132
http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1132237241/11322372411142673984.jpg\">
Fábry Sándor és Wahorn András képzőművész elhatározta, hogy egy régi Cadillac Cabrió-val Los Angelesből elindulva eljönnek egészen Budapestig, az USA-n, Alaszkán, Szibérián át. A Cadillac Drive című sajátságos hangvételű sorozat epizódjai az izgalmas és kalandokkal teli utazás egy-egy szakaszát mutatja be.
Fábry Sándor és Wahorn András képzőművész elhatározta, hogy egy régi Cadillac Cabrió-val Los Angelesből elindulva eljönnek egészen Budapestig, az USA-n, Alaszkán, Szibérián át. A Cadillac Drive című sajátságos hangvételű sorozat epizódjai az izgalmas és kalandokkal teli utazás egy-egy szakaszát mutatja be.
-
#52 elmés hozzászólás...köszönjük -
#50 Üdv! El szabad mondani mi is a BH? és a EL-SL? Nem értem a kódolást, és szeretném letölteni. Köszi! -
#49 nevembe ne beszéjéé -
#48 Nekem nem tetszett.
Pl. az a Wahorn meg se tud szólalni Fábry mellett - ha mégis, akkor hülyeséget nyög.
A hippikultúra lehet h annyira bejön nekik, de nekem (s a nézők többségének) nem.
A második részben San Friscóról egy gagyi hotelt meg egy hippigyűjteményt mutattak (oszt kész), az odaútról is többnyire csak egy méggagyibb hotelt, meg láttunk egy "biatorbágyi" hidat. -
#47 Bocs,mégis megtaláltam. Az EL-SL-n megtalálható a 2-ik rész is! -
#46 Én is elfelejtettem tegnap nézni.Nincs fent valahol a torrenten?
Zaki: Az első rész letölthető a BH-n! -
#45 jó műsor. És végre nem torzítják el a valóságot. Én voltam kinnt 2x, és USA tényleg ilyen, mindig zabálnak meg az igénytelen és ízléstelen dolgok. (pl. az a köves hotelszoba :DD) -
#44 Én nem látam a második részt!!!:-((((((((
Elmondaná valaki mi volt benne tömören? -
#43 nekem tetszett a műsor nagyon, kár, hogy az 1. részt nem láttam -
#42 Herr Fábry ismét alkotott. -
Aspyrin #41 Egész jó volt a műsor, kedvet kaptam, hogy megnézzem a következő részeket is. -
#40 Igaz szeretem Fábryt, de most többet vártam . Érdekes helyeket néztek meg de többet kellene megmutatni a városból és a helyszínekből. -
#39 Hagyuk!
Ma lesz a második rész!!!! -
#38 Félreértessz. Akkor így mondom: A világfalu után a második értelmes műsor a tv-ben..... -
#37 Én ezeket nem nézem! -
#36 Uhhh. Bajkeverők, Győzike, B. l. a TV-ben, stb. Magas a szint... -
#35 Szerintem a hasonló útifilmeket kellene adni a TV-ben. Sokakat érdekel távoli tájak emberei ,szokásai. Az meg hogy Fábryék elökörködnek , mondjuk egy diliboltban meg külön jó. Én biztos hogy nézni fogom, ahogy Kepest is mindig néztem! -
DJviolin #34 Oksza buksza. Süti. -
#33 Jóvan!
Nem érdekel itt nem az a téma!!! -
DJviolin #32 Bezony. Hiánypótló műsor.
Na meg a stáb sem az a nagyképű, beképzelt banda. Tök jó arcok egytől-egyig. -
#31 Megnéztem valami repcsis... -
DJviolin #30 Nézd meg a linket, és meg tudod. :)))))))))))))))))) -
#29 Azt se tom mi van abba a légcsavar műsorba!
Én csak híreket nézek ott meg néhaha néha valamit... -
DJviolin #28 Én a Magyar Televízóra esküszök. (Nem röhög!!!) Hogy miért? Mert még nem vesztette el az ártatlanságát, és még képes MINŐSÉGET közvetíteni. Ennek ellenére a Cadillac Drive tényleg jó műsor. Meg az Esti Showder, meg a XXI. század. Félrene értsetek. VANNAK jó műsorok is a kereskedelmi csatornákon. Csak sajna ezeken a java műsor a minőségtelen vacak. Nézzen mindenki MTV1-et, és Légcsavart kéthetente szombatonként. :)
Légcsavar műsor rajongói oldala!
Üdv:
DJviolin
(alias: Lanti) -
Monoton #27 énis
tv2 t nem szeretem -
#26 Hát ezt se mondtam volna!
Én mindig az RTL-t nézem! -
#25 A világfalu után a második értelmes műsor a klubbon -.- -
#24 Ja most néztem a PORT-on lesz több része is! -
qper #23 Egy kicsit ellaposodott a közepétől, nem is nagyon néztem a reklám után. Nekem egy kicsit erőtlennek tűnt. -
#22 Egész jó volt csak rövid!
Lesz még folytatása? -
Monoton #21 uhhhhl saját hangjukat elég gagyiul szinkronizálták :D -
#20 De nem is jó! -
#19 nemrossz -
Monoton #18 Véredény :DDDDDDDDDDD LOL -
DJviolin #17 :) -
#16 A vízumra nem gondoltál :) -
#15 Fantasztikus. Azt sosem értettem, hogy miért kell azzal dicsekedni, hogy valaki be van rúgva (szinte mindenki ezt csinálja), de azért jó szórakozást. -
DJviolin #14 Dehogyisnem. Trabanttal meg útlevéllel. Csak a tankolásokra kellene sok zsé. -
#13 Igen, csak engem ez idegesít, hogy mi az életben nem tehetnénk meg.. -
DJviolin #12 Sziasztok!
Szerintem jó lesz. Ha csak autókáznak a nagy semmin át, már akkor is jó lesz, mert a Fábry képes akár a szivargyújtórol is hosszú órákon át beszélni. Fergetegesen. Plusz ha megspékelik egy út melletti orosz kocsmában való beszélgetés "próbálkozással", hát, dölni fogunk a röhögésről. A sok fikázás helyett dijaznátok, hogy milyen eredeti valóságshow ötlet. Nem ám bemutatni egy család életét, vagy egy kisbusszal akkora bajkeveréseket csinálni, hogy senkise veszi észre őket. ÁÁÁÁ dehogy!!!! Hanem Cadillec-kel átszelni a fél világot. Na. Ez már jó ötlet.