Audi mánia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Ez most mi? Szettuningolt cucc?

1986
Make Audi
Model 100 CD Avant
0-60 mph 9.5 seconds.
Top Speed 210 km/h | 130.5 mph

Displacement 2144.00 cc | 130.8 cu in. | 2.1 L.

Horsepower 138.00 BHP (101.6 KW) @ 5700.00 RPM
Torque 133.00 Ft-Lbs (180.3 NM) @ 4800.00 RPM

Bovebben itt o.O

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

redbull0304

Raho
Motorról nincs véletlen kép??<#wow1>

VW Jetta II 1,8T

redbull0304

óra szerint 180 gondolom, az már 170 inkább 😊

na meg valószínûleg gyorsulásra helyezték a hangsúlyt a váltóáttételeknél 😊, azért csak 192

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Falconer
Ha jol emlekszem a hetvenot lovas 100 CDvel megvolt a szaznyolcvan, meg talan tobb is. Ez meg 192, pff...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

redbull0304
De de... Sztem ott valami hülyeség van írva... XD

Falconer
Vegsebessegnek nem keves?

redbull0304
Sajna nincs... :S

De itt van még valami... 😊

Falconer
Na ez egy auto<#eljen> Belsejebol kepeket ha vannak pls!

redbull0304

köszike

Raho
Én csináltam, jó az így.<#vigyor2>

VW Jetta II 1,8T

még kéne alá egy link hogy www.audi.hu nem

na kinek köszönhetem ezt a mester mûvet itt fenn nagyon jó lett<#worship><#vigyor4><#crazya><#wow1><#lama>

Raho
Jah, van erõ benne az biztos,

VW Jetta II 1,8T

redbull0304

nesto
nekem nagyon tetszik elõrõl fõleg. de hát kitudja még mennyit fognak változtatni rajta, annak idején a q7-rõl is egy egész más képet mutogattak.

Raho
Hátulja olyan mint egy szétcsuszott A4-es.

VW Jetta II 1,8T

Falconer
". Der Roadjet ist ein 4,70 Meter langer Fünftürer, der Merkmale eines Kombis, Vans und einer sportlichen Limousine vereint. Der Prototyp wurde mit einem 300 PS starken 3,2-Liter-FSI-Motor kombiniert. Vermutlich wird der Serien-A5 noch 2008, spätestens 2009 kommen. Neben dem Fünftürer könnten auf der A5-Basis ein zweitüriges Coupé und ein Cabriolet entstehen"
Yahoo Deutschland

Levagyunk maradva elegge 😊

Falconer
Ohh, egy rakas kep van rola most nezem csak...

Falconer
Itt van meg egy kep, ezen jobban mutat szvsz

Falconer
Meg nem.
Valahogy egy Aston jutott a vonalvezetesrol eszembe, a feneke meg vahogy fel van csuszva, azon talan kene igazitani. Amugy jol nez ki.

nesto
szerintem a #175-ös tökéletes. hallottátok hogy lesz audi A5? LinkLink

Falconer
Egy 568 lovas Motoren Technik Mayer RS6ot 😄
Nemtudom, ez a TT jol nez ki a bannerban.

S6 vagy RS4 kabrio talan.

Raho
Tess...😊

VW Jetta II 1,8T

redbull0304
Nekem teljesen mind1 mi van rajta... 😊 De vannak nála sokal jobb audik... GT Quattro, S1, S2, RS2, 200turbo, A8, S8, RS4, RS6, R8 (la mans)... De mondom nekem mind1 mi van rajta... 😄

Raho
Mert egyszeû volt. Mit rakjak rá?

VW Jetta II 1,8T

redbull0304
Mért pont TT van a képen??? (csak kérdezem, nem kötözködöm) 😛 😊 Sztem 1000szer jobb audik vannak nála...

Falconer
Szerintem inkabb a szoveg nelkuli. Vagy csak vmi nagyon szolid szoveg a fekete reszre....

Raho
Üresnek találtam😊

VW Jetta II 1,8T

Raho
Csináltam én is eggyet.

VW Jetta II 1,8T

Raho
Hát igen ez egy kicsit gyengére sikeredett.

VW Jetta II 1,8T

Falconer
Szerintem felejtsd el....
Lamborghini van BMW topikbol vegyel peldat inkabb 😊

redbull0304
Nah ez csak NAGY vázlatokban egy terv... Kisebbek lesznek a képek és több lesz így rajta... És akor erre a végén rákerül egy "AUDI MÁNIA" szöveg és egy Audi jel... 😊 Valami javaslat??? Jó lesz ez így vagy felejtsem el inkább az egészet???

redbull0304
okés köszi... 😊 És milyen progit használjak??? 😛

mondjuk legyen 700x240 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

redbull0304
Nah én megprobálok akor csinálni egyet... csak mondjátok meg mekkora lehet max!?!?!?!?!?!?!?!?!? 😊

redbull0304
redbull0304
Ne már... 😄 Akkor mi lesz most????

redbull0304
Mekkora lehet a logó vagy mekkora kell hogy legyen??? Mert akor én is probálkozok... 😛 De csak proba... És milyen progival lehet??? 😛

meggondoltam magam 😄D

redbull0304
Be linkeljek egy pár NAGYON de NAGYON jó képet???? 😛

de csinálok azért vaalamit 😊

Raho
Már egyyszer be volt linkel ve szerintem ez bõven jó!

VW Jetta II 1,8T

redbull0304
Sztem több képbõl kéne csinálni... 😊

redbull0304
Az jó lene... 😊

de-de, barkácsoljak valamit? 😊

redbull0304
Nem kéne csinálni felülre valami audi-s logót??? ^