3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
ptomesz #2478 teljesen igazad van a FRAPS-al mikor nem ment a fraps látványosan "begyorsult".
amugy észrevettem hogy 800*600-ban sokkal jobban akadt mint 1024*768ban. Viszont azt is észrevettem hoyg ha levettem mindent akkor bizonyos részeken ugyanugy beakadt mint full grafon, ugyhogy full grafon toltam végig. -
ptomesz #2477 csalás nélkül is végig lehet játszani, ha béna vagy inkább töröld le! -
#2476 Helló! Valaki nem tudja van-e már csalás a játékhoz. Pl: örökélet eg ilyesmi -
#2475 Sztem nem a játék hibája, én nem találkoztam semmilyen buggal, viszont!
A Fraps progi már nem először szórakozik velem (azóta nem használom): húzza a gépem (értsd: belassul); játékok közben fura dolgokat produkál, elkezd akadni a game és ha nyomok egy irányt akkor vagy fél percig elkezd a faxikám abba az irányba menni. Így jártam a Just Cause-nál is, Fraps nélül nincs ilyen gondom. És lehet hogy te is így jártál a Vegassal.
Gépigény: nekem A64 3200+; 1Giga DDR2,dual, MSI7900GT 256MB.
1027*768-ban mediumon, minden on, látok lassulást. Pl. Első Las Vegasos pálya kívülről be beakadt. Szal sztem a dual core hiánya lehet a gond. Vélemény? -
tritonkirály #2474 csá
a dante-s résznél amikor meg kell hekkelni a gépet, és közben be kell védeni a manust, akkor nincs valami hatásos módszer arra hogy ne halljak meg?
hoába irtok k..a sokat akkor mag kifogyok a bulletből: pedig kb. egy lövés egy ember...előre is kösz a tippeket -
YMan #2473 © Cobraz: nekem ugyanez van 7600Gs-el és 800x600ban még éppen hogy lehet vele elfogadhatóan játszani. -
#2472 Pedig tudnia kell, frissitsd a daemont 4.08 a lagujabb ha jol tudom -
#2471 tudsz vele játszani, elfogadhatóan -
Cobraz #2470 Amd 3200+ msi 7600gt 1G ram !! Mit várjak így a Vegas-tól
-
#2469 ugye a dvd-mre fájldarabolással van eltáve az r6 mikoör kibontom vagyis egybeteszem akkor lesz egy nagy (kb 5 GB)fájlom ami mdf és nem tudja a daemon beolvasni!! mit csináljak vele??
így nem toom bemountolni a játékot!:( -
#2468 az 1.2-est még nem tettem fel de közben meg kijött az 1.3-as!!
Törtjátékra rámegy az is? -
Soneji #2467 a multija tényleg jó. és ha multizni akarok frissíteni kell. fog a halál csak azért tartani kétszer annyi helyen egy játékot, hogy az egyjátékos élvezhető legyen. azóta nem is foglalkoztam vele. jódarabig nem is fogok -
Gabor_(HSF) #2466 Azt még megértem,hogy sok bug van benne,de miért is nem játszottad végig még az 1.0 verzióval? egyébbként meg,még mindig a legjobb netcode-al rendelkező game,amit az elmúlt 3 évben kiadtak...
