3901
  • rekettyes
    milyen videokartya?
  • Zed11
    bővebben annyi hogy a loading képernyőnél megáll és kb egy-két ill 3 perc után kilép.
  • rekettyes
    Nekem a legvégén szaggatott be iszonyatosan amikor kileptem a raketakilovo placcra addig viszonylag jol ment.
  • chicco
    hát nékem 1 napig tartott:-)De az utcásjelenet az tetszett
  • Soneji
    végre valaki aki egyetért velem! le az ilyen szánalmas, hatásvadász szarokkal! vesszen az ubisoft!
  • IgH
    na, az előbb nekiálltam negyvenegyedszerre,az lett a vége,h megöltem az ellenségeket,erreföl elkezdtem körüljárni a terepet,h mindenki kiírtottam-e,de perszehogy megkaptam a game over feliratot a semmiből..
    természetesen azonnali uninstall lett a vége,én kérek elnézést a fejlesztők nevében is. amúgy se volt akkora nagy szám gém,mint aminek be lett állítva,de ez így a végére túlfeszítette a húrt. nevetséges,ahogy a játék legelején uralkodó félelmetes szaggatás is az volt.
  • IgH
    ekkora röhejes hülyeséget mint ez a játék,komolyan mondom...
    egész végig kibaszott könnyű volt,ha újra kellett töltenem ötször,akkor sokat mondok,erreföl a legvégén amikor az "kill irina" dolog abszolválása lenne a cél,akkor kompenzál azzal,h benehezedik,de olyan irreális szinten,hogyha eddig nem áltam neki 40x!!!! akkor egyszer se és szinte képtelen vagyok megcsinálni azt a részt,amíg az a geciláda hack-el. egyszer sikerült,de akkor jött a slusszpoén,lelövöm a csajt,erre gém over,amikor tudtommal a "kill" nevű angol szó azt jelenti..érdekes,az egyszer biztos..
  • chicco
    kicsit fejsd ki bővebben.Az elején a konfig teszten átmegy??Írj kongigot is
  • Zed11
    Sziasztok!
    A játék egyik módszerrel sem indul a game:-(
    Mit tegyek?
    Köszi!
  • DarkSector
    NEM...
  • chicco
    Alaplaptól függöen akár (no meg ram) so akár 3 gigáig is fel lehet húzni.
    355 nyugodtan mehet.
  • rolly2003
    egy kérdés!nekem intel duo cor 1.86ghz van a gépembe és kevés neki!?
  • PeeVee
    Ha valakinek lenne kedve Hamachin keresztül rainbowsixel játszani, vegyel fel MSNre / jöjjön a Rainbow_Six_Vegas hamachi szobába , pw: hungary ! :) Jól lehet cooperactive modban vagy akár egymás ellen is játszani! :)
  • chicco
    ja az most 40 pénz
  • arty
    lehet kicsit hiteltelenül hangzik tőlem, de akkor 1950pro :) középkat teteje, relativ olcso. ramvásárlást meg halaszd el ;)
  • chicco
    nincs nagyon lé.Munkás embőr vok.Csak nálam a 12 hónap 15 ig tart ha az óraszámaimat nézem mit dolgozom.Viszont ha leülök játszani szeretem látni az eredményét amiért dolgoztam.
    Nekem ez van se drog se cigi se pia.Nőből 2 is van,az meg elég.
  • arty
    8800GTX - ha FSXezni akarsz ;-) Akkor a Vegas is talán majd jobban megy ;-) ha 4g ramra telik, akkor gondolom anyagiak nem akadály ...

• YMan
    chicco megnéztem a képeket és az egész full parasztvakítás hogy nem menne el a mostani masinákon+directx9 a microsoftosok megtanulhatnának programozni...
  • YMan
    nem flémelni akarok de szégyen és gyalázat hogy 2gb-ra lesz optimalizálva az a vista .)
  • chicco
    Lehet igazad van.Végül is ma nem sikerült át menem Budára érte.De a vista alapból 2 giga ramra lesz optimalizálva(van)A Photoshop amit nap mint nap használok megint csak erős memória igénnyel rendelkezik.lényeg a lényeg vidkariból még nem tom mit vegyek.??
  • Gerbill
    De azért a Flight Simulatornak sem csak RAM kell, attól nem fog jobban kinézni. Meg mi a fenének 4 GB RAM, szerintem tök fölösleges, én még a 2-t is soknak tartom(nem gond, ha van, de inkább másra költeném azt a pénzt, ha én lennék ebben a helyzetben)
  • chicco
    rakd
  • chicco
    Én elhiszem ,de ragd fel az FSX-et.Mondom ez nekem csak 1 napos játék volt
    MS flight simulator x azaz 10
    itt 1 pár kép
  • YMan
    Chico! szerintem félreolvastad amit írtam. Tök felesleges 1GB-nál több a gépbe mert nem használja ki a Vegas. Teszteltem :)
  • arty
    vsync on kb 30% lassulást okoz, ha szted még igy is folyamatos... hááát ..... :)
  • chicco
    igen és érdemes párosával tölteni mert ugy megy duálban
  • Örm
    Volt, hogy már nem jött senki legalábbis a térképen nem láttam senkit, de még mindig hackelt felmentem a másik fickóval és a lépcsőfordulóban lett game over.
  • DarkSector
    Lődd le az összes embert amíg jönnek hogy megvédd a hackelős barátodat és csak utána menj fel...
  • Örm
    Hello!
    A végefelé amikor Irina Moralest kell megölni annál a résznél amikor az egyik emberem egy computer hackel a másik ember és én védjük ott mit kell csinálni mert állandóan game over lesz mert megölik a nőt?
  • DarkSector
    4slotod van vagy mi?
  • chicco
    Ma veszek még 2 gb ramot. Vidkarit még mindig nem.Egyébként Flight Simulátorozom ahoz izom gép kell .Ezek csak olyan levezető játékok
  • DarkSector
    Ez igaz mert a max-hoz elég 1GBram még neten játszva is...
  • YMan
    Chicco a 2gb ram a vegas szempontjából pont 2x annyi mint amennyinek értelme van. Kipróbáltam :(
  • chicco
    2-3 évente cserélem a gépeket vaagy csak alkatrészeket.Egyébként beletrafáltál ez a szakmám ,de repcsiket szerelek mert abban több pénz van.
    nem vok guru.

csak felesleges pénzkidobást nem teszek.
  • Gabor_(HSF)
    Ja és te is minden este szétszeded és leolajozod a géped?
  • Gabor_(HSF)
    Huha látom te valami nagytudásu HardCore vagy,kérünk engedélyt létezni....
  • chicco
    hát a poor vidkari a 7300gt.mert hát alaplapot kellett cserélnem ahoz meg pci express vidkari kellett.Mivel nem kartam sokat költeni 1 dx9 es karira mikor itt a vista meg a dx10 ezértvette m1 alacsony kategoriás de használható karit.
    1024*768 minden közepes.
  • DarkSector
    Mi a poor kari és mi az elfogadható minőség?????
  • DarkSector
    Nem igazán.
  • chicco
    Egyébként tegnap este végignyomtam.Lehet utasítani a csapat társakat gránátdobásra.??Nem a behatoláskor hanem egyébb szituban??