Túl bonyolultak a szórakoztató-elektronikai termékek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
O3-O4-es csévetest rézmaggal
2,7 pF kondenzátor
O0,4 - O0,5-ös zománcszigetelt rézhuzal
Nem talaáltam egyik boltban sem
\"A józan ész az ifjú korunkig kialakult előítéletek összessége.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha egy hétig bírná, én már boldog lennék...
Ha egy hétig bírná, én már boldog lennék...
A színes LCD helyett a sokárnyalatos szürke is szép és lehet háttérvilágítani is energiatakarékosan. Ha a mai nagyfogyasztású színes kijelzõkhöz az akkuk bírják egy hétig, akkor a kisfogyasztású monó LCD-k meddig mennének velük??? Ja igen: minek KIS TÖMEGÛ-nek lenni egy mobilnak??? tegyenek bele 7500mAh-s aksit, kit érdekel mekkora, ha FÉLÉVENTE kell tölteni???
Egy mobil qwerty billentyûzettel áldás lenne. Olyan kellene nekem, mint a Nokia 8310-es, csak úgy nézzen ki mint a 8210-es. Lenne egy asztali szoftverem hozzá, amin megirom az sms-t, email-t és a telefon elpostázza nekem infrával összekötve a PC-vel.
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Amit mondtál legalul, az szinte bármely szoftverre is igaz 😊).
Dehát a telefon telefonálásra való, nem?
Ha multifunkciós kütyüt akarsz, vegyél PDA-t.
"Attól, hogy te nem használod ki azt a funkcióját a készüléknek attól mások még használhatják."
De ha én nem használom, akkor is ki kell fizetnem.
A telefonom árának nagyobb részét azok a funkciók teszik ki, amiket soha nem fogok használni.
Én szivesen használnám, ha ma gyártanának olyat.
"NEhogy már a kretének miatt lassuljon a fejlõdés."
Nem a fejlõdést kell lassítani, hanem:
1. Értelmes, használható funkciókat tenni a készülékekbe.
2. Logikus, átlátható menüt tervezni.
3. Esetleg valami kvázi szabványos kezelõfelületet kialakítani, hogy ne kelljen minden egyes készüléket külön megtanulni. PC-n a szoftverek 90%-a simán kezelhetõ doksi nélkül, és tanulni se nagyon kell, mert kvázi szabványos a GUI (pl. file menü).
Ezt a filozófiát eddig nem fogta fel az MS."
Már nem azért, de az MS-t épp azért szidják legtöbbször, mert hülyebiztos termékeket próbál készíteni, és ezzel a profikat is korlátozza.
Aki hülye, haljon meg.
hát nagyon levna butítva. 40 ruppóval több a videós 30GB-os ipod mint a 20gbos iRiver H320, de még egy rohadt equalizer sincs benne, csak elõre beálíltott témák hogy bass/treble/classic stb... semmivel nem tud többet, sõt, tudása sokkal kevesebb, aksija gyenge, nem strapabíró de jó drága és nagy körülötte a marketing, ezért minden hülye veszi.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Javítani azért párszor már kellett, meg akut is cseréltem benne kétszer. Meg is bámultak a Pólusban, de tudtak adni a pannonosok új akkut.
Az újabb készülékekkel az a bajom, hogy a virsli-ujjaimnak nem kényelmesek, meg nem nagyon strapabírók.
Persze az meg nem lenne problema hogy ilyen telefonokat arulnak, az a problema hogy olyat nem arulnak amiben mindezek nincsennek benne.
Eze lenne a fejlõdés? Nekem egy Siemens C45-öm van. Õsrégi, de le nem cserélném semmi másra, olyan szuper, egyszerû és strapabíró. Bátyustól vettem 2 éve és õ is használtan szerezte. 4 ropiból ki is jött. Megnézném kik azok az állatok akik akár 50-60 ropit adnak egy vacakért, amiknek ráadásul olyan kicsik a gombjaik, hogy nem is tudom rendesen megnyomni õket egyesével és ha lejted akkor a hajtogatós elõlap miatt széttörnek. (ráadásul a sok marha nem is tudja használni..)
Kicsit fura szokásom néha demonstrálni a telefonom strapabírását, úgy hogy egyszerûen áthajítom a vállam felett. Soha semmi baja sem lett tõle. Ezek az új vackok olyan ócskák hogy a két kézbe véve és megcsavarva a végit, erõlködés nélkül törnek. Semmi tartásuk nincs.(persze azért ez nem szabványos teszt..)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Blackmail the Universe
Gondolom van kábeltv-s szolgáltatás nálatok.Legyen mondjuk 50 csatorna amibõl te csak max 10-t nézel.De a többit is kifizettetik veled!!!!Ezen nem háborogsz????Szükséged van rá?Nincs lehetne olyan csomagot is választani amiben csak az van amit te akarsz?Nem, megint a zsebedben kotorásznak.Akarod nem akarod megkapod.Ue a mobillal és mással is többlet szolgáltatás nem kérem de olyan nincs (de van gyártanak ilyent) ha tetszik ha nem megveszed és állsz ott mint majom hogy minek nekem ilyen semmire való fényképzõ amikor ott van a digitgép csak a példa kedvéért.
Majd ha idõsebb leszek megtanulod értékelni idõt meg azt hogy esetleg békén hagynak teszem az kufircolás közben.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
Megmondom én neked mert minden a pénzrõl szól.Minél többet kisajtolni a zsebedbõl vagy szüleidébõl.....nézz egy meg régi csöves rádiót például letisztult formák egyszerû kezelés még mai szemmel is csodálatosak,megnézel 1 két éves mobilt hû de szar....
De egyes termékek nagyon logikátlanok és teljesen eltérõ rendszert alkalmaznak,ezeken kéne változtatni.
Mondom ezt úgy, hogy szüleim sms-t se tudnak írni telefonjukon, de õk nem is sírnak azért, hogy ne legyen sms írás a telefonba, hanem elfogadják, hogy hasznos, de õket nem érdekli, ezért nem használják.
Persze tény hogy vannak olyan antitálentumok,akiknek a tudását még egy sima magnó kezelése is meghaladja.
Az "átlag amcsi"-val való példlózást meg hagyjuk már abba könyörgöm! Az "átlag amerikai állampolgár" nemzetközileg a kretén szinonimája...
Hulyek a felhasznalok ezert butisuk az eszkozoket.
Az amcsikat meg felhozni peldanak? Erdemes megnezni egy online help forumot. Olyan buta kerdeseik vannak, hogy az mar faj.
Ezt a filozófiát eddig nem fogta fel az MS.
dez:ha esetleg van mobilod,tv-d és még lehetne sorolni hány olyan funkciója van amit ritkán vagy soha nem használsz???Akkor meg minek bele?Ja igen fel lehet vágni velük nekem ezt is tudja bebeeeee
Lehet kapni egyébként 7 gomb körüli egyszerû távirányítókat is, meg kell kérni valakit hogy programozza be, aztán kész 😊