3901
  • chicco
    Egyébként tegnap este végignyomtam.Lehet utasítani a csapat társakat gránátdobásra.??Nem a behatoláskor hanem egyébb szituban??
  • chicco
    Nos nekem is p4 em volt eddig 40%al jobb a mostani gépem az akkorinál.
    vidkártyát meg nem veszek míg ki nem jön a dx10.
    Egy everestet futtas le és 1ből látszik a külömbség.
    Én folyamatos skype meg letöltés mellett játszom és elfogatható minőség még ilyen poor vidkarival is.
  • fonixmadar
    800*600ra van beállítva játékon belül

Vertical Synchoronization on
    High Dynamin Range on
    Motion Blur on
    A Blur Quality van levéve Mediumra illetve az számomra nem fontos Shadow alacsonyra s ugy megy mint kés a vajban.

Akik meg itt a nem tudom milyen géppel szaggatva tudnak játszani így jártak.Nem szégyen segítséget kérni:P
  • fonixmadar
    hiába hitetlenkedsz.
    arról nem tehetek,hogy jól van beállítva a gépem,s nincs tele szeméttel mint a legtobb 500GB-os winchesterő ügyes gyereknek.
    Ha azt mondom nem szaggat akkor az ugy is van.
    Nem holmi lomtártörléssel tartom karban a gépem.
    Amugy nagyon egyszerü nem muszáj 1024*768ban játszani 800*600ban kell,de ott meg szépen beállítva mindent.
  • DarkSector
    Jah amúgy nekem is ezt mondták a fear-re oszt meg kiderült hogy a törés miatt volt olyan akadékony.
    Jah és nem kő beszarni nagyon a dual-tól mert havernak van és több embertől hallottam hogy csak minimális különbségek vannak a játék terén mert információm szerint ez több program egyidejű futtatásánál van csak látszata ez akkor lesz jó ha majd Vistát nyomat az ember mert ott lehet majd több asztalt illetve programot futtatni egyszerre!
    Én a videókártya cseréjében sokkal többet látok mint ha csak procit cserél az ember!
    Az én configomon pl: lassulás nélkül megy full 1024-ben, nem hogy akadozna...
    Akadozást akkor vettem észre mikor töltöttem le közben vagy médián zenét hallgattam esetleg.
  • Big Daddy
    LOL Gab!Hozod a formád látom!
  • Gabor_(HSF)
    Ja tudom én..A nagyanyám is ezzel gamál a SOKOL rádión
  • tmisi
    Celeronnal, na erre befizetek. A Crysis viszont úgyis két vállra fekteti, az tuti.
  • chicco
    figyu eleve amd -re optimalizálták.
    nekem 7300gt van 128ram ddr3
    2 giga ram
    dual core 6300 as 2,5 re huzva és hát mit mondjak kevés neki.
    1024*768 mediumon szaladgál de nem szép.
    akkor mit vársz a cekától.
  • YMan
    fonix: a beállításokat is írd le légyszi :) csak mert 640x480ban nekem se akad ilyen kártyával ha kikapcsolok pár opciót
  • fonixmadar
    Celeron 2600
    2*512MB ram
    Geeforce 6600GT
    Ezzel a konfiggal játszom

s a játék akadás nélkül megy NEM gagyi grafikával.

Amugy nem tudom miért megy a bohockodás mindenféle segédprogival ami a f.a.q.ban van.
    Fel kell tenni az 1.4 patcht s utánna meg van hozzá crack a játékhoz.
  • YMan
    :)))))))
  • fle go
    Eszrevetlenul egyenkent nyird ki a terroristakat es nem lesz aki szetlovi.
  • envagyok
    thx.

