Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Én megcsináltam.
TS, Ventri...stb.
Vagy egy kicsivel elötte, vagy ott a szinház mentése kéne.
Egyébként ismerem az itteniek segítõkészségét, azért is írtam be mégegszer.
Hátha... <#vigyor>#vigyor>
(Tisztelet a kivételnek.)
Nekem csak akkor írnak az idejárók ha ingyé kell szerver valamibõl...
Reménykedtem, hogy valaki kivételt tesz most az egyszer, és segít nekem is valaki. <#gun>#gun>
u dont have to listen anybody else but me
Ezt a fájlt elküldenéd nekem mielött tovább mennél a játékba?
Megköszönném.
(lifeforce kukac hungs.hu)
Egyiket beállítod a gépfegyverhez, míg a másik hackol, te meg a gépfegyveres doboz mellett-mögött van egy másik doboz, az mögé beállsz.
Onnan jól lehet szórni a gránátokat, no meg az áldást... 😊
Mielött tovább mennél, azt az állásod feltölthetnéd nekünk, mert bugos.
Please...
Köszi.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Nem tudom miért esett nehezükre beletenni azt, hogy a helibõl kötélen leereszkedsz coopban.
Viszont szingliben nagyon bejön nekem.
Nagy kamu az egész coop.
Sehol a szinglis hangulat, amit fõleg az operator nyomat, és az ai is jóval kevesebb, és bénák.
Nem értem...
Én is így jártam.
Egyébként én nem haltam meg, csak visszamentem egy kicsit.
Szép bug.
Neked sikerült megoldani valahogy?<#boxer>#boxer>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Azt hittem feltûztek már egy karácsonyfára dísznek...
De ha már szóba hoztad,attól még jó ez a game,hogy fps az itt sincs és nem lehet egy napon emliteni a GRAW-al...
Bár multiban erõsen kempelõs a játék,amitõl nem vagyok oda,de ettõl függetlenül még van jõvõje,ha lesz valami jó kis dedicated szerver hozzá...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
AMD64 3200+ 1Gb mem. 7600GS
Adok elérhetõséget: msn: [email protected]
Mi is kipróbáltuk a barátokkal LAN-ba, Hamachival nyomjuk.Egész jó lett a COOP terrorist hunt, sokat elhülyülünk vele.És télleg, 5-10fps-el több a multi.
IGEN!! Ne is bombázzátok szét ilyen és e fajta kérdésekkel a topikot!"
FAQ-ból
további tapasztalat: kapja be az ubisoft. nagy mappon, nagy téren teljesen jó fpst teljesített, szemben az egyjátékos móddal, ahol találni több olyan helyet amit nem tud normálisan megjeleníteni.
Biztos nem figyeltem valamire.
Így még nem fárasztott le agyilag játék.
Forza.
mikor tanulják meg az emberek, hogy a gs mit jelent?
szeretem ha igazam van.
Én elhiszem, hoyg evvel sokaknak jobban fut, viszont sajnos én ezt nem mondhatom el magamról, mert nekem ugyanolyan rosszul megy, egy résznél, amikor fentrõl-lentrõl lõnek, teljesen leesik az fps szám 10 alá. Egyszerûen bármit teszek, ez a gém gusztstalanul megy. Talán próbáljak meg kicsit huzni a karimon? Tudom, a procim elég gáz hozzá, de evvan 😊. Szóval: húzzak esetleg a karin?