Ogli-G
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként nemtudom mér fikázod, mert nem is õ az ogli-g, hanem a dagadt 😄
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Egy haverom lemásolt egy Ogli G szöveget és azt mondta hogy õ írta..
Nem tom mi bajotok vele.
A belinkelt honlapon megnéztem a klipeket, a képeket, elolvatam a történetet.
Rajongók: 2 esetet képzelek el, vagy peremkerületbõl ízléstelen 13 éves láma, vagy burokban nevelkedett 13 éves sok MTV cribset nézõ 13 éves láma.
Jóreggelt gyerekek!
Komolyan nem veszitek észre, hogy annyira egyszerû hangzása van a zenének mint egy zsák kalapács?
Komolyan nem veszitek észre, hogy ez a nagydarab kancigánynak köze nincs a reppeléshez?
Komolyan nem veszitek észre, hogy ogli g a társadalom szemete?
Ha hiphopzenét szeretnétek hallgatni mert tetszik a hangzása, hallgassátok igényesebb, egyesült államokbeli rapperek zenéjét! Ne ennek a plázabûnözõnek a szarját!
2. Football Manager 2006
3. Battlefield 2
4. World of Warcraft
5. Humoros és aranyos képek
6. Partyarcok
_____7. Ogli-G______
8. Politika fórum reopen (?)
9. TOCA Race Driver 3
10. Tibia
ez azé jelent vmit lálé 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
amúgy semmit haragunni fogok 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
ha Anyámat el kezded szídni, örökre kihúzod nálam a gyufát, és ezt komolyan mondtam
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Szánalmas idióta ez a qgli dzsí.
Amúgy érdemes hallgatni a zenéjét, mert kvanagyokat lehet röhögni rajta 😄D
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
😄DDDDDDD
de most komolyan elég sok van, aki nem lop másoktól
(Gõz, Fanka, Anonim, Copycon, etcetera) folytathatnám napestig, ezeknek a csávóknak van egy stílusa amirõl általában fel lehet ismerni õket.
Az viszont, hogy nem merítenek mástól az túlzás, de samplingolni (thx Phat Smoker) nem fognak.