Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Otthagytad a túszt az elõzõ pályán 😄
Ott ahol lementél egy kajálda szerü valamibe, és ott volt egy túsz.
Nah azt kellett volna magaddal cipelni, és kihozni.
Bence94
hali lehet már kapni 576-nál?mert már megakarom venni de a honlapon nem írja pcre

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

dienesoft
Sziasztok!

El vok akadva a game-ben, eccerûen nemtom hoyg lehet továbbjutni.Szétlõjük a fél kaszinót, és menni kell egy parkoló fele, ki...kiérünk, a parkolóban két oldalt kocsik és két SWAT-os, és ott állnak és várnak. Még távolab egy ilyen radarral felszerelt kocsi, mellette 2 ürge áll és beszélget, aztán még tovább mutat egy pontra a játék hoyg oda kell mennem.Az égvilágon nincs ott semmi, két oldalt vasrácsos útlezáró és nem lehet köztük átmenni és ott állunk.Körülöttünk nagy hotelek. Na itt mit kell csinálni?Eccer már belinkeltem a képet, mindjárt megkeresem.Elõre is thx a segítséget,hátha vki tudja mert már borzalmasan idegesít hoyg nemtok továbbjutni!

Mielött egymásnak estek, vagy félrevezetitek egymást. 😊
Olvassátok el.
Köszönöm szépen az infot, erre nem is gondoltam. És ha nincs scannerem?
valóban szánalmas..........
Tök mindegy, hol veszed a magyarországi forgalmazó az amex-tec. Én a CD Galaxisnál vettem mégis az amextec-el kellett felvegyem a kapcsolatot.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Törölt felhasználó
Ja ez engem is édekel mert én is ott veszem majd meg ha esetleg úgy döntenék 😊 Csak a multis része miatt.
Nem, mondjátok?
Ez szánalmas...
Mármint Magyar részrõl.
Aki a Mediamarktban vette annak is hiányzik a CDkulcs?
Rudi50 ha felmennél az amex honlapjára és megnéznéd a rainbow topicját, akkor tudnád, hogy vissza kell küldened a beszkennelt képét a számládnak és mailba küldik a cd-keyt amint megkapják az ubi-tól. Arra várok én is és még páran...

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Na ezt én is jól megírtam, na mindegy. (magyarosítás és elég) :-)
A kérdés ua.
Hogy lehet ezzel interneten játszani? A csatlakozáshoz kéri a CD-kódot ami nincs sehol se a DVD-n se a füzeten.Ha ez az Amex-tec Kft. intézte így a magyarítást akkor elég szánalmas, elé ránézni a borító hátuljára:
"METSD MEG"... ekkora bakit.
Szóval tudja valaki hol van CD-key?
ebben nem lehet tört szervert csinálni. hamachi-n lehet csak tört játékkal játszani.
ha lesz dedicated szerver nem probáltok meg tört szervert csinálni? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Végig csináltam, készítõknek egy nagy respekt...<#worship>
Remélem lesz multi demo, és egy rendes dedicated szerver.
Ha jó a multija, és elegen játszák akkor megveszem...
Gerbill
Hát én ha jól tudom a 2.5 az a verzió szám, és valószínüleg azért vannak benne hasonló kódsorok, mert a 3 a 2.5 újabb verziója.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

BUÉK mindenkinek.
Kéne egy kis segítség...
Végefele vagyok egy hangárban, csajszi fent az ablakban, alatta egy ki kell hackolni a gépet, és közben jönnek ezren.
Eddig tudtam irányítgatni a másik embert, de most nem tudom.
Elkolbászol, és meghal.
Egyedül meg vagy kinyirnak, vagy meghal a haldokló csapattársam 😄
Mostmár 20x-ra szaladok neki, de mostmár kezd mérgesíteni.
Pretorian
A Vengeance engine-t kivéve, amely a Swat4-et is hajtotta...valahol olvastam régebben.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
UE 2.5 azért "kettõésfél", mert tartalmaz kódsorokat az UE 3.0-ból...
És a DA 2.5-es motort használ...

