3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
Gabor_(HSF) #2855 Rosszul tudod... -
PeeVee #2854 Az jó ötlet, hogy ha lebutitják kicsit, mert akkor a rosszabb géppel játszó emberkék hátrányát csökkentik!!! :P mint pl én ;)
-
#2853 én ugy tudom, mások irtak korabban ide. -
Gabor_(HSF) #2852 Ezt hol olvastad?:?:: -
#2851 gyááá :D ez jó :) -
#2850 igen multiba le van butitvaa graf. -
#2849 kb harom hete probaltam van valami magyar vegas611 hamachi szoba. Eleg jol ment.de nem vagyok otthon szerver temaba. -
GhoST23 #2848 Abban tudnátok nekem segíteni hogy nekem olyan a játék mintha nem hazsnálná a teljes részletességet mikor minden max-on van. Mintha csak directx 8.1-et vagy Sahdermodel 2.0-t használna, pedig még az élsímitást és az anisotropic szűrést is bekapcsoltam.
Most vettem egy 7600GT-t és többett vártam.
Általában multiban játszunk, lehet hogy csak multira butítja le? -
PeeVee #2847 kössz! Ti szoktátok tolni hamatchin? Mennyire net ignyes, ha szerver akarsz lenni?... -
#2846 aha hamachin lehet. -
PeeVee #2845 Lehet cooperactive módot jáccani? (2en vagy többen a gép terroristák ellen..) -
#2844 Persze...bugos...:( -
#2843 Ez nem az a játék ahol a járművekkel furikázhatunk Max. helikopter de ott is csak utas vagy. Egy-két helyen én is beragadtam sajnos :( -
#2842 Nálam régivel is megy de valakinek csak új krekkel... -
#2841 Én meg ide nem állnék... :D
-
#2840 és nem lesz olyan h nem megy a régi crackel stb? -
#2839 Tedd fel a patcheket, nekem így oldódott meg a probléma!!! -
#2838 hali, gondoltam segítség képpen berakom a képet is, h hova ne álljatok :P :S első las vegasi pálya nagy fehér busz mellett van egy piros autó, nyitva az ajtaja, nos én beálltam a nyitott ajtóhoz és beszorult! JE! kezdhetem előről :S
-
#2837 nem tom volt e már a kérdés
de mért nem lehet hamachival oszani?
kilép mikor indulna a gamma
nemtudtam rákeresni mert vmi php-t akar letölteni
szóval ne cseszegessetek -
Kaslerka #2836 Mi a haverral megvettük. Nálam semmi gond nincs vele, nála pedig néha kiirja, hogy nem eredeti a lemez. Mindkettönknek Pio110-van. Ha másképp nem megy, crackeld meg. Úgy is a CD kulcs miatt vetted meg gondolom, azt meg beirod azt viszlát. -
#2835 Rakd fel képfájlba a dvd-t és tedd be Daemon tools-ba (4.08-ba ha lehet). És akkor valószínüleg nem fog piszkálódni az olvasó miatt. 1 proóbát megér.. -
#2834 na akkor kérdezem újra
eredetim van, frissítés megvolt, addig jut hogy LOADING sztán szevaz
másik gépen meg simán fut, lehet hogy a Toshiba dvd olvasó lenne a ludas? a másikban LG van
eddig nem volt bajom még a securommal sem -
#2833 váltogass a nézet-kódolásban
western, utf-8, win 1250 -
#2832 Egy kis off:
így jönnek be a mailjeim:
Emlékezetes elõadás volt, sohasem felejtem el. Bekövetkezett az, amitõl az egész próbaidõszak alatt féltem: megszúrtam egy kollegámat. Szerepem szerint én adom meg a végsõ döfést az agyonkÃnzott embernek: szÃven szúrom egy késsel. Nem szÃnházi
Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a gond és hogylehet orvosoli? (Nem vírus!) Valami karakterkészlet hiba lehet vagy ilyesmi.
