3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
PBulldog #3096 Lewy20 itt az msn-em [email protected] -
#3095 Egyeztettek, hogy mit mikor és hogyan játszatok, és már mehet a móka....
Csak jobbegér gomb a Lewy-n és üzenet küldése, és így tudol vele dumálni és egyeztetni a dolgokat, még játék alatt is, ha kiugrasz az alt+tab-al...
cső
jó játékot.. -
PBulldog #3094 na szóval felraktam a Hamachit és most csatlakoztam a Lewyevegas2 höz
és utána mitkell csinálni? -
Lewy20 #3093 jaja jol mondja a srác! na szóval akkor mégegyszer mondom: szoval a hálózat neve(network name): lewyvegas2 jelszó pedig (az a password hihetetlen:D) tehát a jelszó: asd -
#3092 Bocs rosszul mondtam, mert a bal oldali ablakban nem kell semmit kitöltened, hanem csak zárd be...
Ezután a főablakban (a job oldali) nyomj a jobbalsó bekapcs gombra...
Írj be egy becenevet magadnak, amit a többiek látni fognak, ha csatlakozol hozzájuk, vagy ők hozzád...
Ezután menj a középső gombra az ablak alján, ahova most már rá tudsz nyomni....
"Új hálozat létrehozása"...
Ha akarsz saját hálózatot, akkor írj be egy szervernevet és egy jelszót...és ezt megadva ismerőseidnek rád tudnak csatlakozni..
"Csatlakozás meglévő hálózathoz"...
Ha kérsz valakitől sznevet meg jelszót, akkor írd be ide és beléphetsz a hálózatba.... -
#3091 Hamachi
Szólj ha nem tudod használni...
Ha felraktad, akkor bejön 2 ablak, ahol a bal oldalon 1-2 infot ki kell töltened.Ha megvan akkor bezárul és már csak a jobb oldali ablak marad, aminek az alján 3 gomb van a középsőn kattints a "CSatlakozás meglévő hálózathoz"-ra és írd be a szervert és a jelszót (ezeket neked kell elkérned attól, akivel vagy akikkel játszani akarsz...).... -
Lewy20 #3090 bulldog adj msn cimet es elmondom de amugy itt egy gyors info rola
http://www.hamachi.cc/ -
Lewy20 #3089 skacok vegas hamachin ! network name: lewyvegas2 pass: asd -
#3088 Jah minnyá.... -
PBulldog #3087 okés sorry -
#3086 nem chat, htx... -
PBulldog #3085 segitesz hogy hogykell?
És bocs hogy lopom az idődet -
PBulldog #3084 bocsi de nemtom miaz a Hamachi -
#3083 Nem ha Hamachi-zol... -
#3082 Háát valahogy úgy mint nálad... -
PBulldog #3081 Jaj mielőt elfelejtem csak eredeti Játékal lehet Multizni?
És köszi mindent -
PBulldog #3080 Nemengedi feltenni a pach-et na mind 1 akkor játcok így vele és majd veszek egyszer egy jobb gépet:D -
PBulldog #3079 Ja azt elfelejtettem hogy az elején gyönyörüen futott de mikor Las Vegas-ba értem akkor már kezdett szenvedni -
PBulldog #3078 Amúgy a 7600GS azon nálad hogyfutott? -
#3077 Lehet, hogy kell egy hozzávaló krekk is, de nem tudom, mert nekem magától keresett rá és simán ment, de halottam már olyat, akinek 1.04-es krekk kellett miután 1.04-re frissített....
Szerintem dobj egy kérést a fórumra hátha valaki tud segíteni.... -
PBulldog #3076 köszi amúgy amit ő akar leszedni pach-at azt ha leszedi és felrakja akkor nemindul el az miért van? -
#3075 Nálam max-on megy a cucc és volt nekem is 7600GS-em, úgyhogy mielőtt lejebb vennéd a graffot, tedd fel ezeket, hátha használ...
Vegas pach-ek -
PBulldog #3074 nincs fönt pach
és közepesen van a grafika
-
#3073 Vagy 1.04-es pach, vagy nagy graffal akarsz jáccani....
Vagy szar warez a cuccod??? -
PBulldog #3072 Hy all!!
Lenne egy kérdésem
A gépem Proci 2.8GB, RAM 1GB, VGA NVIDIA GeForce 7600GS (512MB)
És a kérdésem miért akadnak a videók játék közben meg néha a játék is?
Létszives segitsetek előre is köszi.
-
#3071 Sokaknak gondot okozott a dolog...én hamar kinyírtam mindenkit, és egy idő után felmentem és ment tovább a dolog... -
#3070 az lenne a kérdésem h (gondolom) az utsóó pályán amikor irinát kell kinyírni és bemegyek a raktárba mindenkit kinyírok. Ezután meghackeltetem a gépet és lövöldözünk ezerrel erre irina elmenekült és ennyi. OKÉ másik bemegyek szarrá aprítok mindent gránáttal, hiszen ott a lőszeres láda szal végtelen van belőle. Lényeg h bemegyek és hack-elés előtt felmegyek a lépcsőn de irinácska kisétál az ajtón és mission faild. Mégis hogy a francba kell megcsinálni? A hackelés közben előtörö ellenekkel nem bírok és beaprítanak, de ha nem akkor meg mielőtt végeznék velük irina elmegy!
-
#3069 X360 port... -
#3068 már jo.. viszont vmiért nem megy a vonalsimitás.... :( -
#3067 space..
amugy nekem is ez volt de csak a no ammo volt kint minden más ok volt. -
#3066 vagy fennt van a magyarítás vagy tört exe-vel felül írtad az eredetit!
magyarításban van egy visszaállító program, original exe-t meg nem tudom honnan szerezz, talán a legegyszerűbb ha újra teszed a játékot -
Kecu #3065 Patchelni akarom a játékot és mindig a következő hibaüzenet fogad: "OLD FILE NOT FOUND. HOWEVER, THE FILE OF THE SAME NAME WAS FOUND. NO UPDATE DONE SINCE FILE CONTENTS DO NOT MATCH." Mi lehet a baja? Segítsetek! Előre is köszi!!! -
#3064 feltettem egy elozo drivert, eltunt az E betű... most már csak arra kell rájönnöm hogyan tudom beállitani a vonalsimitást és az anizotropot :) -
#3063 figy nem tudom mi a probléma, de mi az hogy nem látszik az opciók pl.
installáld újra, vagy új grafkártya driver, vagy akármi :) -
#3062 nem igazán, megnéztem a billentyu kiosztást a manualban, mivel a jatekban nem birtam :)
de a tutorial leirja azt is hogy miért van az hogy E no weapon felirat van aképernyőmon állandoan? mert akkor megcsinalom :) -
YMan #3061 "Szerintem a 360 kontrollere a lehető legjobban van kivitelezve (méret / gombok elhelyezkedése), mindig épp ott van az a gomb amit le kéne nyomni, ahová nyulsz. Szinte... :)"
ez pontosan így van! kipróbáltam a ps3-ast a napokban... ehh ergonómiában sehol sincs a box kontrolleréhez.
én is tolok x-alatt fps-eket de nekem azért hiányzik az egér bill kombó :) lehet dugni rá bill-t és egeret de nem nagyon használja semmi.
"igen nagy PC-s multam van, csak meguntam a fejlesztgetést és utolag aztmondom h jobban magával ragadó konzolon játszani (nekem)."
szintén így gondolom. Pont a Vegasnál durrantam be hogy a 7600gs-en tetü lassu volt 1024-ben. -
#3060 Hááát, amikor karácsonykor elöszőr kipróbáltam az X360-at abszolút konzolos múlt nélkül, akkor egy FPS-t tettem bele és őszintén szólva nem tudtam egyszerre mozgatni a két analóg kart, úgyhogy vagy csak nézelődtem, vagy mereven mentem egy irányba előre nézve, ha megpróbáltam akkor az szó szerint szédületes volt. :D
De belejöttem pár óra alatt és ügyes lettem egy hét alatt. :) Szerintem a 360 kontrollere a lehető legjobban van kivitelezve (méret / gombok elhelyezkedése), mindig épp ott van az a gomb amit le kéne nyomni, ahová nyulsz. Szinte... :)
Könnyen tudok célozni, de szerintem ki kell próbálni pár órán ár h teljesen el is hidd és természetesnek tartsd. :)
Kivittem már X-en pár FPS-t, köztük a Prey-t, Call of Duty 3-at, Gears of War-t (najó ez nem egészen az), és most lesz majd kész a napokban a Vegas. :) Egyik alatt sem hiányoltam a billentyűzet + egér párost.
Pedig soha nem volt konzolom, fent említettem, sőt, igen nagy PC-s multam van, csak meguntam a fejlesztgetést és utolag aztmondom h jobban magával ragadó konzolon játszani (nekem). :) -
#3059 figyeltél a tutorial közben? -
#3058 milyen átirat szar? -
#3057 aha, mert még egy open and clear parancsot se tudok kiadni, nem reagál semelyik gombra, ez már elég gáz... elég szar átirat....