Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

de mért nem lehet hamachival oszani?
kilép mikor indulna a gamma
nemtudtam rákeresni mert vmi php-t akar letölteni
szóval ne cseszegessetek
\"If in doubt, flat out!\"
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
eredetim van, frissítés megvolt, addig jut hogy LOADING sztán szevaz
másik gépen meg simán fut, lehet hogy a Toshiba dvd olvasó lenne a ludas? a másikban LG van
eddig nem volt bajom még a securommal sem
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
western, utf-8, win 1250
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
így jönnek be a mailjeim:
Emlékezetes elõadás volt, sohasem felejtem el. Bekövetkezett az, amitõl az egész próbaidõszak alatt féltem: megszúrtam egy kollegámat. Szerepem szerint én adom meg a végsõ döfést az agyonkÃnzott embernek: szÃven szúrom egy késsel. Nem szÃnházi
Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a gond és hogylehet orvosoli? (Nem vírus!) Valami karakterkészlet hiba lehet vagy ilyesmi.
azt a bugot pedig nekem az egyik patch orvosolta.
a másik meg mosmár egészen megbékéltem a gémmel,belsõ területeken rendesen fut. sok olyan rész várható ami a mexikói pályához hasonlóan meglehetõsen hardwerigényes? pl. nagy külsõ terek stb.
valaki néha azért frissíthetné a GYIKot...
linkelve😄
Forca Barca
Forca Barca
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
lehet hogy mert a YASU 1,05öt szedtem le?
Sajnos az is tapasztalat,hogy a tft-ken homályos és élettelen a játék
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Az én közel 1.5 éves gépem AMD4400x2, 2 giga ram és 7800GTX,na ezzel is csak mediumba jácható,de akadás mentesen csak akkor,ha a 2 felsõ opció kivan kapcsolva
Igen-igen,marad a 8800 GTX,de ezzel még én is várok,mert nagyon sok a bug és eléggé kiforrattlan még a game....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
ennyire kemény azé' ne legyen már,ha just causeék meg dark messiahék jól futnak akkor lesz szíves ezis rohanni,sz@runk rá hogy unreal motor vagy nem
odaállítom az ajtóhoz az embereimet. közel megyek az ajtóhoz ,space amikor kiirja hogy üvegszálas kamera , itt ha látok benn ellenséget a T-vel kjelölöm melyikre támadjanak, azokat szedik le elsõre, aztán nyomulás befele, általában "B"
remélem segített vmit.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Ezeket a V B és N billentyûkkel választhatod ki!
Jah crack-eltem mgamat is...lool...😊)
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
minden off.. és 800*600 😊) hát.. nem a legjobb, de még jáccható, ha nem a legnagyobb térben vok!!
2500+ on valószínüleg szinte mindent le kell szedni vagy pedig kis felbontásban...
😄
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A rendes mentést tõlem kapod!
Oks?Kö egy e-mail hozzá.
😄
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Ez valami rendszerrel kapcsolatos dolog lehet.
😞
A friss. meg 1.04-es 😄