3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
#3056 hogy tudsz xbox-on célozni a gamepadekkel? (nincs konzolom azért kérdezek ilyen hülyeséget) -
#3055 Köszi azért de már megvan, továbbjutottam.
Igen ez az a kaszinó, de még nem tartottam egészen a csaj megmentése elött, hanem egy töltöéssel előrébb voltam még.
Végülis csak le kellett ereszkedni kötélen egy szintet, nem gondoltam volna h azon két hely közül az egyiken kell leereszkedni ahol még nem probáltam, a 100 másik közül. -
#3054 a kinai kaszinó? ott az újságíró csajt kell megmenteni
mondjuk szerintem mindegyik pálya elég lineáris
járd végig a szinteket -
#3053 Hy!
De állat a banner!! :)
Ezt muszáj volt megjegyeznem de a kérdésem az alábbi:
Xbox360-on játszok a Vegassal, és azon a helyen vagyok ahová a rész elején felülről vagy ablakon beereszkedve leheteett bejutni, és a neve nagy rozsaszin betükkel van feltüntetve egyből az első szobában. Nagy nehezen kiírtottuk az ellenfeleket azthiszem mindenhonnan (emelet, alsó szint két - két nagy terme) és most nem tudom merre menjek vagy mit kezdjek. Mert a főbejárat nem nyíilik, egyéb új helyre vezető ajtót meg nem találok, valamint a térképen sincs Objective pont, és a képernyőn sem mutatja az irányt és méterre h hol van az ahová mennem kell.
Szoval a kérdés az h innen h juthatok ki ha azt kell, v h juthatok tovább?
Előre THX! -
#3052 peccsek kellenének ide -
#3051 max 1, ha nem vagy ügyes -
#3050 hello, miért van az hogy az E no ammo ott virit a képernyőn már a játék eleje ota, bár még az első pályán vagyok, de már nagyon bosszant :) és miért nem tudok controls-t változtatni? fekete képernyő és még a játékbol sem tudok kilépni ha már a controls ra katttintottam.. egyedi hiba? -
#3049 Most ott tartok a játékban h egy parkolóban találtam egy sérült pisztolyos emberkét aki mondta h van itt még néhány terrorpista. Az utolsó pályáról van szó.
Még kb hány óra a vége a játéknak? -
#3048 na én most fejeztem be. komolyan to be continued a vége????? -
#3047 ha a megfelelő binnel irtad felül, akkor játékon belül a felbontáshoz már NE nyulj, mind1 az mit mutat, játékon belül a bin alapján lesz a felbontás!
UBI meg rohadjon meg, h ezt nem képesek betenni az exejükbe :( -
#3046 singleben soha nem rak be mögéd ellenfeleket. mögéd kerülneknagyon jó az ai szerintem. megpróbálnak bekeríteni, dobálják rád a különféle gránátokat, kifejezetten fedezik egymást, szerintem abszolute nem rossz az ai ebben a kategóriában. a swat 4 ai-ja is jó volt, de ott inkább csak az elmenekülésben jeleskedtek az ellenfelek, meg az agresszivitásban, felkapták a fegyvert ha sokat tökölődtél.
