3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
YMan #2318 nem mondom nem egyszerü egy deserttel menni a light machine gunosok ellen... a deserhez high capacity mag-ot tettem ezt nem írtam eddig! -
YMan #2317 38 -
Hellsing47 #2316 Tom.Clancys.Rainbow.Six.Vegas.Update.1.02-HATEDOX -
ptomesz #2315 mielőtt inditasz bonts internet kapcsolatot, akkor ránéz, látja hogy nincs kapcsolat és szépen tovább lép, de ha letölt azse baj bár ha felvan rakva az 1.02es patch nem árt :) -
YMan #2314 próbáljátok ki:
Terrorist hunt - DAM - MAX számu terrotista - normal - és csak Desert Eagle :) ááállat nem sokat játszottam, de eddig 40-ig tudtam lemenni -
#2313 (Hamachival) -
ZsirosKenyer #2312 vki próbált már multizni HATRED verzióval? -
Caponee #2311 Szerintem meg rakd vissza a dvdt.Valamiért nekem csak úgy volt hajlandó elindulni. -
6600GT #2310 hello! amikor inditom a játékot tölt lefele vmit,hogyan lehet ezt kikapcsolni vagy vmit csinálni vele?vagy töltsem le? elöre is kösszi a választ -
q2w3 #2309 Valaki nem akar most hamachi-zni?
-
YMan #2308 gomoo a megoldás, visszaviszed az üres üvegeket .) és az összegyűlt 7000 forintból megveszed az eredetit -
szapor #2307 De ami felvan rakva az a színházi mentés odáig én is eljutottam csak a hackelés utánit nem tudom -
gomoo #2306 hy all!! lenne egy olyan problémám h van nékem Y.A.S.U m crack em deamon tools 4.08HE lehuztam a dvd-met és egyszerüen nem akar elindulni és ezt írja ki :Kérjük helyezze be az eredeti lemezt.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=copy&c=1000&l=hu címen.HELP please!!!
-
#2305 Van. A hozzászólásod felett 4 cm--re. Pirossal kiírva. -
KOVU #2304 ö hi emberek van már magyarositás a játékhoz ?
ha igen hol tölthetem le? elöre is kösz :) -
#2303 Sziasztok! Véletlenül nem tudja valaki h Pécsett lehet e kapni a játékot mert akkor hozatok haza tesómmal és nem rendelem meg... igaz én ott ahol lehet a mediamarkt-ot tartom valószínűnek h van de nem vagyok biztos benne :) gondolom Tesco-ba nem visznek ilyen játékot XD -
Soneji #2302 Hamachi partihoz én is csatlakoznék! -
jodamester #2301 Üdv!
Problémám: Amikor játék közben belépek a menübe, vagy fegyvereket cserélek a ládáknál, visszatérve a gamébe iszonyúan sistergő hang fogad és a játék hangjaiból szinte alig hallani valamit. Csak ha elmegyek egy másik részére a pályának (akkor se mindig) akkor halkul, ha visszafordulok néha meg is szűnik. Vagy esc-el kilépve a menübe, egérrel klikk a "folytatásra" és így néha abbahagyja.
Divx codec van fent.
Ötletek? Kössz!
-
Rudi #2300 Meg lehet csinálni de valóban nem egyszerű, nem szabad feladni. Én a hídra mentem, a másikat is viheted magaddal vagy hagyhatod a lenti bal oldali láda mögött nekem ezek voltak hatásosak. De a próbálkozások száma szerintem 3 jegyű volt :-)
-
#2299 áttoltam, ez a mentés már szinte körbejárta a topikot=)
Jó hát ha így nézed az egész baromság, jön három kommandós és
szétlő hatszáz terroristát egy éjszaka alatt -
#2298 Na az a mentés nekem nem is jó, mert ugyanúgy le kell tölteni az adatokat, a francért kell egy jó játékot ilyen baromsággal elszúrni? Melyik hülye tenorista vagy mi terrorista rakja a színpad közepére a létfontosságú adatokat tároló gépét? Baromság.
Privát ment. -
#2297 Allitolag ugy kell, hogy te a baloldalon allsz be, a cimborat meg atkuldod a jobb oldalra a geppuska moge. Persze nem fogja hasznalni a geppuskat de tuzel mogule. Persze nekem igy se sikerult. Ha semmikepp nem megy adjal emailcimet. -
#2296 Ja megvan a mentés lentebb. Thx. -
#2295 Na jó de valaki akkro csak megcsinálta, de hogyan? Bár akkor egy mentést én is megköszönnék. -
#2294 sztem sehogy .en is kaptam egy mentest az azt koveto pontrol. -
#2293 Mikor az adatokat kell letölteni az operában, akkor hogy a bánatos nyavajában kell megcsinálni, hogy ne lőjék szét azt a szart? Hova érdemes állni, vagy mi a titok? -
#2292 Elindul es nem is olyan szarul en ugyanilyennel vittem vegig csak a videokari jobb kicsit. -
rucsi #2291 Ugy is próbáltam, nem megy. -
#2290 Telepítés közben ne kapcsold be a Yasu-t példáúl :) -
rucsi #2289 Sziasztok!
Valaki segítsen nekem, ha tud. Már visszaolvastam, de ilyennel még nem találkoztam. Szóval telepítés közben kapok egy hibaüzenetet, hogy nem tudja olvasni, meg ki is dobja a daemon-ból, pedig 4.0.8 van fent, meg az összes emut is bekapcsoltam, és a yasu-t is próbáltam. _Nincs több ötletem. Valaki okos, plz...:(
Előre is köszi -
ptomesz #2288 el de igen nyögve nyelősen menne. nem tudnád élvezni a játék szaggatna mint állat -
norbi17 #2287 Hali ezen a konfigon elindulna a játék?????
AMD Athlon XP 2400+
Xpertvision 6800 GS 256Mb AGP
1 Gb RAM -
Gabor_(HSF) #2286 [email protected] -
q2w3 #2285 Nem. KEll?
-
YMan #2284 szapor olvass vissza... megtalálod.
VALAKI!
Hogy lehet kiszedni a játék zenéit? van egy-kettő ami igen ütős! -
#2283 Köszi!!!!!! -
szapor #2282 Plz vki nem tudna a színházba a hackelés után egy mentést?LÉÉÉCCCiííí nagyon fontos lenne -
Gascan #2281 figy, messengered nincs? -
#2280 legalább írni tanulnál meg... -
Gabor_(HSF) #2279 Lehet..
1.02 re felpeccselted ugye?