3901
  • ptomesz
    nah izlések és pofonok, nekem kifejezetten tetszik ez az elfeketedős sérülési megoldás, sose láttam más játéknál, szvsz tök jó ötlet
  • strebacom
    Sziasztok, az mitöl lehet, hogy nekem némelyik pályán olyan sötét, fura a kép, és a szinek is olyan erösek, mintha a szintelitetség maxra lenne állitva egy TV-n, hiába állitok bármit nem változik???

Segitsetek, mert már szétba... az ideg??!!
  • koschwarz
    számomra taktikai fps-ekből - az örök kedvenc op. flashpointon kívül, ami igazából még egy külön kategória - a SWAT 3 és 4 a kedvenceim, na ezekben sokkal több taktikai lehetőség van, mint 3 másik taktikainak nevezett fps-ben összesen.

egyébként tetszik a játék, kivéve ezt a végtelenül szánalmasan gagyi képi megoldást, amikor "elfeketedik" világ mikor bekapok néhány lövedéket. ezt nem tudom megemészteni
  • Gascan #2435
    jah, szépen el van "cseszve"
  • YMan
    csak levenni lehet.
    Gascan: az unreal engine oldalán olvastam hogy a SWAT5höz is ezt használják .) A tükröződést megértem, mert az csak trükk, előre rá van számolva a textura fixen.
  • fle go
    Udv!

A blur dolgot nem lehet veletlen valahogy kikapcsolni?
  • Gascan #2432
    én hardcore SWAT játékos voltam anno, szinte az összes rész megvolt :)
    Természetesen van olyan helyzet ahol nem lehet szórakozni és le kell teriteni az ürgét, de ez már csak az végső kimenetel lehet
  • Gascan #2431
    hát igen, ha már a blur efekteknél tartunk akkor én személyszerint kiváncsi lennék, hogyha odaállok egy autó elé akkor miért csak a környező táj verődik vissza a kocsikról(mintha az én személyem láthatatlan lenne), és ha szembeállok az autóval akkor miért nem kapok tükörképet vagy valami.....
  • YMan
    A R6 lenne a legjobb taktikai FPS nálam ha nem lennének benne az alábbiak:

- roppant idegesítő bug-ok (engem a checkpoint utáni eltünt szürke marker érint a legjobban, a forgás nem)
    - terrorista teleportálás
    - a minden csupa blur és glow effekt halálra ideesít mert semmit se lehet tőle látni, szerintem eléggé tulzásba lett víve.

de mivel ezek megvannak egyenlőre marad a SWAT4
  • koschwarz
    OFF

márha egyáltalán eldobták a stukkert a szemétládák

ON
  • YMan
    R6 OFF

amúgy ha a kezét lövőd akkor kiesik a fegyver a SWAT-ban, ha lábra lősz akkor is meghal ha jól emlékszem. A kiegészítőben viszont gecó az ellenfél mert ha nem veszed el tőle a fegyvert egy idő után felveszi és megint megtámad.

R6 ON
  • YMan
    gascan akkor próbáld meg úgy végigtolni a swat-ot amikor a fickóknak ak47 van a kezükben és meglátnak lelőnek szó nélkül, és persze golyóálló mellény. Persze ELITE-en más taktika kell de a többin
    nem sok más választást láttam.
  • Gascan #2426
    ehhe, a SWAT-ban pont az a lenyeg, hogy senki se halljon meg, ott szerintem inkabb a labakat kellett volna lovoldozni
  • YMan
    azért jó a desert mert az "egy lövés fejre" technikára ha rákapsz akkor nem szórakozik annyit az ember, és ha testre megy be és nincs mellény rajta akkor is meghal, ha van akkor kell még 1-2, de sima pisztolyal bele kéne tárazni. Nagy előnye a pisztolyoknak hogy lehet vele pontosan célozni, (ami 20mnél nagyobb távolságra kamu a valódi életben) és nem fogy ki a töltény. Ezt még Unreal Tournament alatt szoktam meg (a fejlövést) mert a többieket kifejezetten bosszantotta hogyha így lottem le mert bemondta a gép hogy HEADSHOOT! :) a SWAT4-et szintén így toltam végig.
  • ptomesz
    először lehet gyakorlok kis multiba meg a te sivataig sasos technikáddal mert ha a normal igy kiakasztott a realistic biztos 3 spirálomba kerül majd :) amugy nekem a
    aki még nem járt itt ne olvassa:

