3901
  • DarkSector
    Csak X1600-tól és GF6600-tól felfelé fogadja el! (papíron)
    A gépnek nem a 256 a fontos hanem hogy miket támogat a kártyád még mellé +ba!!

De próbálkozni még lehet!
    Nézd meg max nem indul el, de akkor legalább biztos lehetsz benne, hogy mivel van a gáz...
    Esetleg a pach-ek segítenek valamit...
    Sok szerencsét!

R.
  • DarkSector
    Nem jó a configod!
    Nézd meg itt hogy mi hiányzik!
    A gépeden lépkedj ide:
    Start\Minden program\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\Requirements Tool....

R.
  • k8bal
    na azon valszeg elfog indulni... GYIK! htx-.-
  • tibi206
    nekem nvidia geforce tornado 5700-as 256 megás videókártyám van
  • arty
    mocskos ubi, azt hittem lesz sm2 szupport a pecsekkel, mint a korábbi splinterben ... de nem :(
  • grebber
    Nem ismeri!
  • jemo69
    az ATI X700 Pro 256 MB ismeri a SMR 3.0-át?
  • Gerbill
    ez nem MSN, vagy chat.hu, lehetőleg egy hozzászólásban fogalmazd meg a gondolataidat. Ha leírnád a konfigodat, akkor könnyebb volna rájönni mi a probléme. Nagy valószínűség szerint a videókártyád nem ismeri a Shader Modell 3-at ezért lép ki
  • tibi206
    nekem amikor kiírja ,hogy loading,egy idejig tölt,aztán kilép
  • ffxi
  • ibrik
    Rainbow Six Vegas v1.00-1.02 magyarítás

INFORMÁCIÓ FRISSÍTVE: 2007.02.02.

v1.04 patch: Ez a magyarítás ugyan az 1.02 verzióhoz készült, de nyugodtan használható az 1.03-as és 1.04 verziókhoz is.

FONTOS: A nyelv-visszaállítási támogatást az 1.03 és az azutáni verziókhoz megszüntettem. Ha telepíteni akarjátok a jövőben esetlegesen megjelenő újabb és újabb patch-eket, akkor még a magyarítás telepítése előtt mindig csináljatok biztonsági mentést az adott verzió eredeti angol nyelvi fájljairól. Ezeket itt találjátok:

"...\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\KellerGame\Localization\INT\"

Ebben a mappában található összes ".INT" kiterjesztésű fájlokról kell biztonsági másolatot készíteni valahova máshová.

Ha később patch-et akartok telepíteni (frissíteni), akkor előbb a biztonsági másolatokkal írjátok felül a magyarított fájlokat.
  • DarkSector
    Bocsesz barátom!

"....." mondatomat visszaszívtam,úgyhogy ne vedd figyelembe!
    Oks?

AMD-nél érdekes a helyzet mert 2500+ az asszem 1.8GHz!??
    De Intel P4-nél nem hiszem hogy lehet vitatkozni az ellenőrprogival! Mert akkor bármilyen gépen menne és felesleges lenne vizsgálgatni a gépet a programnak!
    Ilyen progi cseszett ki velem PoP mindhárom részénél!
    Vagy neked ki van lőve a program esetleg????
    Majd megnézem havernál mert neki amd van. OKs?

Mentések pedig (alap esetben):
    C:\Documents and Settings\.....\Dokumentumok\Ubisoft\R6Vegas

RESPECT "flegos-nak"

U3 Engine-el kapcsolatban...
    Remélem eljutunk odáig hogy a RBSV nagyságú játékot kapunk majd egyszer minimum Fear grafikai szinten.Mert nálam még mindig az a nyerő.
    De ezt betudhatjuk a portolásnak.Remélem.....
  • DarkSector
    Köszönöm Fuck barátom!

Tisztában vagyok vele!De ezt nem 1 emberkének mondam, hanem annak a 100-200 mindenkinek akit érdekel!

Vagyis TÁJÉKOZTATÓ jellegű információnak szántam.

De köszönöm, hogy jelezted!
    Legközelebb másképp fogom csinálni.

