Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet cooperactive módot jáccani? (2en vagy többen a gép terroristák ellen..)

DarkSector
Persze...bugos...😞

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Törölt felhasználó
Ez nem az a játék ahol a jármûvekkel furikázhatunk <#nyes> Max. helikopter de ott is csak utas vagy. Egy-két helyen én is beragadtam sajnos 😞
DarkSector
Nálam régivel is megy de valakinek csak új krekkel...<#vigyor4>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én meg ide nem állnék... 😄

maffioso
és nem lesz olyan h nem megy a régi crackel stb?

\"If in doubt, flat out!\"

Blekk Síp
Tedd fel a patcheket, nekem így oldódott meg a probléma!!!<#fogmosas>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

sonico
hali, gondoltam segítség képpen berakom a képet is, h hova ne álljatok 😛 :S elsõ las vegasi pálya nagy fehér busz mellett van egy piros autó, nyitva az ajtaja, nos én beálltam a nyitott ajtóhoz és beszorult! JE! kezdhetem elõrõl :S

maffioso
nem tom volt e már a kérdés
de mért nem lehet hamachival oszani?
kilép mikor indulna a gamma
nemtudtam rákeresni mert vmi php-t akar letölteni
szóval ne cseszegessetek

\"If in doubt, flat out!\"

Mi a haverral megvettük. Nálam semmi gond nincs vele, nála pedig néha kiirja, hogy nem eredeti a lemez. Mindkettönknek Pio110-van. Ha másképp nem megy, crackeld meg. Úgy is a CD kulcs miatt vetted meg gondolom, azt meg beirod azt viszlát.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

DarkSector
Rakd fel képfájlba a dvd-t és tedd be Daemon tools-ba (4.08-ba ha lehet). És akkor valószínüleg nem fog piszkálódni az olvasó miatt. 1 proóbát megér..

Mike
na akkor kérdezem újra

eredetim van, frissítés megvolt, addig jut hogy LOADING sztán szevaz

másik gépen meg simán fut, lehet hogy a Toshiba dvd olvasó lenne a ludas? a másikban LG van
eddig nem volt bajom még a securommal sem

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
váltogass a nézet-kódolásban
western, utf-8, win 1250

AndrewCB
Egy kis off:

így jönnek be a mailjeim:

Emlékezetes elõadás volt, sohasem felejtem el. Bekövetkezett az, amitõl az egész próbaidõszak alatt féltem: megszúrtam egy kollegámat. Szerepem szerint én adom meg a végsõ döfést az agyonkínzott embernek: szíven szúrom egy késsel. Nem színházi

Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a gond és hogylehet orvosoli? (Nem vírus!) Valami karakterkészlet hiba lehet vagy ilyesmi.

lesz még sok kültéri jelenet.
azt a bugot pedig nekem az egyik patch orvosolta.
az mitõl van,h kiírja középen,h no ammo és nem látom,h mennyi lõszerem van?? ezt vissza lehet állítani vmivel? egyszer csak ilyen lett.
a másik meg mosmár egészen megbékéltem a gémmel,belsõ területeken rendesen fut. sok olyan rész várható ami a mexikói pályához hasonlóan meglehetõsen hardwerigényes? pl. nagy külsõ terek stb.
jah...bocsi nem frissítettem...
valaki néha azért frissíthetné a GYIKot...

találtam...köszi 😊

na nagynehezen eljutottam vegasig,nemvolt könnyû,mert néha annyira lassú volt,h az már fájt. nade nagy meglepetésemre eddig az a tapasztalatom,h mintha jobban benne itt,mint a meglehetõsen kurvaronda mexikói pályán..érdekes,remélem folytatja ezt a tendenciát.
buldozer99
[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_rainbow_six_vegas.shtml#Rainbow%20Six:%20Vegas%20v1.0%20%20Fixed%20EXE]crack[/url]
linkelve😄

Forca Barca

buldozer99
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_rainbow_six_vegas.shtml#Rainbow%20Six:%20Vegas%20v1.0%20%20Fixed%20EXE

Forca Barca

buldozer99
wéwéwé pont gamekopiword.kom<#idiota>

Forca Barca

akkor kérhetek 1 linket??

Minek yasuzól, ha már van 1000 éve crack?

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

mindent megcsináltam ahogy kell de nem indul a game...
lehet hogy mert a YASU 1,05öt szedtem le?

Azért low ba azon is elfut simán és még nem is lesz randa,ha csak nem tft a monotorod...
Sajnos az is tapasztalat,hogy a tft-ken homályos és élettelen a játék

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hát a 6600 az nagyon karcsú ezt tudomásul kell venni sajna...
Az én közel 1.5 éves gépem AMD4400x2, 2 giga ram és 7800GTX,na ezzel is csak mediumba jácható,de akadás mentesen csak akkor,ha a 2 felsõ opció kivan kapcsolva
Igen-igen,marad a 8800 GTX,de ezzel még én is várok,mert nagyon sok a bug és eléggé kiforrattlan még a game....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

ujjujj én most kezdek neki a telepitésnek de a konfigod vs. játék játszhatósága faktor kicsit elszomorít haha😉 mivel 1 mezei 3000+a64 kezdek neki 1 gb ram 7600gt.

ennyire kemény azé' ne legyen már,ha just causeék meg dark messiahék jól futnak akkor lesz szíves ezis rohanni,sz@runk rá hogy unreal motor vagy nem

