Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banner
UWnek volt vmi x@rsága sorry
Vinsanity15
nemtudjátok mér van az h aki a szervert csinálja mindig kidobja win hibaüzivel miko éppen kezdõdne a pálya

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
1.0

Vinsanity is back!!

bakvarnyu
patch-os verzioval vagy 1.0?

Vinsanity15
szoba neve:vegas611
Pass:vegas
lécci vki jöjjön,már naon ki akarnám próübálni

Vinsanity is back!!

Üdv!Megtudná nekem valaki mondani,hogy hogy tudom dvd 5 lemezre kiégetni a Hatred féle verziot?Ha egyeltalán kilehet!Köszi<#lookaround>
Blekk Síp
Hali!!!
Szeretnék Hamachi-n játszani, vki elküldené a szükséges nicket és pass-t? =)
Köfi!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

valaki jön hachin vegasozni?

Vinsanity15
szasztok akkor vki nemjön jáccani velem hamachin?? MSN em : [email protected]

Vinsanity is back!!

macskássy
Hi, menni fog de sokhelyen beszaggat majd.

macskássy
te meg olyan büszke vagy a kibaszott agyadra folyton osztasz mindenkit
te kis lángelme. hahaha.

szerintem felesleges kipróbálni, úgy 15 vagy inkább 10 százalék esély adhatok neki, hogy egyáltalán elindul... 😞

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

ez a topik remekül példázza a fiatalság értékítéletét, általános inteligenciáját.
toom csak online modba lehet creálni :S ugye?

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Üdv !
Hol tudok egyéni caractert sináni? <#idiota>

GA-Z87X-D3H;SSPlatinum1000;G.SkillDDR-3 16GB/2400;Samsung830 128gb;IntelCorei7-4770K+ThermalrightTrueSpirit140;2xSapphireVapor-Xr9290OC;SamsungPS51D550,U28D590D;GigaWorksS750;SamsungGalaxyS4

Hi!
singlit is realistic-be nyomjátok
hihetetlen fasza
tuti a játékélmény
k8bal
mi lenne ha kipróbálnád? nem tudhatjuk... lehet, hogy ahogy futna neked elfogadható lenne! hajrá szedd le és prbáld ki! 😉

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

hell
sempron 2300+, 512+256ram, és egy galaxy 7300GT vel hogy menne e játék?
láttam a gépigényt, tudom, hogy 1gb ram kell, de így még játszható? vagy az a gépigény a full graf-t jelenti?

AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor

mNzJean
Köszi szépen.<#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hali! Küldtem.
mNzJean
Gyerekek tegnap nyomtam Coop modban realistic nehézségen<#violent> ,vazz nagyon tuti<#eljen> ,olyan az AI ,hogy csak pislogtunk , ajánlom mindenkinek kötelezõ kipróbálni ,csak egy dolog vet árnyékot rá egy kicsit ,hogy elég gagyi a garfika multiban , de kárpótol érte a feeling amikor 4-en nem tudunk behatolni egy épületbe mert annyira profin tolja a gép.A mentést még mindig szeretném ha valaki küldene mert nincs lelkierõm elõröl ketzdeni.

f2d
Sziasztok!

Ha elindítom a Requirements Tool-t, akkor ezt írja ki a minimális rendszerkövetelményekhez.
video card Radeon X850 XT X
shader model 2.0 X
floating point blending no X
Azaz a videokártyám nem felel meg. Esetleg valakinek valami ötlete van-e ahhoz, hogy hogyan tudnám elindítani a játékot videokártya csere nélkül.

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Vinsanity15
Oké ,vegyél fel msn re :[email protected]

Vinsanity is back!!

maffioso
másik gépben is csipogott...elsem indul vele a gép
garis szal kedden lesz uj áru a nagykerben és kicserélik(remélem)

\"If in doubt, flat out!\"

Javaslatok:
Cserélgesd a ramokat, ha csak 1db van, akkor meg tedd át másik foglalatba (ha még nem próbáltad), mert láttam már érdekes dolgokat!

sb1
De majd csak este...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Oké, nyomhatjuk..

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

maffioso
pro gddr3

OFF:
"vettem egy x1650est"
Melyiket? X1650pro-DDR2, X1650pro-DDR3 vagy X1650XT?

maffioso
vettem egy x1650est h tudjak gamelni erre elszállt az 1gigám és most csak 256al tok "szorakozni" hát nem csodás?

Vinsanity15
Szewasztok.Nagyon ki szeretném próbálni a gamet hamachin coop módban.valaki nemjönne?

Vinsanity is back!!

Hú annál már odébb tartok sajna. Rájöttem, hogy kell továbbmenni, szóval nekem már megoldódott a problem. Azért írta ki, hogy nem tudtam idõben kinyitni a zsilipet, mert a hátam mögött kinyílt 1 ajtó és onnan jöttek ki terroristák, akik megölték Jungot, aki nyitotta volna ki, de jobb lett volna ha azt írja, hogy megölték Jungot.<#vigyor5>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

mNzJean
Skacok help please !!<#help> Újratelepítettem a játékot de valamiért eltüntek a mentéseim<#fejvakaras> ,ott tartok amikor egy teherautót/ közvetítõkocsit / kell meghackelni utánna meg felrobbantani. Ha valaki kb itt tart és elküldené a mentését ,nagyon megköszönném.<#worship>

Sziasztok!

Nem kicsit lepõdtem meg, amikor a betett képeket nézegettem Danecaytól. Mintha nem is ugyanaz a játék lenne amivel õ nyomta meg amivel én. Lehet nem teljesen így van, de nekem valamiért szebbek a dolgok a játékban, élettel telibbek vagy hogy fogalmazzak<#vigyor2> olyan texture filtering nélküliek itt, olyan volt az elsõ benyomásom. A kerek persze nálam sem volt teljesen, de mégis jobban. A terep tényleg csak félig-meddig lõhetõ szét, van ami mozdul is, van ami nem, de nekem ez nem lényeges.

