Rainbow Six - Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chicco
Ma veszek még 2 gb ramot. Vidkarit még mindig nem.Egyébként Flight Simulátorozom ahoz izom gép kell .Ezek csak olyan levezetõ játékok

DarkSector
Ez igaz mert a max-hoz elég 1GBram még neten játszva is...<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Chicco a 2gb ram a vegas szempontjából pont 2x annyi mint amennyinek értelme van. Kipróbáltam 😞
chicco
2-3 évente cserélem a gépeket vaagy csak alkatrészeket.Egyébként beletrafáltál ez a szakmám ,de repcsiket szerelek mert abban több pénz van.
nem vok guru.

csak felesleges pénzkidobást nem teszek.

Ja és te is minden este szétszeded és leolajozod a géped?<#idiota>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Huha látom te valami nagytudásu HardCore vagy,kérünk engedélyt létezni....

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

chicco
hát a poor vidkari a 7300gt.mert hát alaplapot kellett cserélnem ahoz meg pci express vidkari kellett.Mivel nem kartam sokat költeni 1 dx9 es karira mikor itt a vista meg a dx10 ezértvette m1 alacsony kategoriás de használható karit.
1024*768 minden közepes.

DarkSector
Mi a poor kari és mi az elfogadható minõség?????<#fejvakaras>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nem igazán.

chicco
Egyébként tegnap este végignyomtam.Lehet utasítani a csapat társakat gránátdobásra.??Nem a behatoláskor hanem egyébb szituban??

chicco
Egyébként tegnap este végignyomtam.Lehet utasítani a csapat társakat gránátdobásra.??Nem a behatoláskor hanem egyébb szituban??

chicco
Nos nekem is p4 em volt eddig 40%al jobb a mostani gépem az akkorinál.
vidkártyát meg nem veszek míg ki nem jön a dx10.
Egy everestet futtas le és 1bõl látszik a külömbség.
Én folyamatos skype meg letöltés mellett játszom és elfogatható minõség még ilyen poor vidkarival is.

800*600ra van beállítva játékon belül

Vertical Synchoronization on
High Dynamin Range on
Motion Blur on
A Blur Quality van levéve Mediumra illetve az számomra nem fontos Shadow alacsonyra s ugy megy mint kés a vajban.

Akik meg itt a nem tudom milyen géppel szaggatva tudnak játszani így jártak.Nem szégyen segítséget kérni😛<#ravasz1><#ravasz1><#ravasz1>
hiába hitetlenkedsz.
arról nem tehetek,hogy jól van beállítva a gépem,s nincs tele szeméttel mint a legtobb 500GB-os winchesterõ ügyes gyereknek.
Ha azt mondom nem szaggat akkor az ugy is van.
Nem holmi lomtártörléssel tartom karban a gépem.
Amugy nagyon egyszerü nem muszáj 1024*768ban játszani 800*600ban kell,de ott meg szépen beállítva mindent.
DarkSector
Jah amúgy nekem is ezt mondták a fear-re oszt meg kiderült hogy a törés miatt volt olyan akadékony.
Jah és nem kõ beszarni nagyon a dual-tól mert havernak van és több embertõl hallottam hogy csak minimális különbségek vannak a játék terén mert információm szerint ez több program egyidejû futtatásánál van csak látszata ez akkor lesz jó ha majd Vistát nyomat az ember mert ott lehet majd több asztalt illetve programot futtatni egyszerre!
Én a videókártya cseréjében sokkal többet látok mint ha csak procit cserél az ember!
Az én configomon pl: lassulás nélkül megy full 1024-ben, nem hogy akadozna...
Akadozást akkor vettem észre mikor töltöttem le közben vagy médián zenét hallgattam esetleg.

Big Daddy
LOL Gab!Hozod a formád látom!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Ja tudom én..A nagyanyám is ezzel gamál a SOKOL rádión

Celeronnal, na erre befizetek. A Crysis viszont úgyis két vállra fekteti, az tuti.<#crazya>

chicco
figyu eleve amd -re optimalizálták.
nekem 7300gt van 128ram ddr3
2 giga ram
dual core 6300 as 2,5 re huzva és hát mit mondjak kevés neki.
1024*768 mediumon szaladgál de nem szép.
akkor mit vársz a cekától.

fonix: a beállításokat is írd le légyszi 😊 csak mert 640x480ban nekem se akad ilyen kártyával ha kikapcsolok pár opciót
Celeron 2600
2*512MB ram
Geeforce 6600GT
Ezzel a konfiggal játszom

s a játék akadás nélkül megy NEM gagyi grafikával.

Amugy nem tudom miért megy a bohockodás mindenféle segédprogival ami a f.a.q.ban van.
Fel kell tenni az 1.4 patcht s utánna meg van hozzá crack a játékhoz.
😊))))))
fle go
Eszrevetlenul egyenkent nyird ki a terroristakat es nem lesz aki szetlovi.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

envagyok
thx.

A computerhackelõs részre tud valaki valamit?
copass
DarkSector
Nem minden olyan mint ahogy azt a reklámokkal elhitetik velünk!!!
Szerintem a Wii irányítása bohóckodni jó de keményebb játékoknál véleményem szerint használhatatlanul szar lesz...<#integet2>

Örm
Hello!
Annál a résznél vagyok amikor a terrorist hub-ot kell hackelni. Itt mit kell csinálni mert állandóan szétlövik és kezdhetem megint?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

pont ezt 😊
kipróbáltam Wii-n a Red Steel nevü förmedvényt, ugye annak újszerü az irányítása és még annyira se ment mint kontrollerrel 😊
FPS-t kontrollerrel... Mégis mit vártál?

DarkSector
A fömenüben a képernyõ alján, mint minden játék esetében....

chicco
hol tudom megnézni az aktuális verzió számom??

KlinikaHUN
thx srácok

Kipróbáltam most Xbox360-on a vegast... 😊 hehe.. cseppet butítva van a pc verzióhoz képest. Az irányítás a kontrollerrel elég csapnivaló
envagyok
Sziasztok !

Elakadtam a rom kaszinóban, ahol a terroristák adatközpontját kell meghekkelni.Amíg a társam hekkel, addig nekem lõni kéne az özönlõ terroristákat, de a végén mindig visszadob az ellenõrzõpontra, hogy megsemmisült az adatközpont.Próbáltam trainerrel is, ugy sem sikerült.
Van valami tuti tipp ide, vagy végigjátszás?

A grafikán lehet még tuningolni, 8800gts-em van core2duo @3.2Ghz-el, és szerintem még lehet biztos javítani a graf.-án.
Volt valahol egy oldal, ahol minden játékhoz leírták, hogy az ini fileokban hogyan lehet tweakelni, csak már nem találom.Valaki tudja még?
thx.
chicco
ó köszi ,ez eszembe se jutott.de utánaacrackelt exe megeszi a 1.4 et?,

arty
feltehetõen az 1.0 crackelt exe van a játék könyvtárába. a patch csak modositatlan játékra megy fel. ezért célszerû mindig átnevezni a régi, gyári exe-t és nem felülirni simán ...

Forza.

chicco
érdekelne apatchek menete ?letöltöttem az 1.04 et de nem talál valami filétamit felül kéne patchelni.
kellenek az elõzõek is??

és utána el fogom tudni indítani a crackel vagy van hozzá 1.04 crrack??
<#nemtudom><#worship>

FAQ-t lehetne frissiteni 1-2 dologgal pl...
2.+
Tom.Clancys.Rainbow.Six.Vegas.EMUDVD9-Unleashed
3.+
Megjelent már Crack is hozzá!
6.Lehet neten tolni?
Hamachi-val lehet mindenképp, amúgy eredeti játék ajánlott!

meg 1-2 ilyen dolog 😊)

chicco
+ oldodott legalább az eddigieket nem buktam.Köszi és bocs a caõslockért

Törölt felhasználó
Úgytudom sehogy sem. Csak a játék ment adott helyeken és onnan tudod folytatni.
chicco
HOGYAN LEHET QUICK SAVET VAGY SAVET CSINÁLNI.MERT HA ABBAHAGYOM EXITTEL KIÍJA ,hogy a nem mentett dolgok elvesznek????

Nem akar vmelyik csíra r6ozni hamachival!??!😛P

Swy
g3,
scarl-h

http://bf2s.com/player/swy/

k8bal
SIG Commando (552) szerintem legjobb fegyver

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Sztetek melyik a legjobb gépfegyver amivel távcsövel is jól lehet... dolgozni<#violent><#idiota> ?!?! Nekem eddig az ak47 vált be, elég pontos!

DarkSector
Amikor fegyvert lehet választani, akkor állj rá a fegyverre és nyomhatsz egy c betût amivel kiválaszthatod hozzá a gadget-eket!És a controls-ban nézd meg a "use gadget" vagy milyen gombot hogy mi van beállítva...<#vigyor3>

Alapban az "R" betût hosszan nyomvatartod és az egeret balra húzod és felteszi a hangtompítót.

KlinikaHUN
Segítsetek melyik gombal lehet feltenni a hangtompítót,mert nem bírok rájönni.Minden fegyverre fel lehet szerelni?

DarkSector
Nem túl hosszú sajnos...<#shakehead>

Swy
Milyen hosszú az utolsó nevedai pálya?

http://bf2s.com/player/swy/