3901
  • ptomesz
    jah 3.0-ás
  • maffioso
    miazaz sm3?shadermodel?
  • bakvarnyu
    Milyen multiban a játék , a szokásos hentelés?Van valami extra?
  • YMan
    hova kell küldeni a bescannelt blokkot a kódért?
  • Bence94
    ááá mért nem küldték el a kódot nekem most várhatok egy hétvégét
  • YMan
    q2w3:) ez offline verseny:)

az alábbi paraméterek alapján tolj terrorist hunt-ot:
    DAM
    fegyver kizárólag Desert Eagle nagykapacitásu tárral (még gránát SE!)
    nehézség normál
    ellenfél sürüsége: max

Mivel én nem tudtam még csak a Deserttel megcsinálni, így a mérőszám az hogy hány terrorista marad mire megölnek. nekem az induló 50ből 32 maradék a rekordom.
    Azért buli mert tudni kell célozni rendesen.
  • Freeeee
    Akinek eredeti játék van,és nem volt netkodja,annak örömhir,hogy megjöttek a kodok. Már nyomtam is pár menetet a neten:)
  • q2w3
    szólsz én megyek veled. :D
  • YMan
    pontosabban egy pillanatot se :)

tényleg nincs senki akit motivál egy kis only Desert Eagle terrorist-hunt verseny mint amit lentebb leírtam? 32nél lejjebb nem sikerült még vinni nekem:(
  • YMan
    igen csak annyi, és emiatt egy pillanatig nem is gondolkodtam a tört verzióban
  • SötétBarom
    Hamachival tökéletes, bár nálunk szarakodott az alap verzió.. Tedd fel az 1.2es patchet. (Gamecopyworldon van már hozzá crack)

Meglepődtem, de ez a gém tényleg csak 7000ft???
  • k8bal
    hát ha nem hálózatban akarsz játszani, hanem egy barátoddal az interneten, akkor tedd fel a hamachi-t Hamachi
  • gyuri00
    és a coop megy virágboltos verzóval is vagy valmitrükk kell hozzá?:)
  • k8bal
    Lehet, Többjátékos > Coop (van terror hent is és történet mód is /max 4 játékos/)
  • SötétBarom
    Fogod egy spanodat, és végigtoljátok a singelplayer mapeket.. Hiányoznak a rádióadások, meg 1-2 apróság, de amugy teljesen fasza..
  • gyuri00
    helósztok

coop- módbe hgoy lehet játszani? vagy elhet egyátalán?? előre is ksözi a válszt
  • k8bal
    köszi, megkaptam!
  • k8bal
    kb 10 mp a pálya töltés vgay még kevesebb, intsall nem tudom menniy idő volt... de tuti, hogy nálad van a hiba!
  • buldozer99
    nem:D
  • Pleomax365
    Nektek is 1 óránál tovább instalállja??:S
    És vagy 10 percig tölt egy pályát...
  • q2w3
    Valaki nem akar jönni Hamachira?
  • Sland
    Csak én vagyok az a szerencsés akinek a Tom Clancys Rainbow Six Vegas-HATRED verióra nem megy fel a Tom Clancys Rainbow Six Vegas Update 1.02-HATEDOX???

problem megoldva, ezt találtam rá

Nekem is ez a hibaüzenet volt:

"Old file not found. However, a file of the same name was found.
    No update done since file contents do not match."

Visszaraktam a játék ISO-ján belül az "Executables" mappában található eredeti R6Vegas_Game.exe-t és igy már sikerült megpatchelni! Tegyetek ti is így!
  • q2w3
    nem néztem meg:D
  • k8bal
    ami a profilomban van nem jó?
    ([email protected])
  • q2w3
    adj e-mail címet és elküldöm.
  • k8bal
    valaki tudna adni egy eredeti, módosítatlan KellerEngine.ini-t?

Itt található: c:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\KellerGame\Config\PC\
  • ptomesz
    no most hagytam el a szinházas crackelős részt. nekem harmadik nekifutásra sikerült megcsinálnom. első kettőre mindig szétlőtték a pultot.
    nem tudom hogyműködik ez a spoilerezős technika igy akit nem érdekel egy lehetséges megoldás az üres sor alatti részt ne olvassa tovább:

taktikám: ha Jung elkezdi hackelni a gépet, Michaelt amint lehetséges küldjük a gépuskát tartó egyedülálló doboz mögé (a géppityut nem fogja használni de jo fedezék), mi pedig manjünk a Jung bal oldalán lévő egyedül álló doboz mögé. innen jol lehet kaszálni füstnél használjuk a hőlátót. nekem volt egy távcsöves 30 golyós megnem mondom milyen puska, meg egy 100 golyós megnem mondom milyen puska, mikor a földön jöttek ezt használtam, amikor az erkélyről soroztak a távcsövesre váltottam.

nos nekem igy sikerült igy nem kellett más játékát folytatnom
    remélem tudtam segiteni
  • q2w3
    msn
  • SgtChris
    Ezt most MSN miatt írtad? :-) Vagy mi a szösz? Küldjek esetleg mail-t?
  • q2w3
    [email protected]
  • SgtChris
    Elárulnátok, hogy hogyan tudnék én is becsatlakozni a Hamachi-s game-be? Ha nem gond...
  • q2w3
    Hy!
    Mindenki fel hamachira mert 10 perc múlva leszek és nyitok egy szobát.
  • Bence94
    helo tegnap megkaptam eredetiben és nagyon jó és még gyengébb beállításokon is szép a multit sajnos nem tudtam még kipróbálni mert még
    nem küldtek serialt.
  • ZsirosKenyer
    használd a google-t, 10 másodperc alatt ezt a kettőt találtam, valamelyik talán segít:
    egy
    kettő
  • rucsi
    Sziasztok!
    Valaki könyörgöksegítsen. Még mindíg nem tudom felrakni a game-t, mert kidobja a lemezt. Ez miért lehet??? Tegnap egy másikkal is eljátszotta, és nem tudom hol lehet a baj, csak ez a kettő problémás. Daemon 4.0.8 van fent. de már próbáltam a 0.6-tal is. Lehet, hogy a játék hibás, de akkor el se kéne indulnia nem?Vagy CRC baja lenne? Nem tudom, plz segítsetek. Köszi

Ezt az üzit kapom telepítés közben, és közbe kidobja a Deamon a lemezt.
  • szapor
    De ami felvan rakva az a színházi mentés odáig én is eljutottam csak a hackelés utánit nem tudom
  • q2w3
    Aki akar hamachi-zni az írjon privit nekem és küldöm a nick-et és a jelszót.
  • YMan
    Tök jó, az 1.01-es patch felrakása után már kétszer is kilépett a játék.. eddig smmi ilyen gond nem volt
  • manutdzoli
    Ennél bonyolultabb feltelepítést ki se lehet találni!!A faszomba!!
  • YMan
    32