47
-
Invader #7 Amerika nem fogja tűrni hosszú távon az egyik legsikeresebb IT cégének folyamatos európai "megsarcolását". Gomoly galibák lehetnek még ebből USA-EU szinten. -
ubuntu #6 Talán azt, hogy ők mint az EU versenyügyi biztosai hivatottak arra, hogy érvényesítsék az európai tagállamok jogrendjében és úniós közös joganyagban is szereplő, monopol és trösztellenes passzusokat.
-
#5 én inkább azt kérdezném hogy a MS csesztetői mit képzelnek magukról!!? -
messen #4 Áve!
Én már csak azt nem értem, hogy a mikorfosnak mi köze van _bármilyen_ jogszabály alapján másik két cég egymás közötti kommunikációjához? Még ha perben is állnak a per a bíróságon zajlik. Ott van joga a két félnek feltenni a kérdéseit.
Vagy teljesen hülye vagyok a kérdésben?
Csürsz!
Én -
#3 európai versenyképesség fenntartása -
#2 És most téged ez miben fog érinteni életed és családod további életében, hogy így felidegesítetted magad? -
sonicXX #1 Nem értem, mégis mi a frászt képzel a MS?! Csak egy rohadt cég, mint az összes többi (jogilag), nem hivatalos szerv (na az b*na be), nincs joga tehát olyan dokumentumok megtekintésére, amely nyilvánvalóan akár ipari/vállalati titkokat is takar! Azért, mert az USA-ban istent játszhat, és bizonyos tekintetben felülkerekedhet bizonyos más által áthághatatlan korlátokon, ezt itt nem játszhatja el! Sosem veszi tudomásul? Az EU meg a francért késlekedik a büntetéssel? Majmot csinálnak magukból... már rég meg kellett volna büntetni a MS-t és elkezdeni kiszabni a napi büntetést! Az MS-nek tudomásul kellene vennie, hogy csak ITT van és nem ITTHON!!!
Argh#&@!