Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
menjen a jó kurva annyábbaaaa
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
csak éppen cd-key nincs hozzájuk...
Felhivtam az automexet, elnézést kértek, de csak most tudták meg, hogy nincs benne... e-mailbe küldik õket péntek környékén....
Addig no multi. 😞
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
2 nagyon pontos géppityu volt nálam végig
a hekkelésnél szimplán beküldtem a csávót hekkelni, a néger magától odabújt a bejárat elõtti doboz mögé, én meg a hekkelõ mellett maradtam és onnan osztottam...
kb4-5 perc múlva szóltak hogy menjek fel elkapni a csajt de õk nem tudnak segíteni, szal egyedül leszek egy darabig
GOOBY, pls
Mindenhol azt írják, hogy 2007 Q1. Bár elképzelhetõ, hogy késni fog, eredetileg novemberben jelent volna meg. És az is igaz, hogy nemnagyon vagyunk ellátva infóval, de lehet, hogy ez is csak valami üzleti stratégia./OFF
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Beküldtem a kis fülkébe a két csávómat én meg irtottam egyedül õket nagyon közel se tudtak jönni leszedtem õket mint a legyeket 😄
Márha egy azon helyrõl beszélülnk.
Next PC upgrade: 2022
Az elsõdleges fegyverem egy mesterlövészpuska, ezzel szépen tudnék is aratni ha csak szembõl jönne ellenfél és a buta néger nem lövetné le mindig magát. Ilyenkor rohanhatok ki, hogy felkaparjam, nah ilyenkor szoktak engem is kifektetni :\
A halál csupán a kezdet...
Unreal Tournament 2007 az nem ubis lesz 😄
Meg talán az új moha is ue3-as lesz de ez csak feltételezés.
Én is kiváncsian várom õket hogyan fognak futni majd!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
szvsz egy 7600GT vagy egy 7900GS elég kellene h legyen egy mai játék közepes részletességen való futtatásához, de csesztek rá, h rendesen butitható legyen a cucc, mutatóba van 1-2 opcio, de ugye alig ér valamit (kivéve a shadow detail).
van, h beállok egy semmitmondó sarokba, 14fps ... lebutitok mindent LOW-ba, 800x600ra leveszem az 1280x1024et, erre 16fps ... naakkor, vissza minden, ahogy volt, kinyitom az ajtót, feltárul a hatalmas tér, tele objektel, ellenféllel, csillogással -> 35fps ... gtatulálok, ue3bazz .......... 😄
Forza.
Most vittem végig a játékot és csak pozitív dolgokat tudok róla mondani!
Igaz hogy csak közepes grafikán ment (800x600 ban) mert nincs vmi erõs gépem de közepes grafon be se akadt egyszer sem .A hangok is jók sztem a játékban és elég változatos helyszínek is vannak !
tehát sztem 10 bõl 8.5-9 pontot megérdemelné.csak kár hogy hülye a crackelési lehetõség:kicsit sokat szenvedtem vele hogyan kell inditani de hála istennek rájöttem.Jó volt a game!!!!!
<#violent>#violent><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
intel p4dual core 3.4 Ghz
1024 mb ram
nvidia gf 7600gt 256mb
elõre is kösz
Hála a jó égnek,hogy nem 1 szokványos fps-t csináltak!!
★ 汤姆 李
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
mindezek ellenére fenttartom hogy kipróbálnám többjátékosban. én is nagy swat 4es vagyok, és annak is utálom az egyjátékos és coop részét.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Talán még a SWAT-nál is élvezetesebb.Splinter Cell fan vagyok,de ez a másik kedvencem.A végéhez közelítve szerintem nagyon jó lett.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
szal sztem is kamu =//
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Meg leírnád milyen géped van hogy mire számítsak?"
UltimateGamR válasza.
Üdv.
kozosbe fogom irni bõvebben!
2,6 GHz
768 Mb Ram
Sapphire ATI 9800 Pro 128
😊)))