A Pillangó-hatás 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És a vége?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végig lehetet nézni, az utolsó pár percig még egész jó is volt.. de összeségében? Kár volt.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
PSN: berghold
Megnéztem a filmet,hát,fantasztikus.
Tényleg van 2.rész? Mirõl szól? Tán nem tovább fûzték a történetet?!
amíg ez benne van, a lehetõség 2 irányú...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
viszont, lehet, hogy az ezzel eltöltött idõ ment meg attól, hogy a kocsmából kijövet ne üssön el egy kamion...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Érdemes kikölcsözni, mert az extrákban vannak alternatív befejezések, ami további gondolkodást vált ki az emberbõl...
Nálam ez a film 10/10!!!!!
Nincsen meg valakinek az elõs rész?
Bocsi, hogy nem soroltam fel sok érvet az állításaim mellett, de fel kell még dolgoznom 😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Volt két szex jelenet is<#szeret>#szeret>. Egyik Julie és Nick között volt. Hát elég mázlista ember ez a Eric Lively, hogy ilyen közelségbe kerülhetett a csajhoz<#szeret>#szeret>.
szerk: Aztán van egy másik csaj aki szintén jó filmekben játszott, mint pl a Végsõ állomás 3 és jó filmeb is fog mint pl az Alien vs Predator 2
Ennek a csajnak a filmbeli pasija szintén játszott a Végsõ Állomás 3-ban
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Megnéztem ma délután. Nagyon jó volt, nagyon tetszett, csak a vége mondjuk lehetett volna happy end mint a Távkapcsnál.
[ nem szereti a szomorú végû filmeket ]
Szerintem jól el volt találva, legalábbis nekem nem okozott csalódást.
Amúgy a film nem azt boncolgatja, hogy megváltozik-e a jövõ, mivel avval a céllal "megy" vissza a fõszereplõ, hogy változtasson a jövõn (jelenén) is.
Az elõzõ részhez hasonlóan inkább arról szól, hogy egy döntés mennyi mindenre kihathat a jövõben, és hogy lehet-e nekünk megfelelõ irányba terelni a dolgokat, ha csak 1-1 döntésünket másíthatjuk meg.
A válasz nem! Számtalan példát tudna rá mondani mindenki... Pl: mi lett volna, ha nem abba a suliba vesznek fel ahova felvettek, hanem abba, amit a második helyen jelöltem meg az ország másik végében -> más társaságba kerülök -> más barátokat szerzek -> stb. -> stb...
Már nagyon várom, hogy hozzánk is eljusson DVD-n!
De azért nem bántam meg, hogy rászántam 1,5 órát.
The Butterfly Effect 2 CaM XViD-ReNtBoy (NEW)
The Butterfly Effect 2 (2006)
Release Date: 23/09/2006
Rars: 49x14.31MB
Resolution: 576x336 (AR: 1.71)
Audio Bitrate: 176 kb/s
Video Bitrate: 1020 kb/s
FPS: 23.97
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0457297/
Genre: Drama / Sci-Fi / Thriller
Rating: 3.8/10 (17 votes)
Plot Outline:
Sequel to the 2003 cult movie in
which a person can change the past
via remembering their forgotten
memories due to blackouts.
Nyugodj meg MINDENBÕL lehet rosszat csinálni csak pénzsóvár üzletpolitika és egy gyorsan felbérelhetõ rendezõ+olcsó színészek kellenekhozzá. No meg egy bagóért dolgozó forgatókönyvíró.
\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
én láttam a filmet 5x eredeti és 1x magyar szinkronnal. elõször nem akartam megnézni, akkor volt az a nagy horror-korszakom. mondom egy ismeretlen thriller, pedig akkor 2004 volt, mikor megjelent. megnéztem és azóta mindenkinek mondom,hogy ez egy iszonyú jó volt. nem is tudok nagyobb kedvencemet mondani. szóval számomra nagyon jó hír hogy lesz 2. rész, szerintem nem lehet belõle rosszat csinálni, max. rosszabbat mint az elsõ. de az a lényeg hogy nekünk van egy Butterfly Effect-ünk és ez történelem 😄D
sazl : c
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
\"Az SG-n a fórumozóknak joguk van befogni a pofájukat! Ha mégis beszólnak valamit azt a Moderátorok felhasználják büntipont indokként...\" -DIRECTORIUS-
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.