3901
  • Fenrir
    Ez jó gép? Akkor én már be sem merem írni a sajátomat :P
  • YMan
    nagygore szia én Nintendo Wii alatt játszom vele és 100Frame/sec sebességgel megy maximálisan felhúzva
  • nagygore
    helloztok! csak az lenne a kérdésem hogy hogy irjátok be a gép adatait?
  • q2w3
    Szerintem te crackelted és azért írja ezt ki.
    Én is egyszer feltettem a cracket és ez volt a baja meg alul nem mutatta, hogy mennyi golyóm van mennyi gránátom stb..
    Yasuval indísd el és azzal mükszik rendesen.
  • YMan
    Swy: http://bf2s.com/player/45048583/ ez te vagy? Wazz! Azért vagy ilyen okos mert ennyi időt játszol battlefield-el :) (ezt a "hol van a magyarosítás" kérdésedre írtam... az orrod előtt pirossal !
  • Swy
    hol van magyarosítás?

Mi a megold??

mesélj...
  • Swy
    de minek az mindig ki van írva!!!
    Mikor bevásárolok akkor is ott van!!!
    Tele minden fegyver és akkor is!!!
  • arty
    1.) el lehet tüntetni van rá mod
    2.) ajánlott lenne feltenned a magyaritást ;)
  • YMan
    Swy talán vegyél fel egy fegyvert egy lelőtt katona mellől.. odamész, lenyomva tartod az E gombot amikor kiírja és már fel is vette a lőszerével együtt..
  • Swy
    Helló!!

Az lenne a kérdésem h a kép közepén van egy felirat h no ammo meg hogy e gombal csináljak valamit...
    Az mi? El lehet tüntetni??

Most ott járok a kínai éttermes pályán ahol előszőr megjelennek a piros éjjellátós fickók!!
  • SötétBarom
    KI a faszt érdekel, hogy kinél-hogy fut? ^^
  • szabolcs17
    helló! Valaki eltudná küldeni nekem priviben a mentését, mert a véletlenül kitöröltem és nincs kedvem újrakezdeni. Előre is köszi.
  • rvn
    üdv...nekem az alul látható konfiggal 1024-768 ba medium grafon simán megy 25-30 fpssel nem akad be csak a játék kezdsénél a töltés után egy fél másodpercre...
  • YMan
    Kricsó ezt így kell:

"Nekem c64-en ment full grafikával akadásmentessen! Szerintetek akkor most lehetek terhes? Válaszoljatok különben öngyilkos leszek!"
  • kircso13
    Hi!

Nekem c64-en ment full grafikával akadásmentessen! Ez most jó vagy fejleszteni kell a gépemet :D !
  • VRSDM
    jujj de jó neked hogy villogtál a gépedel:D
    (((majom)))
    /ha ez nektek kitevés hát tényleg hülyék vagytok
  • tritonkirály
    császtok, nekem egy 3,4 Ghz-es dual core-os procim
    1 Gb rammom és egy nvidia 7600gt 256mb-os kártyám van .
    Az egész játék akadás nélkül megy teljes grafikával, és akkor sem akad , ha sokan vannak, sem hogyha sok a grafikai elem...:P
    elnézést a kifejezésért de G...I jó, az ubi most kitett magáért az egyszer biztos.;)
  • YMan
    huh már sikerült eljutni odáig hogy csak 5 van! iszonyat szar ez a teleportos szisztéma :(
  • k8bal
    :/... Nem hiszem hogy bárki is eltudná mondani, mindig csak egy út van, lehetetlen eltévedni, tuti nem vettél észre egy ajtót vagy valamit!
  • Forza Italia
    Helló! Azt szeretném megkérdezni, hogy az elején mikor leereszkedek a gépről, utánna kiírja, hogy csatrlakozz a csapathoz. De hol tudok csatlakozni, hozzájuk. Végig jártam mindent, kinyírtam a terroristákat, de a csapat sehol. Holl vannak?
  • Pleomax365
    Értem, csak az a furcsa hogy amikor először telepítettem a játékot akkor az első missio-ban nem csinált ilyen hülyeséget, asszem a 2 pályán kezdte el... de akkor bekötök egy "golyós" egeret.
    kösz a helpet!
  • Gascan #2377
    optikai egér hiba, vegyél új egeret... ez a probléma az optikai egereknél szokott fenállni
  • YMan
    valamelyik patch-el ki lehet(majd)
  • Pleomax365
    Kilehet kapcsolni vagy sem?:D
  • SötétBarom
  • Pleomax365
    Oh kösz, hogy ezt elárultad:D,
    Igaz most sajnálom szegény egeremet mert azt hittem ő a bűnös és kapott pár taslit az asztallal:D
    na mind1, ki lehet kapcsolni, ?vagy valahogy megszüntetni??
  • YMan
    Pleomax:
    alap esetben ez egy speciális mozgás lenne, nekiáll polkázni és az ellenfelek halálra röhögik magukat, viszont hibás a program és ezért keringőzni kezd
  • Pleomax365
    Sziasztok,
    Na felraktam minden oké nem akad tök fasza, de mégis van egy problem, amikor nyomom a w-ét (előre) és közbe pl jobbra húzom az egeret akkor elkezd magátol össze vissza forgolódni ,ez mitől lehet??
  • SötétBarom
    7600GT vel 1024x768 minden maxra húzva játszható (10-40 fps között)
    Utolsó küldi lassult valamelyest, de nagyrészt frankó.
  • maffioso
    7600gt és az x1600 jön szóba de valszeg maradok atipárti
  • ptomesz
    te mivel méred az fps? nekem a fraps progi van de néha leesett 6-8 re ai de az átlag 15-19 eszerint a progi szerint. szerintem a mugy a memom lassu pedig egy giga van
  • ptomesz
    nekem ugyanijen karin elég türhetően megy 1024x768 on.
    nem mondom lehetne jobb de p, ahol belassul ott ugyanugy belassul full felhuzott meg full lebutitoo grafon ugyhogy szépen ráadtam mindent.
    jah amugy 800x600 ban sokkal jobban akadt mint 1024x768on :) érdekes de ez halál komoly
  • k8bal
    nálam 6600GT-n (igaz a 256oson) 19-70FPS... ennél lejjeb sosem ment még!
    (P4 3GHz, 1GB DDR2 667MHz és of korsz a 6600GT 256/128)
  • VRSDM
    /minek kezdték el a régi vegas filmeket feltenni a news-ba gt-n? :O:S
  • YMan
    maffioso: nekem a Gf7600GS-el csak 800x600on döcög elfogadhatóan max, tehát jobbat vegyél mindenképpen...
  • maffioso
    szoval uj kari jön vásáron:D
  • k8bal
    nincs semmi hatása, nem lehet trükközni
  • YMan
    na új rekord, már csak 27 maradt. disznóság hogy a gép teleportálgatja a terroristákat mert így lehetett az hogy azért haltam meg mert valahova visszamentem ami tuti tiszta volt és ott voltak 3an...
  • YMan
    szerintem semmi hatása nem volt
  • maffioso
    es tesztelte vki azt h kikapcsolta a konfigfajléban vagy hol a shadermodelt?mi történne akkor?érdemes megprobálni?