scda semit nem vett át ue3ból..., nem vágom ezt honnan vetted...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Pretorian
Lehet, hogy csak "bizonyos kódsorokat" vettek át az UE 3.0-ból, mint a SC: Double Agent. Pl. a Gears of War, ami full 3.0-ás Unreal engine-t használ, azért részletesebb, és jobban néz ki, mint a Vegas. De így is nagyon jól néz ki a játék.

vagyis nem veszed meg
Gunner
Majd ha picit széleskörübb lesz a videóbeállítás akkor megveszem én is 😛

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Érdekes ez az Unreal 3-as motor téma, ugyanis az eredeti kézikönyvének utolsó elõtti oldalán Unreal 2 van 😊
Nagyon fasza a játék, én nem sajnáltam rá azt a 7000 forintot, pedig szerintem ez minõségre veri a 12000 forintos kezdõáru játékokat. A Westend Mediamarktban láttam belõle még.
köszi akkor próbálkozok

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

a Geforce 256 = Geforce 1 még 2000-bõl (nekem is volt olyanom)
arty
hiba nálad, megy az 1.02 is

Forza.

hello a patch-el nem megy sehogy sem? Nekem nem indul el egyik leírással sem ha fennvan a patch

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

mielött okosságokat kérdezel nézd meg a GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEKet sok-sok bajtol kiméled meg magad vele- benne van hogy milyen kártya kell hozzá minimum

Törölt felhasználó
Megnéztem az egyjátékos módot, hát nem semmi amikor a semmbõl egyszerre 4-n lesznek elõtted. Azán mire végzel velül épp tárat cserélsz már mögötted is vannak aztán véged is van.
értem azért kösszi az infót
bakvarnyu
passz én is ezzel szopok<#vigyor2>

ja még egy uccsó kérdés mivel a játék 5.1 giga hogy lehetne kissebre tenni hoy ráférjen egy 4.7 gigás dvd-re brobáltam becsomagolni de nemjött össze
bakvarnyu
Hát gondolom, elég jó kártya az , egy normális világba menni is kellene vele a játéknak mert nem annyira vasziszdasz a kinézete. Sajna nem tudom mi a G256.Minimum Geforce 6600GT kell neki.

szeretmazilyenokosemberektsefaqseírásjelek
kicserélném én de sajnos nincs keret újra
ja és egy G-force 256-ossal már menne?
azon nem fog menni
bakvarnyu
Basszus hat azzal nem is fog menni.Cserelned kell ha jatszani akarsz vele.

ATI RADEON 9550 (128mb)
bakvarnyu
Milyen videokartyad van?

Hy all!!

Az lenne a kérdésem hogy elindul a játék és mikor lemegy az ubisoft és utánna bejön egy egy kép és hallom a zenét de nemcsináll semmit mi lehet a baj elõre is köszi
hát igen.. erre a színvonalra van tömegigény
nem lehet, ha jol tudom

mila69en
a Lockdown-t nem az ubi montreal csinálta😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Adam II
Reméljük ,hogy maradnak ezen a színvonalon és ennél lesz jobb is.

Pretorian
Hát emberek, kénytelen vok fejet hajtani: A Vegas tényleg nagyon jó lett, pedig a Lockdown után nem hittem volna, hogy így összeszedi magát az Ubi.

Hi! Mikor szokott lenni multi?

macskássy
oks , thx megvan csak nem néztem meg a levélt!

Nem kaptad meg?
Már akkor elküldtem...
macskássy
küldd már el légyszi!legalább 30x megpróbáltam lehetetlen továbmenni.
Smoke nincs a másik meg nem áll be a géppuska mögé! Cheat code miert nincs hozza?

Gerbill
Már jónéhányszor le volt írva, hogy igen az UE 3.0-ás motorját használja.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.