Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hozzá csinos crack-el... kb 1 napja 😄
u dont have to listen anybody else but me
Egyébként ha ezen nem tudsz túljutni...
Lesznek jóval nehezebbek 😊
Itt a mentés
amugy valszeg nem hardwares hiba, mert soha semmilyen game/alkalmazas alatt nem allt le...pedig a FEAR-el hajtom am allandoan<#eplus2>#eplus2>
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
Let\'s get ready to Rumble!
Legközelebb megtudod, hogy miért indul újra.
Vagy kapsz egy kék képernyõt ahol leírja a hibát, vagy ha így is újraindul akkor hardwarees a hiba,
tehát tetszik vagy sem, vagy kevés a tápod, túlmelegszik valami, hibás lap vagy proci.
<#help>#help>
Valaki tudja esetleg, hogy hamachi-s (<#beka3>#beka3>) lan-multi alatt - ha server vagyok, ha nem - 7-8 perc jatek utan miert indul ujra a gepem?
(warez verzio, nem melegszik tul semmilyen stuff a gepemben)
ha vki talakozott hasonloval, akkor plz help<#wilting>#wilting>
elore is kosz
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
akkor miért nem játszol a magyaritással? 😉
a fõ feladatok le vannak forditva, a beszéd mondjuk nem (feliratozás nincs sajnos) 😉
Forza.
Az a szitu,hogy amikor kipucoltam fent mindent lemegyek az alasorba és ott van 1 pont ahol mindig kifagy!Ha valaki megtenné,hogy az ez utáni csekpointot elküldené annak nagyon hálás lennék!R6 check point
Egyébként kellene tudni milyen a multija, ha jó lenne akkor megvenném én is.
Nem bántam meg, de azért óckodunk a multi részétõl, mert kedves ubi, elõszeretettel csapja agyon az UT motor kitünõ netkódját.
Megannyiszor jártunk úgy, hogy ott állok a háta mögött, szétsorozom géppityuval a hátát, majd feláll, és egy pisztolygolyóval fejbesom és elterülök 😄
Az én lövéseim, meg elvesztek az 5 másodpercenkénti 3 "kulcs" kulcsellenörzésbe. <#mf1>#mf1>
De jártunk forditva is.
Szóval ezért félünk, és elöbb egy multi demót kipróbálnánk azért.
Hiába nagyon jó a játék.
Életem legjobb befektetése a Heroes of the Might and Magic 1-2-3 volt, az asszony 8! éve játszik még mindíg vele 😊))
A halál csupán a kezdet...
/du-n csinálhatok újat ha gondoljátok
u dont have to listen anybody else but me
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
p5bdeluxewifi,c2d e6600,2gcorsair,8800gtx www.myspace.com/lifemaster
Tessék, innen letöltheted a szinház mentését
Macskássy kolegánknak köszönd...
Azt vettem észre, elsõsorban a felbontás csökkentése segít a sebességproblémákon.
a két konfig:
Athlon64 3200+ 1,5GB ram 6600GT
Amd 3200+ 1GB ram 7600GS
Nekem is volt 1-2 olyan rész ami csak 10-15-ödjére sikerült mert mindig vagy engem vagy a hackelõt lõtték le, de egyszer azon is túlmentem és azóta végig is játszottam már 😊
Valakinek van mentése ide? Vagy a következõ pályához?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
a honlapon cdgalaxis nál hogy nincs vegas?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nem tudom feltünt-e nektek de van két cím az uneral engine-es oldalon amire nekem nagyon beindult a nyálelválasztásom!
Swat 5 Videndi Universal Games
Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
ehe ehe én is észrevettem ezeket 😊)
Egy tipp! Lehet LAN-on egy eredeti DVDvel több gépen játszani 😊 ma jöttem rá. dvd be játékot elindít a menünél dvd a következõ gépre, játékot elindít stb. 😊