Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked kezeli igy?
Nekem nem!
Nem kezeli igy se az AA-t!!!
a végén meg felrobbantani az egész épületet😊
Danecay: nem azt mondtam hogy a blurtól szebb lett 😊 hanem hogy ha a blur-t leveszik akkor meg nem mondják hogy ez egy unreal3-as cucc.
Amúgy a swat-ban olyan az engine hogy ha leveszed a részletességet akkor pl. nem reagálnak olyan szinten a tárgyak mint maxin, hanem csak ott vannak.
Mikor lesz már olyan taktikai fps amiben végre vakolatig szét lehet lõni a terepet?😊
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
mi a helyzet a belsõ terekkel?
"Higgyétek el tényleg nem fikázni akarom a játékot, mert az irányítás, a kezelhetõség tetszik, és az AI is mert olykor az is tudnak meglepetést okozni"
A grafikai megjelenítés azért zavar, mert mindannyian tudjuk, hogy mit lehetett volna belõle kihozni, ami végül is közel sem történt meg, de ennek ellenére az engine miatt elég erõs vasra van szükség a játék élvezhetõ futtatásához, pedig egy ilyen minõségû, grafikai megjelenítéshez, egy Ati Radeon 9600, de még talán egy GF4 Ti4200 is elég lenne, egy másik enginnel. Ezért írtam, hogy felesleges volt ezt az engine-t erõltetni, különösen, hogy úgy néz ki ahogy kinéz
A halál csupán a kezdet...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A fizikára vonatkozó képet természetesen úgy kell értelmezni, hogy ripityára lõttem a ládát, de egy mm-t sem mozdult meg, de így van ez minden tárggyal, legalábbis ezen a pályán.
Nem tudom, hogy így akartad e írni, de attól még hogy van benne blur nem szebb mint bármelyk más játék, sõt, messze elmarad, nagyon sok akár több éves játéktól is. Szerintem a készítõk alapjaiban gyalázták meg az Unreal 3-as engine-t. Ennél nagyságrendekkel szebb grafikai megjelenítést lehetett volna elérni még az Unreal 2-es motorral is. Higgyétek el tényleg nem fikázni akarom a játékot, mert az irányítás, a kezelhetõség tetszik, és az AI is mert olykor az is tudnak meglepetést okozni, de a garfikai megjelenítés, és a fizikai modellezés messze-mesze elmarad, az Unreal 3 enginben rejlõ lehetõségektõl. Persze összehasonlítási alapom nekem is csak az U3 motorról látott képek és videók alapján van, de biztos ennél jóval többre képes. Bár ha belegondolok, van ez a Robo Blitz nevezetû gyermekded robotos No Name U3 motorral készült játék, és ha csak ezzel hasonlítom össze, elég nagy a különbség mind garfikai, mind fizikai téren. Tehát nem tudom ha a fejlesztõk ennyire voltak képesek ilyen téren akkor miért erõltették ezt az enginet, mert mint mondottam volt, ha megcsinálták volna a game-t egy Unreal 2 motorral, nem kellene hozzá 3GHz-s proci, 1GB memória, és SM3-at támogató 256MB-os VGA. Be is linkelek egy pár képet, hogy lássátok, hogy mire gondolok, fõleg azok akik szépnek találják a játékot és nem tudják hová tenni, hogy mirõl beszélek:
A Need 4 Speed 2-ben is szebb volt, pedig az nem mostanában volt:
Kör alakú lámpa és gyönyörû minõségû textúra:
Dettó:
Szép textura a dobozokon, de a polc sem kutya:
"Light, bump, paralax mappelt faltextura némi wallshine efktel megfûszerezve" Az idézõjel nem véletlen. Ilyen volt a Half-Life 1-ben is, de az mégis csak 98-as játék:
Mi az a fizika? Persze számos képet csinálhattam volna még egyéb tárgyakkal is:
Nem ismertek rá miz ugye? segytek. A kukák környékén fellelhetõ szemét. Ez már lehet, hogy szörszálhasogatás de akkor is csúnya:
Nem ismertem fel elsõre, hogy ezek szemeteszsákok lennének:
A képek teljes grafikai beállításokkal készültek + bekapcsolt textúraszúréssel.
Nem kellett sokat játszanom, hogy összeszedjem ezeket a képeket. Ha esetleg a játék mégsem így nézne ki és a hiba az én készülékemben van, akkor a fenti irományomat tekintsétek semmisnek.
Tudna valaki segíteni abban, hogyan lehet megcsinalni az Irena Morales likvidálását? Ha bíbelõdök a tonna ellennel lent, akkor egyszercsak kiírja, hogy nem végeztem el a feladatom, ha felmegyek a lépcsõn egybõl, vagy nem sikerül már feljutnom sem, vagy szépen látom, hogy eloldalazik kb 1 sec. alatt és akkor is game over. 😞 Pls, help!
Amikor megláttam az R6-et akkor azt mondtam magamban hogy ha ezért vettem GF7600GS-t akkor tök felesleges volt.
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Forza.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Volt már kérdés de a választ nem találtam meg rá. Mit takar a Hardware skinning az Eye adaptation effect?
Továbbá:
Tényleg csak annyi grafikai beállítás van amennyi a VIDEO beállításoknál van? Azért érdekelne, mert Unreal 3 Engine ide vagy oda, nálam annak ellenére, hogy a fentemlített videóbeállításoknál be van kapcsolva minden, (bár jelen pillanatban az Eye adaptation effect lehet, hogy nincs de amikor be volt sem vettem észre különbséget) + még némi AA és AF is, már bocsánad de kifejezetten ronda a játék. A HDR jó látható de ettõl eltekintve, nagyon ocsmány homályos texturák vannak, szögletes modellek, még csak Bump Mapping nyomokat sem fedezek nagyon fel.
A configom? A64 3700+ San Diego @ (2750MHz / pillanat), 1GB Memória (Dual), GF7900. Futni is elég jól fut a játék, meg minden de minden olyan barnás árnyalatú és fakó. Ez mindekinél így van. Ja és még valami. hová tûnt a fizikai modellezés egy része? Gondolok itt az elmozdíthtó és szétlõhetõ tárgyakra. Engem így a SOF 1-re emlékeztet.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Volt már kérdés de a választ nem találtam meg rá. Mit takar a Hardware skinning az Eye adaptation effect?
http://bf2s.com/player/swy/
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Ajánlok egy linket mindenkinek ahonnan bármit megkaphattok (daemon, yasu, alkohol, CRACK!!) amire csak szügségetek lehet!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mivel mindössze csak egyetlen fájlban van, egyetlen sornyi változás (belekerült plusz egy hibaüzenet), ezért a magyarítás jelenleg elérhetõ verziója nyugodtan használható az 1.03-ra frissített játékra is.
Mivel mostanában a szabadidõm összes erre fordítható részét a BS4 teljesen lefoglalja, ennél többet nem tudok az ügy érdekében tenni.
És mivel mostmár a "sokadik" patch-rõl van szó egy játékhoz, a továbbiakban nem kívánok foglalkozni a nyelvi fájlok visszaállítási részével.
Mindenki mentse el maga az eredeti angol fájlok aktuális verzióját, ha a további verziókhoz hozzá akar jutni.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Most leszedek egy fixed exe-t!!
Valamiért nem hagyja magát!!
Megvan a 4.08-as daemon de így sem:S
Átneveztem a fájlt és mûxik legalábbis bejött a játék!!
Köszi
Patcekbõl mit tegyek fel milyen sorrendben?
Forza.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"