2011
40797209au.png
  • redbull0304
    Oké! :)

• Daniel BMW
    Nekem sötétkék R8-am van, majd teszek be róla képet holnap :)
  • redbull0304
    Egy fehér vagy piros Kyosho R8 nekem se lenne rossz! :D Vagy egy safetycar R8...
  • Daniel BMW
    Szép kis gyűjtemény! Nekem Audiból 1:18-as Kyosho R8-as és Q7-es van meg ez az A4-es
  • redbull0304
    Itt az én kis gyűjteményem!

• Daniel BMW
    Az 1:18-as Minichamps 18-ért
  • redbull0304
    1:18 Minichamps? Ár? :)
  • Daniel BMW
    Sziasztok!
    2 db ilyenem van, az egyik eladó, ha érdekel valakit:

Klassz lett ez a Q7 Facelift!
  • redbull0304
    Audi Q7 Facelift

• danyr
    Ezen a pénzen inkább vennék még1 Audit :D
  • desigo
    hát minden napos öltözékhez nyilván nem de öltönyhöz eléggé szépen mutatna
    inkább R8 tulajokat célozták meg :)
  • redbull0304
    Nem az én stílusom! :D Néztem már több Audis órát is de valahogy nem tetszenek... :)
  • desigo
    eléggé kéne
  • redbull0304
    37th ADAC Zurich 24-Hour Race begins Saturday 23 May

• redbull0304
    Az Audi jubileumi karórája

100 éves az Audi. A különleges jubileumra különleges időmérő készült - az Audi új jubileumi karórája, amely a márka egyéni értékeit egyesíti magában: hagyomány és innováció, design és precizitás, igényesség és tökéletesség. Az órásmesterség e remekműveként e speciális kronográf sebességmérő funkcióval, manufaktúra-kaliberrel és egészen egyedi kialakítással készül.

Az exkluzív időmérő eszköz külső megjelenésében az Audi Design alkotása, fejlesztő- és gyártópartnerként pedig a müncheni Chronoswiss óragyártó jelenik meg. Akárcsak az Audi, a Chronoswiss szintén a pontosság és a kifogástalan minőség megtestesítője, s mindkét márkát éppúgy jellemzik gazdag hagyományaik, mint az új utak keresése, illetve jövőbe mutató műszaki megoldásaik.

Az Audi új jubileumi karórája, a Tachoscope, a regulátor-számlap, az egy gombnyomással kezelhető stopperfunkció és a sebességmérő skálázás egyedülálló kombinációja. A klasszikus regulátor-elrendezés különlegessége az önálló számlapon kialakított óra- és a másodperc-jelzés, ahol csak a percmutató indul a számlap középpontjából. A Tachoscope tervezői a kronográf-mutatót is centrálisan helyezték el, ami még a komplex számlapon is könnyű és pontos leolvashatóságot biztosít. Az időmérő funkciót a lünetta sebességmérő skálája egészíti ki, amely kilométer- és mérföld-beosztással is rendelkezik.

A számlap azonban kidolgozásában is legalább oly egyedi, mint beosztásában, fényes zománcbevonatán ugyanis a legendás Auto Union versenyautó műszereit idézi, melyhez az Audi Design egyedi, kristálytiszta feliratozást fejlesztett ki. Arculatát a másodpercmutatók határozzák meg, amelyek a harmincas évek “Typ C” és “Typ D” Grand Prix versenygépeire emlékeztetnek. A korona az Audi Design formatervezői keze nyomán sebességváltó-fogaskereket formáz, míg a házat letisztult elegancia és kiegyensúlyozott arányok jellemzik. Az Audi-jubileum éveinek számára az üveg hátlapon át jól látható mechanikus óramű rotorjának gravírozása utal.

A számlap mögötti technika a Chronoswiss konstrukciója. A Tachoscope belsejében az exkluzív C.125 manufaktúra-kaliber dolgozik, amelyet a Chronoswiss frissen védett le európai szabadalommal (Nr. 1243984). Ez a szerkezet komplex mechanizmusa révén mindössze egyetlen, a koronába épített gombbal teszi lehetővé a kronográf kezelését.

Korlátozott példányszámú sorozatként az Audi jubileumi karórájából platina (CH A 1520) és fehérarany (CH A 1521 W) kivitelben összesen 100 darab készül, vagyis egy-egy a vállalat történetének minden egyes esztendejére. A 35 platina illetve 65 fehérarany példányt zongora-lakkfekete bevonatú fa ékszerdobozban szállítják, órásnagyítóval és csavarhúzóval. A platinaváltozat ára 24 900 euró, míg a fehérarany kivitelé 14 900 euró.

• redbull0304
    Jó kis cikk! :)
  • desigo
    100 éves az Audi

• desigo
    jó képek
  • redbull0304

• redbull0304
    Folytatás! :)

• redbull0304
    Németbe van Rallytaxi ahol A2-es meg S1-el is visznek! :D
  • desigo
    kegyetlen durva egy gépezet
    nem egyszerűek a szárnyak rajta
    kitalálhatnának már drift taxihoz hasonló PikesPeak taxit
  • redbull0304
    Iszonyat brutálisak voltak az Audik az Oldtimer expon, a képek magukért beszélnek!

• nesto
    a miniről nincs kép? úgy hallottam hogy három nap alatt felépítenek egyet
  • redbull0304
    Hánykor indulunk? :D De hozz még te is pár embert, mert csak tolni tudjuk majd! Ha beindítanánk akkor a 13. kerület felébredne! :D
  • desigo
    nincs mese
    éjjel el kell lopni :)
  • redbull0304
    AZ A BÜDÖS KURVA ÉLETBE!!!!! Pont most akartam írni, hogy érdemes kimenni mert lesz kint Sq meg Uq, de hogy Pikes Peak S1 is lesz az nem tudtam!
  • desigo
    úgy látom kell menni a vasút történetibe...

• redbull0304
    Szépek a karikák! :D
  • desigo
  • danyr
    sztem igen :D
  • redbull0304
    Jól látom, hogy MTM? :)
  • desigo
    cseppet durvák!
  • danyr
    The King :D
  • redbull0304

• redbull0304

• danyr
    Semmi gond, de pörögjön a tápic :D
  • redbull0304
    Szia! Előttem nem volt senki házigazda max témaindító, remélem nem gond, hogy én igazgatom most a topikot, előttem elégé ült, se hírek, se cikkek, se események! :)
  • danyr
    Kristóf, elvetted a házigazda jogomat ? :(
  • redbull0304
    Hmmm érdekes, remélem szebb lesz mint az 1-es BMW sedanja! :D Én most a RS3-ra leszek kíváncsi, elvileg a TT-RS 2.5 soros 5 turbo motorját kapja meg! :)