Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy ha a kezét lövõd akkor kiesik a fegyver a SWAT-ban, ha lábra lõsz akkor is meghal ha jól emlékszem. A kiegészítõben viszont gecó az ellenfél mert ha nem veszed el tõle a fegyvert egy idõ után felveszi és megint megtámad.
R6 ON
nem sok más választást láttam.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
aki még nem járt itt ne olvassa:
legutolsó küldi be mikor felrobbant a rakéta akkor nem mutatta hova kell menni, minden más bug nélkül ment
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
én attól kapok hülyét hogy a kínai étteremnél halálra idegesít az a bug hogy visszatöltés után nem mutatja hova kell menni! Egyébként érzem a Desert Eagle-es gyakorlás hatását, már kezdek hatásosabb lenni egy sima pisztolyal mint egy pontatlan géppityuval 😊
SZép grafika, hangulaos (jó nehéz) játékmenet, egyszerûen kezelhetõ irányitás, jo multi
mit mondhatnék még róla?
csak ajánlani tudom
Tud nekem valaki segíteni???
A játék exe hibával kilép.
Már többször be crack-keltem de semmi haszna.
Légyszi valaki segítsen??????
Köszi.
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
swy: tedd fel az 1.02es patchet meg a yasu 1.05 öt használd, és igen tedd vissza az original exet ha a patch nem tolna fel, magyaritás elérhetõ a laptetején a kép alatti >Magyartás by ibrik < piros link alól!
na igen, ez elõ fordulha, tiszta hülyeség...
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Jáááájjj!
Akkor ez a baj!!
Na de yasuval nekem nem mûxik de megpróbálom.
Akkor most cseréljem vissza az exéket a dvd-rõl és yasuval csináljam?
http://bf2s.com/player/swy/
miért ne futna nála jól?!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
GCW-rõl már kb 1 hete letölthetõ 2 verzióhoz is crack...
Én is egyszer feltettem a cracket és ez volt a baja meg alul nem mutatta, hogy mennyi golyóm van mennyi gránátom stb..
Yasuval indísd el és azzal mükszik rendesen.
Mikor bevásárolok akkor is ott van!!!
Tele minden fegyver és akkor is!!!
Az lenne a kérdésem h a kép közepén van egy felirat h no ammo meg hogy e gombal csináljak valamit...
Az mi? El lehet tüntetni??
Most ott járok a kínai éttermes pályán ahol elõszõr megjelennek a piros éjjellátós fickók!!
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
"Nekem c64-en ment full grafikával akadásmentessen! Szerintetek akkor most lehetek terhes? Válaszoljatok különben öngyilkos leszek!"
Nekem c64-en ment full grafikával akadásmentessen! Ez most jó vagy fejleszteni kell a gépemet 😄 !
Az élet eleme a lét!
(((majom)))
/ha ez nektek kitevés hát tényleg hülyék vagytok
u dont have to listen anybody else but me
1 Gb rammom és egy nvidia 7600gt 256mb-os kártyám van .
Az egész játék akadás nélkül megy teljes grafikával, és akkor sem akad , ha sokan vannak, sem hogyha sok a grafikai elem...😛
elnézést a kifejezésért de G...I jó, az ubi most kitett magáért az egyszer biztos.😉<#violent>#violent><#eplus2>#eplus2><#hawaii>#hawaii>
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa