Rainbow Six - Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felejsd el, formázd le vinyót tedd újra XP-t és 99%, hogy jó lesz!
SFV tesztet futattál?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Athlon 64 X2 3600@2250, 9600GS 550Mhz@770Mhz, 1Gb RAM, 800x600 Medium, HDR on.
Kösziiii
ha nem volt rarozva akkor vagy megsérült és szedheted le ujra vagy virus/antivirus program szolhat még közbe ...
Forza.
lécci valaki. köszi
köszönöm
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Igaz 1999-ben vettem asus rivtnt2-õt 90k-ért ,ami ma ér legalább 2 doboz sört
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
9600XT-n, hogy futna már DA? Ezt meg se próbáld bemesélni<#zavart2>#zavart2>
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Hibajelentés küldése ez halál :-))
természetesen azonnali uninstall lett a vége,én kérek elnézést a fejlesztõk nevében is. amúgy se volt akkora nagy szám gém,mint aminek be lett állítva,de ez így a végére túlfeszítette a húrt. nevetséges,ahogy a játék legelején uralkodó félelmetes szaggatás is az volt.
egész végig kibaszott könnyû volt,ha újra kellett töltenem ötször,akkor sokat mondok,erreföl a legvégén amikor az "kill irina" dolog abszolválása lenne a cél,akkor kompenzál azzal,h benehezedik,de olyan irreális szinten,hogyha eddig nem áltam neki 40x!!!! akkor egyszer se és szinte képtelen vagyok megcsinálni azt a részt,amíg az a geciláda hack-el. egyszer sikerült,de akkor jött a slusszpoén,lelövöm a csajt,erre gém over,amikor tudtommal a "kill" nevû angol szó azt jelenti..érdekes,az egyszer biztos..
A játék egyik módszerrel sem indul a game:-(
Mit tegyek?
Köszi!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Forza.
Nekem ez van se drog se cigi se pia.Nõbõl 2 is van,az meg elég.<#szomoru1>#szomoru1>
Forza.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
MS flight simulator x azaz 10
itt 1 pár kép
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A végefelé amikor Irina Moralest kell megölni annál a résznél amikor az egyik emberem egy computer hackel a másik ember és én védjük ott mit kell csinálni mert állandóan game over lesz mert megölik a nõt?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina