3901
    A rém
  • Mike
    mi jön ki?
  • Mike
  • GazCamp3r
    Nemtud senki segíteni? bebujok a fedezékbe, bárhova, és azonnal kijön. Ergo, igy nem tudok játszani.
  • Barnus
    Ma megyek megvenni ha minden igaz:)
  • Mike
    főleg, hogy nem is észveszejtően drága, asszem talán 6,5-7k?
  • GazCamp3r
    na ezt megoldottam, viszont most meg magátol kijön a fedezék mögül bárhova bujok. odamegyek, bebujik, és szinte azonnal ki is jön.már játszottam ezzel két hónapja is, és nem csinált ilyet. most nem tudom miért, de rohadtul idegesítő..

• GazCamp3r
    sziasztok, egy nagoyn fontos kérdés, amit már biztos sokan feltettek:

lcd monitorom van 16:10-es szeretném a játékot 1680x1050-ben játszani, de nincs ilye. Hogy kell megoldani?
  • Gabor_(HSF)
    Cega!!
    A game jó,de mégis azt kell,hogy mondjam,egyenlőre pihentetve van és elsősorban a szerver fagyások miatt...
    Sajnos kiadták úgy,hogy nem gondoskodtak SADS-ről,igy takarékon van,a következő peccsig...
    Van szerverünk és fut is,de mint a többi ez is minden nap lefagy,egyébbként "HSFOldBoys" a szerver neve,de csak eredetivel......
  • Blinkye
    Sziasztok.. Felraktam a gémet tök jól megy nem akad. AMD 3.2+ os procim van A8N SLI lapom. Geforce 7900GT 256MB kari, 4x512 RAM. Az a bajom a gémmel,hogy lassan reagál a dolgokra.. Tök jó a graf,nem akad gyorsan is megy ha mászkálok visoznt mikor elengedem az előregombot nem áll meg egyből. Ez a proci miatt lehet?
  • Laza
    En fent vagyok a Lewy fele a Hamachi halozaton, meg egy R6*** kezdetun is, most hirtelen nem emleksezm mi a teljes neve (de 1-2 ember ugyanaz mindketton).
    Ha online vagyok ott fent, tolhatunk barmit (vmi R6-os jatekot, nem bringat :)

server: lewyvegas2
    pass: asd
  • DarkSector
  • Mike at home
    hogy fut? jól
    1280x1024 minden fullon, teljesen jó
  • Mike at home
    nomeg ha megveszed eredetiben
    ezt az opciót se felejtsük el
  • AlexCross
    itt nincs sok élet. hamachival érdemes próbálkozni. a minap gondoltam egyet és felraktam megint, hátha találok itt valakit de semmi. beszéljünk meg valamit ha gondolod.
  • Barnus
    Héééé srácok!!!! Régi R6 tagok, hájj:)
    Fulessel ismét kis kedvet kaptunk lövöldözni, Vegassal mi a helyzet? Milyen a játék neten? Nincs meg eredetiben a játék, viszont nem kér semmi cd-keyt. Mikor próbálom az online módot választani, hibát ir, remélem csak a crackelt exe miatt van?
    Gabor szoktatok csapatostul nyomulni, vagy már lecsnegett a vegasláz?
  • grebber
    HATRED verziót hogylehet müködésre birni ,mert feltepítette a haverom és bármelyik exe-t inditja bejön hogy az exe hibát észlelt ezért leállt???
  • grebber
    Már megvannakIStorno!
  • grebber
    Valaki feltudná tenni az alap R6Vegas_Game.exe-t és a R6Vegas_Launcher.exe-t??
  • AlexCross
    mi a nagy helyzet magyar server ügyben? vannak még hamachi szobák?
  • Dévids
    Szerintem is király kártya
  • DarkSector
    Ugyanezé mondtam én is...
    Nagyon kúl ez a Gigabyte-os 7900GS-em....
  • Dévids
    Nekem 7900GS-em van és 1024*768 felbontásban max grafika mellett nem akad.
  • DarkSector
    Ajánlom neked a 7900GS-t...
  • Alwares
    Hmm egész jó ötlet, én így csináltam régen a 900 MB-s játékokkal a CD-s időszakban, noh akkor ezentúl a DVD-kel is így lesz :) ejj de kéne már egy SM3-as kártya, egyébként tapasztalatok milyenek, hogyan fut egy 7600GT-vel? Csak mert a mostani gépembe egy ilyet szeretnék venni, egy ideig talán jó lenne. Bár a következő Dx10-es lesz de az még messze van...
  • Imperat
    Végignyomtam az rb6v-t nagyon jó volt, bár valami gonosz zeleti politika miatt eléggé elcsapták a befejezést, de véggülis nem lehet panaszom a hosszúságára mert elég hosszú volt és változatos is. Nagyon jó gém. Lessz vajon ennek kiegészítője? vagy csinálnak neki 2. részt? Mondjuk én az előző rb-kel nem játszottam, bár azt mondják ez talán a leg jobb az összes közül.
  • Gabor_(HSF)
    Hát! A legfrissebb információk szerint,úgy fest behalt ez is,mint az előző rész..
    Vagyis nem találnak megoldást (SADS) azaz a dedikált szerverre..jönni fog pecs,1-2 hónapon belül,de a játék legnagyobb hibájára nincs orvosság...
    Hát ez kész
  • DarkSector
    Oké 1-0 oda...
    Supreme Commander-hez meg C&C-hez még nem volt szerencsém...
  • grebber
    Off:

