Politika fórum reopen (?)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szavazás érdekes, mert mondjuk ha 36% azt szeretné, hogy legyen polfórum, akkor már érdemes lenne megnyitni mert van rá kereslet. Csak akkor nyílik meg, ha a többség akarja? 50+1%? Vagy mi? Gondolok itt arra például, ha a konzolos fórumról szavaznánk akkor mondjuk 10% igényelné és a többit pedig nem érdekli, mégis megvan rá az igény. Remélem értitek a példát :) UI: Aki nemmel szavazott feltételezhetõen egyáltalán nem fogja látogatni a polfórumot, ha egyáltalán megnyílik? Mi a gond?

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

köszi, leszavaztam.

DJ Bee18
mostmár csak 7% :DD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
de minden ember szeret rábökni valamire, ha van szavazás (magamból indulok ki :)) Ez egy lélektani dolog

Úgy látszik, marad majd a saját szoba a gumiban...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Sadist
Fórum fõoldal megnyit, cset jobb alsó sarka alatt keresd.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Milyen szavazás egyébként? Még nem volt szerencsém hozzá.

Sadist
Nem kötelezõ szavazni. Tartózkodás=nem szavaz és kész.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

DJ Bee18
Egyébként 3%-kal csökkent a különbség :)

Nem
43%
Igen
34%
Nem tudom / nem érdekel
23%

DJ Bee18
Miért ne lehetne ott?? Hát tartózkodik, nem érdekli, és az nem tartozik sehova. Vagy szted az jobb, ha csak a hasára üt, és növeli az egyik tábor szavazatait úgy, hogy ilyen topic közelébe se menne?? Addig írogatjátok a hülyeségeket, amíg a végén még én is ellenezni fogom, ha ezt sem lehet megérteni, hogy a szavazásnál mit jelent a tartózkodás. Hát ha egyszer nem tud dönteni, ne cselekedjen a másik róvására.

Tényleg a "nem tudom / nem érdekel" kategória hova számít? Ha meg nem számít bele, és csak az igen - nem szavazatokat veszitek figyelembe, akkor nincs értelme, hogy ott van a szavazati lehetõségek között. Nem? :o

Kezdünk elfajulni... pedig még nem is a választás a kjérdés. Hogy akartok normális politikai fórumot, ha már itt kóstolgatjátok egymást? (mondom ezt én, a személyeskedés régi bajnoka...)

I.C.ram
Például? Azon kívûl, hogy "megrontja" a kapcsolatokat, mert ez sem vonatkozik arra, aki nem látogatja, és nem is tudja, hogy mi folyik ott.
Botond
De leírták. Csak te nem veszed figyelembe, és hajtogatod a saját kis dolgaid. Itt sem tudod értelmezni az ellenérveket akkor a polfórumban fogod tudni? Ha nem akkor minek is fórum? Mindenki szépen felírja egy papírlapra amit gondol és ami senkit nem érdekel és bedobja a kukába. A sávszélesség nem ingyen van.
I.C.ram
Pedig elég sokszor leírták. Ezekszerint szemellenzõsen olvastad a dolgokat.

Tévedsz mert egyszer nem érkezett értelmes érv amelett, hogy mi hátránya származna azoknak a dolgból, akik amúgy sem járnának oda?? Erre még senki nem tudott válaszolni. Olyanok kicist az ellenzõk, mint a Greenpeacesek. Mindent elleneznek, de alternatív megoldást nem tudnak mondani, jelenesetben érveket, hogy nekik mi a hátrányuk a dologból.
Gumi-stílusban válaszolt. Az dobja rá az elsõ nagykövetet (ha már politika), aki még nem feledkezett el magáról :)

rafaello
bocsánat

:( azt viccbõl irtam irónikusan és akartam mõgé egy smileit

miért kék az ég? miért zöld a fû? hogy legyen mit kérdezni!

Lteebee
Ha valaki azzal szorcsizik, hogy kiváltja belõle...

