Cadillac Drive (TV)

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Web mester
Megnéztem valami repcsis...

Nézd meg a linket, és meg tudod. 😊)))))))))))))))))

Web mester
Azt se tom mi van abba a légcsavar mûsorba!
Én csak híreket nézek ott meg néhaha néha valamit...

Én a Magyar Televízóra esküszök. (Nem röhög!!!) Hogy miért? Mert még nem vesztette el az ártatlanságát, és még képes MINÕSÉGET közvetíteni. Ennek ellenére a Cadillac Drive tényleg jó mûsor. Meg az Esti Showder, meg a XXI. század. Félrene értsetek. VANNAK jó mûsorok is a kereskedelmi csatornákon. Csak sajna ezeken a java mûsor a minõségtelen vacak. Nézzen mindenki MTV1-et, és Légcsavart kéthetente szombatonként. 😊

Légcsavar mûsor rajongói oldala!

Üdv:
DJviolin
(alias: Lanti)

énis

tv2 t nem szeretem

REAL MADRID

Web mester
Hát ezt se mondtam volna!
Én mindig az RTL-t nézem!

Ottto
A világfalu után a második értelmes mûsor a klubbon -.-

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Web mester
Ja most néztem a PORT-on lesz több része is!

Egy kicsit ellaposodott a közepétõl, nem is nagyon néztem a reklám után. Nekem egy kicsit erõtlennek tûnt.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Web mester
Egész jó volt csak rövid!
Lesz még folytatása?

uhhhhl saját hangjukat elég gagyiul szinkronizálták 😄 <#hehe>

REAL MADRID

REALista
De nem is jó!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

phall
nemrossz

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

Véredény 😄DDDDDDDDDD LOL

REAL MADRID

😊

Taranov
A vízumra nem gondoltál 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Fantasztikus. Azt sosem értettem, hogy miért kell azzal dicsekedni, hogy valaki be van rúgva (szinte mindenki ezt csinálja), de azért jó szórakozást.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dehogyisnem. Trabanttal meg útlevéllel. Csak a tankolásokra kellene sok zsé.<#idiota>

Fido4life
Igen, csak engem ez idegesít, hogy mi az életben nem tehetnénk meg..

Sziasztok!

Szerintem jó lesz. Ha csak autókáznak a nagy semmin át, már akkor is jó lesz, mert a Fábry képes akár a szivargyújtórol is hosszú órákon át beszélni.<#idiota> Fergetegesen.<#ravasz1> Plusz ha megspékelik egy út melletti orosz kocsmában való beszélgetés "próbálkozással", hát, dölni fogunk a röhögésrõl. A sok fikázás helyett dijaznátok, hogy milyen eredeti valóságshow ötlet. Nem ám bemutatni egy család életét, vagy egy kisbusszal akkora bajkeveréseket csinálni, hogy senkise veszi észre õket. ÁÁÁÁ dehogy!!!! Hanem Cadillec-kel átszelni a fél világot. Na. Ez már jó ötlet.

Web mester
Majd meglátjuk!

Gladiator
szar lesz. fábry meg wahorn elhatárzoták, hogy behozzák, aztán jött az RTL pénztz látott benne, adtak 1-1 millát a srácoknak, aztán innentõl kezdve az õ forgatókönyvük szerint történik minden.

zaki
már várom én is a mûsort <#eljen><#eljen><#eljen>

báttyó02
Fábry miatt már alapból kötelezõ<#worship>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

szoltan
király lesz(be vok baszva)😄

Hala Madrid!

Tetsuo
Hát szerintem ez jobb lesz a shownál, hiszen ott már csak önmagát ismételgeti.
Itt teljesen új helyzetekben, gyönyörû tájakon utazhat.. talán mond vmi értelmeset is, mer'ugye alapjában értelmes a fickó.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Taranov
Az Fábry specialitása. És szerinte vicces.

Bandee1987
annyira nem lehet rossz mûsor

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Serpa
promó alapján tele lesz káromkodásal ...

NEOreg3
bár szeretem Fábryt nemhiszem, hogy nézni fogom a mûsort

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Web mester
Hy!
21:50, Hétfõ (március 6.), RTL Klub
Cadillac Drive
Képek

← ElőzőOldal 3 / 3