47
  • Invader
    Amerika nem fogja tűrni hosszú távon az egyik legsikeresebb IT cégének folyamatos európai "megsarcolását". Gomoly galibák lehetnek még ebből USA-EU szinten.
  • ubuntu
    Talán azt, hogy ők mint az EU versenyügyi biztosai hivatottak arra, hogy érvényesítsék az európai tagállamok jogrendjében és úniós közös joganyagban is szereplő, monopol és trösztellenes passzusokat.
  • BuzzFuzz
    én inkább azt kérdezném hogy a MS csesztetői mit képzelnek magukról!!?
  • messen
    Áve!

Én már csak azt nem értem, hogy a mikorfosnak mi köze van _bármilyen_ jogszabály alapján másik két cég egymás közötti kommunikációjához? Még ha perben is állnak a per a bíróságon zajlik. Ott van joga a két félnek feltenni a kérdéseit.

Vagy teljesen hülye vagyok a kérdésben?

Csürsz!
    Én
  • QuippeR
    európai versenyképesség fenntartása
  • droland
    És most téged ez miben fog érinteni életed és családod további életében, hogy így felidegesítetted magad?
  • sonicXX
    Nem értem, mégis mi a frászt képzel a MS?! Csak egy rohadt cég, mint az összes többi (jogilag), nem hivatalos szerv (na az b*na be), nincs joga tehát olyan dokumentumok megtekintésére, amely nyilvánvalóan akár ipari/vállalati titkokat is takar! Azért, mert az USA-ban istent játszhat, és bizonyos tekintetben felülkerekedhet bizonyos más által áthághatatlan korlátokon, ezt itt nem játszhatja el! Sosem veszi tudomásul? Az EU meg a francért késlekedik a büntetéssel? Majmot csinálnak magukból... már rég meg kellett volna büntetni a MS-t és elkezdeni kiszabni a napi büntetést! Az MS-nek tudomásul kellene vennie, hogy csak ITT van és nem ITTHON!!!

Argh#&@!