224
motorola L7
-
hitman55 #184 Vlaki irjon már -
hitman55 #183 Az enyémbe nincs memóriakártya de bedugtam a gépbe USB-vel és igy hogy lehet rá cuccokat felrakni valaki irja már le.Mert a sajátgépnél nincs cserélhető lemez ikon -
hitman55 #182 Helo!1. Mindeggy hogy mien USB-t vegyek hozzá vagy van külön motorola USB?
2.Honnan tudok játékokat meg ieneket leszedni? -
djcsokos #181 hello!
vettem a géphez egy bluetooth-ot.a kérdésem az lenne hogy a telóról->gépre illetve gépről->telóra hogyan tudom az adatokat másolgatni.kell valami progi hozzá?előre is köszi -
#180 sziasztok! nekem olyan problémám van h eddig tudtam a memoriakártyámra zenéket rakni aztán letöröltem a zenéket és most meg nem tudok egyáltalán zenét rakni rá. Miért lehet ez és van-e rád vmi mód h újra tudjak zenét feltölteni?? -
#179 Sziasztok
Honnan tudok leszedni L7-hez pr.-t, játékot, skin-t, stb....?
Köszi a váaszt ill. a segítséget!!!! -
gergő992 #178 persze! bocs csak most néztem rá -
hellcommander #177 köszi nekem eredetileg a memoria kártyán volt és most átálitottam akkor igy lehet használni a telot vagy visza kell álitani? -
gergő992 #176 beálitások kapcsolatok usb és ott van -
hellcommander #175 sziasztok hogy kel datafaxra álitani a gépet? -
gergő992 #174 a hiba nem tom mi lehet nekem nem volt vele hibám -
gergő992 #173 semmijen progi nem kell egyszerüen álisd be a telodat memoriakártyánakésdugd rá a kábelre és külsö megjatoként fog müködni!!! -
aerodrom #172 miközben telepíttek ezt írja ki: "internal error 2715.-42004 usa8.exe" Mivel lehet a baj? :( -
aerodrom #171 Köszi a drivert! :) Még valami! Milyen progi kell ahhoz, hogy a gépemről mp3-akat tudjak áttölteni a mobilomra? Előre is köszi a segítséget! -
gergő992 #170 http://motol7.extra.hu/leirasok.htm itt van az rds litle progi na telepisd fel!!! és utána ad meg ezt driver elérésnek C:\Program Files\Common Files\Motorola Shared\MotPCSDrivers és müködni fog!!! ja ne lepödj meg még 4 ilesztö progit felfog rakni :D kellmes idö tölltést -
aerodrom #169 Kérlek segítsetek!:'( Vettem egy Moto L7 est és rácsatlakoztattam a gépre usb kábellal, de nem talál a gépem driver-t. Honnan tudok leszedni drivert? Valaki tudna segítteni? :( kérem! [email protected] -
gergő992 #168 telor rádugor a gépre datafaxra legyen álitva!! elinditod a skinman progit és rákatintasz az instalra kijelölöd neki a fájt és már rakja is fel!! ha nem megy simán a skinman akkor elöte telepisd fel a rdslittle progit!!igy kell telepiteni:1. Telepítsd az RSD Lite 2.5 programot
2. Az USB kábel segítségével csatlakoztasd a telefont úgy, hogy az DATA/FAX opcióba van állítva!
3. Ekkor a Windows észleli hogy új eszközt talált, elérési út gyanánt adjuk meg a következöt:
C:\Program Files\Common Files\Motorola Shared\MotPCSDrivers
4. Ekkor a Windows telepít vagy 4 féle eszközt, mindegyiket telepítsük és elérési útnak adjuk meg a 3. pontban lévö címet
5. Indítsuk el az RSD Lite 2.5-ös programot
-
Damodarnew #167 Helo!
