752

Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.

Update #605-ben. Nem lesz.

• Vlala #549
    Már most megy a személyeskedés... mi lesz, ha beindul a politikai topic? Félek tőle, hogy akkor nem csak baloldali fások mennek majd...
    Ezért félek egy lehetséges politikai topictól.
  • Goth
    pont erről beszéltem, a polfórumban lehet hogy lesz flém, de az neked teljesen mindegy, mivel nem fogsz oda benézni.
    én se fogok amúgy de ez akkoris idiótaságra utal.
    azért szavaztam igenre hogy bővüljön az sg, és ennek a bővülésnek semmiféle negatívuma nem lesz.
  • Goth
    nem annak van igaza aki meggyőző hanem annak akinek igaza van.
  • Botond #546
    A toleráns vitatkozás. Aki nem ért velünk egyet az "sok balf@sz". Vhogy nem voltál meggyőző.
  • Fenrir
    Ha maguk a politikusok sem tudnak kultúráltan vitatkozni sehol Magyarországon akkor honnan veszed, hogy itt nem lessz flém?

Ment a pötty a "nem"-re...
  • Vlala #544
    Még csak arról szavazunk, legyen-e politika, de már most forrósodik a hangulat, lásd saját hsz-od. :)
    Ismétlem magamat, a pol.itika és a foci a legjobb társaságokat is össze tudja ugrasztani, mert mindenki jobban ért hozzá, mint mások :)
  • franc0
    tudod mit?
    ha neked tényleg ez a szórakozásod, átbattyogok a másik géphez és nyomok egy igent.
    rajtam ne múljon
  • Goth
    Semmi értelme nincsen a szavazásnak.
    sok hülye kölyök szavaz aki életébe nem fogja látogatni a politika fórumot hát józan ész kérem nem mindegy az ilyeneknek? szarják már le sok kocka ha csak a játékfórumot látogatja
    most őszintáén mi a faszér szavazza le másnak a szórakozását ha teljesen hidegen hagyja.
    nyugalom van nem fogja az mszp elárasztani a kólafdyuti topikot attól mert van politika.
    higgyetek nekem csak nőni fog az sg népszerűsége de ha nem érdeketek szavazzatok csak nemmel... sok balf@sz.
  • Vlala #541
    Tapasztalat. Meg kell nézni más fórumokat, ahol név nélkül, nicknévvel írhatod le a vleményedet a politikáról. Tele van okleveles politológusprofesszorokkal, Hatalmi harc, flamewar, szpem ezerrel.
  • Loál János #540
    A panaszkodásból szerintem is egymásra mutogatás lenne. Merhogyaza baloldal miatt van, merhogyaza jobboldal miatt van... :|
  • Goth
    honnan veszed.
    te sem látod a jövőt, én sem látom.
    megnyitni, aztán kiderül.
  • Vlala #538
    Itt nem panaszkodás lenne belőle, hanem értelmetlen mocskolódás. :-)
  • hokotro
    Legyen politikai fórum.Van miről beszélni.Főleg hogy a béka segge alatt sincs az ország legalább az ember hagy panaszkodja ki magát valahol.
  • Vlala #536
    Mer' nem hallgatsz rám. Mondtam, hogy a politikából csak ez lehet. Meg lehetne oldani úgy, mint a 8-as kategóriát, hogy zárt körű legyen és ne látszódjon a címlapon...
  • DJ Bee18
    nem tudnám nem-re módosítani a szavazatomat? Mert ha ez lesz, ilyen logikával gondolkodókkal, akkor tényleg semmi, de semmi értelme nem lenne az egésznek...
  • DJ Bee18
  • Botond #533
    Ez a politikai vita. Mindenki elmondja újra és újra és újra ugyanazt. Én is.
  • tomsolo
    2. ja tavaly-.-
  • Lteebee
    "de kit érdekel.... kapásból tudok sorolni legalább 3 helyet ami..."

Most ezzel mi van?

Mit hemzsegsz még mindig itt, ha nem is érdekel?
  • Lteebee
    De korábban volt polfórum.
  • Lteebee
    A szokásos aduász az az a kategória, amikor ugyanazt elmondod újra és újra?
  • DJ Bee18
    de egyéb ellenérv nem lehet, mert az kiküköszöbölhető a topic elkerülésével
  • DJ Bee18
    figyelj az igen oldalon állok. De azt be kell látni ellenérvként, hogy ha megnyílik, több átszűrődés lesz. Pl. ketten összebalhéznak, más topicban találkoznak, biztos érződni fog a korábbi vita. Az előnyeihez képest csekély ellenérv, de akkoris érv.
  • ReTeK
    most hivatalosan nincs polforum, mégis akkor honnan szűrődött sok tápikba bele ?
    (lehet hogy a szűrődés mégse elég konkrét érv?)
  • DJ Bee18
    sztem az elég konkrét érv, hogy átszűrődhet más topicokba...
  • Prank
    most csak azért fognak másképp szavazni, hogy ne neked legyen igazad:)
  • haxoror
    "42 nem
    37 igen
    21 dunno

kíváncsi vagyok fog-e majd változni bár sztem kb ilyen lesz a végeredmény"

Most:
    41
    36
    23

Asszem veszek pár lottószelvényt :)
  • BuzzFuzz
    A szavazásnál azt sem ártott volna kiírni, hogy meddig lehet szavazni! vagy egy visszaszámlálót... mint a big bráderbe :D
  • I.C.ram
    De most erre a szokásos adúászomat tudom bevetni. Aki nem látogatja, annak nem tök mindegy, hogy a polfórumban majd, egymás mellett beszélünk el? :D
  • Garfield
    Túrót. Újraszámoltatjuk, mert elcsalták az eredményt.
  • Laky
    nem akar semmit, csak erőlteti a hülyeségeit... itt van pár mod aztán gondolta itt a lehetőség egy kis feltűnősködésre, hogy mennyire határtalan az érdeklődési köre...
    14-re saccolok -.-
  • DJ Bee18
    akkor minek szavaztunk? Nem győz az igen, akkor kimagyarázzuk :DDDDDDDD
  • ReTeK
    úgy láttam értelmes érvként az jött fel hogy "céltalan és értelmetlen a pol. vita" mert "mindenki mondja a magáét" úgysem tudsz a másikra hatni sehogysem, aztán erre volt pár jel, van benne igazság kétségtelen de szerintem ezt nyugodtan ráillene bármelyik ütősebb topicra legyen az akár egy játéké
  • nyami
    1. szükséged
    2. pont 2 éve :c
  • Pigo
    Van benne v.mi... sőt!!! Talán az egyik legértelmesebb hozzászólás!!!
  • Raszkolnyikov
    Egyépként egyre inkább kezdek kísértésbe esni, hogy az igenre voksoljak.
  • Raszkolnyikov
    Mind1. Még az elején volt. Ezért írtam, hogy HA NEM ERRE ÉRTETTED AKKOR TÁRGYTALAN!
  • Prank
    sok könyvet olvasott a mamája...
    hogy nem lehet ezt érteni?
  • I.C.ram
    Ez sajnos igaz. Értelmes ember nem utálja meg rokonát, barátját, barátnőjét a politikai hovatartozása miatt.

Bár még mindig nem vágom, hogy hogy jön ide a mamája...
  • Busz
    Én "Igen" - el szavazok!!!