:DD

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Punker
#435 szerinted ezt megengedheted magadnak itt?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

hála az égnek.

rafaello
hát ha valaki azzal szorcsizik hogy logint tör fel arról nem tehetek

Bucser
És az itt van szép számmal...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Balo
Ellenségeskedést csak a buták között szítana a topikcsoport...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Esrohnoil
szerencsére :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

bertino
keményen a nem felé hajlik a mérce o_O

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Bee18
Hát ezaz, pont õt nem lenne szabad bengedni :DD,ott térítene mindenkit :)

Lteebee
Továbbra is úgy érzem, hangulatot keltesz és ellenségeskedést szítasz.
Ha nem hagyod abba, meglesz a jutalom.

Láma!
"nem tudom így hogy érezheted hitelét az x-elésnek"
hidd el, nem az õ szavazatán fog mulni...

Már most politizálunk! Etõl a kampánytól nem is leszünk tisztában semmivel. :)

Majd a fórumozók megmondják, kire szavazzunk :)

Botond
Mit tudsz te a politikáról? Amit megír a bulvársajtó? Másod-,harmadkézbõl szerzett információk alapján vitatkoznának emberek?
DJ Bee18
ki mondta hogy én nem-mel szavaztam?? :) A kettõnk között az a különbség, hogy míg te elvakultan mondod a magadét, én objektív tudo maradni és tudom mi a túlzás...

te pedig úgy mész el majd áprilisban szavazni, hogy nem vagy tisztában a politikával
nem tudom így hogy érezheted hitelét az x-elésnek

amúgy már az ókorban is politizáltak, elvégre életünk alakulásáról KELL beszélni, ebben mi a rossz?

Lteebee
Aha.
Tehát nem miattad, hanem a figyelmetlenséged miatt.

:O

DJ Bee18
na itt állj le, most szavazták le a politikát, te meg politizálsz. Mellesleg az ilyen hozzáállású emberek miatt durvul el a kampány...

ReTeK
nem értem hogy jön ide az a blog ?

DJ Bee18
oké megvan

Na Tomkettel gyere még elõ. Felkavar néhány hullámot, aztán jól meglovagolja... így róla is beszélnek, és ennek õ örül, mert megy a bolt. Nálam az emberi nulla kategória.

Punker
fórum fõoldal chat alatt jobbra

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

DJ Bee18
hol lehet(ett) szavazni?

AnuluWork
Nem elég nektek Tomcat blogja? Már ott is csak az megy. Itt sem lenne más a helyzet. Ráadásul itt is pár 18 éves, még töprengõ: "Kire szavazzak? Mondjuk Mindenki lop!" tipusú emberkére mennek majd rá az ide folyamatosan beirogatók.

De tök mindegy mit írtok, úgyis lesz ismét politika az sg.n. Eddig is volt, elég csak pár Infos hírt meg interjút megnézni. Meg gondolom el van ez döntve - ez egy vélemény, pár nappal a választások elõtt -, csak legyen szavazás, mert az így demokratikus. Csak jól kellett idõzíteni, ahogy pl. Tomcat tette, és ismét jöhet a szalámitaktika! Ha csak a két választás után lesz, akkor visszaszívom, meg addigra lejár a bannom is. De szerintem nem lesz igazam ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Tök jó, most már arról politizálunk, hogy politizálhassunk-e.

Szavazás, szavazatújraszámlálás, kampány, izgalom, fordulatok, nézze mindenki jövõ héten is, mert újabb izgalmak várnak hõseinkre.

gabber_saviola
szvsz mindenkinek jobb a polmentes Sg.hu...NEM

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

ReTeK
szavazás mi alapján dõl el ? mikor eredményes, 2/3-os többség kell ? (és tétovák szavazata hova számít igenhez-nemhez ?)

rafaello
de azt utolsó az a figyelmetlenségem miatt :(

Punker
nem véletlenül volt már jópár pontja.

rafaello
a másik nickem nem miattam ment ! :(

kinek mi a sületlen téma:ð
JÖVÜNK!!!!4444444
Punker
nem a gumi hanem a primitív emberek, szal vegyél vissza mert megy ez a nick-ed is a másik után!

rafaello
:D támad a gumi