RESPECT "Fuck-nak"
  • DarkSector
    Hibák elhárítása mvégett bróbálkozzatok pach-el.
    GO-> http://www.fileshack.com/file.x/9960/Rainbow+Six:+Vegas+Retail+1.04+Patch
    De net mellett mikor elindul a gém akkor hagyni kell,hogy menjenek a maguk útján a csíkok!

Ha ez sem segít, akkor majd a következő pach-re kell várni!
  • Soneji
    nem tudsz vele mit kezdeni. bugos fos a játék. milyen szobába, és mit szoktatok játszani? coop-ot leszámítva engem minden érdekelne
  • ffxi
    Dehogy! Ő a komám csak eligazítom, újreg, na!
  • fle go
    Olvasni csak tudsz, nem?
  • ffxi
    Használd a válasz gombot, mert nem tudni, hogy kihez beszélsz
  • fle go
    Nalam egy 7300GT DDR3 es AMD 2500+-on fut a jatek elfogadhato (elvezheto minosegben). Nem mondom hogy nem fordul elo neha neha akadas, de ritka.

Azzal viszont amit DarkSector irt " Megjegyezném, hogy akinek elindul a gépén ez a játék az nyugodtan futtathat bármilyen más játékot max-on." vitatkoznek mert ez igy nem igaz!
    Es ha a jateknak minimum 3GHz kellne nalam megse nyikkanna.

Egy kerdes a menteseket melyik mappaban talalom meg?
    Koszi
  • GazCamp3r
    Sziasztok, egyik haveromnak egy olyan gondja van, hogy ha multizunk (hamachival) időnként beragad a hang. Mintha valaki egyfojtában lőne, és nem marad abba, és hát igy nem lehet játszani. PLease valaki segítsen...
    köszi
  • rekettyes
    A Splinter cell Double agent az biztosan nem megy Radeon9700-al.
    Egyebkent a minimum prociigeny hulyeseg, nem kell neki 3GHZ.
  • DarkSector
    Bocsesz:
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !Laptop-okon NEM fut a game!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:((((
  • DarkSector
    RESPECT mindenkinek!

Hogy miért nem indul a Rainbow drágaszág??????

Mert ez már U3-as Engine-nel megy.És marhára nwagy igénye származik ebből az aspektusból. Tegyük hozzá hohy ez egy X360-as port! Reméljük lesz GEARS OF WAR is!!! :DDD

Íme a gépigénye!
    Ezalatt csak akkor próbálkozz vele ha valahogy ki tudod játszani az ellenőr progit? Az ami kidobja a tabellát azzal a sok zöld pipával ill. sok piros x-el!

Minimum:

- 3GHz (Intel P4 vagy AMD)
    - 1GB Ram
    - 128MB videókártya (Full DX9-es legyen és Shader Model 3.0 és Floating Point Bleending)
    De csak ezek a kártyák (ill. ezektől jobbak)
    - Radeon : x1600,x1800,x1900-as szériák
    - GF : 6600-tól felfelé
    És csak XP és Vista-n fut.

Ajánlott:

- 3.5GHz (Intel P4 vagy AMD)
    - 1GB Ram
    - 256MB videókártya
    És csak XP-n és Vista-n fut.

Ha nem világos akkor nézd meg:
    Telepítés után:
    Start\Minden program\Ubisoft\Tom Clancy's Rainbow Six Vegas\Requirements Tool....
    És nézd meg a táblázattot a bal oldali oszlopban minden legyen zöld!

!!!!!Figyelem!!!!!
    Ha úgy sem indul, akkor nézd meg hogy:
    1.Demon Tools minnél újjabb legyen! (asszem minimum 4.03)
    2.Fizikai meghajtó letiltása
    3.Alkohol120% eltávolítása a gépről!!!
    (Alkohol bezavar neki!!!!!)
    !!!!!Figyelem!!!!!

Nekem:
    IntelP4 3GHz,1.5GB Ram,GF7900GS (256Bit és Ram)
    konfigom van és gond nélkül pörög max-on!

Megjegyezném, hogy akinek elindul a gépén ez a játék az nyugodtan futtathat bármilyen más játékot max-on.

