3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#2518 Nem hiszem, hogy ezek azok a grafikai megoldások amik meghatározzák egy fps játék értékét. Ha te csak ezeket nézed akkor tökmind1, hogy SWAT4, Quake4, Doom3 vagy Rainbow Six a neve... -
#2517 Fiuk ennéla swat 4 tss ezer szer talán még a sima 4 is csak gépigény nő a többi meg romlik;) -
#2516 Ez valamiért nem lett jó:
A fizikára vonatkozó képet természetesen úgy kell értelmezni, hogy ripityára lőttem a ládát, de egy mm-t sem mozdult meg, de így van ez minden tárggyal, legalábbis ezen a pályán. -
#2515 "Danecaynak adok igazat, ha nem lenne blur nem lenne "szebb" mint más eddig megjelent játék"
Nem tudom, hogy így akartad e írni, de attól még hogy van benne blur nem szebb mint bármelyk más játék, sőt, messze elmarad, nagyon sok akár több éves játéktól is. Szerintem a készítők alapjaiban gyalázták meg az Unreal 3-as engine-t. Ennél nagyságrendekkel szebb grafikai megjelenítést lehetett volna elérni még az Unreal 2-es motorral is. Higgyétek el tényleg nem fikázni akarom a játékot, mert az irányítás, a kezelhetőség tetszik, és az AI is mert olykor az is tudnak meglepetést okozni, de a garfikai megjelenítés, és a fizikai modellezés messze-mesze elmarad, az Unreal 3 enginben rejlő lehetőségektől. Persze összehasonlítási alapom nekem is csak az U3 motorról látott képek és videók alapján van, de biztos ennél jóval többre képes. Bár ha belegondolok, van ez a Robo Blitz nevezetű gyermekded robotos No Name U3 motorral készült játék, és ha csak ezzel hasonlítom össze, elég nagy a különbség mind garfikai, mind fizikai téren. Tehát nem tudom ha a fejlesztők ennyire voltak képesek ilyen téren akkor miért erőltették ezt az enginet, mert mint mondottam volt, ha megcsinálták volna a game-t egy Unreal 2 motorral, nem kellene hozzá 3GHz-s proci, 1GB memória, és SM3-at támogató 256MB-os VGA. Be is linkelek egy pár képet, hogy lássátok, hogy mire gondolok, főleg azok akik szépnek találják a játékot és nem tudják hová tenni, hogy miről beszélek:
A Need 4 Speed 2-ben is szebb volt, pedig az nem mostanában volt:
Kör alakú lámpa és gyönyörű minőségű textúra:
Dettó:
Szép textura a dobozokon, de a polc sem kutya:
"Light, bump, paralax mappelt faltextura némi wallshine efktel megfűszerezve" Az idézőjel nem véletlen. Ilyen volt a Half-Life 1-ben is, de az mégis csak 98-as játék:
Mi az a fizika? Persze számos képet csinálhattam volna még egyéb tárgyakkal is:
Nem ismertek rá miz ugye? segytek. A kukák környékén fellelhető szemét. Ez már lehet, hogy szörszálhasogatás de akkor is csúnya:
Nem ismertem fel elsőre, hogy ezek szemeteszsákok lennének:
A képek teljes grafikai beállításokkal készültek + bekapcsolt textúraszúréssel.
Nem kellett sokat játszanom, hogy összeszedjem ezeket a képeket. Ha esetleg a játék mégsem így nézne ki és a hiba az én készülékemben van, akkor a fenti irományomat tekintsétek semmisnek. -
Spikki #2514 Hali!
Tudna valaki segíteni abban, hogyan lehet megcsinalni az Irena Morales likvidálását? Ha bíbelődök a tonna ellennel lent, akkor egyszercsak kiírja, hogy nem végeztem el a feladatom, ha felmegyek a lépcsőn egyből, vagy nem sikerül már feljutnom sem, vagy szépen látom, hogy eloldalazik kb 1 sec. alatt és akkor is game over. :( Pls, help! -
#2513 Rainbow Six: Raven Shield - "előző rész" -
YMan #2512 Danecaynak adok igazat, ha nem lenne blur nem lenne "szebb" mint más eddig megjelent játék. Azon én is csodálkoztam hogy az Unreal engine ilyen szögletes lett. A blurt meg szintén rühellem, és nálam tuti az lassít be annyira. Maga a játék viszont nagyon tetszik. Remélem a Swat5 már rendes Unreal 3.0-ás játék lesz.
Amikor megláttam az R6-et akkor azt mondtam magamban hogy ha ezért vettem GF7600GS-t akkor tök felesleges volt. -
#2511 és az RVS? -
Gabor_(HSF) #2510 Ha a graw-al,lockdownal,css-vel vagy cod2 vel kellene összehasonlítanom,hát ezek emlitésre se méltóak eme game melett.. -
Gabor_(HSF) #2509 Én nemtudom milyen monitorotok van,de állitsátok melegebb szinekre,azt még aláírom,hogy a mexicoi pályák a szmog miatt fakóbbak és barnásak,de Vegasban szép élénk szinek vannak,az meg ,hogy kocka? azz vicc..aminek kereknek kell lenni az kerek és szinte minden kilőhető mozditható,betőrhetőés multi? hát a Rogue Spear után ez az egyik legjobb sorozat,bár az tény irgalmatlan net és gépigénye van a Host oldalról... -
#2508 Közben feltelepítettem az 1.03-as patchet is, persze számítottam rá, hogy nem változtatja meg ez egész grafikai megjelenítést, és így is lett, ez persze a fizikára is igaz. -
#2507 hát, azért tényleg van benne vmi, h tulbarnitott :( és ráadásul a kikapcsolhatatlan blur miatt homály :( én sem játszom soha blurral, de itt kénytelen vagyok. -
Gabor_(HSF) #2506 Tulajdonképpen fogalmam sincs miről beszélsz,mert amiket itt leírtál,az nem erre a játékra vonatkotik.... -
#2505 ez az 1.3-al jött?
-
[Walaki]D`Lair #2504 Engem nem érdekelne hogy milyen a grafika, csak ezt a majom Blur-t lehetne kiszedni belőle...az NFS-ekben is az az első, hogy kikapcsolom...tök -stílusosan- valóságtól elrugaszkodott (unreal ) -
#2503 HI!
Volt már kérdés de a választ nem találtam meg rá. Mit takar a Hardware skinning az Eye adaptation effect?
Továbbá:
Tényleg csak annyi grafikai beállítás van amennyi a VIDEO beállításoknál van? Azért érdekelne, mert Unreal 3 Engine ide vagy oda, nálam annak ellenére, hogy a fentemlített videóbeállításoknál be van kapcsolva minden, (bár jelen pillanatban az Eye adaptation effect lehet, hogy nincs de amikor be volt sem vettem észre különbséget) + még némi AA és AF is, már bocsánad de kifejezetten ronda a játék. A HDR jó látható de ettől eltekintve, nagyon ocsmány homályos texturák vannak, szögletes modellek, még csak Bump Mapping nyomokat sem fedezek nagyon fel.
A configom? A64 3700+ San Diego @ (2750MHz / pillanat), 1GB Memória (Dual), GF7900. Futni is elég jól fut a játék, meg minden de minden olyan barnás árnyalatú és fakó. Ez mindekinél így van. Ja és még valami. hová tűnt a fizikai modellezés egy része? Gondolok itt az elmozdíthtó és szétlőhető tárgyakra. Engem így a SOF 1-re emlékeztet. -
#2502 te alá tudod támasztani a tényt, hogy multiban jobban fut a játék?Valaki írta korábban. -
Gabor_(HSF) #2501 Már megvannak egy hete..LoL énis a 2 ünnep között vettem 6-ot -
[Walaki]D`Lair #2500 ÚÚ ez a Blur de kurva idegesítőőőő -
Soneji #2499 hol és mennyiért lehet megvenni? és mi a garancia, hogy nem járok úgy ahogyan azok, akik a két ünnep közöt rendelték/kapták meg? -
#2498 megjöttek a serial-ok? ilyen hamar? :D -
Gabor_(HSF) #2497 Na punnyattak RIADÓ!/Komi,Crem,Ray/Huzzatok a bóltba megvenni a R6V-t,mert Lan után a jővőhéttől,már megy a HSTF_VEGAS_szerver...... -
#2496 HI!
Volt már kérdés de a választ nem találtam meg rá. Mit takar a Hardware skinning az Eye adaptation effect? -
#2495 gamecopyworld.com -
ptomesz #2494 vége felé elég tág fogalom, próbáld meg kicsit részletesebben leirni vagy esetlek az aktuális küldetést beirni amugym eg próbáld ujra installálni rá a 1.02 path és ne a crackellt verzióval hanem a yasus megoldással próbáld játszani -
#2493 nekem Yasu nélkül egy crakkfájlal megy immár himátlanul!!
Ajánlok egy linket mindenkinek ahonnan bármit megkaphattok (daemon, yasu, alkohol, CRACK!!) amire csak szügségetek lehet! -
strebacom #2492 #2484-re valaki ??? -
Gascan #2491 az 1.05tös yasuval megy az 1.3 patch?
-
#2490 hát ez az hogy nemtok. én azt szeretem ha a játék konzoljába, ha van neki, be lehet írni egy sort, és kiírja. -
#2489 Bár nincs időm vele foglalkozni, azért ránéztem, hogy szövegekkel kapcsolatban van-e változás az 1.03-as patch-ben az 1.02-höz képest.
Mivel mindössze csak egyetlen fájlban van, egyetlen sornyi változás (belekerült plusz egy hibaüzenet), ezért a magyarítás jelenleg elérhető verziója nyugodtan használható az 1.03-ra frissített játékra is.
Mivel mostanában a szabadidőm összes erre fordítható részét a BS4 teljesen lefoglalja, ennél többet nem tudok az ügy érdekében tenni.
És mivel mostmár a "sokadik" patch-ről van szó egy játékhoz, a továbbiakban nem kívánok foglalkozni a nyelvi fájlok visszaállítási részével.
Mindenki mentse el maga az eredeti angol fájlok aktuális verzióját, ha a további verziókhoz hozzá akar jutni. -
#2488 hagytam h frissítse magát dse nem akar elindulni!
Most leszedek egy fixed exe-t!!
Valamiért nem hagyja magát!!
Megvan a 4.08-as daemon de így sem:S -
ptomesz #2487 akkor mondj jobb fps mérőt -
#2486 1.3-ra nem megy fel a magyarítás?
Milyen magyarítás van? Szöveg? -
#2485 ha kell magyaritás:
1.02 + magyaritás 1.02
ha nem kell magyaritás:
1.03 -
strebacom #2484 Nekem állandóan kifagy a játék, a végefelé egy helyen, mikor odaérek, lefagy az egész gép és ujraindul, de mindig pont ugyan ott, valakinek volt hasonló problémája, elöre is köszi a válaszokat??? -
#2483 nem tud csak mds-t madf-et nem.
Átneveztem a fájlt és műxik legalábbis bejött a játék!!
Köszi
Patcekből mit tegyek fel milyen sorrendben? -
#2482 sztem ez egy jonagy marhaság :) inkompatibilitás előfordulhat, de igy általánosságban leirva nem igaz. -
#2481 feltaláltátok a spanyolviaszt! eddig is egyértelmű volt a fraps sajnos túlságosan sok erőforrást vesz el a játékok alól úgyhogy nem a legjobb program az fps mérésére. -
#2480 Én végignéztem a netet de nem találtam. -
ptomesz #2479 mielőtt neki állsz hackelni vegyél fel a rosszfiuktól tele töltött fegyvereket mind két alacsony plusz táras fegyver helyére.