Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
szolídan közlöm, kijött a dvd-re elférõs verzió
hozzá csinos crack-el... kb 1 napja 😄

u dont have to listen anybody else but me

Nincsmit.
Kipróbáltam köszönöm szépen!
Szia!Semmi gond!Itt nem a megcsinálással volt a gond hanem azzal,hogy mindig kifagyott a game!Este ha hazaértem ki is próbálom!
Bocs de csak most értem rá megcsinálni neked.
Egyébként ha ezen nem tudsz túljutni...
Lesznek jóval nehezebbek 😊
Itt a mentés
Blenda Stompa
kosz, este kiprobalom aztan remelem okosabb leszek!
amugy valszeg nem hardwares hiba, mert soha semmilyen game/alkalmazas alatt nem allt le...pedig a FEAR-el hajtom am allandoan<#eplus2>

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

Papailaca
a kaszinós résznél kinyirok mindenkit, de nem találom a kivezetõ utat... nem tudjátok ,mi itt a trükk? minden szintet végigjártam már 100×, és nem jövök rá...

Let\'s get ready to Rumble!

tugyiti
este 8-tól hamachin valakit érdekel?
ha igen privibe keressen meg.
Start menü/ beállítások/vezérlõpult/rendszer/speciális fül/ indítás és helyreállítás "beállítások"/ rendszerhibáknál az autómatikus újraindítás elöl vedd ki a pipát.
Legközelebb megtudod, hogy miért indul újra.
Vagy kapsz egy kék képernyõt ahol leírja a hibát, vagy ha így is újraindul akkor hardwarees a hiba,
tehát tetszik vagy sem, vagy kevés a tápod, túlmelegszik valami, hibás lap vagy proci.
Blenda Stompa
Siasztok!
<#help>
Valaki tudja esetleg, hogy hamachi-s (<#beka3>) lan-multi alatt - ha server vagyok, ha nem - 7-8 perc jatek utan miert indul ujra a gepem?
(warez verzio, nem melegszik tul semmilyen stuff a gepemben)
ha vki talakozott hasonloval, akkor plz help<#wilting>
elore is kosz

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

arty
"Nem vagyok túl penge angolból!"

akkor miért nem játszol a magyaritással? 😉
a fõ feladatok le vannak forditva, a beszéd mondjuk nem (feliratozás nincs sajnos) 😉

Forza.

Pontosítanám hol is tartok!Valami teherauton kell behekkeli valamit aszem!Nem vagyok túl penge angolból!De talán ez segít!Ha valakinek meglenne ennek a pálya végi mentése akkor nagyon örülnék!THX!!!
sziasztok!Tudnátok egy csekpointot küldeni a [email protected] -ra?
Az a szitu,hogy amikor kipucoltam fent mindent lemegyek az alasorba és ott van 1 pont ahol mindig kifagy!Ha valaki megtenné,hogy az ez utáni csekpointot elküldené annak nagyon hálás lennék!R6 check point
dienesoft: ezt kipróbálom mert ugyanilyen a konfigom csak 3200+ a proci, de úgy rémlik nem volt gyorsabb
buldozer99
Gyerekek ez a játék 1 állat😄

Forca Barca

dienesoft
Nálam 1024x768-ba gyorsabban fut, mint 800x600-ba. Ez hogy lehet?

Törölt felhasználó
Na aztán neked sok van hozzá mi ? <#vigyor>
Egyébként kellene tudni milyen a multija, ha jó lenne akkor megvenném én is.
AndrewCB
Life, az nem azért van, hanem azért mert nincs érzéked a játékhoz! <#mf2>

RvS-t megvettük mi is.
Nem bántam meg, de azért óckodunk a multi részétõl, mert kedves ubi, elõszeretettel csapja agyon az UT motor kitünõ netkódját.
Megannyiszor jártunk úgy, hogy ott állok a háta mögött, szétsorozom géppityuval a hátát, majd feláll, és egy pisztolygolyóval fejbesom és elterülök 😄
Az én lövéseim, meg elvesztek az 5 másodpercenkénti 3 "kulcs" kulcsellenörzésbe. <#mf1>
De jártunk forditva is.
Szóval ezért félünk, és elöbb egy multi demót kipróbálnánk azért.
Hiába nagyon jó a játék.
hát én nem vagyok régi de megvettem, és tetszik annyira hogy 2x ennyit se sajnáltam volna érte. Nem voltam soha se annyira vásárolgatós, de pár gamét megvettem a netes játék miatt, és nagyon rákaptam az ízére. Persze nem kell megvenni akármit mert sok szar is elveheti az ember kedvét. Nekem volt amigám és ott a warez megölte a gépet teljesen 😞 és csináltam én is dobozos szoftvert, tehát átérzem. Érthetõ hogy nem mindenki szórhatja a lóvét, de azon érdemes elgondolkodni hogy elmentek egy haveroddal sörözni mennyit hagysz ott 2-3 óra kikapcsolódásért, és egy játék hány órát nyújt.
Életem legjobb befektetése a Heroes of the Might and Magic 1-2-3 volt, az asszony 8! éve játszik még mindíg vele 😊))
AndrewCB
Ki veszi meg? Mert, ha régiek közül többen is, akkor befizetek én is rá! <#vigyor2>

Fenrir
Ha elég nagy a fedezék akkor mind a kettõ be tud bújni mögé, amúgy külön-külön nem lehet nekik parancsot adni.

