Ogli-G

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BIG Money7
de elõadót nem mondott senki!!! a kérdésemre !!

mabbak
és mit gondolsz ha ezen szavakkal fejezem ki magam megérti? <#idiota>
azt samplingelésnek hívják szép szóval 😊

Bandew
Ogli G egyszerûen semmi. Ilyen primitív zenét bárki tud csinálni ezekkel a technikákkal.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

mabbak
az, hogy komplett ütemeket "lop" el egy másik számból, az kicsit több mint majmolás nem?
BIG Money7
én tiszteletben tartom a véleményeteket! de mondjatok nekem 1 elõadót aki teljesen tökéletes,nem majmol valamien stilust,nem alkalmaz ojan elemeket a klippjében ami színvonalassá teszi,és nem szeretne hasonlitani valakire a nagyok közül ??

JohnnySmith
Háát a képek némelyike tényleg jó 😊)))
A hozzászólások tetemes része viszont iszonyat pirimití. (végig olvastam) 😊))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

JohnnySmith
De könyörgöm legalább az autókhoz értene 😊))) De hát nem....
Emberünk a magyar Notorius B.I.G szeretne lenni???? 😊) Egyébként szomorú története lett Biginek nagyjából 9-10 éve 😊))))

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

"mennjunk le klippet forgatni 20 millios autokkal, jo csajokkal es reggelre egyunk kenyeret meg igyunk tejet" tul sokba kerult a klipp? vagy csak a bortonben raszokott..

egy ilyen keppel az egesz imidzset apro darabokra tori szerintem. es ez a sajat oldalan van kint. egy dagadt c*go, meghogy gengszter. igenytelen sz*r. fetrengve rohogok..

PyRex
High Rollers? Nekem viszonylag tetszett, amíg meg nem hallgattam azt a számot, ahonnan a zenei alapot vették 😊

Lil Troy - I Wanna Be A Baller

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

mabbak
Félreértés ne essék, nem hallgatom, csakhogy jött ez a topik, felelevenítettem a "szép emlékeket".
Valamit én is csinálok, azt viszont sajnálom, hogy én nem vagyok "börtönbõl szabadult-maffiózó-gengszter-repper".
Következõ dolog: meg lehet értelmesen is fogalmazni a dolgokat, nem kell ilyen aggresszívnek lenni.
Amúgy ki vagy te, hogy így védet, "üzlettárs"?
BIG Money7
akkor mi a fasznak hallgatod ha nem tetszik !! mi ? õ legalább csinál valamit ,veled ellentétben !!<#mf3>

mabbak
sry dö-k nélkül
jax
Ogli dzsili-dzsili-dzsí
Ja, de mér pont õ? Mért pont ezt a fasz, dagadt állatot kapták fel? A zenéjére nem mondom, hogy szar, de az egész biztos, hogy neki semmi köze nincsen hozzá. A szövege igénytelen, szar, tartalmatlan, értelmetlen. És még enyhén fogalmaztam. Mégegyszer megkérdem: Mit keres ez a mainstream-be?
A magyar rap szégyene ez a hihetetlen dzsí.
Ennyi a véleményem róla.
Písz.<#smile>

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

mabbak
meghallgattam már ezt a highrollerzt megint, legjobb:
"háj róllörz, big bóllörz/
wí gat dö kess wí gat dö dálörz"
<#idiota><#idiota>
BIG Money7
nah mi a gond ogli-val ????<#violent><#mf3>

agyhalál
Plasztik maffiózó?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

akyyy
a High Rollers teccet, a többi száma már nem😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Bercy
majkánál nem lehet jobban utálni senkit<#eplus2>
Oglinak a bárgyu tekintetét bírom. Szvsz egy földigilisztának több esze van mint neki.
Ogli ha épp nem "rappel" akkor egy fán ül és banánt zabál.
mabbak
nem raktál idézõjelet 😊, de akkor is igazad van
Bandew
:-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

