2011
-
Szedán készül az Audi A3-asból -
ájjj de szépek voltak
-
Itt a többi kép is a nyílt napról. -
-
-
komolyság!
nem lehet egyszerű szerelni
jó zsúfolt -
Bentley felnis A6... :D Durva :D -
-
-
Audi Q7 Facelift
-
Audi hírlevél
2009. március
Audi TT RS premierje a Genfi Autószalonon
A 79. Genfi Nemzetközi Autószalon négy új modellt mutatott be az Audi AG, melyek közül az Audi TT RS kitűntetett figyelmet érdemel. A 2.5 literes öthengeres, közvetlen benzinbefecskendezésű turbófeltöltős motor több mint 300 lóerőt továbbít a kerekek felé, félelmetes sportautóvá téve a TT RS-t. Az autó álló helyzetből kevesebb mint öt másodperc alatt gyorsul 100 km/h sebességre, leszabályozott végsebessége pedig 250 km/h. A tökéletes vezethetőségről és erőátvitelről a quattro összkerékhajtás, míg a biztonságról (számos más kiegészítő mellett) a legmodernebb fékek gondoskodnak. Szintén Genfben mutatkozott be az új Audi A5 Cabriolet és az A4 allroad quattro (előbbi 2009 áprilisától, utóbbi júniustól lesz elérhető hazánkban), valamint az A5 és S5 Cabriolet is.
Audi Kupa: futballsztárok randevúja Münchenben
Július 29–30-án Audi Kupa néven négycsapatos focitornát rendeznek a müncheni Allianz Arenában. A házigazda Bayern München mellett pályára lép a Bajnokok Ligája címvédője, a Manchester United, a hétszeres BEK/BL-győztes olasz AC Milan és Diego Maradona egykori egyesülete, az argentin Boca Juniors. Valamennyi csapat szoros kapcsolatot ápol az Audival, a fantasztikus torna apropója pedig az autógyár 100. születésnapja. Már az első nap párosításai is ismertek: Boca Juniors–Manchester United és Bayern München–AC Milan. A torna második napján a helyosztókra kerül sor a két szerdai vesztes, illetve győztes részvételével. Az Audi Kupára a linkajánlón keresztül online lehet jegyeket foglalni.
Audi–Prada együttműködés a vitorlássportban
2009 februárjától az Audi és a Prada közösen támogatja a Louis Vuitton Csendes-óceáni Sorozat (Louis Vuitton Pacific Series) elnevezésű vitorlásversenyen induló Luna Rossa nevű csapatot. Mindkét cég közel másfél évtizede, 1995 óta vesz részt aktívan a sport, a kultúra és a tudomány támogatásában, de a Pradával karöltve az Audi célja, hogy bővítse az ilyen jellegű tevékenységek körét. Az Audi és a Prada a maguk területén mindig is élen jártak az iparág megújításában, mindketten a legmagasabb minőség elkötelezett hívei. A Luna Rossa vitorlás fővitorláját díszítő Audi és Prada logók azt szimbolizálják, hogy a hajó attraktív, dinamikus külseje mögött kizárólag a legjobb minőségű anyagok és a legmodernebb csúcstechnológia áll.
Audi Top Service Award 2008
Az Audi folyamatosan méri a szerviz szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek elégedettségét, ezek az adatok képezik az Audi Top Service Award 2008 értékelésének alapját. Az Audi AG által meghirdetett és támogatott versenyre Magyarországról mind a 15 Audi márkakereskedés jelentkezett, összesen 146 munkatárs részvételével. Az Audi szervizek ügyfeleinek körében az aktuális szervizlátogatást követő telefonos felmérés minden részletre kiterjedően vizsgálja az Audi ügyfeleinek a szervizekben szerzett tapasztalatait. A „Szervizügyfelek mobilitásának biztosítása” kategóriában a legjobb eredményt a Vörös Szerviz Kft. érte el, második helyen az Óbudai Autójavító Kft. végzett. Az „Elsőre sikeres javítás” kategóriában az Óbudai Autójavító Kft. kapta a legjobb értékelést, második helyezett a Porsche-Inter Auto Pest Kft. lett.
Magyarországon is rendelhető az Audi S4 és az S4 Avant
Az Audi S4 és S4 Avant tökéletes kombinációja a kompromisszumok nélküli stílusnak és vezetési élménynek. A 3.0 literes V6-os TFSI motor 333 lóereje (440 Nm maximális nyomatékkal) álló helyzetből alig 5,1 másodperc alatt gyorsítja 100 km/h-ig az autót. A quattro összkerékhajtás gondoskodik a tökéletes futásról, míg a dupla kuplungos, hétsebességes S tronic váltó arról, hogy a motor ereje maradéktalanul eljusson az aszfaltra, páratlan élményt kínálva az S4-es vezetőjének. Az S4 és S4 Avant modellek – az Auditól megszokott módon – megannyi innovatív eszközzel vannak felszerelve: ilyen a tovább fejlesztett Multi Media Interface (MMI), alkalmazkodó sebességtartó automatika (AAC), vagy az elektronikus menetstabilizáló (ESP).