DarkSector
Ahhogy én megnéztem a gépemen, úgy gondolom hogy érdemes vele jáccani.Az igaz hogy 1024 és közepes beállítás alatt nem állnék vele szóba mert így is nehéz kiszúrni az embereket a távolban.Az akadozás meg a kártyát illeti!Ha más nincs akkor pach-elj 1.04-re és stb.Így valószínüleg nem fog nagyon akadni!Mellesleg a hidas pályán vettem észre hogy megviseli a gépet egy kicsit! 😊

na végre én is hozzájutottam a gémhez..érdekes..a feeling megvolt,tekintve h 22percig installálta a gémet. jóvan,túltettem magam rajta. aztán a játékot elindítva kiderült,h ha a hdr bevan kapcsolva fekete lesz az egész. jó,ezt is feldolgoztam,kikapcsoltam. de azt már kicsit soknak éreztem, h egy amd 64x2dual 3800+,2ghz,2gbram,geforce nx6600as gépen még akkor is diavetítés legyen az egész ha szinte mindent leveszek..úgy játszottam,h shadows: very low,hdr kikapcsolva,vertical sync kikapcsolva,hardwer skinning(ami nemtommi)kikpacsolva, és csak blur van bekapcsolva,meg az eye adaptation(amit szintén nemtok mi) meg a blur minõsége highra van rakva. ehhez jött még egy 1024x768as felbontás,meg egy hardweresen 2x aa. Igaz még vegasba nem voltam,de gondolom ott még keményebbek lesznek az igények és ezen a számomra elég ronda mexikói pályán is ilyen szarul megy akkor egyáltalán érdemes nekiállnom komolyabban? pedig nemhiszem h annyira szar lenne a gépem.
Tirex
én így szoktam :
odaállítom az ajtóhoz az embereimet. közel megyek az ajtóhoz ,space amikor kiirja hogy üvegszálas kamera , itt ha látok benn ellenséget a T-vel kjelölöm melyikre támadjanak, azokat szedik le elsõre, aztán nyomulás befele, általában "B"
remélem segített vmit.

k8bal
nem lõnek azonnal, átlehet állni "Beszivárgás" módra (asszem G betûvel) és akkor csak jelentik...

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Szóval igazad van, elég karcsú sajna... Nekem se sikerült még külön külön küldeni õket, de sztem nem is lehet!

DarkSector
A space billenyûvel bárhová irányíthatod õket (de vigyázni kell ha lopakodni akarsz mert ha ellenség kerül a látoszögükbe akkor azonnal tüzelnek!!)!Amikor meg odaállítod valahová õket és további utasítást kérnek akkor kijön allul 3 ikon.
Ezeket a V B és N billentyûkkel választhatod ki!

Hogyan tudok tobb parancsot kiadni az embereimnek? Mert ez a gyere ide-maradj ott eleg karcsu.Peldaul,hogy a kijelolt celpontomat tamadja X a masikat Y,vagy hogy nezek be az ajtok alatt?BAr az elso palyakon jarok meg lehet meg nincs ilyen?!

DarkSector
Vigyázz mert rádszállnak a keselyûk...😊
Jah crack-eltem mgamat is...lool...😊)

ffxi
Mi van ha csak be van tépve és jó a kedve?

Fákjúal!

DarkSector
Értem majd odafigyelek 😊

k8bal
Még egy 'kettõspontdé' és esküszöm nem állok jót magamért! <#gonosz3>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én még csak most kezdem letölteni ,,melyiket érdemes EMU9DVD vagy HATRED verzió????

😊 Felhúztam 2800+ra és nem fagy le meg semmi szal nem melegszik túl és jóval jobban megy a játék! +300 mennyit számít... (persze minden off😊 ) De igy is nagy játék!!

vagy fel kéne huzni 3000+ra, amig meg is próbálok, bár régebben próbáltam ,és hiába vettem olyan hütöt alapból amivel Állitólag fel lehet húzni addig... újraindul gé 😞

minden off.. és 800*600 😊) hát.. nem a legjobb, de még jáccható, ha nem a legnagyobb térben vok!!

DarkSector
A 2500+ os gyengébb mint a 3200+ és az nem lehet ugyanaz...
2500+ on valószínüleg szinte mindent le kell szedni vagy pedig kis felbontásban...
😄

kapcsold ki a HDR-t, én ugyanilyen gépen játszom 3200+ os géppel és úgy elviselhetõ
óh... sajna ehhez a játékhoz kicsit jobb proci-alaplap kéne... Az elõzõ Rainbowsixnek mi a cime? Azt is leszedem 😊) Az talán jobban megy a gépemen... 2500+AMD barton, 1GB ram, gf 7600gs..

Mike at home
eredeti

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DarkSector
Az csak checkpoint.
A rendes mentést tõlem kapod!
Oks?Kö egy e-mail hozzá.
😄

mNzJean
A mult héten kaptam egy mentést valakitõl , de csak az utolsó checkpoint-tól engedi folytatni , tehát hiába a mentés nem tudom az "epizódokat" újrajátszani. Valami ötlet ?<#fejvakaras> A mentés amit kaptam így nézett ki : R6_saveCHECKPOINT elõre is köszönöm ha segít valaki megoldani.<#worship>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

DarkSector
Elméletileg nem lehet indítási hiba mert ha nincs jó krekk meg megfelelõ progik vagy lemez (kép) akkor a frissítés után leáll.
Ez valami rendszerrel kapcsolatos dolog lehet.
😞
A friss. meg 1.04-es 😄

Mike
a másik gépen simán elindul

igaz még nem ástam bele magam mi okozhatja a problémát, csak gondoltam hátha másnl is elõjött ez

fel si peccselte magát talán 1.04-re (vagy 1.4-re?)

lemezt mikor ellenörzi, milyen védelem van rajta?