Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kösz a helpet!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Igaz most sajnálom szegény egeremet mert azt hittem õ a bûnös és kapott pár taslit az asztallal😄
na mind1, ki lehet kapcsolni, ?vagy valahogy megszüntetni??
alap esetben ez egy speciális mozgás lenne, nekiáll polkázni és az ellenfelek halálra röhögik magukat, viszont hibás a program és ezért keringõzni kezd
Na felraktam minden oké nem akad tök fasza, de mégis van egy problem, amikor nyomom a w-ét (elõre) és közbe pl jobbra húzom az egeret akkor elkezd magátol össze vissza forgolódni ,ez mitõl lehet??
Utolsó küldi lassult valamelyest, de nagyrészt frankó.
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
nem mondom lehetne jobb de p, ahol belassul ott ugyanugy belassul full felhuzott meg full lebutitoo grafon ugyhogy szépen ráadtam mindent.
jah amugy 800x600 ban sokkal jobban akadt mint 1024x768on 😊 érdekes de ez halál komoly
(P4 3GHz, 1GB DDR2 667MHz és of korsz a 6600GT 256/128)
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
u dont have to listen anybody else but me
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"If in doubt, flat out!\"
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
az alábbi paraméterek alapján tolj terrorist hunt-ot:
DAM
fegyver kizárólag Desert Eagle nagykapacitásu tárral (még gránát SE!)
nehézség normál
ellenfél sürüsége: max
Mivel én nem tudtam még csak a Deserttel megcsinálni, így a mérõszám az hogy hány terrorista marad mire megölnek. nekem az induló 50bõl 32 maradék a rekordom.
Azért buli mert tudni kell célozni rendesen.
Triathlon for life
tényleg nincs senki akit motivál egy kis only Desert Eagle terrorist-hunt verseny mint amit lentebb leírtam? 32nél lejjebb nem sikerült még vinni nekem😞
Meglepõdtem, de ez a gém tényleg csak 7000ft???
coop- módbe hgoy lehet játszani? vagy elhet egyátalán?? elõre is ksözi a válszt
És vagy 10 percig tölt egy pályát...
problem megoldva, ezt találtam rá
Nekem is ez a hibaüzenet volt:
"Old file not found. However, a file of the same name was found.
No update done since file contents do not match."
Visszaraktam a játék ISO-ján belül az "Executables" mappában található eredeti R6Vegas_Game.exe-t és igy már sikerült megpatchelni! Tegyetek ti is így!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
([email protected])
Itt található: c:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\KellerGame\Config\PC\
nem tudom hogymûködik ez a spoilerezõs technika igy akit nem érdekel egy lehetséges megoldás az üres sor alatti részt ne olvassa tovább:
taktikám: ha Jung elkezdi hackelni a gépet, Michaelt amint lehetséges küldjük a gépuskát tartó egyedülálló doboz mögé (a géppityut nem fogja használni de jo fedezék), mi pedig manjünk a Jung bal oldalán lévõ egyedül álló doboz mögé. innen jol lehet kaszálni füstnél használjuk a hõlátót. nekem volt egy távcsöves 30 golyós megnem mondom milyen puska, meg egy 100 golyós megnem mondom milyen puska, mikor a földön jöttek ezt használtam, amikor az erkélyrõl soroztak a távcsövesre váltottam.
nos nekem igy sikerült igy nem kellett más játékát folytatnom
remélem tudtam segiteni
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD