207
Avagy a börtönből jött gengster rapper
-
#87 gyilkolás nem lesz csak kemények vaunk tood hogy van ez most jöttem a börtönből, meg reppelek, meg spanok vannak sokan jeeeh -
#86 ja bocs d szar a bbillentyűzetem mrül z elem :(
-
#85 léccí ha gyilkolás lessz hívjatok meg ngem is (bszálok) ogli pedig egy kalap szar, nem értem miért vannak olyanok aik szeretik semi ételme a szövegeinek ráadásul gagyik
-
#84 hátha előtte kell állnom és inamba kéne h szálljon a bátorságom, akkor igen
amúgy nem -
#83 Számít ez valamit? -
#82 hány éves vagy kisfiam? hány kiló és milyen magas? -
#81 kiderítem hol lakik, rá küldöm a fiúkat, a saját vérében fog fetrengeni, felgyújtatom a házát etcetera
amúgy semmit haragunni fogok :) -
#80 húúúúúúha !! júúj de kemény vagy ! előttem álnál nemtudom mien hangnemed lenne ?? -
#79 és mit fogsz vele csinálni így fórumon keresztül? :) csak 1 kérdés volt... -
#78 egy valamit el mondok, még most nyufodtan:
ha Anyámat el kezded szídni, örökre kihúzod nálam a gyufát, és ezt komolyan mondtam -
Csesza #77 eltalátad de van itthon afgán -
#76 mamádat nem ?? -
Phat Smoker #75 holland "pall mall" ? -
#74 west silver forevah' (bünti lesz :)) -
Csesza #73 hogy tisztázzam magam a sötétkék PALL MALL-ról van szó :PPP -
Csesza #72 faszt :D -
#71 ej de aggresszív, pedig ogli-t is belekevertem :D -
Csesza #70 ennyire levágós? ha nemmondomki nem basznak meg :PPP -
#69 a enyim elfogyott, ogli vajon mit szív? -
#68 b+ legalább ne itt beszéljétek már ezt meg :)))))) őrültek :)))) -
#67 na a látjátok a vicces cigi mien jóó téma mi !! na ez minősit titeket !!! ez aztán a klassz téma ,mabbak ide való vagy !! -
Csesza #66 nálam mindig van hála istennek 1-2 buga :) -
#65 ez amúgy jó szám -
#64 mit szísz vicces tesvérem?
nálam most ponn nincs itthol semmi füstölnivaló -
#63 "Hájg rólörz big bólörz ví gáddö kes vi gáddö dólörz" az a kiejtés LOL
Szánalmas idióta ez a qgli dzsí.
Amúgy érdemes hallgatni a zenéjét, mert kvanagyokat lehet röhögni rajta :DD -
Csesza #62 :DDDDDDDDDDD itt is vicces emberek vannak, még jó hogy van nálam egy vicces cigi
:DDDDDDDD -
#61 písz beléd is, az alkatom nekem is ilyesmi -
#60 na peace mabbak !! én akkor is birom !! izlések és pofonok !lehet azért mert az alkatunk is hasonló,bár nem vagyok akkora ! de én SZERETEM a zenéjét mindentől függetlenűl ! ENNYI -
#59 mozart
de most komolyan elég sok van, aki nem lop másoktól
(Gőz, Fanka, Anonim, Copycon, etcetera) folytathatnám napestig, ezeknek a csávóknak van egy stílusa amiről általában fel lehet ismerni őket.
Az viszont, hogy nem merítenek mástól az túlzás, de samplingolni (thx Phat Smoker) nem fognak. -
#58 egyébként ha utálnátok nem is lennétek itt!! ha szívből utálnátok !! márpedig foglalkoztok a témával úgyhogy valamien szinten érdekel Ogli titeket !! -
#57 de előadót nem mondott senki!!! a kérdésemre !! -
#56 és mit gondolsz ha ezen szavakkal fejezem ki magam megérti? -
Phat Smoker #55 azt samplingelésnek hívják szép szóval :)
-
#54 Ogli G egyszerűen semmi. Ilyen primitív zenét bárki tud csinálni ezekkel a technikákkal. -
#53 az, hogy komplett ütemeket "lop" el egy másik számból, az kicsit több mint majmolás nem? -
#52 én tiszteletben tartom a véleményeteket! de mondjatok nekem 1 előadót aki teljesen tökéletes,nem majmol valamien stilust,nem alkalmaz ojan elemeket a klippjében ami színvonalassá teszi,és nem szeretne hasonlitani valakire a nagyok közül ?? -
#51 Háát a képek némelyike tényleg jó :))))
A hozzászólások tetemes része viszont iszonyat pirimití. (végig olvastam) :))) -
#50 De könyörgöm legalább az autókhoz értene :)))) De hát nem....
Emberünk a magyar Notorius B.I.G szeretne lenni???? :)) Egyébként szomorú története lett Biginek nagyjából 9-10 éve :))))) -
Barack Matyi #49 "mennjunk le klippet forgatni 20 millios autokkal, jo csajokkal es reggelre egyunk kenyeret meg igyunk tejet" tul sokba kerult a klipp? vagy csak a bortonben raszokott.. -
Barack Matyi #48 egy ilyen keppel az egesz imidzset apro darabokra tori szerintem. es ez a sajat oldalan van kint. egy dagadt c*go, meghogy gengszter. igenytelen sz*r. fetrengve rohogok..