az tény,hogy rengeteg hiba van benne,de az is,hogy a multia elég skilles ahoz,hogy élvezhető legyen... -
Soneji #2465 hát, hogy ez mekkora egy kaki! eddig is sokat ócsároltam, de most már kész vagyok. a patch után már két bugot is találtam, az egyik tuti nem volt meg a 1.03-as patch előtt. a kínai éttermes résznél járok, egy checkpoint-tal a riportercsaj megmentése előtt láthatatlan fal keletkezett egy mozgólépcsőn. a másik pedig: abban a teremben ahol a csajt akarják megölni, a galérián van egy bárpult. még néztem is milyen impozánsan nem építettek rá bejáratot. a csaposnak mindíg ugrania kell mielőtt kiszolgál. ez még önmagában nem lenne nagy baj, de amikor ki akartam nyitni a galériáról kivezető ajtót, hip-hop az említett bárpult mögött talátam magam. és persze onnan kimenni nem tudok. -
#2464 tritonkirályra értettem hogy viccel -
ptomesz #2463 ha ezt nekem szántad kösz a segitséget, amigy nem vicceltem, tényleg játszható volt, de talán azért mert a szemem vagy az agyam hozzászokott ahoz a sebességhez. az elején feltünően be be szaggatott de később ez már ugyn em tünt fel a játék hevében ezért mondom hogy hozzászokhattam és nekem igy volt játszható egy idő után :) lehet ha nálad tolnám teljesen más játékélményben lenne részem mivel gondolom a te gépednek nagyobb a teljesitménye -
Joe1987 #2462 Eddig tökéletesen futott game de most megcsinálok mindent úgy ahogy kell és nem indul el. Egy edieig tölt utánna semmi, NEM ír ki semmi hibaüzemetet!
Valaki segítsen!!!! -
Kaslerka #2461 ftp://patches.ubi.com
itt sincs fenn egymásra épülő. -
Kaslerka #2460 Leszedtem a maygarosítást. Akkor sem megy fel. -
Soneji #2459 ja az engem is érdekel, hogy ezek egymásra épülnek, vagy külön-külön is jók? -
#2458 fent van a magyarosítás? valszeg fent van. a játék mappáján belül van egy mappa külön a magyarosításnak ott az 1.2 uninstalljával szedd le a magyarosítást majd mehet fel a patch.... -
Kaslerka #2457 Valaki árulja majd el nekem, hogy a francba kell ezt a patchet feltenni, mert az 1.02-re nem megy fel. Leszedni meg külön nem lehet az 1.02-t ha jól látom. Remélem nem kell ezért lezúzni az egészet... -
#2456 gamershell mirror 1.03 patchez -
Kaslerka #2455 Enabled PunkBuster support.
Fixed the game session creation bug (network failed to initialize) when using HTTP proxies (like Norton Personal Firewall) by using a different destination port.
Fixed a dedicated LAN crash.
Fixed the server listing that was capped.
Fixed a bug that prevented picking up weapons when taking a dropped weapon from somebody who was in zoom mode when killed.
Fixed the secondary console that was assigned to the quote character by default.
Fixed the radar jammer sound that stays even after death.
Fixed the floating C4 explosive and motion sensor floating when put on breakable items.
Fixed the menu problem when mapping the [End] key.
Fixed the chat so that it does not trigger actions when typing.
Fixed a problem after picking-up a weapon on the ground equipped with laser beam.
Fixed the canister that resets in Retrieval when the carrier is killed while taking cover.
Fixed a Retrieval mode bug that caused a 2nd match from having no reachable canister.
Fixed a bug that caused the user to lose his weapon without picking-up the one on the ground.
Fixed some incorrect mapping messages.
Added a check to warn the user if an instance of the game is already running.
-
Kaslerka #2454 Gyerekek, az enyém tölti lefelé az 1.03-at. Mit tud ez? -
#2453 Én úgy érzem hogy most csak poénkodsz de:
FPS = Képkocka / Másodperc ( 24-töl tűnik folyamatosnak, de embertől függ)
Általában FRAPS-el szokták nézni -
#2452 Frame per secundum a másodpercenként kirakott képek száma
ami a videokártyád jóságától függ. -
tritonkirály #2451 csá
Én nem vagyok egy annyira "okos" ember ebben a témában de mit jelent az FPS? már mint a játékon belül. Én csak annyit tudtam hogy rövidítés: First person shooter , vagy van valami más jelentése is?
