Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!
Neked kezeli igy?
Nekem nem!
Hi!
Nem kezeli igy se az AA-t!!!
bakvarnyu
Ja az lenne az igazi, mindent aprólékosan szétpusztítani
a végén meg felrobbantani az egész épületet😊

Gerbill: Danecay nem azt mondja hogy baj hogy ilyen, hanem hogy ha ilyen miért kell ilyen erõs hardver alá.. egyetértek
Fenrír: "Tisztelegj!" 😊)

Danecay: nem azt mondtam hogy a blurtól szebb lett 😊 hanem hogy ha a blur-t leveszik akkor meg nem mondják hogy ez egy unreal3-as cucc.
Amúgy a swat-ban olyan az engine hogy ha leveszed a részletességet akkor pl. nem reagálnak olyan szinten a tárgyak mint maxin, hanem csak ott vannak.
Mikor lesz már olyan taktikai fps amiben végre vakolatig szét lehet lõni a terepet?😊
Gerbill
A portolást végzõ stúdión csak az optimizálás múlt(nagyrészt), mivel sem a textúrákat, sem a szép "kerek" modelleket nem cserélték le. Amúgy szerintem Danecay nem a motort szidta, csak azt mondta, hogy a készítõk csinálták meg bénán, a jó motorral.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

bakvarnyu
õ sem azt írta, hogy az engine-el van baj , olvasd már el megint.

Eisenhower
most nemazért de nem a multki képeket kellene beszurni mivel mindenki tudja hogy alapbol le van minden butítva multiba akárcsak az xbox-os verzioban. mellesleg nem hiszem hogy az engine-el lenne baj nézd meg a gears of wart, annka szar a graf? peidg ua. az engine. itt arrol van szó hogy a portolást végzõ asszem ubi canada pocsék munkát végzett....

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

bakvarnyu
végre valaki kimondja, eddig mindenki odaáig volt érte, hogy milyen jól néz ki<#vigyor1>
mi a helyzet a belsõ terekkel?

Danecay
Úgy látom, nem figyeltél, akkor idézek magamtól:
"Higgyétek el tényleg nem fikázni akarom a játékot, mert az irányítás, a kezelhetõség tetszik, és az AI is mert olykor az is tudnak meglepetést okozni"
A grafikai megjelenítés azért zavar, mert mindannyian tudjuk, hogy mit lehetett volna belõle kihozni, ami végül is közel sem történt meg, de ennek ellenére az engine miatt elég erõs vasra van szükség a játék élvezhetõ futtatásához, pedig egy ilyen minõségû, grafikai megjelenítéshez, egy Ati Radeon 9600, de még talán egy GF4 Ti4200 is elég lenne, egy másik enginnel. Ezért írtam, hogy felesleges volt ezt az engine-t erõltetni, különösen, hogy úgy néz ki ahogy kinéz

Fenrir
Nem hiszem, hogy ezek azok a grafikai megoldások amik meghatározzák egy fps játék értékét. Ha te csak ezeket nézed akkor tökmind1, hogy SWAT4, Quake4, Doom3 vagy Rainbow Six a neve...

A halál csupán a kezdet...

Scottt
Fiuk ennéla swat 4 tss ezer szer talán még a sima 4 is csak gépigény nõ a többi meg romlik😉

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Danecay
Ez valamiért nem lett jó:

A fizikára vonatkozó képet természetesen úgy kell értelmezni, hogy ripityára lõttem a ládát, de egy mm-t sem mozdult meg, de így van ez minden tárggyal, legalábbis ezen a pályán.

Danecay
"Danecaynak adok igazat, ha nem lenne blur nem lenne "szebb" mint más eddig megjelent játék"

Nem tudom, hogy így akartad e írni, de attól még hogy van benne blur nem szebb mint bármelyk más játék, sõt, messze elmarad, nagyon sok akár több éves játéktól is. Szerintem a készítõk alapjaiban gyalázták meg az Unreal 3-as engine-t. Ennél nagyságrendekkel szebb grafikai megjelenítést lehetett volna elérni még az Unreal 2-es motorral is. Higgyétek el tényleg nem fikázni akarom a játékot, mert az irányítás, a kezelhetõség tetszik, és az AI is mert olykor az is tudnak meglepetést okozni, de a garfikai megjelenítés, és a fizikai modellezés messze-mesze elmarad, az Unreal 3 enginben rejlõ lehetõségektõl. Persze összehasonlítási alapom nekem is csak az U3 motorról látott képek és videók alapján van, de biztos ennél jóval többre képes. Bár ha belegondolok, van ez a Robo Blitz nevezetû gyermekded robotos No Name U3 motorral készült játék, és ha csak ezzel hasonlítom össze, elég nagy a különbség mind garfikai, mind fizikai téren. Tehát nem tudom ha a fejlesztõk ennyire voltak képesek ilyen téren akkor miért erõltették ezt az enginet, mert mint mondottam volt, ha megcsinálták volna a game-t egy Unreal 2 motorral, nem kellene hozzá 3GHz-s proci, 1GB memória, és SM3-at támogató 256MB-os VGA. Be is linkelek egy pár képet, hogy lássátok, hogy mire gondolok, fõleg azok akik szépnek találják a játékot és nem tudják hová tenni, hogy mirõl beszélek:

