Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Mindenki fel hamachira mert 10 perc múlva leszek és nyitok egy szobát.
nem küldtek serialt.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Valaki könyörgöksegítsen. Még mindíg nem tudom felrakni a game-t, mert kidobja a lemezt. Ez miért lehet??? Tegnap egy másikkal is eljátszotta, és nem tudom hol lehet a baj, csak ez a kettõ problémás. Daemon 4.0.8 van fent. de már próbáltam a 0.6-tal is. Lehet, hogy a játék hibás, de akkor el se kéne indulnia nem?Vagy CRC baja lenne? Nem tudom, plz segítsetek. Köszi
Ezt az üzit kapom telepítés közben, és közbe kidobja a Deamon a lemezt.
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Terrorist hunt - DAM - MAX számu terrotista - normal - és csak Desert Eagle 😊 ááállat nem sokat játszottam, de eddig 40-ig tudtam lemenni
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=copy&c=1000&l=hu címen.HELP please!!!
<#confused>#confused>
ha igen hol tölthetem le? elöre is kösz 😊
Problémám: Amikor játék közben belépek a menübe, vagy fegyvereket cserélek a ládáknál, visszatérve a gamébe iszonyúan sistergõ hang fogad és a játék hangjaiból szinte alig hallani valamit. Csak ha elmegyek egy másik részére a pályának (akkor se mindig) akkor halkul, ha visszafordulok néha meg is szûnik. Vagy esc-el kilépve a menübe, egérrel klikk a "folytatásra" és így néha abbahagyja.
Divx codec van fent.
Ötletek? Kössz!
Jó hát ha így nézed az egész baromság, jön három kommandós és
szétlõ hatszáz terroristát egy éjszaka alatt<#vigyor1>#vigyor1>
Privát ment.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Valaki segítsen nekem, ha tud. Már visszaolvastam, de ilyennel még nem találkoztam. Szóval telepítés közben kapok egy hibaüzenetet, hogy nem tudja olvasni, meg ki is dobja a daemon-ból, pedig 4.0.8 van fent, meg az összes emut is bekapcsoltam, és a yasu-t is próbáltam. _Nincs több ötletem. Valaki okos, plz...😞
Elõre is köszi
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
AMD Athlon XP 2400+
Xpertvision 6800 GS 256Mb AGP
1 Gb RAM<#banplz>#banplz>
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
VALAKI!
Hogy lehet kiszedni a játék zenéit? van egy-kettõ ami igen ütõs!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
1.02 re felpeccselted ugye?
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu