BigDog, a teherszállító robot

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ezen a példányon gondolom nincs semmilyen optikai érzékelõrendszer"
Barátom, ha téged is megrúgnak, neked sincs szükséged a szemedre, hogy visszaszerezd az egyensúlyod. Elegendõ a füledben lévõ csiga-biga.
"Szóval szerintem nem is olyan sok az az 1 millió dollár." Nekem sok! :-D

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

<#lookaround><#worship> Hát nem várom azt az idõt. Igen amiket említettél bele se gondoltam. Tényleg! Sziklás terepen is lehetne használni pl beteg szállításra, mondjuk ha van hegyi baleset valahol 2-3000m fölött.:-) Csak akkor finomítani kell még rajta rendesen, de tuti nem lehetetlen.

Nem is olyan nagy összeg ez, ha átgondolod, mi minden benne van. A repülést szolgáló összes létesítmény rá esõ fenttartási és üzemeltetési költsége, beleértve a személyzetet, repülõ üzemeltetési költsége, amortizáció, üzemanyag, stb. Szóval szerintem nem is olyan sok az az 1 millió dollár.
[NST]Cifu
Egyelõre jobb a kerék, de ez hamarosan változhat. Csak gondolj bele a videón látható saras, havas területen hogy boldogulna egy apró kerekes robot. Vagy egy szétbombázott város törmelékkel teli utcáin. Ilyen terepen a lábaknak vannak elõnyei. Egyelõre a DARPA sem tekint úgy a BigDog-ra, mint egy potenciális eszközre, inkább a MULE UGV-hez hasonló robotok rendszeresítése várható a közeljövõben.

De BigDog és társai szépen fejlõdnek, és ha eljön az az idõ, hogy már több elõnyük lesz, mint hátrányuk a gumikerekes robotokhoz képest, akkor várhatóan megjelennek a lépegetõ robotok a katonák mellett.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Drágák az amcsik.:-) Valamit hallottam,hogy 1 pilóta kiképzése+ több mint 1 millió dolcsi. Mármint vadász pilótáé.

Nagyon érdekes cucc az biztos, de a kerék nem olcsóbb energiatakarékosabb és biztonságosabb? :-)

[NST]Cifu
Az lehet, de egy amerikai katona kiképzése meg legalább százezer dollárba kerül, a felszerelése pedig további cirka ötezer dollárt kóstál.

se a sima mediaplayer is le tudja így már játtszani. Nagyjából 27 mega a film de nagyon állat! :-D

[NST]Cifu
Nem katonai kutató labor készítette, hanem egy civil cég, a Boston Dynamics, csak a megrendelõje a DARPA, a Pentagon katonai fejlesztésekért felelõs irodája.

Jobb katt a linken és cél mentése más néven vagy link mentése más néven. Aztán médiaplyer classiccal próbálkozz.:-)

Sir Quno Jedi
Egy ilyen cucc sokezer amcsi dollár, a zarabterrorpista meg ingyé van kalasnyikovval, tányéraknával...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hat ez tenyleg nagyon jo.
baromi fura a mozgas, elso pillanatban olyan erzes mintha ket embert raktak volna egymassal szemben.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Cobra.
Érdemes megnézni a videót, nem semmi milyen gyorsan tud reagálni a robot az egyensúlyvesztésre. Ezen a példányon gondolom nincs semmilyen optikai érzékelõrendszer, ha ezt is megkapná, akkor magától is könnyedén mozoghatna nehéz terepen.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Ezt a linket a videóról a haditechnikai topicban Cifu linkelte be .
R. B. meg kanyarított hozzá egy kis cikket. 😊
De az a szomorú, h ez katonai kutató labor fejlesztése.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

nekem sem... 😞

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

Lacc
Hát ez hihetetlen 😄
A képen fordítva áll a lába a videóhoz képest 😊
szacsi
ja.

:-O http://www.ashes.hu O-:

Utcai harcoknál bevágtatna pár ilyen hátukon géppuskával,biztos összerosálná magát az ellen😄
Ez engem a star warsból a lépegetõre emlékeztet 😄DD

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

HöfEE
Csak nekem nem jó a videó?<#rinya>

m1c1mack0
NAGYON BARÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ <#eljen>

geri15
érdekes :|

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

← ElőzőOldal 6 / 6