224
motorola L7
-
gergő992 #144 bluetoothal vagy adatkábele -
Tom Tom #143 Na megválaszolom saját kérdésem...Csak az a gáz hogy hogyan lehet felrakni őket??? -
Tom Tom #142 csá Gera, kösz az eddigi segítséget!most olyan link kéne ahol találok java játékokat mert végre sikerült bele kártyát venni.
előre is kösz
-
gergő992 #141 inkább bluetoothal tölsd át a képeket zenéket stb!!Kábelel a skineket a skinmanal!!!!a rds litlet telepisd fel és utána futasd a motomaident és utána probáld fel rakni a winampot iletve amit akkarsz!a rds litlet innen tudod letölteni http://motol7.mailpont.hu/ -
#140 Hali!
Most vettem ilyen telcsit és letöltöttem hozzá a motomidman.zip(innen töltöttem:http://web.t-online.hu/csokis666/dap/.) fájlt illetve a motorola phone toolst.A motomidman-nal az a problémám,hogy amikor kicsomagolom,akkor nem telepíti a programot.A phone tools-szal a problémám,hogy feltelepítettem a gépre és elindítom a progit,akkor ha képet illetve vmilyen fájlt akarok átrakni a telóra,azt írja ki,hogy nem találja a készüléket.
Ha valaki tud megoldást erre a két problémára,légyszi írja le ide a fórumba.Amúgy nagyon király telcsi! -
gergő992 #139 http://motol7.mailpont.hu/ itt mindent meg találsz -
Tom Tom #138 na fasza végre megvettem csak azt nem tudom honnan fogok beszerezni egy fülhallgatót hozzá...Sztem ez a telefon kiba****t jó!!!!
ezeket a "skineket" hogy kell felpakolni mert annyira sötét ez nekem mint régen a muntolás vagyis azt se tudom mire jó... -
gergő992 #137 Ha valakinek nem magyar nyelvü szojon nekem segitek van magyar lang packom -
gergő992 #136 micro sd kártya kell bele!!!!! -
gergő992 #135 csá!!na figyej kábele kell a témákat és ha uj szoftert akarsz felrakni!blutootal nyugotan rakhatod fel a gamékat zenélet képeket -
Tom Tom #134 kösz gergő!bluetooth a jobb vagy elég egy kis cingár kábel is?Ha veszek bele memo kártyát akkor az használhatós pendrive ként szal lehet rá nyomni akármit és ha bedugom gépbe akkor rajta van az anyag? -
gergő992 #133 PROGik -
gergő992 #132 progit meg itt találsz hozá http://motol7.mailpont.hu/ -
gergő992 #131 nekem csak töltöt telát és aksit adtak!!!a digitális fényképezö gép kábele jó hozá -
Tom Tom #130 ok kösz épp most kovertálom itunessal.A dobozába adtak fülhallgatót meg usb-s kábelt vagy amien kis gecik azt is külön venni kell bele mint memo kártyát? -
gergő992 #129 jaja -
#128 ha átkonvertálod akkor szvsz tuti menni fog... -
gergő992 #127 de vanak olyan prigik amivel át koonvertálod 192re és megy a telán -
Tom Tom #126 nem lehet valahogy változtatni a bitsűrűséget vagy hogy megy ez??? -
Tom Tom #125 bassza meg!a zenéim fele nagyobb mint 192... -
gergő992 #124 12e vetem a 512eset a media marktban -
gergő992 #123 igaz!!!nem játszik le nagyobbat 192kbps nál -
Tom Tom #122 ja és ha memo kártyát kerestek menjetek fel a depo.hu-ra mert ott már 10ért kaphatsz egy 512est... -
Tom Tom #121 O fuck!Azt írták a telefongurun hogy nem tud 192kbps nál nagyobb bitsűrűségű számokat lejáccani.Ez télleg így van?Valaki próbáljon meg rá rakni egy 220-ast és írja le légyszi mit tapasztal
előre is kösz -
gergő992 #120 nem lehet kikapcsolni a bejelentkezö hangot!dde van egy megoldásrá hogy ne szolajon meg ha bekapcsolod az hogy elnémitod és amikor bekapcsolod nem fog megszolalni -
gergő992 #119 szia!!!nem tud hivásszürést!!a csipogást nem lehet leveni!!!és nem jelzi ha nem fogadtál egy hivást!hivásközben ellehet némitani ha elöte nem némitotad el!!! -
#118 Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem. A moro L7 tudja a hívásszűrést?
Ki lehet kapcsolni a bejelentkező hangot? Vagy bármely hangot? Pl mikor merül a telefon akkor nem csipog, ha hívtak akkor nem figyelmeztet hogy nem vettem fel stb...
Előre is köszi a választ. -
gergő992 #117 [email protected] -
#116 Ez nem chat gyerekek! -
gergő992 #115 nincs msn cimem -
baloghs91 #114 mert kellene egy pár játék a telefonhoz és hogy honnan kell letölteni?
-
baloghs91 #113 gergő egy msn címet tudsz adni?
-
gergő992 #112 de van csak én azzoknak nem tom az árát -
baloghs91 #111 mb sat -
baloghs91 #110 ja boccs 128
-
baloghs91 #109 amugy 4200 ért tudok 256 osat
-
baloghs91 #108 256 os 128 as nincs
? -
gergő992 #107 cia!micro sd kell belle!512 mg 12000ft a media marktban -
baloghs91 #106 hy all valaki modja már meg nekem pls hogy milyen memória kártya kell az l7 es be
előre is thx -
gergő992 #105 ujra kell telepiteni a szoftvert!