Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Hali mindenki!
Annyit kérdeznék, hogy a játékban hogyan lehet bekapcsolni a HDR-t és az élsimítást? Vagy lehet-e egyáltalán? Mert így nagyon fûrészfogas a kép.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ffxi
Szószerint vette az adást? LOOOL.

Fákjúal!

DarkSector
Még annyit hozzátennék,hogy a pach-ek nyújthatnak némi kapaszkodót!
Sok szerencsét...

R.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Persze a "fut alatta" nem úgy értem,hogy alul egy 8800gtx-es gép és a tetejére rakva egy 6200-s kari<#falbav>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Egy gyors help valaki?
Vennék a szerverbe egy asus6200td/agp-t elméletileg ez sm3-as kari..
Azután érdelõdõm valaki rendelkezik e ilyesmivel,vagy tud róla,hogy fut alatta a game...

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

fle go
koszi az infot.

Egyebkent ez alatt mit ertettel, Te irtad?

"Vagy neked ki van lõve a program esetleg????"

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

ffxi
Errõl beszéltem<#wow2>
Kezdõdik!!
FIGHT!!!!<#boxer>

Fákjúal!

DarkSector
Jah kösz!
Én is neked....
Ha nem fontos akkor ne használd légyszíves a nevem mellett a "válasz erre" szöveget....
Elõre is köszöntem.
Csá!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

reaper4
gratulálok <#mf1>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

DarkSector
Akár....

akkor kivel tegye? a szomszéd mariskanénivel???

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

DarkSector
Ezt ne velem beszéld meg...

k8bal
figyelj csak, kezdesz egy kicsit túl sokat írni... flémelsz magyarul

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

DarkSector
Jah biztos igazad van,de én 1.04 crack nékû jáccok...

R.

arty
nincs értelme sorbarakni a pecseket ... alapgame+1.04

és az 1.04hez 1.04crack kell, ez nem azon mulik, h "akadozik-e" 😉

Forza.

DarkSector
Gratula!!!
Látod már nem is vagy lama....már sirály vagy...😄

Nagy sirály...😄

R.

Na ekkora lámát mint én.
Felraktam a patch-et, de a patchez tartozó cracket nem. 😊)
Most müxik rendesen. 😊)

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

Köszi!

Kipróbálom a tippeket.

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

DarkSector
Csõ
Itt VALAKI!
Crack (lehet hogy fertõzõtt) probléma lehet, mert nekem a pach külön mûkszik.
Ha pach-elsz, akkor nem kell minnyá új crack mindenáron, csak ha nem megy vagy gyanússan sokat akadozik a régihez képest.
Vagy pedig megpróbálkozhatsz sorban felrakni mindet 1.01->1.02->1.03->1.04....próba...oszt ha nem megy akkó crack.
The End

R.

Senki?

😄DDDD én még a saját szalagavatómra se mentem jó kedvel, lol 😛PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tudom😊 De gondoltam elsütöm igy ebéd elõtt,hátha jobb kedvel megyek a fiam szallagavatójára..

DarkSector
Kössz hogy szóltál!
Igazad van mert nekem 19-20 környékén is jól megy, de nem ezen van a hangsúly ennyi erõvel írhattam volna hogy "kinek mi tetszi" fps....
Vissza szívom a 25-öt és mindenki képzeljen oda amit akar, jó...
De a többit tartom!!!

Legyen szép napod!
Csatt

R.

ez kb egy két éves kérdés volt és nem a krédés a lényeg hanem ahogy feltette az iqhuszár 😄

Ja tényleg,hogy erre is válaszoljak
"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? "
Nálam 30-31C,igaz Z7700-es cu-val

"min megy 25fps-t amit folyamatosnak lát az ember!!"
ennek változatlanul köze nicns a valósághoz játékok esetében..., hányszor lessz még felhozva ez a tévhiz? :/

Sziasztok!

Van egy kis gondom. Felrakom a játékot+1.04 patch+crack. A játék elindul, de folyamatosan kint van a képernyõ közepén az "E - No Ammo" felírat és nem írja, hogy mennyi skulo van még. Ez mitõl lehet?
Nem jó a patch-hez a crack? Gamecopyworld-rõl szedtem.