-
Soneji #2831 lesz még sok kültéri jelenet.
azt a bugot pedig nekem az egyik patch orvosolta. -
IgH #2830 az mitől van,h kiírja középen,h no ammo és nem látom,h mennyi lőszerem van?? ezt vissza lehet állítani vmivel? egyszer csak ilyen lett.
a másik meg mosmár egészen megbékéltem a gémmel,belső területeken rendesen fut. sok olyan rész várható ami a mexikói pályához hasonlóan meglehetősen hardwerigényes? pl. nagy külső terek stb. -
gyupee #2829 jah...bocsi nem frissítettem...
valaki néha azért frissíthetné a GYIKot... -
gyupee #2828 találtam...köszi :) -
IgH #2827 na nagynehezen eljutottam vegasig,nemvolt könnyű,mert néha annyira lassú volt,h az már fájt. nade nagy meglepetésemre eddig az a tapasztalatom,h mintha jobban benne itt,mint a meglehetősen kurvaronda mexikói pályán..érdekes,remélem folytatja ezt a tendenciát. -
#2826 crack
linkelve:D -
#2825 http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_rainbow_six_vegas.shtml#Rainbow%20Six:%20Vegas%20v1.0%20[MULTI5]%20Fixed%20EXE -
#2824 wéwéwé pont gamekopiword.kom -
gyupee #2823 akkor kérhetek 1 linket?? -
Kaslerka #2822 Minek yasuzól, ha már van 1000 éve crack? -
gyupee #2821 mindent megcsináltam ahogy kell de nem indul a game...
lehet hogy mert a YASU 1,05öt szedtem le? -
Gabor_(HSF) #2820 Azért low ba azon is elfut simán és még nem is lesz randa,ha csak nem tft a monotorod...
Sajnos az is tapasztalat,hogy a tft-ken homályos és élettelen a játék -
Gabor_(HSF) #2819 Hát a 6600 az nagyon karcsú ezt tudomásul kell venni sajna...
Az én közel 1.5 éves gépem AMD4400x2, 2 giga ram és 7800GTX,na ezzel is csak mediumba jácható,de akadás mentesen csak akkor,ha a 2 felső opció kivan kapcsolva
Igen-igen,marad a 8800 GTX,de ezzel még én is várok,mert nagyon sok a bug és eléggé kiforrattlan még a game.... -
bcrics #2818 ujjujj én most kezdek neki a telepitésnek de a konfigod vs. játék játszhatósága faktor kicsit elszomorít haha;) mivel 1 mezei 3000+a64 kezdek neki 1 gb ram 7600gt.
ennyire kemény azé' ne legyen már,ha just causeék meg dark messiahék jól futnak akkor lesz szíves ezis rohanni,sz@runk rá hogy unreal motor vagy nem -
#2817 Ahhogy én megnéztem a gépemen, úgy gondolom hogy érdemes vele jáccani.Az igaz hogy 1024 és közepes beállítás alatt nem állnék vele szóba mert így is nehéz kiszúrni az embereket a távolban.Az akadozás meg a kártyát illeti!Ha más nincs akkor pach-elj 1.04-re és stb.Így valószínüleg nem fog nagyon akadni!Mellesleg a hidas pályán vettem észre hogy megviseli a gépet egy kicsit! :) -
IgH #2816 na végre én is hozzájutottam a gémhez..érdekes..a feeling megvolt,tekintve h 22percig installálta a gémet. jóvan,túltettem magam rajta. aztán a játékot elindítva kiderült,h ha a hdr bevan kapcsolva fekete lesz az egész. jó,ezt is feldolgoztam,kikapcsoltam. de azt már kicsit soknak éreztem, h egy amd 64x2dual 3800+,2ghz,2gbram,geforce nx6600as gépen még akkor is diavetítés legyen az egész ha szinte mindent leveszek..úgy játszottam,h shadows: very low,hdr kikapcsolva,vertical sync kikapcsolva,hardwer skinning(ami nemtommi)kikpacsolva, és csak blur van bekapcsolva,meg az eye adaptation(amit szintén nemtok mi) meg a blur minősége highra van rakva. ehhez jött még egy 1024x768as felbontás,meg egy hardweresen 2x aa. Igaz még vegasba nem voltam,de gondolom ott még keményebbek lesznek az igények és ezen a számomra elég ronda mexikói pályán is ilyen szarul megy akkor egyáltalán érdemes nekiállnom komolyabban? pedig nemhiszem h annyira szar lenne a gépem.