3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
ptomesz #2358 jah 3.0-ás -
#2357 miazaz sm3?shadermodel? -
#2356 Milyen multiban a játék , a szokásos hentelés?Van valami extra? -
YMan #2355 hova kell küldeni a bescannelt blokkot a kódért? -
#2354 ááá mért nem küldték el a kódot nekem most várhatok egy hétvégét -
YMan #2353 q2w3:) ez offline verseny:)
az alábbi paraméterek alapján tolj terrorist hunt-ot:
DAM
fegyver kizárólag Desert Eagle nagykapacitásu tárral (még gránát SE!)
nehézség normál
ellenfél sürüsége: max
Mivel én nem tudtam még csak a Deserttel megcsinálni, így a mérőszám az hogy hány terrorista marad mire megölnek. nekem az induló 50ből 32 maradék a rekordom.
Azért buli mert tudni kell célozni rendesen. -
Freeeee #2352 Akinek eredeti játék van,és nem volt netkodja,annak örömhir,hogy megjöttek a kodok. Már nyomtam is pár menetet a neten:) -
q2w3 #2351 szólsz én megyek veled. :D -
YMan #2350 pontosabban egy pillanatot se :)
tényleg nincs senki akit motivál egy kis only Desert Eagle terrorist-hunt verseny mint amit lentebb leírtam? 32nél lejjebb nem sikerült még vinni nekem:( -
YMan #2349 igen csak annyi, és emiatt egy pillanatig nem is gondolkodtam a tört verzióban -
#2348 Hamachival tökéletes, bár nálunk szarakodott az alap verzió.. Tedd fel az 1.2es patchet. (Gamecopyworldon van már hozzá crack)
Meglepődtem, de ez a gém tényleg csak 7000ft??? -
#2347 hát ha nem hálózatban akarsz játszani, hanem egy barátoddal az interneten, akkor tedd fel a hamachi-t Hamachi -
gyuri00 #2346 és a coop megy virágboltos verzóval is vagy valmitrükk kell hozzá?:) -
#2345 Lehet, Többjátékos > Coop (van terror hent is és történet mód is /max 4 játékos/) -
#2344 Fogod egy spanodat, és végigtoljátok a singelplayer mapeket.. Hiányoznak a rádióadások, meg 1-2 apróság, de amugy teljesen fasza.. -
gyuri00 #2343 helósztok
coop- módbe hgoy lehet játszani? vagy elhet egyátalán?? előre is ksözi a válszt -
#2342 köszi, megkaptam! -
#2341 kb 10 mp a pálya töltés vgay még kevesebb, intsall nem tudom menniy idő volt... de tuti, hogy nálad van a hiba! -
#2340 nem:D -
Pleomax365 #2339 Nektek is 1 óránál tovább instalállja??:S
És vagy 10 percig tölt egy pályát... -
q2w3 #2338 Valaki nem akar jönni Hamachira? -
#2337 Csak én vagyok az a szerencsés akinek a Tom Clancys Rainbow Six Vegas-HATRED verióra nem megy fel a Tom Clancys Rainbow Six Vegas Update 1.02-HATEDOX???
problem megoldva, ezt találtam rá
Nekem is ez a hibaüzenet volt:
"Old file not found. However, a file of the same name was found.
No update done since file contents do not match."
Visszaraktam a játék ISO-ján belül az "Executables" mappában található eredeti R6Vegas_Game.exe-t és igy már sikerült megpatchelni! Tegyetek ti is így! -
q2w3 #2336 nem néztem meg:D -
#2335 ami a profilomban van nem jó?
([email protected]) -
q2w3 #2334 adj e-mail címet és elküldöm. -
#2333 valaki tudna adni egy eredeti, módosítatlan KellerEngine.ini-t?
Itt található: c:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\KellerGame\Config\PC\ -
ptomesz #2332 no most hagytam el a szinházas crackelős részt. nekem harmadik nekifutásra sikerült megcsinálnom. első kettőre mindig szétlőtték a pultot.
nem tudom hogyműködik ez a spoilerezős technika igy akit nem érdekel egy lehetséges megoldás az üres sor alatti részt ne olvassa tovább:
taktikám: ha Jung elkezdi hackelni a gépet, Michaelt amint lehetséges küldjük a gépuskát tartó egyedülálló doboz mögé (a géppityut nem fogja használni de jo fedezék), mi pedig manjünk a Jung bal oldalán lévő egyedül álló doboz mögé. innen jol lehet kaszálni füstnél használjuk a hőlátót. nekem volt egy távcsöves 30 golyós megnem mondom milyen puska, meg egy 100 golyós megnem mondom milyen puska, mikor a földön jöttek ezt használtam, amikor az erkélyről soroztak a távcsövesre váltottam.
nos nekem igy sikerült igy nem kellett más játékát folytatnom
remélem tudtam segiteni -
q2w3 #2331 msn -
#2330 Ezt most MSN miatt írtad? :-) Vagy mi a szösz? Küldjek esetleg mail-t? -
q2w3 #2329 [email protected]
-
#2328 Elárulnátok, hogy hogyan tudnék én is becsatlakozni a Hamachi-s game-be? Ha nem gond... -
q2w3 #2327 Hy!
Mindenki fel hamachira mert 10 perc múlva leszek és nyitok egy szobát. -
#2326 helo tegnap megkaptam eredetiben és nagyon jó és még gyengébb beállításokon is szép a multit sajnos nem tudtam még kipróbálni mert még
nem küldtek serialt. -
ZsirosKenyer #2325 használd a google-t, 10 másodperc alatt ezt a kettőt találtam, valamelyik talán segít:
egy
kettő -
rucsi #2324 Sziasztok!
Valaki könyörgöksegítsen. Még mindíg nem tudom felrakni a game-t, mert kidobja a lemezt. Ez miért lehet??? Tegnap egy másikkal is eljátszotta, és nem tudom hol lehet a baj, csak ez a kettő problémás. Daemon 4.0.8 van fent. de már próbáltam a 0.6-tal is. Lehet, hogy a játék hibás, de akkor el se kéne indulnia nem?Vagy CRC baja lenne? Nem tudom, plz segítsetek. Köszi
Ezt az üzit kapom telepítés közben, és közbe kidobja a Deamon a lemezt. -
szapor #2323 De ami felvan rakva az a színházi mentés odáig én is eljutottam csak a hackelés utánit nem tudom -
q2w3 #2322 Aki akar hamachi-zni az írjon privit nekem és küldöm a nick-et és a jelszót. -
YMan #2321 Tök jó, az 1.01-es patch felrakása után már kétszer is kilépett a játék.. eddig smmi ilyen gond nem volt -
#2320 Ennél bonyolultabb feltelepítést ki se lehet találni!!A faszomba!! -
YMan #2319 32