Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott ahol lementél egy kajálda szerü valamibe, és ott volt egy túsz.
Nah azt kellett volna magaddal cipelni, és kihozni.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
El vok akadva a game-ben, eccerûen nemtom hoyg lehet továbbjutni.Szétlõjük a fél kaszinót, és menni kell egy parkoló fele, ki...kiérünk, a parkolóban két oldalt kocsik és két SWAT-os, és ott állnak és várnak. Még távolab egy ilyen radarral felszerelt kocsi, mellette 2 ürge áll és beszélget, aztán még tovább mutat egy pontra a játék hoyg oda kell mennem.Az égvilágon nincs ott semmi, két oldalt vasrácsos útlezáró és nem lehet köztük átmenni és ott állunk.Körülöttünk nagy hotelek. Na itt mit kell csinálni?Eccer már belinkeltem a képet, mindjárt megkeresem.Elõre is thx a segítséget,hátha vki tudja mert már borzalmasan idegesít hoyg nemtok továbbjutni!
Olvassátok el.
valóban szánalmas..........
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Ez szánalmas...
Mármint Magyar részrõl.
Aki a Mediamarktban vette annak is hiányzik a CDkulcs?
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
A kérdés ua.
"METSD MEG"... ekkora bakit.
Szóval tudja valaki hol van CD-key?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Remélem lesz multi demo, és egy rendes dedicated szerver.
Ha jó a multija, és elegen játszák akkor megveszem...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Kéne egy kis segítség...
Végefele vagyok egy hangárban, csajszi fent az ablakban, alatta egy ki kell hackolni a gépet, és közben jönnek ezren.
Eddig tudtam irányítgatni a másik embert, de most nem tudom.
Elkolbászol, és meghal.
Egyedül meg vagy kinyirnak, vagy meghal a haldokló csapattársam 😄
Mostmár 20x-ra szaladok neki, de mostmár kezd mérgesíteni.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
És a DA 2.5-es motort használ...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Nagyon fasza a játék, én nem sajnáltam rá azt a 7000 forintot, pedig szerintem ez minõségre veri a 12000 forintos kezdõáru játékokat. A Westend Mediamarktban láttam belõle még.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
ja és egy G-force 256-ossal már menne?
Az lenne a kérdésem hogy elindul a játék és mikor lemegy az ubisoft és utánna bejön egy egy kép és hallom a zenét de nemcsináll semmit mi lehet a baj elõre is köszi
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Már akkor elküldtem...
Smoke nincs a másik meg nem áll be a géppuska mögé! Cheat code miert nincs hozza?