DarkSector
Nagyon poén.........😄
Várgyá csak Koma!
Fogunk még FIGHTóni....
Te meg ezt nézd te is ígyen fogó járni....mint ahhogy a pirosinges:

Gyilok lesz...

R.

ffxi
Itt kiélheted a foslimited élményeded.

Fákjúal!

DarkSector
Én jó dolognak tartom,hogy mindenki azt mondja amit gondol és nem nyaljuk ki egymás ....-ét.
Én például FIGHT-olnék FUCK komámmal,de ez csak akkor lehetséges,ha valami modon rajtam maradna a PLAY és megprobiznánk az EMULÁT!
Még van rá esély...
Komám a foslimiteddel is gáz van,mert nem lehet javítani!
Tegnap megnéztem ezt a BattleMidwayMP-demo izét, amirõl azt hittem hogy.......,pedig dehogy....
Annak aki kiadta ezt az enyhén kifogásolható izét,annak tõböl szakítanám ki a kezét....
Mert amit a játék betöltése után mutat a háttérben annak még csak a tizedét sem láttam élesben bazzeg....
Nem baj legalább elmontam a véleményemet...😄

RESPECT "FUCK KOMÁNAK"

DarkSector
Nem fajulnak el a dolgok csak én is másról beszélek meg....más is másról beszél...
Mindenki elmondja a véleményét..
Részemrõl nincs harag senki felé!
😄D

RESPECT "K8BAL-nak és GABOR_(HSF)-nek"

ffxi
Hûû, de fajultak a dolgok.
FIGHT!!<#boxer>

Fákjúal!

DarkSector
Én azt hittem hogy azt írhatok ide amit akarok haver....

DarkSector
Csõ barátom!

Egy pillanatra azért álljunk meg!
Én egy szót sem ejtettem a NETES játékról meg hogy milyen beállítások mellett játszon az illetõ aki belevág a kalandba...!!!
Egy 16 tagosnál mindenki maga válogassa meg a dolgait!

A minimum rendszerkövetelmény amirõl én beszélek az.....
....tudomásom szerint kb. annyit jelent,hogy egyedül story módban legkissebb felbontás és beállítás mellett min megy 25fps-t amit folyamatosnak lát az ember!!
Én ezt értem a minimum rk. alatt!
De az is lehet hogy én tudom rosszul...
De én azért inkább az úgymond hivatalos dolgoknak hiszek....

ÉS NEM GYÕZÕM ELÉGSZER MONDANI, HOGY EZ A JÁTÉK KIADÁSA PILLANATÁBAN ÉRVÉNYES, AMINT ELKEZDED PACH-EKKEL JAVÍTANI ABBAN A PILLANATBAN MÁR NEM LEHET FIGYELEMBE VENNI!!!

PL.: Quake 4-nél régebben 5 vagy 6 beállítás volt az A. opciónál....
Amint erõs gépem lett rádobtam egy pach-et és kigyütt egy újjabb opció az élsimítás beállítása alatt!!!!!!!!!!!
További szép napot...

R.

Hali!
Minnyárt meglesz a game, jajj de várom!😊) kiváncsi vok rá... sõt! a rainbow six megvan eredetiben😛PP és azzal csomót jáccottam, azóta másikat nem is próbáltam... szal remélem hasonló lesz 😉

k8bal
értjük haver, na be lehet fejezni...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Ezt nem vita képpen dobtam fel,csak a családba is van 2 db 7600 gt,a többiekrõl nem is beszélve,de az tény,hogy ez a kari fullba összeszarja magát még single-ben is , nem hogy a neten..
És nem a 60 fps az ami számit,hanem,hogy berohannsz 3 ember közé ne álljon meg a játék...
De ha olvasganál külföldi forumokat,tudhatnád, még a 8800 asok is panaszkodnak netes játéknál az fps lagra

Ez meg azért hülyeség mert 1024es felbontással, maxra húzva 1 giga rammal és egy 7600GT-n tökéletesen elviselhetõ volt. Persze kinek mi az elviselhetõ, lehet Neked a 60 fps a minimum. 😊

Why so serious?

