Audi mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Audi locus concept:ez a következõ csapás

Audi Cross Coupe a pesti újgazdagoknak lett tervezve,sztem<#buck>,hogy felmenjenek vele a Rózsa-dombon.

Most ez a Q7-es design a menõ az Audinál,sztem.<#hehe><#circling><#duma>

redbull0304
<#hehe>

nesto
<#nevetes1> nahátosztés?<#nemtudom>

Falconer
Ez a mondat elegge magyarra sikeredett 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

redbull0304
Szten már rég elkanyarodtunk az Audi témától... Nem kéne, Gyõzikérõl ilyen sok szót ejteni...

Raho
Szerintem meg nem a csak a cigányokat akarták meg célozni, mert most gyõzikének olyan autója van?

VW Jetta II 1,8T

<#vigyor1>

nesto
nemtökmindegy? cigánynak kocsiba helye nincs <#vigyor1>

ha van elég pénzük XD<#buck>

jaja<#vigyor2><#vigyor1><#wilting>

Falconer
Na akkor nagyon raereztem hogy ciganyokat akarjak ezzel megcelozni 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

redbull0304
Gallardo volt az a Murcielago... 😊

nesto
ja, mint a murcielago-t

kapják reklámcélból csak...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Van neki már Q7-e(vagy a feleségének)<#wink><#vigyor5>

Falconer
Az egesznek a stilusa. Gyoziket nem lattam mar vagy masfel eve, de passzolna hozza a Q7 😊

nesto
lol

redbull0304
Mit szoltok R8 lehet lesz V12 TDi mocival (500HP) amit a Q7-hez csinálnak ... 😄

redbull0304
Sztem Gyõzike miatt mondja cigány autónak... XD Nekem se tetszik semmi Audi jelegzeteség lehet 5év mulva átlag lesz de nekem egyenlõre nem tetszik... 😊

cigány? hogy érted? 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Falconer
Q7es szvsz akkora egy cigany auto... Tesztvezettem egy 3.2es dizelt, ment mint a rakta, de cigany egy auto nagyon.

nesto
nekem valahogy nagyon nem tetszik, fõleg az eleje. olyan mint valami karikatúra, habár élõbe val.színû egész másképp mutat

redbull0304
Én eddig a Q7-est se szeretem... de már kezdek hozzájuk szokni... 😄

Raho
Miért?

VW Jetta II 1,8T

nesto
Ugye EZT nem mondjátok komolyan? <#szomoru1>

nesto
Képek az A5 -ösrõl

redbull0304

Ez egy nagyon jó oldal itt mindent megtalálhatók bövebben is...😊

www.AudiMaxPower.com

redbull0304

Nah itt egy video mit ment a 2.2 turbo mocival...

Mitsubishi EVO vs Audi S2

Falconer
Duuurvaa 😊

redbull0304

A következõ S2-es Farkas István (Isti) autója, ami jelenleg nagy átalakításokon megy keresztül. <#vigyor>

"Eredeti" autó régi képek: (2.2 moci Kb. 600Hp, 400méter 10.703 mp)

V8 biturbó projekt: (4.2 moci ???Hp)

Remélhetõleg Május körül már kész lesz az autó... <#kacsint>

redbull0304
Hogy hol készülnek (mûhelybe😛) az pontosan nem tudom de majd megkérdezem... 😊 De a fejleményekrõl mindig beszámolok majd + képek hozzá... 😊

desigo
Hol készülnek ezek a verdák?
mit lehet róluk tudni?
redbull0304

Most jelenleg hazánkba több drag-szörnyet készítenek, mindig beszámolok majd róluk, hogy hol tartanak ha van rá igény... Pl. 500HP RS2, 500-600HP GT quattro, S2 egy 4.2 Bi-turbo motorral, S2 egy V6 Bi-turbo motorral, S4 Bi-turbo 500PS <#vigyor0>

redbull0304

Killer audi S4... Érdemes megnézni a videot...😊 VIDEO

nem sok érte 40millkó
<#merges2><#oooo><#wow1>

ez honnét van

redbull0304

redbull0304
Ez a S2 kb. 1200HP... <#hehe>

Falconer
Zsiiir, nekem csak a szine nem tetszik

redbull0304

<#wow1><#worship><#szeret>

Falconer
Hmm, erdekes. Nyomateka azert nem sok volt.

redbull0304
Egyébbként a Avantokba rakják az erõsebb motorokat... 😊

redbull0304
MONDOM ,hogy gyári... 😊 Nézd!!!!!!!!!

Falconer
Na ne csinald mar. Avantba ennyivel bikabb motort raktak? 😄
Meg a C4es 2.5os TDIje is csak 115 LE, es annak a vege 210. (220 megvol lejton, yeyyeeee 😄D, godollonel a palya rulz).

Falconer
Na ne csinald mar. Avantba ennyivel bikabb motort raktak? 😄
Meg a C4es 2.5os TDIje is csak 115 LE, es annak a vege 210. (220 megvol jelton, yeyyeeee 😄D, godollonel a palya rulz).

redbull0304

<#szeret>

redbull0304
Szerintem ez full gyári... semmi tuning... 😊