3901
  • Imperat
    Őőő! Flet ha tőlem akartad a savegmet, elküldtem.
  • FLeT
    csá PLZ küld el a mentésed!!!!!
    PLZ te vagy az egyetlen reményem....
    és majd megpróbálom megcsinálni...
    MSN: [email protected]
    E-mail: [email protected]
  • Imperat
    Hello! Volna egy gondom. A gátnál, millinyó teror jön és teljesen lefoglalják a ifgyelmem, és mindíg kiírja, hogy nem sikerült a gátat időben kinyitni... Ez azért van mert kinyirják esetleg a társam aki dolgozik a gépen, vagy mert valami mást elbénázok. Hogy őszinte legyek azt nem látom, hogy kinyiffana a csávó, mert mindíg a terorokat írtam közben.
  • grebber
    Valaki megnézné nekem hogy mekkora a mérete a game image fájljában lévő legnagyobb fájlnak??
  • FLeT
    Sziatok!
    Vki plz egy mentést ami a 14. pálya után van, vagy egy élet csítet!(Trainer nem jó)
  • Mike at home
    mondjuk nálunk halál után olyan szokott lenni, hogy újjáéledés után kilövi az egész tárat, és utána percekig nem reagál sem a fegyverváltásra, sem az újratöltésre. ez néha rövidebb ideig tart máskor hosszabb. gondolom ez nem normális működés
    más is találkozott már ezzel?

1.04 eredeti, LAN
  • DarkSector
    Nincs, de pofon egyszerű....nagyon is lineáris....
    Ha meg még így sem megy, akkor nézd a térképet....
  • gyuri1989
    van hozzá végig játszás?
  • DarkSector
    Nemtuom, de próbálkozz 1.04-re vinni a pachet....
  • Lewy20
    hali mindenkinek hamachira gyertek coopozni !!! network name: lewyvegas2
    pass asd
  • herbatea
    Hali! Nekem csak egyetlen kérdésem lenne mégpedig az, hogy tudna nekem valaki segíteni abban, hogy miért késik a G5 az RSV-ben? Fel pachelve és új setpoint is van 1.2-es updatetel. Semmi másban nincs ilyen csak ebben.
    PLS! Sűrgős lenne. Előre is köcce:)
  • FLeT
    Ha vki végigvitte már a gémet és odadná a mentést plz vmi elérhetőséget írjon!THX
  • DarkSector
    Ugy hogy kilépsz...
  • sanyesz091
    Igen az, de amikor máskor megvolt akkor nem csinált ilyet.
  • Tatyla
    mert warez?
  • sanyesz091
    Hol lehet megnézni hogy hanyas pályán vagyok??
  • FLeT
    Csá!
    Terrorista gondomvan a 14. pályán!
  • sanyesz091
    Hello.

Mért van az hogy nem jelzi a játékba a tőltényemet, és folyamatosan ki van írva hogy tőltsek.
  • ReaL KiLLeR
    Ezt szerintem már láttad, de itt fent szoktak lenni a "nem legális" cuccok mindegyikei vagy valamire való darabjai a legtöbb játékhoz.
  • ReaL KiLLeR
    Szia!
    Nekem is megvan a játék, csak X360-on és én is szenvedtem az egyik kaszinóban, elöszőr azért mert a alig tudtam kiírtani a népet, a másikban egy későbbi pályán pedig inkább azért mert nem tudtam merre továbbmenni, de aztán sikerült és szégyeltem magam mert egyszerű volt. Na ez nem lényeg. A lényeg h a 3. napon rászántam magam arra h najó keresek cheat-et de nem találtam 360-ra, na akkor egyszer játszottam volna inkább PC-n a Vegassal. De aztán sikerült továbbjutnom a 4. napon éjjel. :)
    Ha gondolod írd le hol tartassz és ajánlok technikát vagy ha nem a terroristák legyőzésével akadt problémád akkor tovább jutáshoz útvonalat. De sajnos PC-re sem találok cheateket most neked. :( Reméltem h fogok, mert arra szokott lenni.
    Trainert ha tálálsz is, nem tudom h működni fog e. Elég sok mellékhatásuk szokott lenni. :(
    Ha én kontrollerrel megcsináltam, neked igazán menni fog PC-n ha azon tolod. :)
    Azért még körbe nézek trainer után neked...
    A patchnek pedig az a baja, amit szerintem csak azért akarsz feltenni h olyan verziójú legyen a Vegasod mint amelyikhez van tralinered, az a baja h nem találja a régebbi verziójúfájlt amit frissíteni akarna.
  • FLeT
    Csá nép!
    Felraktam mindent amit mondtatok 1.01, 1.02, 1.03, 1.04 patch. Illetve egyiket se mert nem lehet! Még mindig ezt írja: "OLD FILE DOES NOT EXIST"
    Igazából nem is patch kéne hanem egy tréner az 1.0-ás verzióhoz vagy cheat mert az egyik kaszinóba szenvedek már 49napja!
  • sanyesz091
    Ja azt nem udom én nem arra gondoltam.
  • DarkSector
    Mit nekem?
    Thomas10 nekem írta, hogy "bazi nagy gépigény"?
  • sanyesz091
    Neked
  • sanyesz091
    Hát lehet hogy nagy a gépigény, de megnéztem minimumon a grafikát 1027x768 ban és még úgy is nagyon ütős.
    Nekem nem a gépigényel van a baj, hanem azzal hogy fél óránként ment a game, és nagyon idegesítő ha több 10 perc játék után megint újra kell tolni az adott pájarészt.
  • DarkSector
    kinek írtad?
  • tomas10
    bazi nagy gépigény
  • sanyesz091
    Ja van, 256mb 500/1400 és támogatja a shared mosel 3.0 át.
    És az a különbég a 7600gs és gst között, hogy ez ddr3-as.
  • FLeT
    THX!
  • DarkSector
    Háát a pach nélkül is kéne mennie...
    Van olyan is, hogy 7600GST???
  • sanyesz091
    Nekem 7600gst, 3200+, 1gb ram van és magasabb mint közép grafikán egész jó sebességel fut a game.

Nekem nem eredeti a játék, és ha felteszek hozzá egy patch-t akkor működni fog???
  • Mike at home
    vagy 7k
    nemtom miért irtam nyolcat, vagy 7990 volt? hm...
  • Mike at home
    meg a program egyébként is indításkor ránéz van-e új patch
    szvsz megérte a 8k-t
    kommandós programnál kicsit furcsa ez a sok lőpárbaj, de nagyon élvezetes :D
  • arty
    (...csak ha feleslegesen akarsz installálgatni)
  • DarkSector
    Rakj előtte 1.01-es és 1.02-est...
  • Gabor_(HSF)
    szed le az ubiról a nagyobbik 1.4-est,az orvosolja
  • Gabor_(HSF)
    Igen
  • FLeT
    csá nép!
    Fel szeretném rakni az 1.3mas vagy 1.4-es peccset de vmi olyasmit ír ki hogy "old files"!
    Mit tegyek ?
    Eredetivel lehet csak felmenni rá?
  • Gabor_(HSF)
    Na megy végre a HSFOldboys magyar dedikált szerver..
    sajnos sokszor eldobja az ubi,de figyelek rá és újra inditgatom...
    Ez egy xeon szerver 4 giga rammal,tehát csak az ubinak kellene végre valami megbizható stabil peccsel előrukkolnia,ráadásul más nem is fut a szerveren....