3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#2815 én így szoktam :
odaállítom az ajtóhoz az embereimet. közel megyek az ajtóhoz ,space amikor kiirja hogy üvegszálas kamera , itt ha látok benn ellenséget a T-vel kjelölöm melyikre támadjanak, azokat szedik le elsőre, aztán nyomulás befele, általában "B"
remélem segített vmit. -
#2814 nem lőnek azonnal, átlehet állni "Beszivárgás" módra (asszem G betűvel) és akkor csak jelentik... -
PeeVee #2813 Szóval igazad van, elég karcsú sajna... Nekem se sikerült még külön külön küldeni őket, de sztem nem is lehet! -
#2812 A space billenyűvel bárhová irányíthatod őket (de vigyázni kell ha lopakodni akarsz mert ha ellenség kerül a látoszögükbe akkor azonnal tüzelnek!!)!Amikor meg odaállítod valahová őket és további utasítást kérnek akkor kijön allul 3 ikon.
Ezeket a V B és N billentyűkkel választhatod ki! -
Sir IvanHoe #2811 Hogyan tudok tobb parancsot kiadni az embereimnek? Mert ez a gyere ide-maradj ott eleg karcsu.Peldaul,hogy a kijelolt celpontomat tamadja X a masikat Y,vagy hogy nezek be az ajtok alatt?BAr az elso palyakon jarok meg lehet meg nincs ilyen?! -
#2810 Vigyázz mert rádszállnak a keselyűk...:)
Jah crack-eltem mgamat is...lool...:)) -
#2809 Mi van ha csak be van tépve és jó a kedve? -
#2808 Értem majd odafigyelek :) -
#2807 Még egy 'kettőspontdé' és esküszöm nem állok jót magamért! -
bcrics #2806 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én még csak most kezdem letölteni ,,melyiket érdemes EMU9DVD vagy HATRED verzió???? -
PeeVee #2805 :) Felhúztam 2800+ra és nem fagy le meg semmi szal nem melegszik túl és jóval jobban megy a játék! +300 mennyit számít... (persze minden off:) ) De igy is nagy játék!! -
PeeVee #2804 vagy fel kéne huzni 3000+ra, amig meg is próbálok, bár régebben próbáltam ,és hiába vettem olyan hütöt alapból amivel Állitólag fel lehet húzni addig... újraindul gé :(
minden off.. és 800*600 :)) hát.. nem a legjobb, de még jáccható, ha nem a legnagyobb térben vok!! -
#2803 A 2500+ os gyengébb mint a 3200+ és az nem lehet ugyanaz...
2500+ on valószínüleg szinte mindent le kell szedni vagy pedig kis felbontásban...
:D -
YMan #2802 kapcsold ki a HDR-t, én ugyanilyen gépen játszom 3200+ os géppel és úgy elviselhető -
PeeVee #2801 óh... sajna ehhez a játékhoz kicsit jobb proci-alaplap kéne... Az előző Rainbowsixnek mi a cime? Azt is leszedem :)) Az talán jobban megy a gépemen... 2500+AMD barton, 1GB ram, gf 7600gs.. -
#2800 eredeti -
#2799 Az csak checkpoint.
A rendes mentést tőlem kapod!
Oks?Kö egy e-mail hozzá.
#2798 A mult héten kaptam egy mentést valakitől , de csak az utolsó checkpoint-tól engedi folytatni , tehát hiába a mentés nem tudom az "epizódokat" újrajátszani. Valami ötlet ? A mentés amit kaptam így nézett ki : R6_saveCHECKPOINT előre is köszönöm ha segít valaki megoldani. -
#2797 Elméletileg nem lehet indítási hiba mert ha nincs jó krekk meg megfelelő progik vagy lemez (kép) akkor a frissítés után leáll.
Ez valami rendszerrel kapcsolatos dolog lehet.
:(
A friss. meg 1.04-es :D -
#2796 a másik gépen simán elindul
igaz még nem ástam bele magam mi okozhatja a problémát, csak gondoltam hátha másnl is előjött ez
fel si peccselte magát talán 1.04-re (vagy 1.4-re?)
lemezt mikor ellenörzi, milyen védelem van rajta? -
Hoz_Hun #2795 Nem vársz eleget? -
#2794 mi lehet az oka annak, hogy odáig jut nálam a program, hogy LOADING, aztán ennyi -
YMan #2793 a Motion Blur-t már a legelejétől ki lehetett kapcsolni, a sima Blur-t sajnos nem.. -
#2792 blur-t hogy kapcsolod ki ? (közben megnézem 1.04ben hátha már kilehet :) ) -
#2791 Csak érdekes!
YMan #2786 :)
na teszteltem még kicsit a csúcskonfigon ami a listában van. a 7600 GS elsősörban a HDR-en hasal el, mert ha kikapcsotam akkor mindjárt ment 1280x960ban játszhatóan (25-30fps), de csak ha nem volt bekapcsolva a motionblur, ami nekem nem fáj mert nem szeretem. -
YMan #2784 félreértés ne essék simán beleférne minden évben egy 8800GTX SLI összerakása de ELVI OKOKBÓL nem költök ennyit ilyenekre :) -
#2783 Egyetértek!Rendeltem PS3-at!
Nekem csak netjáték miatt kellett mert így Fear:Combat reccenésmentessen elmegy tagok számától független!Legalább is 16tag-ig teszteltem!!!