The End.
  • Buscemi
    Érdekes úgy emlékszem a splinter az ment... ???
  • Buscemi
    Hát igen ez lesz a vége, igazad van... :((
  • rekettyes
    az utolsó pályát elérted már a rakéta kilövést? na nekem ott ment le kb 5 FPS-re hasonló konfiggal, addig türhető volt.
  • tritonkirály
    csá
    valami galiba van a játékkal mert nem akar elindulni hiába aktiválom a yasu-t, akkor is azt irja ki hogy tegyem be az eredeti lemezt mert a securom... valami nem engedi. és már az agyamra megy mert pont az utolsó előtti pályán tartok. tud valaki segiteni? talán ujabb frissités kéne a game-nek meg a yasu-nak? kösz előre is
  • ptomesz
    nekem 2600+ amd-n és 1 giga memóval és egy 7600 GS sel tökéletesen fut
    néha bebe szaggat de azt ugyanugy megjátsza teljesen felhuzott és teljesen lebutitott grafikán ugyhogy ha már szaggat legalább szépen szaggasson igy maradt a felbontás 1024*768 on és minden csutkára huzva :)
  • Kaslerka #2650
    Csak az eredeti.
  • festéktüsszentő
    en ugy tudom nincs olyan verzio ami rafer dvd5-re.
  • festéktüsszentő
    Ez a második játék, mert már a Splinter cell 4-nek is SM3 kellett.
    Stalkernek azt igérték nem lesz ilyen nagy gépigénye.
  • sb1
    Na, végigtóltam a játékot, hát mit ne mondjak, elég idióta vége van, de nagyon várom a folytatást.
    Abban mindenkinek igaza van, hogy amilyen gépigényt állít maga elé a játék,még ha nálam ez nem is volt gond, ezek a textúrák mellett ez elég gáz. Azért reméhetőleg az idei játékok, ilyen gépigény mellett, sokkal jobban fognak kinézni...
  • grayfox
    A videokari csere édeskevés lesz imho. Max annyi lesz a differencia, hogy elindul a játék, de pl nekem 6600 gt-n ugyanugy szaggat néhol 640x480-ban mint 1024-ben, valszinu a 2700+ amd és az 1g ram is kevés neki.
    ..."hamegmár" videokari csere, akkor pcie, ha már pcie akkor új alaplap, ha már új alaplap akkor már egy core2 duo, nade ha már core2 duo, akkor talán 800mhz-es ram dukál, de hamár veszünk akkor 2gigát mer úgyis kell vistához majd. Persze az uj videokarihoz nagyobb táp sem árt, min 350w márkás.
    öö.. hát ez szar ügy, de rám is ez vár :( mind1 max nem eszem. xD
  • Buscemi
    Csúcs ez a game de nem értem, hogy miért nem lehet magát a játékot lebutítani egy átlagos pc szintjére??? Ennyire nem lehetnek pofátlanul fogyasztás-serkentők! Nekem egy 2400 athlon meg 1024 400as ram és 9700pro radeon van és ez az első játék ami nem indul el:((( Más színvonalas grafikájú game simán beállítható úgy, hogy el tudjak vele játszadozni... Sírni tudnék ha bele gondolok, hogy a vga-m 3éve 80rugó volt most meg pont miatta nem műxik a game:(
    Megvárom a S.T.A.L.K.E.R.-t és ha az sem indul el akkor veszek egy új kártyát.
  • totya79
    Tudna valaki segíteni,hogy a Hatred féle verziot hogy tudom kiirni dvd 5re?Eggyik programmal se megy!Nagyon megköszönném a helpet
  • Kaslerka #2643
    1.04 tölthető.
  • Spikki
    És ez volt a baj? Hátha valakinek segít esetleg...
  • Spikki
    Szerintem az a baj, hogy amíg küzdesz az ellennel, szétlövik a számítógépet, amit a társad hekkel éppen. Így nem tudja kinyitni a zsilipet. Jobban kell fedezni a kis hekkert... :)))
  • sb1
    Oké, már megoldottam :-)
  • sb1
    Picit elakadtam...

A vége felé járok, mikor a zsilipkapukat kellene kinyitnom, de mikor a társam bemegy a gépet buherálni, jönnek egy csomóan, ami nem lenne baj, de pár pillanat múlva kiírja, hogy"Nem sikerűlt időben kinyiti a zsilipkapukat"! Már annyi mindennel próbálkoztam, de a végeredmény ugyanaz. Valakinek valami ötlet?