  • Gascan #2276
    jah hát mi coop -ot nyomattunk ketten, simán elég volt a net kapcsolta ami nekünk van, még csak nem is laggoltunk úgy mint más játékokban
  • Gabor_(HSF)
    Olyan host kell akinek legalább 512 az up-ja,az enyém 3m/384 de ez is max 4 emberig jó
  • Gascan #2274
    512/128, de már játszottam ezelőtt is hamachin és semmi gondom nem volt vele, igaz nem én hostoltam de aki hostol annak meg 1024/256 netje van
  • Gabor_(HSF)
    mekkora neted van?
  • Gascan #2272
    akar valaki hamachin játszani?
  • YMan
    én kipróbáltam a multit LAN-on eredetivel és jó volt.

Találtam egy bug-ot, ami miatt kérdeztem korábban hogy mit kell csinálni az egyik pályán, ugyanis checkpoint visszatöltés után nem jelenik meg (nem tudom hogy csak ott vagy mindenütt) hogy hova kell menni (az a szürke izé) a javítást még nem raktam fel.
  • geri777
    Segg vok a számitogép beleselyéhez nem tom mijen gépem van sorry :D nfs carbon megy fullon meg pár ijen játék de en csak igy az op redszeren belül vok van egyx gépem eny de ha elmondod hogy hol tom leolvasni akor be irom szivesen :D
  • k8bal
    ha még egyszer 3db ?-jelet raksz kérdésed után megduglak!
    khm, szóval
    Egyáltalán mien géped van? OLvasd már el a Gyakran Istmételt Kérdéseket...
  • Gabor_(HSF)
    Multia nem tünik rossznak,bár dedicated server nélkül,nagyon kemény netkapcsolat kell a hostnak,bár ezt tudhatnád már te lami,ha jönnél gamálni velünk hamachin..de pár nap múlva LAN,utánna már többet fogunk tudmi a multiról.......
  • geri777
    Valamiert nem válszol a partnerek lefutnak az unreal tech. logoig es utána nem válaszol miert is ??? a gépem miat van???
  • Pretorian
    Ilyen faszságot...ennek mi értelme van? Azt hiszik, hogy így majd többen veszik meg erediben a játékot, vagy mi? Vehh...
  • Shep
    Mennyi van még onnantól hátra, hogy az első havert megmentettük a második meg elvérzett az oszlopnál?
  • geri777
    Sziasztok felraktam a Vegast es a system infoknal 1-2 dolog nem tetszet neki akkor tuti hogy nem fog menni minimumon se ????
    Uhh ez szívás :( Akkor nem is éri megvenni ha nincs hozzá kulcs, mert így ez annyit ér mint ami a legtöbbünknek megvan.
  • Kaslerka #2262
    Aki megvette eredetiben az sem tud irni róla, hogy milyen a multi, mivel a amextec még mindig nem volt hajlandó senkinek sem elküldeni a cd kulcsokat.. Én már 2 hete várok...
    Aki megvette eredetiben az írna a multis részéről, hogy milyen?
  • ptomesz
    ez már csak szőr szál hasogatás!!!!
  • ptomesz
    nem okoskodtam te seggfej csak leirtam a feltételezésem mivel nem fogom megint elkurni az arányom hogy letöltsek egy dvd5ös verziót mert én nem sajnálom a dvd9 re a zsetont
  • Humesz
    Nyugi Gerb, nem mondtam hogy nem értek valamit :)
  • bon
    Használj cracket. www.gamecopyworld.com oldalon megtalálod.
  • Gerbill
    Mit nem értesz, az üzenetet neked címezte és a per jellel jelezte hogy az már mindenkinek szól.
  • Humesz
    Ahogy te kitalálod, de a nekem szánt válaszban akkor legalább nevezd meg máskor, akinek szól!
  • VRSDM
    épp a / jel utal arra hogy már másról van szó...
  • rvn
    Yasu -> FAQ
  • CoD23
    hali most raktam fel a gamet és nem indul starforce-os ?
    lécci segítsetek (nem ez a verzió Tom Clancys Rainbow Six Vegas EMUDVD9-Unleashed)
    ja és YASU tool-t honnan lehet letölteni ??
    segitsetek lécci
  • Gabor_(HSF)
    Külömbözik a két verzió?,mármint fegyverek pályák küldetések,vagy 1-1 ben átírták az xboxos játékot PC-re............
  • Humesz
    Ne tőlem kérdezd! Én sem ezt kérdeztem tőled!
  • bon
    Kicsomagolja az a dvd9 image-t és csinál két db dvd5 image-t és kiirja.
  • VRSDM
    nocsak mivel csak ez a verzió van a másikon kívül íígy, igeen :D:D
    /másrészt akinek nincs duplarétegű írója az hogyir dvd9et ?
  • Humesz
    Hali VRSDM, erre a verzióra gondoltál, mint egy DVD-n elférős, crackes: Tom Clancys Rainbow Six Vegas-HATRED???
  • Soneji
    én is épp ezért kérdeztem. nem értettem mit kell okoskodni.
  • VRSDM
    éppp te irtad hogy nem látszik a különbség, miért nem olat raksz be ahol látszana :S
  • Pretorian
    Nahh, szal' itt vannak:

• Pretorian
    Az első két kép teljesen full beállításokkal készült, 1024x768-ban.
    A harmadik mindent minimumra véve, szintén 1024-ben. Nincs túl sok különbség, furcsa.
    Persze belső helyszíneken azért más, mert ezeken a képeken pl. az árnyékok nem látszanak.
    A textúrák felbontása viszont minimum beállításokkal is éppen ugyanakkora, mint maximumon.
  • Pretorian

• VRSDM
    a crack az nemmegy elvileg csak 1.0-val
  • ToCsEk
    Hali, felraktam a játékot, felraktam 1.01 patch aztán 1.02 patch és crackeltem, el is indult, de mivel gyenge a karim, sm.2-es (9600 128mb) csak idág jutottam el:
  • constantin
    Valaki tenne be képet a minimum garfikus beállításokról és a maxró(vagy ahoz közeliről)?Kiváncs lennék menni a különbség.