748
Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.
Update #605-ben. Nem lesz.
-
#545 Ha maguk a politikusok sem tudnak kultúráltan vitatkozni sehol Magyarországon akkor honnan veszed, hogy itt nem lessz flém?
Ment a pötty a "nem"-re... -
Vlala #544 Még csak arról szavazunk, legyen-e politika, de már most forrósodik a hangulat, lásd saját hsz-od. :)
Ismétlem magamat, a pol.itika és a foci a legjobb társaságokat is össze tudja ugrasztani, mert mindenki jobban ért hozzá, mint mások :) -
#543 tudod mit?
ha neked tényleg ez a szórakozásod, átbattyogok a másik géphez és nyomok egy igent.
rajtam ne múljon -
Goth #542 Semmi értelme nincsen a szavazásnak.
sok hülye kölyök szavaz aki életébe nem fogja látogatni a politika fórumot hát józan ész kérem nem mindegy az ilyeneknek? szarják már le sok kocka ha csak a játékfórumot látogatja
most őszintáén mi a faszér szavazza le másnak a szórakozását ha teljesen hidegen hagyja.
nyugalom van nem fogja az mszp elárasztani a kólafdyuti topikot attól mert van politika.
higgyetek nekem csak nőni fog az sg népszerűsége de ha nem érdeketek szavazzatok csak nemmel... sok balf@sz. -
Vlala #541 Tapasztalat. Meg kell nézni más fórumokat, ahol név nélkül, nicknévvel írhatod le a vleményedet a politikáról. Tele van okleveles politológusprofesszorokkal, Hatalmi harc, flamewar, szpem ezerrel. -
#540 A panaszkodásból szerintem is egymásra mutogatás lenne. Merhogyaza baloldal miatt van, merhogyaza jobboldal miatt van... :| -
Goth #539 honnan veszed.
te sem látod a jövőt, én sem látom.
megnyitni, aztán kiderül. -
Vlala #538 Itt nem panaszkodás lenne belőle, hanem értelmetlen mocskolódás. :-) -
hokotro #537 Legyen politikai fórum.Van miről beszélni.Főleg hogy a béka segge alatt sincs az ország legalább az ember hagy panaszkodja ki magát valahol.
-
Vlala #536 Mer' nem hallgatsz rám. Mondtam, hogy a politikából csak ez lehet. Meg lehetne oldani úgy, mint a 8-as kategóriát, hogy zárt körű legyen és ne látszódjon a címlapon... -
#535 nem tudnám nem-re módosítani a szavazatomat? Mert ha ez lesz, ilyen logikával gondolkodókkal, akkor tényleg semmi, de semmi értelme nem lenne az egésznek... -
#534 -
#533 Ez a politikai vita. Mindenki elmondja újra és újra és újra ugyanazt. Én is. -
#532 2. ja tavaly-.- -
#531 "de kit érdekel.... kapásból tudok sorolni legalább 3 helyet ami..."
Most ezzel mi van?
Mit hemzsegsz még mindig itt, ha nem is érdekel? -
#530 De korábban volt polfórum. -
#529 A szokásos aduász az az a kategória, amikor ugyanazt elmondod újra és újra? -
#528 de egyéb ellenérv nem lehet, mert az kiküköszöbölhető a topic elkerülésével -
#527 figyelj az igen oldalon állok. De azt be kell látni ellenérvként, hogy ha megnyílik, több átszűrődés lesz. Pl. ketten összebalhéznak, más topicban találkoznak, biztos érződni fog a korábbi vita. Az előnyeihez képest csekély ellenérv, de akkoris érv. -
#526 most hivatalosan nincs polforum, mégis akkor honnan szűrődött sok tápikba bele ?
(lehet hogy a szűrődés mégse elég konkrét érv?) -
#525 sztem az elég konkrét érv, hogy átszűrődhet más topicokba... -
Prank #524 most csak azért fognak másképp szavazni, hogy ne neked legyen igazad:) -
haxoror #523 "42 nem
37 igen
21 dunno
kíváncsi vagyok fog-e majd változni bár sztem kb ilyen lesz a végeredmény"
Most:
41
36
23
Asszem veszek pár lottószelvényt :) -
#522 A szavazásnál azt sem ártott volna kiírni, hogy meddig lehet szavazni! vagy egy visszaszámlálót... mint a big bráderbe :D -
#521 De most erre a szokásos adúászomat tudom bevetni. Aki nem látogatja, annak nem tök mindegy, hogy a polfórumban majd, egymás mellett beszélünk el? :D -
Garfield #520 Túrót. Újraszámoltatjuk, mert elcsalták az eredményt. -
#519 nem akar semmit, csak erőlteti a hülyeségeit... itt van pár mod aztán gondolta itt a lehetőség egy kis feltűnősködésre, hogy mennyire határtalan az érdeklődési köre...
14-re saccolok -.- -
#518 akkor minek szavaztunk? Nem győz az igen, akkor kimagyarázzuk :DDDDDDDD -
#517 úgy láttam értelmes érvként az jött fel hogy "céltalan és értelmetlen a pol. vita" mert "mindenki mondja a magáét" úgysem tudsz a másikra hatni sehogysem, aztán erre volt pár jel, van benne igazság kétségtelen de szerintem ezt nyugodtan ráillene bármelyik ütősebb topicra legyen az akár egy játéké -
#516 1. szükséged
2. pont 2 éve :c -
#515 Van benne v.mi... sőt!!! Talán az egyik legértelmesebb hozzászólás!!! -
Raszkolnyikov #514 Egyépként egyre inkább kezdek kísértésbe esni, hogy az igenre voksoljak. -
Raszkolnyikov #513 Mind1. Még az elején volt. Ezért írtam, hogy HA NEM ERRE ÉRTETTED AKKOR TÁRGYTALAN! -
Prank #512 sok könyvet olvasott a mamája...
hogy nem lehet ezt érteni? -
#511 Ez sajnos igaz. Értelmes ember nem utálja meg rokonát, barátját, barátnőjét a politikai hovatartozása miatt.
Bár még mindig nem vágom, hogy hogy jön ide a mamája... -
#510 Én "Igen" - el szavazok!!! -
mod #509 Tökjól írsz!!4 D: -
#508 "CSak a buta emberek kapcsolatát tudja megrontani a politika."
Gondolom erre kapta fel a vizet. -
#507 ugy néz ki nem lesz politikai fórum, de kit érdekel.... kapásból tudok sorolni legalább 3 helyet ami sokkal látogatotabb az SG fórumánál és van egy csomó politikával fogalkozó téma :)
-
#506 Mi van????!!! Egy szavadat sem értem. Hogy jön ez ide? Te már csak tudod, hogy hány könyvet olvastam...
De még mindig nem vágom, hogy jön ez ide...