Én is soknak tartom a kártya árát de én 3 évig nem is nyúltam ezelőtt a gépemhez! :D -
YMan #2782 hát én nem fogom félévente kicserélni a videokártyát... :) LEGSÜRÜBBEN évente és akkor is csak középkategóriásat vagyok hajlandó... de az 1 videokárty/évet is komoly pazarlásnak érzem, csak azért léptem meg mert a cégnél is szoktunk játszani és otthoni játszós gépbe is megy egy kari.
Egyébként pedig azt mondom hogy XBOX+egér+bill 110ből megvan és 2-3 évre megvan a hardware :) -
#2781 Persze 1024-ben (és nekem csak 1.5GB ram van)!!! -
#2780 Ha az elsőhöz szerzel egy GF7900GS-t akkor minden max-on megy min. 30FPS-el!Tapasztalatból mondom...:D -
YMan #2779 jaj bocsi az első kettő konfigban 7600GS-van végig, nem GT! -
YMan #2778 Teszteltem a vegast kicsit... eredtit 1.4e patch-el
a konfigok:
Gf7600GT 2,2GB RAM AMD64 3200+ (939)
Gf7600GT 1,5GB RAM AMD64 3200+ (939)
Gf6600GT 1,5GB RAM AMD64 3200+ (939)
Gf7600GS 1GB RAM AMD 3200+ (754)
Gf6200 0,5GB RAM AMD 3200+ (754) :))
Gf6200 1,5GB RAM AMD 3200+ (754) :))
Mindhárom kártya Innovision és variáltam a ram-ot- procit is
A beállítások:
Resolution 800x600
Vsync OFF
Hw Skinning ON
HDR ON
Shadow LOW
MotionBlur OFF
Blur Qual. Very low
Nos érdekes volt a teszt... Mindháromhoz ugyanazt a pályát használtam (border) Normal diffivel Enemy density high
Az összes konfig azokon kívül amikor 6200as Gf van a gépben kb ugyanolyan "gyors" volt, ha 800x600 fölé mentem kezdődött a képregény..
a 6200as konfigokat mazohizmusból teszteltem :) mindkét esetben a látótávolság kb 6 méter volt, utána sárga volt minden, és annyi különbség volt a kettő közt hogy amikor több ram volt kb 2x olyan gyors volt (lehetett ekkor vagy 10FPS :))
ha lekapcsoltam a hdr-t akkor visszakaptam a látótávot. A kártya becsületére váljon hogy ha mindent levettem low-ra meg off-ra meg 640x480-ra akkor már 12-15 fpst is produkált.
-
#2777 figyel csak!
teljesen újreg vagy, ne Te oszd itt az észt!
szerintem inkább halgass ránk, és húzd meg magad, többet nem szeretnélek törölgetni és veled foglalkozni! köszönjük -
#2776 Igen igazad van talán a délutáni party-kat kéne itt megdumálnom a haverjaimmal.Majd szólok nekik, mert úgy látom hogy az itt nem gáz!
Meg leállok egy két emberrel és elkezdem baszogatni őket, hogy nekem nem tetszik, hogy éppen hány szál hajuk van!Mert különben menjenek csetelni!
Ezt most nem csak neked szólt!
Most ha még nem mondtam volna akkor jól érthetően leírom hogy el tudd olvasni.
Részemről ennyit a témáról és ne lepődj meg ha ilyen hülyeségekre legközelebb nem válaszolok...
Kösz a figyelmet. -
Gabor_(HSF) #2775 Ja a WoW az kemény,még sajna mind2 fiam rajta van ezerrel,Öcsi mag war szintén abbahagyta kb 1 éve,de én már börtönnel büntettném azt a gammát... -
Hoz_Hun #2774 Már nem akarnék hardcore tolni. Inkább csak így haverokkal szorakozásból. persze meg volt a versenyzés fillingje, de sok idő meg gyakorlás.
A legjobb persze mindig a legelső. A legelső klánom a TBB igazi nemzetközi R6 klán volt. A vezetők Kanadaiak (Quebekből, utasszálító pilóták "civilben", nagyon jó fejek voltak). A kedvenc haver srác japán volt (jól nyomtuk párban, kiegészitettük egymást), de volt dél amerikai, egy német meg egy arab is meg jópár U.S. -
Hoz_Hun #2773 Ez jó kérdés. Nem tudom. Singlében nyomtam, meg talán egy nagyon keveset multiban, de nem igazán emléxem rá. Lehet az idő tájt DoD-oztam 1000L, meg nyilván a WoW is rabolta az időm (a WoW droggal már majdnem egy éve leáltam ). Ja meg valamennyi Red Orchesta és volt egy időben Battlefield 1942 is.
Mostanában neten Guild Wars volt a főszereplő PvE-ben. -
Gabor_(HSF) #2772 Tényleg Hozé! Te a Ravent miért hanyagoltad,mert 4 szerverünk is volt,de 3.5 év alatt még véletlenül sem láttalak sehol játszani... -
Gabor_(HSF) #2771 Teljesen pub lesz és természetesen 1.4..HSF_OldBoys néven,de hogy inditok hamachis verziót is (a nem hivatalóssal rendelkezőknek) azt még nemtom..attól függ mennyire zabálja le a 2 giga ramot 16 embernél a szerver..