3901
  • Mike at home
    nem az a baj, ha nem veszi meg, én sem veszek meg mindent
    hanem az, hogy még neki áll feljebb, és engem küld el melegebb éghajlatra mert megvettem
    másrészről bizony az sg nem warez fórum
  • smusher
    én nem voltam alapból bunkó, te voltál alapból buta, ne csodálkozz, ha alapból butának kezellek
  • davidka003
    Te voltál alapból bunkó, ne csodálkozz rajta, ha bunkón válaszolnak.
  • smusher
    ha már olyan tökéletes minden, miért nem tanulod meg kezelni a számítógépet? első szabály: soha ne írd be a keresőbe egymás után az s és g karaktereket, vagy ha mégis ilyen hibát vétenél, utána soha ne kattints az egereddel a fórum szócskára. ha valamilyen oknál fogva mégis bekövetkezne az említett műveletsor nálad, nos, a jobb felső mezőben látható x-et kell megnyomni, és csak nevetni az imént ejtett hibán. ha nem találnád az ikszet, kapcsold ki a pc-d, és ne kapcsold be újra, míg egy szerelővel ki nem véteted az alaplapod. ez tutira megoldja a problémád.
  • Qwerty4
    Azért mert szerencséd volt.Driverek + Windows + játkok felinstalálásához nem kell nagy tudomány!
    Tehát butaság amit mondasz!Ígyis-úgyis előfordulnak érdekességek lehet az ember akármilyen tapasztalt.Esetleg a tapasztalat segít abban, hogy hamarabb megold a problémát...
  • davidka003
    De akkor nálam miért volt olyan tökéletes minden?
    Megkéne tanulni kezelni a számítógépet és akkor nem lennének ilyen gondok.
  • Qwerty4
    Ebben igazad van.Sokszor olyan szoftver problémák is közbejönnek ami nem a user hibája...szóval meggondolatlan kijelentés lámaságnak nevezni!
  • smusher
    ugyan már, egy egér beragadás nem ság kérdése. rettentő szellemes megjegyzésed többi részére nem reagálok, mert csak trágárság jut eszembe.
  • davidka003
    pl Everest
  • bakvarnyu
    van valami program amivel lehet mérni a hőmérsékletet
    videokártya topicba biztos tudják
  • mikusmate
    Hát elképzelhető... gyári hűtés van rajta (Inno3D a kártya, tudom, hogy nem a legjobb). Megpróbálok majd kevesebb effekttel jáátszani. Kösz a tippet!
  • bakvarnyu
    lehet, hogy túlmelegszik a videokártyád azért fagy le
  • davidka003
    "nekem vista alatt beragadt az egerem, nem lehetett játszani vele, nem segített semmi"

Erre annyit tudok mondani, hogy voltál. Én Vistán vittem végig és semmi gond nem volt. Nem akadt, nem volt bug se.
    Az is lehet, hogy C64-en próbáltad a Vistát futtatni.
  • mikusmate
    Na jó, mostmár elég, le lehetne szállni az eredeti-nem eredeti kérdésről. Egy szóval nem említettem, hogy a játék nem eredeti. Azt kérdeztem, hogy miért van az, hogy két ugyanolyan gép közül az egyiken nem működik... Elég lett volna annyi is, hogy nem tudtok segíteni. Amit néhányan javasoltatok (a winfos reinstallon kívül) megtettem, de egy játék miatt nem fogom a meghajtót formázgatni, annyit nem ér az egész. Nem akarok flémet csinálni, nem azért jöttem ebbe a topikba, de nem is azért hogy egyesek lehurrogjanak. Az meg hogy a gép miből van, csak az én dolgom.
  • smusher
    nem tud összekaparni 2990 magyar forintot? ójesz, biztos igazad van nekem vista alatt beragadt az egerem, nem lehetett játszani vele, nem segített semmi, xp alatt meg egyáltalán nincs szinte semmilyen bug (az optimalizálatlanságot nem ideértve). plz csak bant ne
  • davidka003
    "legyen még plusz 2990 Huf-ja is."

Lehet, hogy valakinek jó gépe van, de lehet, hogy részletre vette. A havi törlesztés mellett nem biztos, hogy van még pénze ilyen dolgokra.
    Szoktam én is játékot venni, de csak olyan játékot amit nagyon szeretek vagy sokáig lehet vele játszani. pl. Call of Duty 4, Prince of Persia részek, Halo,
    Szvsz ha nem multizik akkor nem éri meg megvenni.

"Vistára nincs optimalizálva a játék."
    "Nos, xp only."

Vistán ugyanúgy fut, mint XP-n. Javításokról még nem hallottál?

"Jah, és ki a pöcs szólt hozzád?"

Akarsz egy BANánt a stílusod miatt? Mivel ez egy fórum ezért reagáltam a hsz-edre. Ha ez zavar akkor privátba válaszolj neki.
  • SG rock
    na nem kell vkinek a játék 2000Ft-ért eredetiben tokkal leírással???
  • davidka003
    Azért írtam, hogy rakja újra a Windowst, mert nem tud rájönni, hogy mi a hiba.
    Én kb 3-4 havonta újrarakom a Wint. Tisztább, szárazabb érzés. :)
  • simonl #3803
    Ne hatragudj, elolvastam a hsz -det és úgy gondoltam írok pár sort a "nyálverők" védelmében.
    Előre is hozzáteszem, hogy a közelmúltban kiadott 2990 HUF -os játékokból most utólag én is megvettem az eredetiket.