Ha hirtelen jól számolom 10-ünknek van meg és nyomjuk is neten,bár nagyon kevés jó szever van..a netcode az jó,jobb mint a Ravené,csak ûber brutál szerver kell hozzá...

Törölt felhasználó
Még nem vettem meg mert nemsokan írták, hogy nyomják multiban eredetivel. Csak hamachis multit nyomnak a legtöbben. Külföldi szerverek milyenek ? Tapasztalatok?

Egyébként meg nem hívtál a lanra <#vigyor>
Ja és megvetted már?
Persze azon is filozom,lehet 2 szerver is lesz,amibõl az egyik hamachis dedikált,csak magyarok részére,de az a nagyobb gond,hogy a textdedicalt szerver nem igazán jó,sûrûn kifagy,úgyhogy 3d szerver a megoldás egyenlõre,de ahoz meg sm3-as kártya kell a szerverbe is..
Úgyhogy egyenlõre a szerver része nagyon béta,de dolgozunk rajta..

Nem szerzés kérdése,hanem tapasztalat..
pl:ég és föld 1 vagy 2 giga rammal a játék..
az élvezhetõség határa az kb 7800 gtx,bár lowba szépen fut neten is egy 7600 gt-n..
Proci talán nem kell akkora neki,p4 nél 3,2 felett amd 3.5 felett már tutko...
Persze fut a game ez alatt is,csak neten 16 embernél nem árt ha ez legalább van..

Ja csak kévés a ram neki,de napokon belül meglesz...
Jöhettél volna Lanra,érdekes tapasztalatokat szerezhettél volna a multiról...

Törölt felhasználó
Csináltatok szervert?
DarkSector
Ne haragudj de honnan szerezted az infódat?
Mert én a játékhoz készített programokat néztem, meg kézikönyveket!!!
Ezek szerint ha nincs 3.5GHz-ed meg 10GB memo-d, akkor nem is megy a game!
Meg 256-os kártya kell hozzá???????
Én azért megnézném ezt is:

Rendszerkövetelmény

A RECOMMENDED szót ugye nem kell fejtegetnem ami a ZÁRÓJELBEN van KÜLÖN!!
Hidd el hogy a GY.I.K.-ben lévõ konfig a max mert már nekem is full max-on megy és mindenféle progik mennek mellette letöltésektõl kezdve a játék rögzítõn keresztül a médiaplayer-ig minden.
De a RECOMMENDED-en fellül nem láthatsz már különbséget!!!
Mert a RECOMMENDED konfiggal fullon stabilan kell mennie!
Sõt még nálam is megy full 30FPS-t!Ha töltök le és zenét halgatok MP-en..

R.

Pedig ami oda levan írva,annok több köze van a minimumhoz,mint a maximumhoz...SÕT! inkább úgy mondanám ,innetõl felfele...

DarkSector
És mielõtt mindenki leszólna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A "Gyakran ismételt kérdések"-nél

A "Legalább milyen gép kell a játék alá?" kérdés alatt.....

NNNEEEMMM a minimum rendszerkövetelmény van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HANEM az ugymond MAXIMUM-hoz megkövetelt konfig!!!!!

EZÉRT IRTAM LE KÜLÖN!!!!!!!!!!!!

Oksy FUCK koma???

De szép húzás volt...meg kell hagyni...

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

További szép napot!

DarkSector
Te meg azt vedd figyelembe, hogy én játszok a game-el te meg nem!!!

😄DDD

R.

ffxi
Ezeket vedd figyembe a bannerban<#nezze>

Fákjúal!

DarkSector
Papíron a játék megjelenése pillanatában EZEK a kártyák a TÁMOGATOTTAK a Rainbow Six Vegas-hoz:

X1600,x1800,X1900
6600GT,6800,7300,7600,7800,7900

(Ezeken bellül természetessen minden változat LE,GS,GTS,GT,GTX stb.)
(Kivéve a 6600-asnál valószínüleg csak a GT!!!!!)

De próba... ...cseresznye!
Vagy próbaképpen töröljétek ki a játék könyvtárából a DETECTION könyvtárat!
Talán úgy...

R.A.