legutolsó küldi be mikor felrobbant a rakéta akkor nem mutatta hova kell menni, minden más bug nélkül ment
  • YMan
    ptomesz akkor most jön a realistic?:)
    én attól kapok hülyét hogy a kínai étteremnél halálra idegesít az a bug hogy visszatöltés után nem mutatja hova kell menni! Egyébként érzem a Desert Eagle-es gyakorlás hatását, már kezdek hatásosabb lenni egy sima pisztolyal mint egy pontatlan géppityuval :)
  • ptomesz
    Nah sikerült végig tolni normál módban. Hat egy spirál füzetet tele káromkodtam az biztos mire végeztem vele.
    SZép grafika, hangulaos (jó nehéz) játékmenet, egyszerűen kezelhető irányitás, jo multi
    mit mondhatnék még róla?
    csak ajánlani tudom
  • ptomesz
    patchelted?
  • norbi17
    Hali.
    Tud nekem valaki segíteni???
    A játék exe hibával kilép.
    Már többször be crack-keltem de semmi haszna.
    Légyszi valaki segítsen??????
    Köszi.
  • arty
    de intelligens társakkal jobb ;)
  • Soneji
    én pont hogy a coopokat utálom mindenben. egyedül is lehet ai-t hentelni.
  • SötétBarom
    Coop story all the way!
  • SuperCharger
    Kösz!

Egyébként ki/milyen módban játssza ezt hamachin?
  • SötétBarom
    Lenyomva tartod a reload gombot és elhúzod balra az egeret.. -.-
  • YMan
    Super: nézd meg a kézikönyvben, tudod amit az eredeti mellé adtak :)
  • SuperCharger
    Hogy kell feltenni a hangtompit? Az elõbb véletlenül megtaláltam, de most nem bírom elõhozni sehogy sem.
  • SuperCharger
    Meg xbox360 grafikára...
  • Soneji
    milyen kultúrált emberek járnak ide
  • arty
    biztos inkább az xbox360 kontrollerre optimalizálták :) :(
  • SuperCharger
    Nem tudom ugyanazt tapasztalj-e, amit én, nekem kicsit darabosan fordul az egér, ha picit elkezd leesni a framerate. Nem az egér szar, nem a fegyver húz el, a játékban ilyen. Mintha hiányozna neki egy kis mouse filtering.
  • ptomesz
    az optikai egér hajlamos fel fel ugrálni meg néha gondol egyet és a plafont bámulja egy 180 fokos pörgés után, nekem is csinál ilyet de halistennek ritka jelenség

swy: tedd fel az 1.02es patchet meg a yasu 1.05 öt használd, és igen tedd vissza az original exet ha a patch nem tolna fel, magyaritás elérhető a laptetején a kép alatti >Magyartás by ibrik < piros link alól!
  • k8bal
    vagy arra gondolsz hogy a fegyver felhúz?
    na igen, ez elő fordulha, tiszta hülyeség...
  • k8bal
    hülye gyerek talán próbáld meg egy másik egérrel is... sztem az egér szar! a játék nem cisnál ilyet...
  • manutdzoli
    Nem lehet valamit csinálni az egérrel hogy ne ugráljon játék közbe??Kurva szar így játszani,egy terroristát nem tudok lelőni annyira szar az egér.Help!!
  • Swy
    nem is tudtam h kiírja h mennyi lőszerem van!!!
    Jáááájjj!
    Akkor ez a baj!!
    Na de yasuval nekem nem műxik de megpróbálom.
    Akkor most cseréljem vissza az exéket a dvd-ről és yasuval csináljam?
  • kircso13
    gamecopyworld.com

keresőbe a játék nevét azt mehet
  • k8bal
    ha neked esetleg jól fut másnál már nem is futhat jól, ugye?
    miért ne futna nála jól?!
  • Gascan #2401
    ezt azért én nem hiszem el, lehet hogy 640*480ba ment fullba akadásmentesen full detailon de ennyi
  • k8bal
    ügyes vagy... ez melyik verzióhoz való crack?
    GCW-ről már kb 1 hete letölthető 2 verzióhoz is crack...
  • donpedro33
    Sziasztok akinek nem indul az a YASU dolog annak itt van a CRACK. 100°% hogy működik. http://rapidshare.com/files/10420932/WRC---Tom_Clancys_Rainbow_Six_Vegas_CRACK_ONLY-iND.rar