áttyákátásztrófá, azthittem poénnak indul a topic de uyglátom nem, én már megírtam egy másik topicba a véleményemet róla, de ide is megírom (csak finoman), tehát: Ogli G -egy faszláma, egy beképzelt pöcs, komolyan mondom jobban utálom Majkánal, Ogli G-t nem is vezsm a rapperek közé (mégcsak a szövegeit se maga írja) egy arogáns fasz

és ebbõl a legfontosabb, mégcsak nem is maga írja a szövegeit

agyhalál
Ezért az egy dologélrt megérte benézni ide😄
"szerintem az egész jó, igaz a szövege nem valami jó, de amúgy jó 😊" Most akkor mi van? Ezzel mindent elárultál. Amerika majmolós ratyi az egész.
Dagadt, ingyenélõ cigány. Ez a véleményem róla.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Haggyátok mááá ezt a buta nagydarab balfaszt!Bûnözõnek érzi magát de lehet hogy még rapernek is.Ahelyett hogy elmenne dolgozni talán még hasznát is venné a társadalom.Egy frankó bûnözõ nem reklámozza magát hogy õ mekkora király bûnözõ.Az ilyet csak balfaszok csinálnak.Profikra nem vall a megagizda profil.Nem is csoda hogy becsukták.Kezetfoghat a másik menõ bûnõzõvel Segallal.Nem is gondoltam volna hogy uj divatirányzat is van már.Divatbûnözõ.Ha venné a fáradságot és elmenne egy rap Jamre lenne némi fogalma,mi is a Rap.Tizen éves skacok Freestyle-ban úgy lenyomják ezt a Balfaszt hogy arról koldul.De lehet hogy bárki mert rappelni azt nem tud!!!A NNNNNNNaaaagy OOOOgggly Dzsiiiiii<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#taps><#taps><#taps>
desigo
High Rollers, Big Ballers,
We Got The Cash, We Goth The Dollars
Big Biz The Life We Live
Thats How It Was, And Thats How It Is!
báttyó02
high rollersnél van már ujabb amit adnak?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Bercy
Szerintem macskákkal perverzkedett.
oglidzsilidzsilidzsi
Met
nemtudom de egy Tescos csokilopásnál többet nem nézek ki belõle

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

desigo
Miért ült?
Szesztek!
A legújabb számának a cimét megtudnátok adni?
Köcce!
forza milan
De a csajok bombák a klippbe😛😛😛

forza milan
LOL az ember,ha nem lenne manija,akkor nmelenne hires...

báttyó02
azért hogy szarrá keresse magát?😄

Met
ezért kár volt kijönnie a sittrõl

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Guer
<#levele><#levele><#levele>

gabber_saviola
amiért Zana Zolika , gengszter Zoli 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Dying Soul
Miért gengszter? :S

Jancsik
neked tetszik?😊

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

akyyy
akinek nem tetszik, nem kell bejönnie többet😊

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ogli-G,Szánalmas.

báttyó02
jó persze tudod hogy nem úgyértem,csak most õ jutott az eszembe 😄

Laky
én azért nem hasonlítanám össze ezt 50 Cent-tel 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

báttyó02
mondjuk full mindegy hogy ki hogy fikáz,ez oylan mint 50cent esete,fél világ utálja,de úgy megél belõle mint ngyon kevesek

báttyó02
maga a zene jó amiket alányomnak a zenék alá,viszont ogli hát eléggé lerontja az egészet...amugy az albumán van pár jobb szám

hát a srác a klippben nemis tudom de a bigék azok kiruk de naon!

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Laky
poén a muki az fix 😄

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

GregSB
HÁJRÁLLÖRZ

Mindíg nevetek amikor meghallom a refrént. A srác szerintem az apple-t is EPÜL-nek ejti 😄😄😄😄😄

JohnnySmith
LOL 😊<#eljen><#vigyor><#taps>
Teljesen jó nagyjából ha kiakarnánk figurázni (már pedig miért is ne) akkor ez tökéletes😊)))