A Need 4 Speed 2-ben is szebb volt, pedig az nem mostanában volt:

Kör alakú lámpa és gyönyörû minõségû textúra:

Dettó:

Szép textura a dobozokon, de a polc sem kutya:

"Light, bump, paralax mappelt faltextura némi wallshine efktel megfûszerezve" Az idézõjel nem véletlen. Ilyen volt a Half-Life 1-ben is, de az mégis csak 98-as játék:

Mi az a fizika? Persze számos képet csinálhattam volna még egyéb tárgyakkal is:

Nem ismertek rá miz ugye? segytek. A kukák környékén fellelhetõ szemét. Ez már lehet, hogy szörszálhasogatás de akkor is csúnya:

Nem ismertem fel elsõre, hogy ezek szemeteszsákok lennének:

A képek teljes grafikai beállításokkal készültek + bekapcsolt textúraszúréssel.
Nem kellett sokat játszanom, hogy összeszedjem ezeket a képeket. Ha esetleg a játék mégsem így nézne ki és a hiba az én készülékemben van, akkor a fenti irományomat tekintsétek semmisnek.

Hali!
Tudna valaki segíteni abban, hogyan lehet megcsinalni az Irena Morales likvidálását? Ha bíbelõdök a tonna ellennel lent, akkor egyszercsak kiírja, hogy nem végeztem el a feladatom, ha felmegyek a lépcsõn egybõl, vagy nem sikerül már feljutnom sem, vagy szépen látom, hogy eloldalazik kb 1 sec. alatt és akkor is game over. 😞 Pls, help!
arty
Rainbow Six: Raven Shield - "elõzõ rész"

Forza.

Danecaynak adok igazat, ha nem lenne blur nem lenne "szebb" mint más eddig megjelent játék. Azon én is csodálkoztam hogy az Unreal engine ilyen szögletes lett. A blurt meg szintén rühellem, és nálam tuti az lassít be annyira. Maga a játék viszont nagyon tetszik. Remélem a Swat5 már rendes Unreal 3.0-ás játék lesz.
Amikor megláttam az R6-et akkor azt mondtam magamban hogy ha ezért vettem GF7600GS-t akkor tök felesleges volt.
bakvarnyu
és az RVS?

Ha a graw-al,lockdownal,css-vel vagy cod2 vel kellene összehasonlítanom,hát ezek emlitésre se méltóak eme game melett..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Én nemtudom milyen monitorotok van,de állitsátok melegebb szinekre,azt még aláírom,hogy a mexicoi pályák a szmog miatt fakóbbak és barnásak,de Vegasban szép élénk szinek vannak,az meg ,hogy kocka? azz vicc..aminek kereknek kell lenni az kerek és szinte minden kilõhetõ mozditható,betõrhetõés multi? hát a Rogue Spear után ez az egyik legjobb sorozat,bár az tény irgalmatlan net és gépigénye van a Host oldalról...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Danecay
Közben feltelepítettem az 1.03-as patchet is, persze számítottam rá, hogy nem változtatja meg ez egész grafikai megjelenítést, és így is lett, ez persze a fizikára is igaz.

arty
hát, azért tényleg van benne vmi, h tulbarnitott 😞 és ráadásul a kikapcsolhatatlan blur miatt homály 😞 én sem játszom soha blurral, de itt kénytelen vagyok.

Forza.

Tulajdonképpen fogalmam sincs mirõl beszélsz,mert amiket itt leírtál,az nem erre a játékra vonatkotik....

Swy
ez az 1.3-al jött?

http://bf2s.com/player/swy/

[Walaki]D`Lair
Engem nem érdekelne hogy milyen a grafika, csak ezt a majom Blur-t lehetne kiszedni belõle...az NFS-ekben is az az elsõ, hogy kikapcsolom...tök -stílusosan- valóságtól elrugaszkodott (unreal <#nyes><#nyes>)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Danecay
HI!
Volt már kérdés de a választ nem találtam meg rá. Mit takar a Hardware skinning az Eye adaptation effect?

