224
motorola L7
-
#64 képet róla, review-t róla :D -
gergő992 #63 :D!nekem van -
#62 Fejezd már be! Nem bírsz normálisan írni?
Na, témához visszatérve! Kinek van ilyenje? Vagy kinek vannak tapasztalatai? -
gergő992 #61 ja -
#60 mondjuk ez kb annyiboláll hogy bemész egy teloboltba és megnézed kb -
gergő992 #59 gyári -
gergő992 #58 szia!én ma fogom meg kapni a telát majd el mondom ha van vele valami gyádi baj!! -
#57 baba naon jobban néz ki mint a V3-as -
#56 nagyon jó telefon, nagyon szép, már rég ki is néztem magamnak, hogy ez lesz a következő phone-om... de viszont haver most vett eggyet és azt mondja, hogy lötyög az egész meg ilyen apróbb hülye bajok vannak vele... remélem csak ritka az ilyen ebben
van itt valakinek már ilyen ?? (bocs de nem olvasom vissza az 50üzit ha nem gond) -
#55 ITT
egy alapos review, nagyon jó oldal egyébként. ITT egy videó amit ezzel a telóval csináltak, van még 3 darab. -
gergő992 #54 valaki tud hozá játékokat?? -
gergő992 #53 enyiért már rakhatak volna bele már egy pixeles camerát -
#52 kinéztem én is a telót magamnak, elképesztően jól néz ki, csak hát a tulajdonságai... nokia 7360 is full zsír, csak hát megint a vga kamera... -
#51 gondolom erre is összedobnak majd a lelkes felhasználók valami MonsterPack-ot ami után valóban használ6ó telefonná válik ha már a tisztelt gyártó nem képes rá (pl. E398) -
#50 szvsz jolnéznek ki ezek a motorolák
p910i meg nagy diszno :))
amin még flesseltem eggyet az az egyik havernak az uj nokiája nemtom hogy mia neve de kb akkora az egész mint egy nagyobb öngyujto és van rajta egy tekerö két gomb meg egy pici kijlezö... -
#49 a symbian szerintem pont nem a gyorsaságárol híres :)
amúgy utálom a motorolát...
ha okos telefon kell, akkor SE "P" széria, ha szép, akkor samsung
most D600 van, elötte pedig P910i volt :D -
#48 hmmm hát nekem megjelenés ota sonericcosn t630 van és azota jo rohadtul belassult a szoftvere és szvsz nem olyan nagy cucc...
akkor ha már erröl van szo akkormár inkább nokia szoftverek vagy symbian ami gyors és megbizhato...
de mind1 anno is kinézet miatt vettem meg mert általában telefonálni szoktam rajta és nem a bonus fasságokkal szarakodni :) -
gergő992 #47 nem kell olvasnod -
gergő992 #46 ok!!köszi a hasznos tanácsot -
Borg #45 Tanulj már meg fórumozni. Van válasz gomb is, és kicsit gondolkodni is lehet, mielőtt írsz valamit. Hogy lehetőleg csak azután küldd el, hogy mindent leirtál. És ne 8 részletben. -
gergő992 #44 nem is buta -
gergő992 #43 nem is buta -
gergő992 #42 szerintem is!!!:D -
Takezó #41 motorolák a legszebbek, és legbutábbak:C -
gergő992 #40 egyéb kérdésed van???mert ha nem akkor ma már nem biztos hogy feljövök -
gergő992 #39 szivesn -
RÓÓÓbi #38 Nagyon köszi!! -
gergő992 #37 robi!itt egy oldal itt van hozá sowtver és amivel fel kell rakni + leirás hogyan csináld http://web.t-online.hu/csokis666/dap/ -
Borg #36 Ugyan miért függne az ember igényeitől?
Ha olyan telefont akarok, ami csak annyit tud mint ezek a motorolák, akkor más gyártótól töredék áron megkapom, nem 42 rugóért.
Ha meg olyan telefont akarok, ami sokat tud, akkor 42 rugóért nem motoroláhot veszek, hanem SE-t. -
RÓÓÓbi #35 Stofter vagy vmi külső cucc ez?
Mert én már annyit kerestem de még sehol sem találtam javásat -
gergő992 #34 lejátszot tudok bele rakni!!!!!és utána menek rajta a mp3-mas zenék -
RÓÓÓbi #33 De nem úgy!
Zt montad h ha nincs benne mp3 lejátszó akkor is teszel rá
MEr engem is érdekelne -
gergő992 #32 bármijet!ha zenéröl van szó!! -
gergő992 #31 zenét -
gergő992 #30 hogy érted -
RÓÓÓbi #29 mp3-at milyet tudnál rá rakni???:P -
gergő992 #28 tudod ez füg kinek mijen igénye van -
Borg #27 Nekem csak az a véleményem, hogy rohadtul nem éri meg az árát, még ha jól is néz ki. Ugyanúgy, mint előtte a RAZR V3. Szoftverileg nagy nullák ezek a motoroláhok, elég megnézni egy ugyanannyiba kerülő SE telefont. Ég és föld a kezelhetőség, és a szolgáltatások listája is. -
gergő992 #26 szertentem jo tela csak a pixeles kamerát kisporolták belöle -
gergő992 #25 nekem a fekete és a kék jön be!!