3901
  • YMan
    nem mondom nem egyszerü egy deserttel menni a light machine gunosok ellen... a deserhez high capacity mag-ot tettem ezt nem írtam eddig!
  • YMan
    38
  • Hellsing47
    Tom.Clancys.Rainbow.Six.Vegas.Update.1.02-HATEDOX
  • ptomesz
    mielőtt inditasz bonts internet kapcsolatot, akkor ránéz, látja hogy nincs kapcsolat és szépen tovább lép, de ha letölt azse baj bár ha felvan rakva az 1.02es patch nem árt :)
  • YMan
    próbáljátok ki:

Terrorist hunt - DAM - MAX számu terrotista - normal - és csak Desert Eagle :) ááállat nem sokat játszottam, de eddig 40-ig tudtam lemenni
  • SötétBarom
    (Hamachival)
  • ZsirosKenyer
    vki próbált már multizni HATRED verzióval?
  • Caponee
    Szerintem meg rakd vissza a dvdt.Valamiért nekem csak úgy volt hajlandó elindulni.
  • 6600GT
    hello! amikor inditom a játékot tölt lefele vmit,hogyan lehet ezt kikapcsolni vagy vmit csinálni vele?vagy töltsem le? elöre is kösszi a választ
  • q2w3
    Valaki nem akar most hamachi-zni?
  • YMan
    gomoo a megoldás, visszaviszed az üres üvegeket .) és az összegyűlt 7000 forintból megveszed az eredetit
  • szapor
    De ami felvan rakva az a színházi mentés odáig én is eljutottam csak a hackelés utánit nem tudom
  • gomoo
    hy all!! lenne egy olyan problémám h van nékem Y.A.S.U m crack em deamon tools 4.08HE lehuztam a dvd-met és egyszerüen nem akar elindulni és ezt írja ki :Kérjük helyezze be az eredeti lemezt.
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=copy&c=1000&l=hu címen.HELP please!!!
    Van. A hozzászólásod felett 4 cm--re. Pirossal kiírva.
  • KOVU
    ö hi emberek van már magyarositás a játékhoz ?
    ha igen hol tölthetem le? elöre is kösz :)
  • Kreeder44
    Sziasztok! Véletlenül nem tudja valaki h Pécsett lehet e kapni a játékot mert akkor hozatok haza tesómmal és nem rendelem meg... igaz én ott ahol lehet a mediamarkt-ot tartom valószínűnek h van de nem vagyok biztos benne :) gondolom Tesco-ba nem visznek ilyen játékot XD
  • Soneji
    Hamachi partihoz én is csatlakoznék!
  • jodamester
    Üdv!
    Problémám: Amikor játék közben belépek a menübe, vagy fegyvereket cserélek a ládáknál, visszatérve a gamébe iszonyúan sistergő hang fogad és a játék hangjaiból szinte alig hallani valamit. Csak ha elmegyek egy másik részére a pályának (akkor se mindig) akkor halkul, ha visszafordulok néha meg is szűnik. Vagy esc-el kilépve a menübe, egérrel klikk a "folytatásra" és így néha abbahagyja.
    Divx codec van fent.
    Ötletek? Kössz!
  • Rudi
    Meg lehet csinálni de valóban nem egyszerű, nem szabad feladni. Én a hídra mentem, a másikat is viheted magaddal vagy hagyhatod a lenti bal oldali láda mögött nekem ezek voltak hatásosak. De a próbálkozások száma szerintem 3 jegyű volt :-)
  • bakvarnyu
    áttoltam, ez a mentés már szinte körbejárta a topikot=)
    Jó hát ha így nézed az egész baromság, jön három kommandós és
    szétlő hatszáz terroristát egy éjszaka alatt
  • Shep
    Na az a mentés nekem nem is jó, mert ugyanúgy le kell tölteni az adatokat, a francért kell egy jó játékot ilyen baromsággal elszúrni? Melyik hülye tenorista vagy mi terrorista rakja a színpad közepére a létfontosságú adatokat tároló gépét? Baromság.

Privát ment.
  • bakvarnyu
    Allitolag ugy kell, hogy te a baloldalon allsz be, a cimborat meg atkuldod a jobb oldalra a geppuska moge. Persze nem fogja hasznalni a geppuskat de tuzel mogule. Persze nekem igy se sikerult. Ha semmikepp nem megy adjal emailcimet.
  • Shep
    Ja megvan a mentés lentebb. Thx.
  • Shep
    Na jó de valaki akkro csak megcsinálta, de hogyan? Bár akkor egy mentést én is megköszönnék.
  • bakvarnyu
    sztem sehogy .en is kaptam egy mentest az azt koveto pontrol.
  • Shep
    Mikor az adatokat kell letölteni az operában, akkor hogy a bánatos nyavajában kell megcsinálni, hogy ne lőjék szét azt a szart? Hova érdemes állni, vagy mi a titok?
  • bakvarnyu
    Elindul es nem is olyan szarul en ugyanilyennel vittem vegig csak a videokari jobb kicsit.
  • rucsi
    Ugy is próbáltam, nem megy.
  • Fenrir
    Telepítés közben ne kapcsold be a Yasu-t példáúl :)
  • rucsi
    Sziasztok!

Valaki segítsen nekem, ha tud. Már visszaolvastam, de ilyennel még nem találkoztam. Szóval telepítés közben kapok egy hibaüzenetet, hogy nem tudja olvasni, meg ki is dobja a daemon-ból, pedig 4.0.8 van fent, meg az összes emut is bekapcsoltam, és a yasu-t is próbáltam. _Nincs több ötletem. Valaki okos, plz...:(

Előre is köszi
  • ptomesz
    el de igen nyögve nyelősen menne. nem tudnád élvezni a játék szaggatna mint állat
  • norbi17
    Hali ezen a konfigon elindulna a játék?????
    AMD Athlon XP 2400+
    Xpertvision 6800 GS 256Mb AGP
    1 Gb RAM
  • Gabor_(HSF)
    [email protected]
  • q2w3
    Nem. KEll?
  • YMan
    szapor olvass vissza... megtalálod.

VALAKI!
    Hogy lehet kiszedni a játék zenéit? van egy-kettő ami igen ütős!
  • constantin
    Köszi!!!!!!
  • szapor
    Plz vki nem tudna a színházba a hackelés után egy mentést?LÉÉÉCCCiííí nagyon fontos lenne
  • Gascan #2281
    figy, messengered nincs?
  • k8bal
    legalább írni tanulnál meg...
  • Gabor_(HSF)
    Lehet..
    1.02 re felpeccselted ugye?