Továbbá:
Tényleg csak annyi grafikai beállítás van amennyi a VIDEO beállításoknál van? Azért érdekelne, mert Unreal 3 Engine ide vagy oda, nálam annak ellenére, hogy a fentemlített videóbeállításoknál be van kapcsolva minden, (bár jelen pillanatban az Eye adaptation effect lehet, hogy nincs de amikor be volt sem vettem észre különbséget) + még némi AA és AF is, már bocsánad de kifejezetten ronda a játék. A HDR jó látható de ettõl eltekintve, nagyon ocsmány homályos texturák vannak, szögletes modellek, még csak Bump Mapping nyomokat sem fedezek nagyon fel.
A configom? A64 3700+ San Diego @ (2750MHz / pillanat), 1GB Memória (Dual), GF7900. Futni is elég jól fut a játék, meg minden de minden olyan barnás árnyalatú és fakó. Ez mindekinél így van. Ja és még valami. hová tûnt a fizikai modellezés egy része? Gondolok itt az elmozdíthtó és szétlõhetõ tárgyakra. Engem így a SOF 1-re emlékeztet.

bakvarnyu
te alá tudod támasztani a tényt, hogy multiban jobban fut a játék?Valaki írta korábban.

Már megvannak egy hete..LoL énis a 2 ünnep között vettem 6-ot

[Walaki]D`Lair
ÚÚ ez a Blur de kurva idegesítõõõõ

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

hol és mennyiért lehet megvenni? és mi a garancia, hogy nem járok úgy ahogyan azok, akik a két ünnep közöt rendelték/kapták meg?
arty
megjöttek a serial-ok? ilyen hamar? 😄

Forza.

Na punnyattak RIADÓ!/Komi,Crem,Ray/Huzzatok a bóltba megvenni a R6V-t,mert Lan után a jõvõhéttõl,már megy a HSTF_VEGAS_szerver......

Danecay
HI!
Volt már kérdés de a választ nem találtam meg rá. Mit takar a Hardware skinning az Eye adaptation effect?

Swy

vége felé elég tág fogalom, próbáld meg kicsit részletesebben leirni vagy esetlek az aktuális küldetést beirni amugym eg próbáld ujra installálni rá a 1.02 path és ne a crackellt verzióval hanem a yasus megoldással próbáld játszani

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

Swy
nekem Yasu nélkül egy crakkfájlal megy immár himátlanul!!
Ajánlok egy linket mindenkinek ahonnan bármit megkaphattok (daemon, yasu, alkohol, CRACK!!) amire csak szügségetek lehet!

#2484-re valaki ???

az 1.05tös yasuval megy az 1.3 patch?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

koschwarz
hát ez az hogy nemtok. én azt szeretem ha a játék konzoljába, ha van neki, be lehet írni egy sort, és kiírja.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

ibrik
Bár nincs idõm vele foglalkozni, azért ránéztem, hogy szövegekkel kapcsolatban van-e változás az 1.03-as patch-ben az 1.02-höz képest.
Mivel mindössze csak egyetlen fájlban van, egyetlen sornyi változás (belekerült plusz egy hibaüzenet), ezért a magyarítás jelenleg elérhetõ verziója nyugodtan használható az 1.03-ra frissített játékra is.

Mivel mostanában a szabadidõm összes erre fordítható részét a BS4 teljesen lefoglalja, ennél többet nem tudok az ügy érdekében tenni.
És mivel mostmár a "sokadik" patch-rõl van szó egy játékhoz, a továbbiakban nem kívánok foglalkozni a nyelvi fájlok visszaállítási részével.
Mindenki mentse el maga az eredeti angol fájlok aktuális verzióját, ha a további verziókhoz hozzá akar jutni.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Swy
hagytam h frissítse magát dse nem akar elindulni!
Most leszedek egy fixed exe-t!!

Valamiért nem hagyja magát!!
Megvan a 4.08-as daemon de így sem:S

akkor mondj jobb fps mérõt

Swy
1.3-ra nem megy fel a magyarítás?

Milyen magyarítás van? Szöveg?

arty
ha kell magyaritás:
1.02 + magyaritás 1.02

ha nem kell magyaritás:
1.03

Forza.

Nekem állandóan kifagy a játék, a végefelé egy helyen, mikor odaérek, lefagy az egész gép és ujraindul, de mindig pont ugyan ott, valakinek volt hasonló problémája, elöre is köszi a válaszokat???<#conf><#conf><#conf><#worship><#worship>

Swy
nem tud csak mds-t madf-et nem.
Átneveztem a fájlt és mûxik legalábbis bejött a játék!!

Köszi

Patcekbõl mit tegyek fel milyen sorrendben?

arty
sztem ez egy jonagy marhaság 😊 inkompatibilitás elõfordulhat, de igy általánosságban leirva nem igaz.

Forza.

koschwarz
feltaláltátok a spanyolviaszt! eddig is egyértelmû volt a fraps sajnos túlságosan sok erõforrást vesz el a játékok alól úgyhogy nem a legjobb program az fps mérésére. <#nezze>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

bakvarnyu
Én végignéztem a netet de nem találtam.

mielõtt neki állsz hackelni vegyél fel a rosszfiuktól tele töltött fegyvereket mind két alacsony plusz táras fegyver helyére.