Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pach 1.01+1.02+1.03+1.04
Ha így sem sikerül akkor valami a rendszerben lehet....<#nemtudom>#nemtudom>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
oké
probáltam patchelni de mikor lejöt tés akarta rakni vmi hibát irt ki
\"If in doubt, flat out!\"
Na de nem is ez a lényeg!Azt vedd meg ami neked jobban bejön, de attól még megoldást nyújthat egy erõssebb kártya.Az viszont nagyon lényeges, hogy vizsgáld meg a pach, illetve krekk dolgaidat...szerintem ott lesz a megoldódási tényezõ elrejtve...<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ati x1650PRO 26-38e és GF7600GT 32-34e között vannak példányok az egyik árlista szerint!!!
Még ha a legkisebb meg a legnagyobb értékeket nézzük akkor sincsen 16e különbség!!A 16e különbség a 7600GT és az én kártyám közt van....<#integet2>#integet2>
Mivel a 1650 pro 32 környékén mozog,a 7600 gt pedig 40k,legalább is agp-be,de gondolom neked az van...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
nem akarok okoskodni de vhogy nem érzem a 7600gt-t annyival jobban mint amennyire irjátok
de amugy drágább lett volna 16Kval
Meg a 7900GS is jó árban van és nem marad el sokkal a 7900gt-tõl!Az enyimé pl.: 550/14xx órajeles ami szerintem eléggé yó!Ja és az ára 50-55 környékén van!Eddig még 1 játékkal sem volt gondom, ha max-ra állítottam...<#worship>#worship>
ez a kari a 7600 gs szintjén van,ami ennél a játéknál szinte a minimum...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
és a ram sem lehet kevés mert azt sem használja ki
de legalább lowon ne akadjon
Mert az a x1650 a legalján van a palettán és az 1 giga ram is olyan dolog hogy attól inkább több legyen ha tudsz rá megoldást.
Ha nem akarsz akadozásokat akkor x1800 vagy x1950-esben gondolkodj...
A procival meg baj nem lehet mert nekem is az van.<#eljen>#eljen>
OFF
az ócska P4 korszak után most tényleg érdemes intelt venni, ha belefér a drágább lap+proci
Forza.
meg akkor is csak intelt vennék😄
Ui:celeron hülyeség bocs....a 2ghz-som volt az ez sima intel(ha hülyeséget irtam nézzétek el)
maffioso: akkor ez a baj, sajnos celeron lassucska eléggé...
Forza.
legujabb catalyst kötelezõ!
Forza.
gondoltam h akonfiggal nem lehet annyira gond
lowon megy és olyan 15fpssel sztem
nem mértem de ugy érzem
legujabb kataliszt segithet?
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
ezenkívül az élsimítást hol lehet bekapcsolni???csak hdr effekt van
patchet ti melyiket használjátok,rakjam fel mindet,használ neki?
nem tud vki segíteni?
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Most vettem egy 7600GT-t és többett vártam.
Általában multiban játszunk, lehet hogy csak multira butítja le?
AMD64 3200+ 1Gb mem. 7600GS