A computerhackelős részre tud valaki valamit?
  • copass
    shader tweak
    tweakguides foruma
  • DarkSector
    Nem minden olyan mint ahogy azt a reklámokkal elhitetik velünk!!!
    Szerintem a Wii irányítása bohóckodni jó de keményebb játékoknál véleményem szerint használhatatlanul szar lesz...
  • Örm
    Hello!
    Annál a résznél vagyok amikor a terrorist hub-ot kell hackelni. Itt mit kell csinálni mert állandóan szétlövik és kezdhetem megint?
  • YMan
    pont ezt :)
    kipróbáltam Wii-n a Red Steel nevü förmedvényt, ugye annak újszerü az irányítása és még annyira se ment mint kontrollerrel :)
  • tmisi
    FPS-t kontrollerrel... Mégis mit vártál?
  • DarkSector
    A fömenüben a képernyő alján, mint minden játék esetében....
  • chicco
    hol tudom megnézni az aktuális verzió számom??
  • KlinikaHUN
    thx srácok
  • YMan
    Kipróbáltam most Xbox360-on a vegast... :) hehe.. cseppet butítva van a pc verzióhoz képest. Az irányítás a kontrollerrel elég csapnivaló
  • envagyok
    Sziasztok !

Elakadtam a rom kaszinóban, ahol a terroristák adatközpontját kell meghekkelni.Amíg a társam hekkel, addig nekem lőni kéne az özönlő terroristákat, de a végén mindig visszadob az ellenőrzőpontra, hogy megsemmisült az adatközpont.Próbáltam trainerrel is, ugy sem sikerült.
    Van valami tuti tipp ide, vagy végigjátszás?

A grafikán lehet még tuningolni, 8800gts-em van core2duo @3.2Ghz-el, és szerintem még lehet biztos javítani a graf.-án.
    Volt valahol egy oldal, ahol minden játékhoz leírták, hogy az ini fileokban hogyan lehet tweakelni, csak már nem találom.Valaki tudja még?
    thx.
  • chicco
    ó köszi ,ez eszembe se jutott.de utánaacrackelt exe megeszi a 1.4 et?,
  • arty
    feltehetően az 1.0 crackelt exe van a játék könyvtárába. a patch csak modositatlan játékra megy fel. ezért célszerű mindig átnevezni a régi, gyári exe-t és nem felülirni simán ...
  • chicco
    érdekelne apatchek menete ?letöltöttem az 1.04 et de nem talál valami filétamit felül kéne patchelni.
    kellenek az előzőek is??

és utána el fogom tudni indítani a crackel vagy van hozzá 1.04 crrack??
  • PeeVee
    FAQ-t lehetne frissiteni 1-2 dologgal pl...
    2.+
    Tom.Clancys.Rainbow.Six.Vegas.EMUDVD9-Unleashed
    3.+
    Megjelent már Crack is hozzá!
    6.Lehet neten tolni?
    Hamachi-val lehet mindenképp, amúgy eredeti játék ajánlott!

meg 1-2 ilyen dolog :))
  • chicco
    + oldodott legalább az eddigieket nem buktam.Köszi és bocs a caőslockért
    Úgytudom sehogy sem. Csak a játék ment adott helyeken és onnan tudod folytatni.
  • chicco
    HOGYAN LEHET QUICK SAVET VAGY SAVET CSINÁLNI.MERT HA ABBAHAGYOM EXITTEL KIÍJA ,hogy a nem mentett dolgok elvesznek????
  • PeeVee
    Nem akar vmelyik csíra r6ozni hamachival!??!:PP
  • Swy
    g3,
    scarl-h
  • k8bal
    SIG Commando (552) szerintem legjobb fegyver
  • PeeVee
    Sztetek melyik a legjobb gépfegyver amivel távcsövel is jól lehet... dolgozni ?!?! Nekem eddig az ak47 vált be, elég pontos!
  • DarkSector
    Amikor fegyvert lehet választani, akkor állj rá a fegyverre és nyomhatsz egy c betűt amivel kiválaszthatod hozzá a gadget-eket!És a controls-ban nézd meg a "use gadget" vagy milyen gombot hogy mi van beállítva...
  • stefan
    Alapban az "R" betűt hosszan nyomvatartod és az egeret balra húzod és felteszi a hangtompítót.
  • KlinikaHUN
    Segítsetek melyik gombal lehet feltenni a hangtompítót,mert nem bírok rájönni.Minden fegyverre fel lehet szerelni?
  • DarkSector
    Nem túl hosszú sajnos...
  • Swy
    Milyen hosszú az utolsó nevedai pálya?