224
motorola L7
-
gergő992 #104 nem tok!!bocs! -
#103 Idáig én is eljutottam :D valami jobb 5let ? -
gergő992 #102 sajnos ilyenkor elkel vini a szervizbe mert nem letesztelt témát raktár fel!!és haza a vágta a telát -
#101 Sziasztok remélem tud vki segíteni nekem a gond az lenne hogy a telora leszedtem egy témát miután aktiváltam a telefon kijelzöje elkezdett fehéren villogni és se kikapcsolni nem tom se a winfos nem ismeri fel de olyannyira hogy még az usb-t sem látja tehhát nem ismer fel új eszközt........... -
gergő992 #100 nekem nincs de a flaskbuckal le tudod menti!álitolag én még nem probáltam -
gutihole #99 vkink van esetleg vodafone-os flash lementve?
csak mert kísérletezgetek, és a sajatomat nem tudom lemtenteni.. -
gergő992 #98 most csak elöfizetésel 35 ezer ft a pannonál !!!!!!nem adnak hozá semmit töltön és használatiutasitást -
gergő992 #97 szia!én a pannonál vettemrg és ott semm adnak hozá semmit! -
GoaGeorge #96 Sziasztok!
3 napja vagyok boldog tulajdonosa egy ilyen készüléknek.
A boldog szó egy kicsit túlzás. Bár nem a Motorola a hibás! Vodafone-nál vettem és csalódások tömkelege ért. Elejétől már kezdődtek a gázos dolgok. Doboza voda-s, na mind1. Biztos gyűjtik az eredetit. De amilyen gusztustalan módon üres a doboz is belül. Se headset (más helyen jár hozzá), se CD (máshol ez is jár), se pici SD memó (máshoz el is van, 64Mb-os). Szóval sírás. Na mind1. Gigatelnél beszerzem ezeket kb. 13000Ft-ért.
Most jön a viccek, vicce! Az egy dolog, hogy a mocskos live szoftvert felteszik és rondább a menüje a telcsinek így. Dehogy az MP3 lejátszót is kiszedjék szoftveresen, az azért durva...!!!!!!!!!!
Ezeket leszámítva (ez az L7 a 16. telcsim, rövidke életem során) az eddigi legjobb telcsim! Elegáns, okos, szép. Fényképezőgépe gyenge? Na de srácok! Ha fotózni akarsz, akkor vegyél egy Nikon 7900-es gépet. Most szereztem be, tuti fényképeket csinál!
Valaki itt még szolgáltatásait szídta a Motorola-knak. És dícsérte a SE-t. Eddig egy éven át hajtottam egy K500i-t. Imádtam... de szolgáltatásban ez a Motorola odaveri. Ez van. Szvsz írtam mindenről :)
Sorry, ha hosszúra sikeredett...
Üdv,
Gergő -
palchubercsaba #95 Sziasztok Most vettem egy L7-et szoftvert keresek Mobile Phone Tools 2.0-t. Valaki tudja ,hogy hol lehet eltölteni?
Köszi! -
gergő992 #94 császtok!!én most vetem egy motorola l7est 5 napos és le szeretnám cserélni egy v3ire szeritetek meg éri??mekkora a felbotás a max mert a l7-esnél 640*480as a legnagyobb -
gergő992 #93 nekem nem müködöt a digit fényképezö kábelével a tela -
#92 Ha ugyanolyan a töltője,mint a V3nak,akkor a digit.fényképező (ha van otthon) USB-s kábelével is lehet csatlakoztatni a géphez,nem kell venni semmit. -
#91 thx -
gergő992 #90 a media marktban van már 3000-ért a bele lévö 512es kártya bele a media marktban 12000ft -
#89 bluetooth izé a géphez mennyi, hogy a teló kommikálni tudjon [elvileg] a pc-vel? gondolom usb-s csak az árviszonyokkal nem vok tisztában. thx -
gergő992 #88 aha!!!kérdezni még szabad! nem? -
#87 Uh geri. Látom Telefongurunál a te kérdéseiddel van teli az L7-es rész... -
gergő992 #86 csak ugy ha a tela memoriájájában rakod -
#85 .mp3-at lehet csengőhangnak rakni? -
#84 Csak ilyen szar játékok vannak? -
gergő992 #83 nem!csak ami hozá valo itt egy oldal: www.motomodders.net -
#82 És játékok bármilyen java megy rajta? -
gergő992 #81 tényleg kicsi a felbontás!de kinézetre naon jó -
#80 640*480 a plafon me' ratyi vga van benne sajna... de attól még jól néz ki :D -
gergő992 #79 kamera képe jo csak ha zoomolsz egy kicsit romlik a minöség!a video meg szagat -
gergő992 #78 szia!!jo a zene rajta!lehet rá progit rakni iletve játékot!és nem vaok madár -
#77 És ez ki a facct érdekli?? Ilyet én is keresek neked!
Milyen a zene rajta? Lehet rá programot/játékot rakni? Képernyő/kamera képe! Ne legyél már madár! -
gergő992 #76 Frekvenciasáv GSM 900/1800/1900
WAP Van
Telefonkönyv mérete db 1000
Memória mérete 11+6Mb
Készenléti idő 140
Beszélgetési idő 4
Súly 85
Méret 113*49*11.5
Vibra hivásjelzés Van
Kihangosítás Van
Játék Van
Számológép Nincs
Grafikus kijelző Van
Kijelző mérete pixel 176*220
Színes kijelző Van
Színárnyalatok száma 256k
Óra Van
Ébresztés Van
Hanghívás Nincs
Hangjegyzet Van
Magyar nyelvű menü N/A
Fax és adatátvitel N/A
Konferenciahívás N/A
Infraport Nincs
Csengőhang letöltés Van
Operátorlogó letöltés Nincs
Akku Li-Ion 820 mAh
Dallamszerk. Nincs
Polifonikus csengőhang Van
Beszédkódolás N/A
Hivószám kijelzés Van
GPRS Van
EDGE támogatás Nincs
Blackberry támogatás Nincs
EMS Van
MMS Van
Bluetooth Van
MP3 támogatás Van
Rádió Nincs
Beépített kamera Van
Kamera felbontása VGA
Video támogatás Van
GPS Nincs
Java Van
bövithetö memoria 512mg-ig -
#75 De írjál már róla! Mit tud? Milyen a kamera... Stb! -
gergő992 #74 mindenkinek ajánlom ezt s telefont!nagyon jo!! -
gergő992 #73 tud valaki hozá témát?? -
#72 link -
gergő992 #71 nem tok képet feltölteni mert tul nagy! -
gergő992 #70 hogyan kell felrakni a képeket??? -
gergő992 #69 van!van!! tegnap este kaptam meg és nem csináltam rola képet még!!majd csinálok:D! -
#68 kamu, nincs is ilyen telód!! ha lenne már írtál volna sokat, meg képözön lenne itt
:P -
#67 hát ez az !! ne élj vissza a helyzeteddel :) -
#66 És ezen mi olyan vicces?! Inkább írjál már valamit róla!! -
gergő992 #65 [IMG]212.213.255.72/keepthls/ pics/motorola/mov8_00.jpg[/IMG]