Cadillac Drive (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légcsavar mûsor rajongói oldala!
Üdv:
DJviolin
(alias: Lanti)
tv2 t nem szeretem
REAL MADRID
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
REAL MADRID
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
REAL MADRID
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szerintem jó lesz. Ha csak autókáznak a nagy semmin át, már akkor is jó lesz, mert a Fábry képes akár a szivargyújtórol is hosszú órákon át beszélni.<#idiota>#idiota> Fergetegesen.<#ravasz1>#ravasz1> Plusz ha megspékelik egy út melletti orosz kocsmában való beszélgetés "próbálkozással", hát, dölni fogunk a röhögésrõl. A sok fikázás helyett dijaznátok, hogy milyen eredeti valóságshow ötlet. Nem ám bemutatni egy család életét, vagy egy kisbusszal akkora bajkeveréseket csinálni, hogy senkise veszi észre õket. ÁÁÁÁ dehogy!!!! Hanem Cadillec-kel átszelni a fél világot. Na. Ez már jó ötlet.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Itt teljesen új helyzetekben, gyönyörû tájakon utazhat.. talán mond vmi értelmeset is, mer'ugye alapjában értelmes a fickó.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(