3901
  • Swy
    Magyarítás 1.3-ra??
    Van?
  • YMan
    Szerintem nem folytatása mert én a GRAW-ot pár perc után mindíg hagytam a francba :) valahogy szar volt az egész
  • Spikki
    Köszi az infót, így elsőre sikerült! Bár nem értem, mert így is próbáltam, csak ezek szerint nem figyeltem arra a nagy harc végén, hogy a tesó azt mondja menjek fel egyedül a lépcsőn. Igaz ami igaz, ez után ami a rakétánál következik be az se könnyebb :))
  • Gascan #2555
    Szerintem a Vegas teljesen a Ghost Recon Advanced Warfighter folytatása, meg merném kockáztatni, hogy azzal azt az engint fejlesztették tovább(legalábbis szerintem eléggé hasonló).... a sztorin se szarakodta túl sokat, onnan inditottak ahol a GRAW befejeződött, később szerintem menet közben jött valakinek az ötlet, hogy legyen egykis gáz Las Vegaszban és igy tovább. Az, hogy immáron csak 3man alkotják a csapatot, az szintúgy a GRAW-nak köszönhető..... -nekem is tetszik a játék de szemmel láthatóan a Ubisoft kezd kifogyni az innovativ emberkékből... lessük csak meg a GRAW 2-tőt, az meg aztán teljesen a Vegasz, Full Spectrum Warrior összeverbuválása
  • Gerbill
    Bizonyos szempontból reálisabb, viszont az hogy kívülről TPS-ben látiod magad az már nem annyira:D
  • reaper4
  • SötétBarom
    Nekem pont a fedezékes szisztem jön be a legjobban.. Mióta ezt nyomtam, hiányolom minden FPS-ből.. Sokkal reálisabb mint a hajolgatás meg az ugribugri & hirtelen ki be oldalazás..
  • grayfox
    Nekem is nagyon bejött a játék. Eddig Raven Shield volt a favorit, lockdown kakkancs volt a javából, de ez nagyon király. Hangulatban, játékélményben még talán rs-t is übereli, persze ez teljesen szubjektív. Én örülök, hogy nem egy raven shield "kiegészítőt" kaptam kicsit tuningolt grafikával. Meg is veszem jól ahogy lesz jobb vasam :)
  • Rudi50
    Nekem meg messze ez a legjobb ilyen stílusú játék, ez tetszett eddig a legjobban. A képi kritikákhoz nem értek nekem 800*600-ban tökéletesen megfelelt és tetszett,(egyébként a monitorokon még a start gomb is felfedezhető :-) játszhatóság szempontjából pedig vitte a pálmát minden más eddigivel szemben. Pedig volt 1-2 pálya ahol rengetegszer kezdtem újra. A társak irányítása és intelligenciája is nagyon jó.
  • Paladin
    Bizony, én is vevő lennék néhány screenshotra azoktól, akik odavannak a szépségétől. A vegas-i részek normálisabban néznek ki, de az se egy vizuális orgazmus.

A játékmenet nem lenne rossz, de ez az irreális fedezékes baromság teljesen elrontja a dolgot. Persze muszáj használni, mert kihajolni nem tud a béna kommandós.
    Totálisan buta, konzolos pályaszerkesztés, szinte csak az hiányzik, hogy rá legyen írva a tereptárgyakra, hogy : "ezt szántuk fedezéknek, hé!"

A tervezés elhagyásával pedig az R6 lényegét vették el (tudom, nem ennél kezdték). A villámgyors, hajszálpontosan végrehajtandó rajtaütés volt ennek a franchise-nak a szíve - így csak egy tactical shooter a sok közül, és vannak jobbak a kategóriában.

Tolom még, persze, mert jól jön néha az akciózás, de az R6 a Lockdownnal meghalt, és ezzel se éledt fel sajnos...

Uff :)
  • k8bal
    khm.. én erre írtam: "Bár az is ezt a engine-t kapja..."
  • Kaslerka #2547
    Barátom azért kultúráltabban is beszélhetnél. Gondolom közelebb lehetsz a 14-hez mint a 18-hoz.
  • bakvarnyu
    Lent kell maradni pár percig és védekezni.Amikor elfogytak szól az egyik társad, hogy egyedül kell felmenned a lépcsőn. Indulj el felfelé, szedd le az ott levő két bünözőt ,menj tovább a hátsó ajtóhoz és akkor ment.
  • Spikki
    #2514 -re valaki esetleg? :\
  • Gerbill
    "azért még reménykedhetünk, hogy a csapat változik"
  • bakvarnyu
    te meg fogd fel báttya, hogy ő sem az Engine-t szidta hanem a csapatot=)
  • k8bal
    fogd már fel te is öcsém, hogy nem az Engine szar!!
  • bakvarnyu
    Operaház utáni mentést tudok adni ha kell.Más nincs.
  • Kaslerka #2540
    Csak imádkozhatunk, hogy a Rainbow Six: Vegas 2 szebb lesz. Bár az is ezt a engine-t kapja, azért még reménykedhetünk, hogy a csapat változik. :)
  • Bence94
    helo hol van magyar szerver mert nem találok?
  • Danecay
    Akkor ha valakinek van ötlete, hogyan lehetne ezt szebbé tenni jelezze PLZ!
  • k8bal
    Danecay! Nekem eszembe se jutott ilyenekkel foglalkozni olyan pörgős a játék! :))
  • YMan
    Dane: még a végén kiderül hogy nem mindenkinél ronda :) hanem csak valami beállítás akadt be. Én is furcsáltam miért dicsérik annyira
  • Danecay
    Tudnál egy pár képet linkelni, erről a pályáról, hogy hogyan néz ki nálad? Ez a legeléső pálya terrorista vadászós módban. Milyen confggal próbáltad?
  • hitch
    Hello.Van már olyan aki végigvitte?Az el tudja kuldeni nekem a mentéseit.Megköszönném.
  • Danecay
    Ezek nem muli képek, single player módban készültek. Mit mondassz, úgy még rondább? Ennél is?
  • Gabor_(HSF)
    Na de pár óra és összecsapunk itt egy jópáran LANon egy "bika" szerver melett,utána esetleg még mondok vélemény a játékról...
  • Gabor_(HSF)
    Igen , hát én részemről totál semmisnek tekintem,mivel a játék messze nem igy néz ki..
    én le sem tudom butitani annyira,hogy ez kijöjjön...
    No de mind1,mennyi játék megbukott már a sok csili-vili miatt...
    Ami viszont engem érint,hogy multiban jól jácható,kevés kamuval és ez a lényeg,nem pedig a túlzott csillogás az fps laggal és a köddé vált ellőtt lőszerekkel...megannyi példát lehetne ez útóbbira felsorolni....
  • rvn
    hogy iratod kia hátramaradt ellenséget?
  • chris0000
    Call of Juarez megy ha az 1.1.0.0 patch fent van.
    (AA+HDR)csak kéne valami (1.1.0.0 crack)mert a sima crack nem fasza.
  • chris0000
    Hi!
    Neked kezeli igy?
    Nekem nem!
  • chris0000
    Hi!
    Nem kezeli igy se az AA-t!!!
  • bakvarnyu
    Ja az lenne az igazi, mindent aprólékosan szétpusztítani
    a végén meg felrobbantani az egész épületet:)
  • YMan
    Gerbill: Danecay nem azt mondja hogy baj hogy ilyen, hanem hogy ha ilyen miért kell ilyen erős hardver alá.. egyetértek
  • YMan
    Fenrír: "Tisztelegj!" :))

Danecay: nem azt mondtam hogy a blurtól szebb lett :) hanem hogy ha a blur-t leveszik akkor meg nem mondják hogy ez egy unreal3-as cucc.
    Amúgy a swat-ban olyan az engine hogy ha leveszed a részletességet akkor pl. nem reagálnak olyan szinten a tárgyak mint maxin, hanem csak ott vannak.
    Mikor lesz már olyan taktikai fps amiben végre vakolatig szét lehet lőni a terepet?:)
  • Gerbill
    A portolást végző stúdión csak az optimizálás múlt(nagyrészt), mivel sem a textúrákat, sem a szép "kerek" modelleket nem cserélték le. Amúgy szerintem Danecay nem a motort szidta, csak azt mondta, hogy a készítők csinálták meg bénán, a jó motorral.
  • bakvarnyu
    ő sem azt írta, hogy az engine-el van baj , olvasd már el megint.
  • Eisenhower
    most nemazért de nem a multki képeket kellene beszurni mivel mindenki tudja hogy alapbol le van minden butítva multiba akárcsak az xbox-os verzioban. mellesleg nem hiszem hogy az engine-el lenne baj nézd meg a gears of wart, annka szar a graf? peidg ua. az engine. itt arrol van szó hogy a portolást végző asszem ubi canada pocsék munkát végzett....
  • bakvarnyu
    végre valaki kimondja, eddig mindenki odaáig volt érte, hogy milyen jól néz ki
    mi a helyzet a belső terekkel?
  • Danecay
    Úgy látom, nem figyeltél, akkor idézek magamtól:
    "Higgyétek el tényleg nem fikázni akarom a játékot, mert az irányítás, a kezelhetőség tetszik, és az AI is mert olykor az is tudnak meglepetést okozni"
    A grafikai megjelenítés azért zavar, mert mindannyian tudjuk, hogy mit lehetett volna belőle kihozni, ami végül is közel sem történt meg, de ennek ellenére az engine miatt elég erős vasra van szükség a játék élvezhető futtatásához, pedig egy ilyen minőségű, grafikai megjelenítéshez, egy Ati Radeon 9600, de még talán egy GF4 Ti4200 is elég lenne, egy másik enginnel. Ezért írtam, hogy felesleges volt ezt az engine-t erőltetni, különösen, hogy úgy néz ki ahogy kinéz