egyetlenegy helyen tapasztaltam azt, hogy úgymond mögém rakott ellenfelet, a gátas pálya egy részén mögöttem nyílt ki egy raktárajtó, amire nem számítottam, de ennyi. de tulképp ez sem mögém spawnolt ellenfél volt. -
#3045 Egy kis segitség kellene, hogyan lehet wide felbontásba futtatni a játékot, mert felülirtam a megfelelö bin fájlal az eredetit,de nem történt semmi ugyan ugy csak 4:3-as felbontások küzül lehet választani a játékban.1680x1050-es felbontás kellene. -
#3044 hát ja, de tegnap is mi volt, öcsém néz be az ajtón, én a környéket figyelem, erre szól, hogy fedezzem, pont akkor jött ki alólunk valaki, lövöm is a tagot, erre kiderül, hogy nála a fedezés azt jelentette hogy kiürült és nekem kell lelőni a kontaktját :) még vannak kommunikációs hibáink, egyébként is nagyon hiányzik a polisz polisz hendzáp, hendzáp! meg a rádiózás a kollégákkal, ja mag a 2 plusz ember is eléggé hiányzik, ketten nehéz átfogni 360'-ot, igaz az ellenfelek nem olyan okosak mint mondjuk a SWAT4-ben, (a raven shiald-ben nem tudom milyen volt az ellenfél Ai-ja de mintha nem csak elbújtak volna, haname igyekeztek bekeríteni, emlékeim szerint) igaz csak normal szinten játszunk
néztem a single player-t is, na ott meg egyedül nagyon vicces, főleg amikor a semmiből berak mögém ellenfeleket -
Lewy20 #3043 rusy vagy mike mi az msn etek? -
Rusy #3042 Be lehet állítani hogy újraéledjetek, mondjuk 3x, ha pont egyszerre ölnek meg az pech, de azért annyira ne legyen már egyszerű, amíg a másik újraéled, addig fedezék... -
#3041 nincs vmi hack vagy akármi hogy multiban pálya közben lehessen menteni?
nagyon vicces amikor pont a pálya végén halunk meg mindketten egyszerre :(
legalább lehetne vmilyen checkpoint rendszer -
Lewy20 #3040 evga 8800 al megy zsirul :) gyertek hamachira gyíkok network name: lewyvegas2 pass : asd -
#3039 AZ OMEGA 38330-as driver tettem fel -
#3038 gépet újra raktad?
legújabb catalyst fennt van?
a kártyához kapott cd-kről felraktad a drivereket?
na most, ha akár eggyiket nem csináltad meg láss hozzá gyorsan! ;) -
#3037 kicseréltem a 7300 gt egy x1950 es vidkarira és nem megy a játék.?,
vlmi 5let?? -
#3036 Már megoldódott a gond, leszedtem a legfrisebb nvidia drivert. -
#3035 Tudod, javítások.... -
mac83 #3034 ez nem bug, ez feature -
#3033 PATCH??? -
#3032 egy képet tudnál mutatni a jelenségről? -
#3031 Sziasztok! Most kezdtem a játékot, és van egy olyan problémám hogy amikor elkezdem a legelső vegasi pályát akkor, minden alkalommal ha eltalál egy ellenfél megáll pár pillanatra a kép és sárga színű csíkok meg foltok vannak a képen mindenfelé meg amerre az egeret viszem és csak pár másodperc múlva áll vissza a kép de ha ismét eltalálnak akkor ugyanez van, pedig az eddigi pályákon semmi gond nem volt, ja és 1.04re van felpatchelve a játék mind a 4 patch fenn van. Légyszi aki tudja mi lehet a gond az segítsen. Előre is köszi a válaszokat. -
Lewy20 #3030 http://www.hamachi.cc/ -
Lewy20 #3029 coop hamachin keresztül!! network name: lewyvegas2 pass : asd -
#3028 A google-ba.... -
#3027 CSá nép!
1.4-es peccset hol találok? -
#3026 köszönjük, elég lesz -
Lewy20 #3025 aki nem érti miről beszélek az csekkolja ezt az oldalt es toltse le ezt a prgit http://www.hamachi.cc/ -
Lewy20 #3024 coop story hamachin!!!! Network name: lewyvegas2 pass: asd -
#3023 Megvan!Köszi!! -
#3022 C:\Documents and Settings\.....\Dokumentumok\R...... -
#3021 Hova tárolja a játék a mentéseket???? -
Lewy20 #3020 akinek kedve van coopozni az hamachin megtalal : network name: lewyvegas2 pass: asd -
bcrics #3019 vkinek nem csinált olyat a gém hogy 1napról a masikra játék közben nem működik az agée?:O
a menüben még jó mikor betölti a gémet mar nem ,csak wsad van egér semmi
???????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
#3018 Oksy!
Örültem hogy segíthettem..... -
#3017 Megjott a fajl, koszi!