3901
  • DarkSector
    Nem...
  • bcrics
    danubius lánybanda

lars ulrich is megirigyelné,vgy bostaph
  • bcrics
    élsimitást be lehet vhogy kapcsolni?7600gt-m van
  • DarkSector
    Jah csak minek ha már megszoktam a freemail-t...annyi fiókot csinálok amennyit akarok és ez is csak ilyenekre kell...
  • PeeVee
    www.gmail.com <- ez a legjobb :) CSAK TANÁCS:D
  • DarkSector
    Már elküldtem, de elküldöm mégegyszer...de jobb lenne freemail-ben mert ésn nem msn-ezek és valszeg azé nem kaptad meg...
  • fle go
    Már elkuldted vagy csak fogod kuldeni, mert nem érkezett semmi:(
  • fle go
    KOszonom!
  • DarkSector
    Igen mail-ben küldöm néhány kb. lesz mindössze...
  • fle go
    nem tudom mekkora meretu a fajl, mailban vajon atjon?
    [email protected]
    Koszi
  • DarkSector
    És hová dobhatom???
  • fle go
    senkinek nincs mentese?
  • fle go
    Udv!

Valaki megtudna dobni egy mentessel? Kb ott tartottam vagy masfel honappal ezelott, (mielott eladtam a gepem) ahol egy tarsunkat kellett megmenteni, 2 szintes teremben, ozonlottek be a terroristak, es miutan megvedtuk a tarsat egy alagut szerusegen kellett tovabb menni aminek a vegen egy nagy zart ter volt tele nagymeretu csatorna darabokkal es fentrol tuzeltek a terroristak. Ha jol emlekszem kb idaig jutottam.
    Van valakinek e palya kornyeki mentese?
    Ja es hova is kell masolni a mentest?

Koszi!
  • Gabor_(HSF)
    HUh... ez egy nagyon bölcs beszólás volt..
    ilyet még az unokám se produkálna,maradj a LEGO-nál,az meglátszik...
  • ElnökÚr
    Te, ez nem off, ez még annál sokkal offabb, sőt, ez a legoffabb.
    Próbáltad már a webfordito.hu-ban pl a vödröt? Vagy itass inkább whiskeyt a csajjal!
  • steweee
    txh
  • YMan
    Vödör :)
  • Gabor_(HSF)
    off! Valaki pls mondja már meg,hogy a picskuba hivják,azt a pezsgő tartót ( arra a mozsár alaku aluminiumra gondolok) a régi franciás hangzású névére vagyok kiváncsi..
    on!
  • ElnökÚr
    Igaz-igaz! 7600GS. :-D Vsync nem segít...
  • arty
    biztosan nem a vista fogja megoldani :)

szedd le a legujabb winrar-t és azzal csomagold ki, ne totalcmdvel
  • k8bal
    Vista... Gratulálok!
    Felejsd el, formázd le vinyót tedd újra XP-t és 99%, hogy jó lesz!
    SFV tesztet futattál?
  • Lteam
    jaja rarokban voltak és ez a HARTED v HATRED verzió. kicsommiztam újra és most meg a soundnál írja ki ugyanazt a hibaüzit. nemtom mért, talán egy formázás + vista segít
  • arty
    9600GS ? ez milyen kártya? ati/nvidia hibrid? ;)

amugy vsync ki/bekapcsolása nem segit?
  • ElnökÚr
    Találkozott valaki olyan jelenséggel, hogy 50FPS mellett késik a kép? Mármint bármit cselekszem, megmozdítom az egeret, vagy megyek az emberrel, és a kép csak késve reagál. Ha csökkentem a felbontást, javul a helyzet. De mégsem játszhatok 640x480-ban!
    Athlon 64 X2 3600@2250, 9600GS 550Mhz@770Mhz, 1Gb RAM, 800x600 Medium, HDR on.
    Kösziiii
  • arty
    leszedted? rarozva volt a képfájl(iso)? csomagold ki ujra

ha nem volt rarozva akkor vagy megsérült és szedheted le ujra vagy virus/antivirus program szolhat még közbe ...
  • Lteam
    Azt írja ki a telepítés során h a data2.cab nem áll készen. Lehet h az a baja h formázni kellene?
    lécci valaki. köszi
  • Lteam
    Hali! kéne 1 kis help,mert leszedtem a gamet és éppen pakolnám fel amikor telepítés közben az elején kiadja h katasztrófális hiba, az mért lehet vki már találkozott ilyen üzenettel? lécci segítsetek.
    köszönöm
  • arty
    már az 1.04 is főleg csak multit javitott, szal a szinglinek nyugotan nekiállhatsz SZVSZ
  • Gabor_(HSF)
    Hát igy 85 felett már én se tenném
  • steweee
    az 1.4-es peccs az utolsó kenet neki? mert az alap eléggé bugos volt, abba is hagytam miatta. vagy várható még a közeljövőben újabb peccs hozzá? mert addig nem kezdenék neki megint
  • rekettyes
    Valószínűleg összekeverted a Splinter cell Chaos theory-val.
  • Thanatos
    szvsz nagyon felértékeled , nem mindenki szereti a sört... :DDD
  • Gabor_(HSF)
    Hát én nemtom hol vásárolsz,de 2.5 évvel ezelőtt a 9800 pro sem került már ennyibe..
    Igaz 1999-ben vettem asus rivtnt2-őt 90k-ért ,ami ma ér legalább 2 doboz sört
  • k8bal
    50.000... Téged apám jól átbasztak!
    9600XT-n, hogy futna már DA? Ezt meg se próbáld bemesélni
  • PeeVee
    nc
  • Zed11
    Amúgy meg ez a kártya igaz hogy 2 és fél éves de nem kell lebecsülni mert ez mikor megvettem akkor 50000 volt és ez a mai napig is király(azért nem mindenhol), akárhogy is gondolod.
  • Zed11
    tudom hogy nem SM3 de a Double Agent meg megy és ahhoz meg kell SM3!és ez hogy van?
  • Gabor_(HSF)
    Ezt hol olvastad,hogy azzal az "Őslelettel" mennie kell,vagy SM3 kari lenne?
  • Zed11
    kilép és kapok egy hibaüzit
    Hibajelentés küldése ez halál :-))
  • Zed11
    radeon 9600XT de a Splinter Cell-Double Agent megy ez meg nem:-)pedig Double Agent-höz is SM3-as kártya kell.