Tehát amíg egy kiadó nem ad ki demót a játékáról, a játékok gépigénye folyamatosan és szinte hatványozottan emelkedik, és ezek után kirakják a polcokra 10.000 .- vidám magyar forintért, senki ne csodálkozzon a warez terjedéséért.

És biztos vagyok benne, hogy ha belenézhetnénk a kereskedők, nagykereskedők forgalmi adataiba meglepődve tapasztalnánk, hogy ezen a már említett 2990 HUF áron, nagyobb eladásokat produkálnak mint bármikor megjelenéskor.(pl. COD2, VEGAS, Splinter cell Double Agent)

Na röviden ennyi...
  • Mike at home
    részvétem annak, aki minden szarért ujrarakja a winfost
    gondolom előtte formázod is a vinyót igaz-e
  • Mike at home
    Igy van, aki warezzel játszik - a legjobb családban is előfordul az ilyen :) - legalább ne verje a nyálát erre, szépen húzza meg magát, csendben
    3k esetén meg főleg
  • smusher
    A "szerintem" egy vélemény, nem erőszak. A warez verziót használni 3000 Ft-os árnál pedig egyszerűen bunkóság, ha van olyan gépre pénze, amelyik high-on viszi a Vegast, legyen még plusz 2990 Huf-ja is.

Vistára nincs optimalizálva a játék. Psze elég csak megnézni a(z) (eredeti) borító hátoldalát, és máris tuggya az ürge, mire nyújt támogatást Ubi. Nos, xp only.

Jah, és ki a pöcs szólt hozzád?
  • SG rock
    upsz , nemtudtam akkor 2000HUF
  • davidka003
    3000 Ft boltban.
  • SG rock
    alkudni lehet
  • SG rock
    hello, nem szeretnék itt kereskedni vagy ilyesmi csak eladom az eredeti Vegas-omat 4000HUF tokkal leírással teljesen karcmentes. ha kell vkinek akkor írjon privit, sztem igazán olcsó.
  • SG rock
    Meglehet csinálni ezt is biztos 5perc alatt, csak nemtudja...
  • davidka003
    "Szerintem először is legyen eredeti"

Ne erőszakold másra a játékot. Majd ha ő akarja akkor megveszi. A warez verzió is simán fut. Akkor éri meg megvenni, ha multizik is.

"ne Vista alatt próbáld játszani, hanem xp alatt."

Tökéletesen fut Vistán high beállításokkal.
  • davidka003
    Mit vagy meglepődve? Sokkal egyszerűbb friss windowst felrakni, mint így szarakodni. 1 óra alatt fellehet rakni a windowst a fontosabb programokkal együtt.
  • SG rock
    ne legyel mar hülye. ilyenért reinstall
  • zsotesz
    Win reinstall
  • mikusmate
    Patch megvan, És nem mindig ugyanazon a ponton mondja be az unalmast. Volt hogy fél órát ment, volt hogy 2 percet. Na mindegy, még próbálkozok. Azért köszönöm.
  • smusher
    Nekem is hasonló vasam van, 8600GT-vel azért szépen kellene mennie max. beállításokkal! Szerintem először is legyen eredeti (ára 2900 Ft, ennyit megér), vagy ha eredeti, ne Vista alatt próbáld játszani, hanem xp alatt. És természetesen tedd fel az 1.06-ot. Ha ez sem segít, a kékhalál hardverhiba (méghozzá ha mindig ugyanazon a ponton pusztul el, nagy valószínűséggel HD hiba.)
  • mikusmate
    Na hát nem jött be sem hangkártya-driver, se directx frissítés :(
  • mikusmate
    Integrált hangkártyám van nekem is. Megpróbálom frissíteni most a drivert.
    DirectX az van ami a DVD-n is van, VGA driver pedig a legújab (169.21 ha jól emlékszek). Eddig más játékkal semmi baj nem volt. Próbaképp újrarakom a DirectX-et, hátha mégiscsak jó lesz.
  • Qwerty4
    Kékhalál nélkül indult újra...
  • Qwerty4
    Nekem a szar integrált hangkártya miatt indult újra. :)

De nálad passz, amíg nem válaszolsz a kérdésekre:
    Direct X mikori van, milyen VGA driver van fennt?Frissítetted?Mikor?
  • mikusmate
    Sziasztok!
    Van egy kis problémám. Feltettem a játékot, játszok és egyszer csak kékhalállal újraindul a gép. Mitől lehet ez? Még rögtön az elején van mikor a tetőn kell menni a csapattal. Más gépen semmi ilyen probléma nem volt. Konfig: AMD X2 4800+, GeForce 8600GT, 2 giga ram, és egy Gigabyte alaplap. Esetleg van valami tipp, hogy mi lehet a probléma forrása? Haver gépe ugyanilyen, csak ASUS alaplap van benne, és ott semmi baja a játéknak. Előre is köszönöm a segítséget!
  • Mike
    jah
    majd egszer elindul
    haverom is megvette, hogy majd játszunk, de nincs hozzá megfelelő grafkártyája
  • bakvarnyu
    ejnye ne beszéld már le róla.
    hagy vegye meg