Audi a Budapest Boat Show-n
Február 12–15. között a Hungexpo Budapesti Vásárközpont adott otthont a 2009-es Budapest Boat Show-nak. A kiállítás mára Kelet-Európa egyik legnagyobb és legfontosabb hajókkal, hajózással foglalkozó rendezvényévé nőtte ki magát. Ezúttal 10 ezer négyzetméteren 128 kiállító mintegy 150 vitorlását és jachtját csodálhatták meg a látogatók. A hajók mellett a kiállítók a hajózás valamennyi szükséges kellékét is felvonultatták, és folyamatosan gondoskodtak a színes és látványos programokról is. Kelet-Európában először a Budapest Boat Show-n láthatta a közönség a Ferretti impozáns, 47 láb hosszúságú luxusjachtját, a 470-est – egy igazi álomhajót luxuskivitelben. A Ferretti cég legújabb modellje a dinamizmus, az elegancia és a kecsesség megtestesítője, utasai a kényelem és a luxus minden kellékével felszerelt kabinokban élvezhetik a két hajtómű által biztosított száguldást. Nem véletlen, hogy az új Audi Q5 is a Ferretti standját választotta ezekre a napokra, hiszen a két gyártó azonos elvek szerint készíti high-tech járműveit.
Audi A3, A6 Limited és A4 akciós modellek
Limited jelzéssel most négyféle A3-as és nyolcféle A6-os modellvariáns érhető el az Audinál. Az A3 és A3 Sportback Limited esetében az 1.6-os, illetve 1.9 TDI motorral szerelt modellek alapára jelentősen, akár 10%-kal lett kedvezőbb,. Az A6 és A6 Avant Limited modellek egyes motorok esetében akér 13% kedvezménnyel érhetők el. Az A4-es és A4 Avant modellek esetében a 120, ill. 143 LE-s 2.0 TDI motorokhoz egy rendkívül kedvező csomag rendelhető több mint 600 000 Ft-os árelőnnyel. Az akciós csomagban más extrák mellett megtalálhatók a xenon fényszórók, a fűthető első ülések és a 4 küllős bőr, multifunkcionális, sebességfüggő szervokormány, valamint az Audi hold assist visszagurulást gátló rendszer is. További részletek a márkakereskedésekben.
-
Mire lennél kíváncsi konkrétan? :) -
A fehér is egyre jobban bejön
csak sok sárgás árnyalat van ami csúnya
Ma láttam egy tiszta,hófehér kis S3-ast fekete ablakokkal
hát csorgott a nyálam... -
Nekem a kedvenc színem az öreg Audikon! :) -
patent 
szeretem a piros autókat :) -
Találtam pár szép Sport quattros képet, gondoltam megosztom veletek! :)
-
putyu83 #631 sziasztok mi a véleményetek audi a4 1.9tdi irjatok kősszi -
erre menni kell :) -
Majd csinálok sok sok képet meg videót! :) -
ezt nem hiszem el. pont zh-zok aznap.
-
Autós nyílt nap a Hungaroringen
2009.04.01. Szerda
9:00től - 17:00ig
Nézőnek ingyenes!
www.racingsystem.hu -
háhá
szülinapom előtt egy héttel
könnyű lesz megjegyezni :) -
Június 13-14 -
Jó kis gép!
A 24-órás verseny mikor lesz?
nehogy lemaradjunk róla... -
-
-
Szép debütálás volt, nyert az R15! 
-
Tegnap 2körül. -
-
mikor kezdődött? -
Sebring Élő közvetítés 3 kameraállásból! :) Szurkoljunk az Audiknak mert a Pözsik elég kemények! :) -
Ladásba volt én meg átköltöttem. :)
-
nagyon jó
-
Nincsen Sport quattrom. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. A világ egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom Quattro. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 7000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik Walther Röhrlt, Michele Moutonnal.
Büszkén gondolok az Auto Unionra, a 8 Lemans győzelemre, és a számos verseny sikerre. Szeretem a KKK Turbo-t, a Torsen difit, és a soros 5-öst. Itt élek Európa szívében. Gyorsulásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Audi a legjobb rally autó!
Audi, én így szeretlek. -
Köszi szépen, gyönyörű autó! Iszonyat igényesen és profin van megcsinálva, tökéletes! 
Carstylinges adatlapja -
Még több kép a fehér S3-ról.
Soproni a csávó,meg klubtársam is!
-
A gumisok sem voltak vele megelégedve.
Azt mondták,hogy annyira tapadnak az új gumik,hogy durván megnövelik a fogyasztást is.
Haver intézte így volt kedvezmény de a 16-os 205/55-ös méretben 22 ezer körül mennek... -
Mennyi körül volt darabja? 20-25e? Ahhoz képest, hogy a Michelin gyártja még a űrhajókhoz is a gumit, ahhoz képest elég szarokat csinál utcára. Elég sok ismerősöm panaszkodik rá! -
Nah DUNLOP SP SPORT 01-es nyári gumik felrakatva a felnire.
Még pár hetet várok vele,hogy a kocsira is felkerüljön mert lehűlést mond.
Remélem jobbak lesznek mint a Michelin... -
Tényleg csúnya... Nem egy eltalált forma... :D