Audi mánia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagyon durvák<#worship>#worship>, sírok olyan szépek<#rinya>#rinya><#vigyor>#vigyor>
nem is akarok választani, kell az összes és kész<#nyes>#nyes>
nem is akarok választani, kell az összes és kész<#nyes>#nyes>
Képekre vissza térve, kicsit más színvonal van külföldön! Nem is tudnék választani az alábbi autók közül! Mindegyikük remekmû! <#worship>#worship><#szeret>#szeret><#worship>#worship><#szeret>#szeret><#worship>#worship><#szeret>#szeret><#worship>#worship>
am, ez mekkora motor? w12? 😄
az biztos 😄
alakul 😊
Pepe autója! Eddig épült, kíváncsi vagyok mikor fog debütálni, de van egy olyan érzésem, hogy nyár elõtt tuti nem fog összeállni teljesen az autó...
Audi Avus quattro 1991 (Concept)
6.0 W12 60V
510Hp 540Nm
1250kg (alumíniumváz)
6 sebességes manuális váltó
0-60mph 2.9sec
Végsebesség 340km/h
Ez mind 91-be... Fantasztikus egy autó! 😊
baaaaaaaaaaazzzzzz
tõlünk nyugatra nem nagyon divat éjszakára behurcolni az autókat
meg is lett az eredménye...
tõlünk nyugatra nem nagyon divat éjszakára behurcolni az autókat
meg is lett az eredménye...
Egyébként nem drága! Mondjuk az a bibi benne, hogy ez már egy átépített! Mivel ilyenen lámpái a 88 utániaknak voltak! A 82-esnek elõl dupla kocka lápmája van, és nem fekete a hátsó lámpa! Ettõl függetlenül kéne, mert iszonyat szép állapotba van kép alapján, új fényezést is tuti kapott!
Ilyen a 82-es...

Ilyen a 82-es...
Jaja, gyönyörû! Vegyük meg! 😄
Még nem volt szó ebben a topikba róla, de tényleg említésre méltó a teljesítménye! 😊 Fõleg ahhoz képest, hogy a nõ! 😄 Egyébként tényleg fantasztikus ez az autó, a 80-as évek talán legkeményebbike! Mindig sajnálkozni tudok, hogy nem Németországba élek, pl ott van "Rally Taxi", azaz egy kis pénz fejébe, elvisznek egy körre egy S1-esel, fantasztikus élmény lehet! Nem is kéne más autó csak egy Urquattro-t vagy egy Sport quattro-t! 😊 Remélem egyszer elérhetõ álom lesz legalább az Uri!
Szép a logód! <#eljen>#eljen>
Nekem egy másik fórumon ilyen avatarom van:
<#vigyor2>#vigyor2>
Szép a logód! <#eljen>#eljen>
Nekem egy másik fórumon ilyen avatarom van:
<#vigyor2>#vigyor2>
nemtom volt e már szó Michele Mouton-ról...
Nõi Group B pilóta...1985ben csúcsot állított fel a PikesPeak-on 😊
majd mikor betiltották a B csoportot kiszállt, és családot alapított...
nemrégiben feltûnt a ROCon ahol a kocsijába (Audi S1 Quattro) visszaült 1 pár kör erejéig 😊
sajnálom h hamarabb nem ismertem a hölgyet, remek pilóta volt, és az autó sem kutya 😊
imádom a hangját 😊
Nõi Group B pilóta...1985ben csúcsot állított fel a PikesPeak-on 😊
majd mikor betiltották a B csoportot kiszállt, és családot alapított...
nemrégiben feltûnt a ROCon ahol a kocsijába (Audi S1 Quattro) visszaült 1 pár kör erejéig 😊
sajnálom h hamarabb nem ismertem a hölgyet, remek pilóta volt, és az autó sem kutya 😊
imádom a hangját 😊
Több mint egymillió Audi kelt el 2008-ban! Az AUDI AG 2008-ban célkitûzését teljesítve, a vállalat története során elsõ alkalommal érte el az egymillió eladott autót jelentõ határt. Mintegy 1.003.400 darab tavaly értékesített jármûvel az Audi a megelõzõ évhez (2007: 964.151) képest világszerte 4,1 százalékkal növelte értékesítését.
http://www.testcar.hu/hu/news/090114-tobb-mint-egymillio-audi-kelt-el-2008-ban.html
http://www.testcar.hu/hu/news/090114-tobb-mint-egymillio-audi-kelt-el-2008-ban.html
Egyik se quattro, úgyhogy nem kellenének! 😄 A Porsche Design-es A4-as kereskedését ismerem, vannak még ilyen hasonló érdekességek! <#hehe>#hehe>
Porche Design matt fekete <#wow2>#wow2>
500-ért ingyen lenne ha nem lenne jobb kormányos...
Coupe quattro
Egy ilyet vennék, ha tehetném, 1750euro... Még 500e sincs átszámítva... Itthon, egy nem lehet kapni, kettõ 1misi körül kezdõdnek... :/
Egy ilyet vennék, ha tehetném, 1750euro... Még 500e sincs átszámítva... Itthon, egy nem lehet kapni, kettõ 1misi körül kezdõdnek... :/
De szeretek Pesten lakni! <#vigyor2>#vigyor2> Ma délután láttam egy Coupe quattro-t, már messzirõl hallottam a sor5 hangját, néztem is, hogy mi jön! 😊 Nagyon szépen felújított Cq volt, valami elég komoly rendszer lehetett alatta, mert elég durva hangja van, a sávok között úgy cikázott, hogy öröm volt nézni! 😊 Most este meg ahogy kiléptem a Tescoból rögtön egy RS2-es fogadott! Úgyhogy ma Audikba gazdag napom volt! 😊