Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vinsanity is back!!
Pass:vegas
lécci vki jöjjön,már naon ki akarnám próübálni
Vinsanity is back!!
Szeretnék Hamachi-n játszani, vki elküldené a szükséges nicket és pass-t? =)
Köfi!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Vinsanity is back!!
te kis lángelme. hahaha.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
Hol tudok egyéni caractert sináni? <#idiota>#idiota>
GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4
singlit is realistic-be nyomjátok
hihetetlen fasza
tuti a játékélmény
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
sempron 2300+, 512+256ram, és egy galaxy 7300GT vel hogy menne e játék?
láttam a gépigényt, tudom, hogy 1gb ram kell, de így még játszható? vagy az a gépigény a full graf-t jelenti?
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Ha elindítom a Requirements Tool-t, akkor ezt írja ki a minimális rendszerkövetelményekhez.
video card Radeon X850 XT X
shader model 2.0 X
floating point blending no X
Azaz a videokártyám nem felel meg. Esetleg valakinek valami ötlete van-e ahhoz, hogy hogyan tudnám elindítani a játékot videokártya csere nélkül.
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Vinsanity is back!!
garis szal kedden lesz uj áru a nagykerben és kicserélik(remélem)
\"If in doubt, flat out!\"
Cserélgesd a ramokat, ha csak 1db van, akkor meg tedd át másik foglalatba (ha még nem próbáltad), mert láttam már érdekes dolgokat!
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
"vettem egy x1650est"
Melyiket? X1650pro-DDR2, X1650pro-DDR3 vagy X1650XT?
\"If in doubt, flat out!\"
Vinsanity is back!!
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nem kicsit lepõdtem meg, amikor a betett képeket nézegettem Danecaytól. Mintha nem is ugyanaz a játék lenne amivel õ nyomta meg amivel én. Lehet nem teljesen így van, de nekem valamiért szebbek a dolgok a játékban, élettel telibbek vagy hogy fogalmazzak<#vigyor2>#vigyor2> olyan texture filtering nélküliek itt, olyan volt az elsõ benyomásom. A kerek persze nálam sem volt teljesen, de mégis jobban. A terep tényleg csak félig-meddig lõhetõ szét, van ami mozdul is, van ami nem, de nekem ez nem lényeges.
Kérdésem lenne!
Még nem játszottam végig a gamet, de a kaszinóban már megvolt a terroristák adatainak letöltése, amikor Michaellel kellett védenem harmadik társunkat, míg az tölti (na az a rész nem kicsit vitte fel a vérnyomásom, amikor már 10-szer kezdtem újra és abból vagy 8-szor lõtték szét 2-3 másodperc alatt a gépet, így mission failed lett. Na mindegy, az megvan és most tartok a következõ résznél, a vízi vagy atomerõmûnél, amikor a technikust már bevittem a fõvezérlõbe és most ki kellett mennem egy "kis" vezérlõbe vagy hova, hogy kinyissuk a gátkaput (ha jól értettem, mert nem magyarul játszom) szóval ott jönnek is a terroristák elég sokan és mindig azt kapom, hogy nem sikerült idõben kinyitni a gátkaput. Ezt hogy lehet orvosolni? A terroristákon nem tudok áttörni meg vagy 6-8 jön egyszerre és ha nem küldöm oda a japo haverunk a pc-hez, hogy csinálja amit kell, akkor meg nem történik ugyebár semmi. Szóval valaki please!
Aztán lehet közben rájövök....<#idiota>#idiota> megyek is gamezni.
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Elõször is: a k..a anyját de kira egy tactical shooter ez! Olvasgattam a hozzászólásokat és sok a nyavajgás, hogy szar a grafika meg ilyen. Hát itt az tény, hogy vannak olyan részek ahol nem viszik túlzásba a poligonokat de van belõle 1000! Annyi részlet van, hogy beszarás. Egy csomó szétlõhetõ, guruló, robbanó, füstölõ, üveg meg minden! Ha ezt még részletesebben csinálják akkor még a 8800-as kártya is kevés lett volna.
De! Ami még fontosabb, hogy milyen a játék menet! Teljesen átélhetõ a most zajló bevetés ahol nem lehet tervezni, csak improvizálni! Aztán a fegyverek viselkedése és hangja (bár fogalmam nincs milyen az életben) de nagyon hihetõ. Az ellenfelek is egészen jól muzsikálnak, bár néhol egészen érdekes (mondhatni szar de nekem 10/7 normál módon).
egy számomra igen zavaró momentum van: az egyik szobában kb 5 perces iszonyat tûzharc folyik majd megyek tovább és az ajtó mogött hallom ám, hogy az egyik rossz fiú mondja: Hallottam valamit! Majd a másik: Á csak túl ideges vagy! <#wow1>#wow1> Plussz: próbálgatom egy megtisztított területen az egyik stukket (löttem vele és utána : Áhhhh! mondja egy hang! <#hehe>#hehe>
Hi de sok vagyok most már rövidre fogom: a Raven shield az egyik nagy-nagy kedvencem (doboz a polcon) de csak a beépített terveket használtam a pályáknál. Szerintem igen sok ember volt aki azt mondta: bazz szeretek sunnyogni de 2 órát pöcsölök egy terven majd kipróbálom élesben azt 2 perc múlva - restart. Szal, én ezt üdvözlöm bár megértem a hardcore játékosokat is! Na, tûzök! <#worship>#worship>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Grafika: 10/10
Hang/Zene: 9/10
Játszhatóság 9/10
9.3
1 nappal ezelõtti kártyámon ( Sapphire ATI 9800 PRO 128 ) nem volt hajlandó elindulni a játék! A mostanin GeForce 6800 Ultra 256 Mb DDR3 viszont hasít.
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
amugy mindent megtalálsz ha használod kicsit a googlet
de ha mégis lusta lennél:
http://hamachi.workforyou.hu/
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
768 MB RAM
Geforce 6800 Ultra 256 GDDR3
.................................
A játék tökéletesen játszahtó és k*baszott szép , sõt ennél nincs is szebb játék ! Ha van valaki aki tud ennél szebbet az közölje! köszi 😊
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3