Cadillac Drive (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és ha Móni vezetné a mûsort akkor is nézném! de ha Anettka akkor ... <#violent>#violent> 😄
REAL MADRID
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
REAL MADRID
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Helyezd át mondjuk az iaro.srv.hu-ra a képet.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
De a moderátorok már dolgoznak rajta mert küldtem nekik egy másik linket a képrõl és az jól megy!Remélhetöleg nemsokára berakják!
Nem tudjátok honnan lehetne letölteni a cadillec drive eddigi részeit?
Köszi Tom
Hazafele menet bementünk valami bevásárlóközpont faluba. Kb. 10-20 kilóméterre van a magyar határtól. Ez a bevásárló falu a felsõbb tízezert célozza meg. Errõl a helyrõl csak annyit, hogy magyarok nehogy vásároljanak itt, mert az elektronikai cikkek kb. 15-20ezerrel drágábbak. Ruhák viszont az egyik haverom szerint olcsóbbak. Ezek ellenére rendkívül sok magyarral találkoztunk. Az autók 60%-a magyar rendszámú volt. Amikor mentünk át a járdán (megint a járdás trükk), mondom átmegyek, mert ezek a rendes népek úgyis megállnak. Hát ez nem így történt. 😊 Gyenge gyomorideggel átslasszéztam a kocsi elõtt. Utána megnéztem a rendzsámát. Na mit gondoltok, milyen nemzetiségû volt. 😊) Úgy bizony. Jól sejtitek. magyar. 😊)
Kutyautca!!! Ne élj tévedésben. Ezt a kis intermezzot csak ezért meséltem el.
Abban igazad van, hogy hülyeség az a szemlélet, hogy aki nem amerikai, az nem ember. De wahorn nem az amcsikra értette, hogy csak õk a királyak. Õ azt mondta, hogy a magyarokkal vannak a nagy problémák.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Pl. az a Wahorn meg se tud szólalni Fábry mellett - ha mégis, akkor hülyeséget nyög.
A hippikultúra lehet h annyira bejön nekik, de nekem (s a nézõk többségének) nem.
A második részben San Friscóról egy gagyi hotelt meg egy hippigyûjteményt mutattak (oszt kész), az odaútról is többnyire csak egy méggagyibb hotelt, meg láttunk egy "biatorbágyi" hidat.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Zaki: Az elsõ rész letölthetõ a BH-n!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Na meg a stáb sem az a nagyképû, beképzelt banda. Tök jó arcok egytõl-egyig.