És mi a szerepe a játékban? előre is kösz:P
-
ptomesz #2450 én már kérdeztem jo párszor de mindenki kikerülte a kérdést: HOGY A FENÉBE VAGY MIJEN SEGÉD PROGIVAL FIGYELITEK AZ FPS. én a fraps-szal próbáltam átlag 15-20 közt volt, nem mai csirke gépen de igyis elég játszható volt :) mindenestere végig mentem a szinglin normálban -
#2449 Hehe bocsi hogy beirtam kérdésnek azota elolvastam lentebb tippeket addig probálkozom :D -
#2448 hali srácok, azt szeretném kérdezni hogy a szinházas pályán járok.De megjelent a képernyö közepén az E billentyü képe és a jobb oldalán meg alján kiirja hogy no ammo, most ezt minek? belezavar a képbe mivel középen van, és nem mutatja a löszeremet se meg semmi, hogy tudom eltüntetni?Még anno az elején mutatta ezt aztán eltünt de most megint bezavar. -
#2447 Igazolom. Nekem az a map stabil 20-30 fps, de ha véletlenül gránátot kap az állványzat, simán leesett 5-10re.. Szvsz programozási hiba.. (gondolom ezt abból, hogy a HL2ben simán bírta az egyszerre mocorgó 15-20 objektumot..) -
#2446 Pont azt írtam le egyébként a hozzászólásba hogy mi fogja le. Ha nem story módba játszok hanem mondjuk hunt-ba ( ott pl nem robbannak fel a kocsik ) akkor nincs ilyen. Full graikán is 50-60 FPS felett. Próbáld ki hogy a legelső pályán amikor kiszállsz a helikopterből és kimész a térre menj oda ahoz az álványzathoz ami a ház előtt van és nézd meg az FPS-d mennyit fog esni. -
#2445 Nem azt mondtam hogy szarul megy hanem hogy 1-2 helyen lemegy az FPS 20-ra
stankee: látom te ilyen ki "na most jól megmondom ember vagy". Nem tudom kipróbáltad-e amit írtál de ezt minden hülye vágja akinek Nvidiája van. Képzel el úgy sem kapcsolja be. Több külföldi fórumon is megnéztem de ott sincs rá megoldás. Egyesek azt mondják hogy Ati-n magátol bekapcsolja, ha elég erős a VGA. Azért köszönöm hogy fáradoztál, viszont attól hogy valaki esetleg összedolgozza a pénzt egy jó VGA-ra még nem egyből osztani. -
Gabor_(HSF) #2444 Ha neked 8800 ad van ,nem is tudom mi foghatja meg az fps-t ennél a játéknál--mivel az én gépem pont 1 éves és csak egy 4400 x2 egy 7800 gtx/top-al,de tökéletesen megy,még online 16 embernél is.... -
#2443 és azért nem látod az UE3-at, mert nem az teljesen UE3, hanem csak tartalmaz belőle kódokat, az igazi UE3 az a Gears Of War (eddig). -
#2442 no igen... akinek 8800-a van és nem tudja hol kell bekapcsolni az AA-t.. grat! de inkább segítek, belépsz Nvidia driver-be > Performance & Quality Settings > Add Profile > Megkeresed a játék exe-ét (c:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\Binaries\R6Vegas_Game.exe) > Antialising Settings >és rányomsz akkorát amekkorát kívánsz, és mivel 8800 tudsz egyszerre HDR-t is és AA-t is! Hajrá! -
#2441 Sziasztok!
Na kipróbáltam a játékot. Nekem 8800GTS-m van úgy vettem észre hogy ahol leesik az FPS-ott valami összetettebb fizikai objektum van, pl egy álványzat ( 1. pálya eleje), ami persze nem kéne hogy megfogjon egy 4600+ X2-t de hát ez van( jobb lenne ha a HL2 fizikáját használná minden ). Ezt még elfogadom hogy a f*szba lehet bekapcsolni az AA-T? 2007-ben egy friss engine nem tud AA-t?
Egyébként nagyon tetszik a játékmenet bár az U3-engine lehetőségeit nem látom -
ptomesz #2440 még nem volt hozzá szerencsém pedig megvan már egy ideje, csak a gép hardver kiépitése nem tette lehetővé a futtatást. már most talán megkockáztatom a feltelepitést :) -
Soneji #2439 FEAR?