A halál csupán a kezdet...

a csapattársakat nem lehet külön-külön fedezékbe küldeni? zavaró amikor az egyik a falhoz guggol, faszául fedezékben van, a másik meg ott áll mellette a puszta közepén<#integet2>

VRSDM
http://www.sg.hu/galeria/1098005606/10980056061164306982.jpg
/du-n csinálhatok újat ha gondoljátok

u dont have to listen anybody else but me

k8bal
ami eddig volt banner törlõdött, addig ideiglenesen beraktam egy régit... ha valaki csinál egyet lecserélem

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

ISTEN vagy!😄

p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster

Ezt úgy látom majd mindenki beszívja <#wilting>
Tessék, innen letöltheted a szinház mentését
Macskássy kolegánknak köszönd...
k8bal: én két gépen próbáltam, igaz le kellett butítani hogy ne röcögjön de így is akkora játékélményt nyújt hogy csak na.. 😊
Azt vettem észre, elsõsorban a felbontás csökkentése segít a sebességproblémákon.
a két konfig:

Athlon64 3200+ 1,5GB ram 6600GT
Amd 3200+ 1GB ram 7600GS
amit itt lent belinkeltek az unreal engine kapcsán
kösz fater😄

Fenrir
Helyes fiam, csak ügyesen 😊

má szedem az 1.02est.remélem yo lesz.

Fenrir
Pl van a játéknak saját update-ere ami automatikusan letölti a legfrissebbet.

melyik a legfrissebb?honnan lehet leszedni?

Fenrir
Legfrissebb javítás van rajta?

tesvér nem halok már meg a hackelésnél csak nem enged tovább. kijelöli a szgépet hogy hackeljem de nem engedi hackelni már.yo kis bug ez.bsza +.szal vayg egy mentés kéne vagy vmi más megoldás.köcce

Fenrir
Ismétlés a tudás anyja, ismételd addig amíg hackelés után nem halsz meg és tovább fogsz jutni 😊

Nekem is volt 1-2 olyan rész ami csak 10-15-ödjére sikerült mert mindig vagy engem vagy a hackelõt lõtték le, de egyszer azon is túlmentem és azóta végig is játszottam már 😊

megcsinálom nagynehezen a színházban a hack-elést örülök neki majd felfelé kéne mennem csak nemtudom hova körbejártam az épületet újra jöttek emberek majd persze megdeglettem és az utsó csekpoint megint a lépcsõfordulónál van tehát még a hackelés közelében sem vagyok.Hát ilyen nincs kis négyzet odavezet a géphez, de persze már nem lehet hackelni.
Valakinek van mentése ide? Vagy a következõ pályához?

k8bal
nem akarok kukacoskodni, de miért veszed meg? azon a gépen nem igazán fog jól futni...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Bence94
kár mert szülinapomra akarom megvenni magamnak és én gyõri vagyok itt csak 576 van.de ha addigra nem lesz megrendelem a cdgalaxisbol. jól láttam
a honlapon cdgalaxis nál hogy nincs vegas?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

köszike

ibrik
576-nál (az interneten) az R6:V-t még csak konzolra (Xbox360) lehet kapni és még PSP-re csak elõ lehet rendelni. A PC-s verziót még nem árulják.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Bence94
nem tudja valaki hogy lehet-e már kapni az 576-nál?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Adam II
Amúg ymost mi ez a folytatás õrület Ubinál ,hogy Vegas 2 meg GRAW 2 ,már új címet sem tudnak kitalálni?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

és ez pontosan milyen oldal? cime?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom feltünt-e nektek de van két cím az uneral engine-es oldalon amire nekem nagyon beindult a nyálelválasztásom!

Swat 5 Videndi Universal Games
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
""METSD MEG"... ekkora bakit."
ehe ehe én is észrevettem ezeket 😊)

Egy tipp! Lehet LAN-on egy eredeti DVDvel több gépen játszani 😊 ma jöttem rá. dvd be játékot elindít a menünél dvd a következõ gépre, játékot elindít stb. 😊
dienesoft
Jah xD ...télleg, azt ott hagytam a francba...jovan, ráfogom az újév elsõ napján lévõ másnaposságra 😄Köszi 😊

Be kell menni az épületbe azt hiszem a falat vagy ajtót be kell robbantani különben nem nyílik. Egy kép valóban segíteni ha így sem megy tovább.