Kérdésem lenne!
Még nem játszottam végig a gamet, de a kaszinóban már megvolt a terroristák adatainak letöltése, amikor Michaellel kellett védenem harmadik társunkat, míg az tölti (na az a rész nem kicsit vitte fel a vérnyomásom, amikor már 10-szer kezdtem újra és abból vagy 8-szor lõtték szét 2-3 másodperc alatt a gépet, így mission failed lett. Na mindegy, az megvan és most tartok a következõ résznél, a vízi vagy atomerõmûnél, amikor a technikust már bevittem a fõvezérlõbe és most ki kellett mennem egy "kis" vezérlõbe vagy hova, hogy kinyissuk a gátkaput (ha jól értettem, mert nem magyarul játszom) szóval ott jönnek is a terroristák elég sokan és mindig azt kapom, hogy nem sikerült idõben kinyitni a gátkaput. Ezt hogy lehet orvosolni? A terroristákon nem tudok áttörni meg vagy 6-8 jön egyszerre és ha nem küldöm oda a japo haverunk a pc-hez, hogy csinálja amit kell, akkor meg nem történik ugyebár semmi. Szóval valaki please!

Aztán lehet közben rájövök....<#idiota> megyek is gamezni.

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Ááá az utolsó mondatban a játék menetre próbáltam utalni. <#duma>
Hello Emberek!

Elõször is: a k..a anyját de kira egy tactical shooter ez! Olvasgattam a hozzászólásokat és sok a nyavajgás, hogy szar a grafika meg ilyen. Hát itt az tény, hogy vannak olyan részek ahol nem viszik túlzásba a poligonokat de van belõle 1000! Annyi részlet van, hogy beszarás. Egy csomó szétlõhetõ, guruló, robbanó, füstölõ, üveg meg minden! Ha ezt még részletesebben csinálják akkor még a 8800-as kártya is kevés lett volna.
De! Ami még fontosabb, hogy milyen a játék menet! Teljesen átélhetõ a most zajló bevetés ahol nem lehet tervezni, csak improvizálni! Aztán a fegyverek viselkedése és hangja (bár fogalmam nincs milyen az életben) de nagyon hihetõ. Az ellenfelek is egészen jól muzsikálnak, bár néhol egészen érdekes (mondhatni szar de nekem 10/7 normál módon).
egy számomra igen zavaró momentum van: az egyik szobában kb 5 perces iszonyat tûzharc folyik majd megyek tovább és az ajtó mogött hallom ám, hogy az egyik rossz fiú mondja: Hallottam valamit! Majd a másik: Á csak túl ideges vagy! <#wow1> Plussz: próbálgatom egy megtisztított területen az egyik stukket (löttem vele és utána : Áhhhh! mondja egy hang! <#hehe>
Hi de sok vagyok most már rövidre fogom: a Raven shield az egyik nagy-nagy kedvencem (doboz a polcon) de csak a beépített terveket használtam a pályáknál. Szerintem igen sok ember volt aki azt mondta: bazz szeretek sunnyogni de 2 órát pöcsölök egy terven majd kipróbálom élesben azt 2 perc múlva - restart. Szal, én ezt üdvözlöm bár megértem a hardcore játékosokat is! Na, tûzök! <#worship>
k8bal
khm... > Magyarítás by ibrik < <<ott van az alatt a kép alatt ahol 3 kommanós bácsi lelõ egy gonosz terroristát...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

red bull
Mikor várhatõ magyarositás a játékhoz???...help me..

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

k8bal
lehet õ se tudja mit beszél, nem ura a gondolatainak <#buck>

rekettyes
Tényleg õ volt az beoltotta a fél fórumot! A hazudós!

Gerbill
Ja, te vagy az aki beírta még múltkor, hogy az ATI 9800-asodon simán elfut, és majd beírod késõbb hogy hogy csináltad

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

rekettyes
vajon mennyit fizethet neked az ubi<#vigyor1>

UltimateGamR
Értékelésem:
Grafika: 10/10
Hang/Zene: 9/10
Játszhatóság 9/10

9.3

1 nappal ezelõtti kártyámon ( Sapphire ATI 9800 PRO 128 ) nem volt hajlandó elindulni a játék! A mostanin GeForce 6800 Ultra 256 Mb DDR3 viszont hasít.

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

a hamacsi egy LAN emuláló program ami az internetes sávszéledet használja igy egy mekkában lévõ haveroddal is ugy tudsz játszani mintha melletted lenne 1 méterre és közvetlen kábel kapcsolattal lenne a két gép hálóba kötve
amugy mindent megtalálsz ha használod kicsit a googlet

de ha mégis lusta lennél:

http://hamachi.workforyou.hu/

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

UltimateGamR
p4 2,6 GHz
768 MB RAM
Geforce 6800 Ultra 256 GDDR3
.................................
A játék tökéletesen játszahtó és k*baszott szép , sõt ennél nincs is szebb játék ! Ha van valaki aki tud ennél szebbet az közölje! köszi 😊

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Swy
Na akkor elmondjam? Vagy már tiszta?

http://bf2s.com/player/swy/

hamachi-n keresztül szokott még játszani valaki?
Köszönöm Stankee,de még sem csatlakoznék hozzátok. Sorry.
k8bal
Van olyan játék (ezek szerint ez is) ami érzékeny arra, ha húznak valamit a gépben!

közben rájöttem: 10%-kal húzva volt a videókártya, amint levettem jó lett. Máskor ezzel még nem volt probléma.