motorola L7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mindenkinek ajánlom ezt s telefont!nagyon jo!!

tud valaki hozá témát??

Zetorg
nem tok képet feltölteni mert tul nagy!

hogyan kell felrakni a képeket???

van!van!! tegnap este kaptam meg és nem csináltam rola képet még!!majd csinálok😄!

EmThor
kamu, nincs is ilyen telód!! ha lenne már írtál volna sokat, meg képözön lenne itt

😛

JGTC
hát ez az !! ne élj vissza a helyzeteddel 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Duddits
És ezen mi olyan vicces?! Inkább írjál már valamit róla!!

EmThor
képet róla, review-t róla 😄

😄!nekem van

Duddits
Fejezd már be! Nem bírsz normálisan írni?

Na, témához visszatérve! Kinek van ilyenje? Vagy kinek vannak tapasztalatai?

ja

Guer
mondjuk ez kb annyiboláll hogy bemész egy teloboltba és megnézed kb

gyári

szia!én ma fogom meg kapni a telát majd el mondom ha van vele valami gyádi baj!!

JGTC
baba naon jobban néz ki mint a V3-as

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
nagyon jó telefon, nagyon szép, már rég ki is néztem magamnak, hogy ez lesz a következõ phone-om... de viszont haver most vett eggyet és azt mondja, hogy lötyög az egész meg ilyen apróbb hülye bajok vannak vele... remélem csak ritka az ilyen ebben
van itt valakinek már ilyen ?? (bocs de nem olvasom vissza az 50üzit ha nem gond)

EmThor
ITT

egy alapos review, nagyon jó oldal egyébként. ITT egy videó amit ezzel a telóval csináltak, van még 3 darab.

valaki tud hozá játékokat??

enyiért már rakhatak volna bele már egy pixeles camerát

EmThor
kinéztem én is a telót magamnak, elképesztõen jól néz ki, csak hát a tulajdonságai... nokia 7360 is full zsír, csak hát megint a vga kamera...

ReTeK
gondolom erre is összedobnak majd a lelkes felhasználók valami MonsterPack-ot ami után valóban használ6ó telefonná válik ha már a tisztelt gyártó nem képes rá (pl. E398)

Guer
szvsz jolnéznek ki ezek a motorolák
p910i meg nagy diszno 😊)

amin még flesseltem eggyet az az egyik havernak az uj nokiája nemtom hogy mia neve de kb akkora az egész mint egy nagyobb öngyujto és van rajta egy tekerö két gomb meg egy pici kijlezö...

Zetorg
a symbian szerintem pont nem a gyorsaságárol híres 😊

amúgy utálom a motorolát...
ha okos telefon kell, akkor SE "P" széria, ha szép, akkor samsung
most D600 van, elötte pedig P910i volt 😄

Guer
hmmm hát nekem megjelenés ota sonericcosn t630 van és azota jo rohadtul belassult a szoftvere és szvsz nem olyan nagy cucc...
akkor ha már erröl van szo akkormár inkább nokia szoftverek vagy symbian ami gyors és megbizhato...
de mind1 anno is kinézet miatt vettem meg mert általában telefonálni szoktam rajta és nem a bonus fasságokkal szarakodni 😊

nem kell olvasnod

ok!!köszi a hasznos tanácsot

Tanulj már meg fórumozni. Van válasz gomb is, és kicsit gondolkodni is lehet, mielõtt írsz valamit. Hogy lehetõleg csak azután küldd el, hogy mindent leirtál. És ne 8 részletben.
nem is buta

nem is buta

szerintem is!!!😄

motorolák a legszebbek, és legbutábbak:C
egyéb kérdésed van???mert ha nem akkor ma már nem biztos hogy feljövök

szivesn

Nagyon köszi!!<#vigyor2>

robi!itt egy oldal itt van hozá sowtver és amivel fel kell rakni + leirás hogyan csináld http://web.t-online.hu/csokis666/dap/

Ugyan miért függne az ember igényeitõl?

Ha olyan telefont akarok, ami csak annyit tud mint ezek a motorolák, akkor más gyártótól töredék áron megkapom, nem 42 rugóért.

Ha meg olyan telefont akarok, ami sokat tud, akkor 42 rugóért nem motoroláhot veszek, hanem SE-t.
Stofter vagy vmi külsõ cucc ez?
Mert én már annyit kerestem de még sehol sem találtam javásat

lejátszot tudok bele rakni!!!!!és utána menek rajta a mp3-mas zenék

De nem úgy!
Zt montad h ha nincs benne mp3 lejátszó akkor is teszel rá
MEr engem is érdekelne

bármijet!ha zenéröl van szó!!

zenét

hogy érted

mp3-at milyet tudnál rá rakni???😛

tudod ez füg kinek mijen igénye van

Nekem csak az a véleményem, hogy rohadtul nem éri meg az árát, még ha jól is néz ki. Ugyanúgy, mint elõtte a RAZR V3. Szoftverileg nagy nullák ezek a motoroláhok, elég megnézni egy ugyanannyiba kerülõ SE telefont. Ég és föld a kezelhetõség, és a szolgáltatások listája is.
szertentem jo tela csak a pixeles kamerát kisporolták belöle

nekem a fekete és a kék jön be!!