3901
INFO
-
HARDWiRED |
RainbowSixGame.Com |
Worthplaying |
Hivatalos Oldal
>> Gyakran Ismételt Kérdések <<
-
Imperat #3136 Őőő! Flet ha tőlem akartad a savegmet, elküldtem. -
#3135 csá PLZ küld el a mentésed!!!!!
PLZ te vagy az egyetlen reményem....
és majd megpróbálom megcsinálni...
MSN: [email protected]
E-mail: [email protected] -
Imperat #3134 Hello! Volna egy gondom. A gátnál, millinyó teror jön és teljesen lefoglalják a ifgyelmem, és mindíg kiírja, hogy nem sikerült a gátat időben kinyitni... Ez azért van mert kinyirják esetleg a társam aki dolgozik a gépen, vagy mert valami mást elbénázok. Hogy őszinte legyek azt nem látom, hogy kinyiffana a csávó, mert mindíg a terorokat írtam közben. -
#3133 Valaki megnézné nekem hogy mekkora a mérete a game image fájljában lévő legnagyobb fájlnak?? -
#3132 Sziatok!
Vki plz egy mentést ami a 14. pálya után van, vagy egy élet csítet!(Trainer nem jó) -
#3131 mondjuk nálunk halál után olyan szokott lenni, hogy újjáéledés után kilövi az egész tárat, és utána percekig nem reagál sem a fegyverváltásra, sem az újratöltésre. ez néha rövidebb ideig tart máskor hosszabb. gondolom ez nem normális működés
más is találkozott már ezzel?
1.04 eredeti, LAN -
#3130 Nincs, de pofon egyszerű....nagyon is lineáris....
Ha meg még így sem megy, akkor nézd a térképet.... -
gyuri1989 #3129 van hozzá végig játszás?
-
#3128 Nemtuom, de próbálkozz 1.04-re vinni a pachet.... -
Lewy20 #3127 hali mindenkinek hamachira gyertek coopozni !!! network name: lewyvegas2
pass asd -
herbatea #3126 Hali! Nekem csak egyetlen kérdésem lenne mégpedig az, hogy tudna nekem valaki segíteni abban, hogy miért késik a G5 az RSV-ben? Fel pachelve és új setpoint is van 1.2-es updatetel. Semmi másban nincs ilyen csak ebben.
PLS! Sűrgős lenne. Előre is köcce:) -
#3125 Ha vki végigvitte már a gémet és odadná a mentést plz vmi elérhetőséget írjon!THX -
#3124 Ugy hogy kilépsz... -
sanyesz091 #3123 Igen az, de amikor máskor megvolt akkor nem csinált ilyet. -
#3122 mert warez? -
sanyesz091 #3121 Hol lehet megnézni hogy hanyas pályán vagyok?? -
#3120 Csá!
Terrorista gondomvan a 14. pályán! -
sanyesz091 #3119 Hello.
Mért van az hogy nem jelzi a játékba a tőltényemet, és folyamatosan ki van írva hogy tőltsek. -
#3118 Ezt szerintem már láttad, de itt fent szoktak lenni a "nem legális" cuccok mindegyikei vagy valamire való darabjai a legtöbb játékhoz. -
#3117 Szia!
Nekem is megvan a játék, csak X360-on és én is szenvedtem az egyik kaszinóban, elöszőr azért mert a alig tudtam kiírtani a népet, a másikban egy későbbi pályán pedig inkább azért mert nem tudtam merre továbbmenni, de aztán sikerült és szégyeltem magam mert egyszerű volt. Na ez nem lényeg. A lényeg h a 3. napon rászántam magam arra h najó keresek cheat-et de nem találtam 360-ra, na akkor egyszer játszottam volna inkább PC-n a Vegassal. De aztán sikerült továbbjutnom a 4. napon éjjel. :)
Ha gondolod írd le hol tartassz és ajánlok technikát vagy ha nem a terroristák legyőzésével akadt problémád akkor tovább jutáshoz útvonalat. De sajnos PC-re sem találok cheateket most neked. :( Reméltem h fogok, mert arra szokott lenni.
Trainert ha tálálsz is, nem tudom h működni fog e. Elég sok mellékhatásuk szokott lenni. :(
Ha én kontrollerrel megcsináltam, neked igazán menni fog PC-n ha azon tolod. :)
Azért még körbe nézek trainer után neked...
A patchnek pedig az a baja, amit szerintem csak azért akarsz feltenni h olyan verziójú legyen a Vegasod mint amelyikhez van tralinered, az a baja h nem találja a régebbi verziójúfájlt amit frissíteni akarna. -
#3116 Csá nép!
Felraktam mindent amit mondtatok 1.01, 1.02, 1.03, 1.04 patch. Illetve egyiket se mert nem lehet! Még mindig ezt írja: "OLD FILE DOES NOT EXIST"
Igazából nem is patch kéne hanem egy tréner az 1.0-ás verzióhoz vagy cheat mert az egyik kaszinóba szenvedek már 49napja!
-
sanyesz091 #3115 Ja azt nem udom én nem arra gondoltam. -
#3114 Mit nekem?
Thomas10 nekem írta, hogy "bazi nagy gépigény"? -
sanyesz091 #3113 Neked -
sanyesz091 #3112 Hát lehet hogy nagy a gépigény, de megnéztem minimumon a grafikát 1027x768 ban és még úgy is nagyon ütős.
Nekem nem a gépigényel van a baj, hanem azzal hogy fél óránként ment a game, és nagyon idegesítő ha több 10 perc játék után megint újra kell tolni az adott pájarészt. -
#3111 kinek írtad? -
#3110 bazi nagy gépigény -
sanyesz091 #3109 Ja van, 256mb 500/1400 és támogatja a shared mosel 3.0 át.
És az a különbég a 7600gs és gst között, hogy ez ddr3-as.
-
#3108 THX!
-
#3107 Háát a pach nélkül is kéne mennie...
Van olyan is, hogy 7600GST??? -
sanyesz091 #3106 Nekem 7600gst, 3200+, 1gb ram van és magasabb mint közép grafikán egész jó sebességel fut a game.
Nekem nem eredeti a játék, és ha felteszek hozzá egy patch-t akkor működni fog??? -
#3105 vagy 7k
nemtom miért irtam nyolcat, vagy 7990 volt? hm... -
#3104 meg a program egyébként is indításkor ránéz van-e új patch
szvsz megérte a 8k-t
kommandós programnál kicsit furcsa ez a sok lőpárbaj, de nagyon élvezetes :D -
#3103 (...csak ha feleslegesen akarsz installálgatni) -
#3102 Rakj előtte 1.01-es és 1.02-est... -
Gabor_(HSF) #3101 szed le az ubiról a nagyobbik 1.4-est,az orvosolja -
Gabor_(HSF) #3100 Igen -
#3099 csá nép!
Fel szeretném rakni az 1.3mas vagy 1.4-es peccset de vmi olyasmit ír ki hogy "old files"!
Mit tegyek ? -
#3098 Eredetivel lehet csak felmenni rá? -
Gabor_(HSF) #3097 Na megy végre a HSFOldboys magyar dedikált szerver..
sajnos sokszor eldobja az ubi,de figyelek rá és újra inditgatom...
Ez egy xeon szerver 4 giga rammal,tehát csak az ubinak kellene végre valami megbizható stabil peccsel előrukkolnia,ráadásul más nem is fut a szerveren....