Csakhogy ne legyen igazad :D

Dupla DVD-s game --> Supreme Commander

Sok kis fájl összesen 215MB + data2.cab 6029.2MB 1 db fájl
  • grebber
    Köszönöm! :D
  • DarkSector
    Így már értem...
    Hát akkor ennél is kéne működnie, mert itt is asszem 1.5-2gb-osak a legnagyobb fájlok...
    Sok sikert!
  • grebber
    Éppen erről magyarázok ahogy én osztom fel a DL-es gameket ugy semmit nem kell visszamásolni a vinyóra.Rendesen lemezről telepitem mintha pl 2 dvd-s lenne alapból a game.
    Nekem igy van megoldva a C&C3 a Jade Empire és most majd a Vegas is.
    Ja és asszem a Splinter Cell DA aminél marhanagy a fájl de már nememlékszem.

Én úgy csinálom van pl a Jade Empire 6,x GB az iso.
    Kimásolom gépre az isoból a fájlokat majd kijelölök 4.3GB-ot és kiirom dvd-re adatként majd a maradék 2gb-ot másik dvd-re.Telepítésnél kéri majd a xy fájlt beadom a 2. dvd-t és megy tovább a telepítés!
  • DarkSector
    Kötve hiszem hogy 5-6 gigás darabok lennének, mert akkor 1 vagy max 2 darabba lenne a játék!
    Vagy szétválasztod letöltés után, mikor mégy 100megás szeletekben van, vagy szétválasztod az egészet alcohol120%-al.
    Vagy végső esetben az eredeti telepítő fájlokat választod külön lemezre, mert tuti, hogy 1 vagy 1,5 gb-nál nagyobb egyben lévő fájl nincs a játék telepítőjében sem (szerintem nem is létezik ilyen játék....).

Innentől kezdve rádbízom a döntést....
    Ezt csak azért mondtam, mert én is egyben szedtem le és most 2 dvd-van...
    Ha nem írod ki DL DVD-re akkor olymindegy, hogy miképpen választod szét mert akkor mindenképpen a merevlemezre kell összemásolni a 2dvd tartalmát, hogy feltelepítsed....
    A telepítés csak DL dvd-vel tudod lemezről csinálni....
  • grebber
    Némelyiket csak.Azért kérdeztem mekkora a legnagyobb fájl,mert van olyan dl-es game aminél 5-6 gb-os 1 db fájl.

Flet: Tördel akinek 6 annya van :D Nekem telepítősen kell mintha alap 2 dvd-s lenne és ha kicsik a fájlok akkor frankó.
  • DarkSector
    A DL-et is szétszedheted 2DVD-re...
  • FLeT
    Úgyis megoldhattad volna hogy töredeled a CD képet!
    Total Commanderbe - Fájl - Fájldarabolás...
  • FLeT
    THX, tőled!
  • grebber
    Höhö király kár hogy későn gondolkodtam mert így akkor kilehet irni 2 DVD-re de már töröltem no mindegy leszedem újból!
    Köszönöm!
  • zsotesz
    Itt én is szívtam azért mert a leghátsó hangár is kinyílik ott ahol babrálják az embereid a szerkezetet, szal van ott három emberke, azokra figyelj.
  • arty
    3 db 900 megás cab file (data4 vagy 5 vagy 6.cab) - ezek egyformák, de a legnagyobbak