Valaki lenne olyan kedves és tudna részletes leírást írni hogyan rakjam fel a skineken az L7-re! Köszi
Gergő -
gergő992 #166 nem ad hozá semmit én is ott vettem
-
CUCLI #165 nemtudja valaki ,h pannon ad mindent a telóhoz vagy nekem kell majd megvenni a cuccokat(adatkábel,headset,memo)? -
gergő992 #164 szia stilus beálitás és a riasztást kapcsold ki -
gergő992 #163 csá ha elnémitod akkor nem pityeg!!! más hogy nem lehet ki kapcsolni!!:D -
#162 Lehet ,hogy volt már: kilehet kapcsolni a "pittyegést" lemerülés elõtt?? Ha némítom a telefont, akkor ezt a pittyegést is némítja, ha alacsony az akku-szint? -
gergő992 #161 nem sajan -
#160 csá!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy a videókat nem lehet kirakni teljes képernyőre??? -
gergő992 #159 tölsd le a motomaident és tedfel!! ott van hogy instal ott kijelölöd a jar filét megmutatod neki ol van a game és már rakja fel neked -
gergő992 #158 jaja!!!adom a cimet http://web.t-online.hu/csokis666/dap/ -
kezu #157 És nem tudsz egy helyet ahonnan lehetne tölteni??
-
gergő992 #156 de de a motomaidenel -
kezu #155 Hali
Nem tudtok hozzá valami file cserélő progit, mert még nincs memokártyá és még nem is lesz egy darabig!szal igy simán nem lehet pl gamékat felrakni??ha igen akkor hogyan????
köszi -
gergő992 #154 http://motol7.extra.hu/leirasok.htm itt a leirás hogy kell meg csinálni a telott hogy a gép felismerje -
#153 hello!
végigolvastam az osszes hozzászolást...
pontosan, tegnap kaptam meg a telot, és term-en nem adtak semmit-pannon.
igy a mini usb-t, a videokamerám usb-jét használom, a gép felismeri hogy hozzányomtam a telot,m kiis irja anevét, de pl. a phone tools-ba kise tom válasutani az l7-es mobilt nem találja a mobilt, és nemotm milyne progi van még, vagy egyáltalán lehet igy árrakni ármit, ha még nem vettem hozzá micro sd kártyáét?
vagy ha vezsek is: tudok tolteni rá-usb-vel?
nagyon fontos lenne...:) -
gergő992 #152 elvileg!!!!!!aha gondolod ved meg boltban -
kezu #151 de elvileg alaptartozékok a memo kártya meg a adatkábel, nem??nemaaa az rohadt kaki igy!!akkor kb olyan miontha boltba venném mert az a 15 ronyg árkülömbségnél benne van egy csomó tartozék........... -
gergő992 #150 igen a vodás is tud mp3mat lejátszani nehid el azt hogy nem tud de tud -
gergő992 #149 ja a vodás szürke -
gergő992 #148 szia nem kapsz a semi kiegészitöt!!csak a telát és a töltöt meg a használati utasitást!!!!!! a pannonos azért jo mert nincs az a szar szin mint a t-mobilénél és a vodánál amugy a panonos változatnál nem tudod berakni a memoria kártyán lévö hangot csengö hangnak de vodásnál igen!!!!t-mobilénél nem kaphato még csak azz l6-os!!!!én azt csináltam meg vetem a panonál mert ott kaphato feketében és itthon felraktam rá a vodásat és már megtudom csinálni azt hogy betudom rakni csengőhangnak a kártyán lévö hangot:D:D:Denyi bocs ha sokat irtam -
kezu #147 Hali!kérdésem az lenne hogy a Pannonosok is hajlamosak kivenni minden okosságot a dobozából, vagy csak ez inkább a vodára jellemző??????? -
gergő992 #146 nem tok másik oldalt!!keres a googléval rá -
#145 Hi!
honnan lehet letölteni az rds litlet,mert innen nem tudom
--->http://motol7.mailpont.hu/.Esetleg másik oldal.
Előre is Kösz!