Ogli-G
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A hozzászólások tetemes része viszont iszonyat pirimití. (végig olvastam) 😊))
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Emberünk a magyar Notorius B.I.G szeretne lenni???? 😊) Egyébként szomorú története lett Biginek nagyjából 9-10 éve 😊))))
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Lil Troy - I Wanna Be A Baller
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Valamit én is csinálok, azt viszont sajnálom, hogy én nem vagyok "börtönbõl szabadult-maffiózó-gengszter-repper".
Következõ dolog: meg lehet értelmesen is fogalmazni a dolgokat, nem kell ilyen aggresszívnek lenni.
Amúgy ki vagy te, hogy így védet, "üzlettárs"?
Ja, de mér pont õ? Mért pont ezt a fasz, dagadt állatot kapták fel? A zenéjére nem mondom, hogy szar, de az egész biztos, hogy neki semmi köze nincsen hozzá. A szövege igénytelen, szar, tartalmatlan, értelmetlen. És még enyhén fogalmaztam. Mégegyszer megkérdem: Mit keres ez a mainstream-be?
A magyar rap szégyene ez a hihetetlen dzsí.
Ennyi a véleményem róla.
Písz.<#smile>#smile>
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
"háj róllörz, big bóllörz/
wí gat dö kess wí gat dö dálörz"
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Oglinak a bárgyu tekintetét bírom. Szvsz egy földigilisztának több esze van mint neki.
Ogli ha épp nem "rappel" akkor egy fán ül és banánt zabál.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
és ebbõl a legfontosabb, mégcsak nem is maga írja a szövegeit
"szerintem az egész jó, igaz a szövege nem valami jó, de amúgy jó 😊" Most akkor mi van? Ezzel mindent elárultál. Amerika majmolós ratyi az egész.
Dagadt, ingyenélõ cigány. Ez a véleményem róla.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
We Got The Cash, We Goth The Dollars
Big Biz The Life We Live
Thats How It Was, And Thats How It Is!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
oglidzsilidzsilidzsi
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A legújabb számának a cimét megtudnátok adni?
Köcce!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Mindíg nevetek amikor meghallom a refrént. A srác szerintem az apple-t is EPÜL-nek ejti 😄😄😄😄😄