Politika fórum reopen (?)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem
43%
Igen
34%
Nem tudom / nem érdekel
23%
Tévedsz mert egyszer nem érkezett értelmes érv amelett, hogy mi hátránya származna azoknak a dolgból, akik amúgy sem járnának oda?? Erre még senki nem tudott válaszolni. Olyanok kicist az ellenzõk, mint a Greenpeacesek. Mindent elleneznek, de alternatív megoldást nem tudnak mondani, jelenesetben érveket, hogy nekik mi a hátrányuk a dologból.
:( azt viccbõl irtam irónikusan és akartam mõgé egy smileit
miért kék az ég? miért zöld a fû? hogy legyen mit kérdezni!
:DD
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha nem hagyod abba, meglesz a jutalom.
hidd el, nem az õ szavazatán fog mulni...
Majd a fórumozók megmondják, kire szavazzunk :)
nem tudom így hogy érezheted hitelét az x-elésnek
amúgy már az ókorban is politizáltak, elvégre életünk alakulásáról KELL beszélni, ebben mi a rossz?
Tehát nem miattad, hanem a figyelmetlenséged miatt.
:O
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
De tök mindegy mit írtok, úgyis lesz ismét politika az sg.n. Eddig is volt, elég csak pár Infos hírt meg interjút megnézni. Meg gondolom el van ez döntve - ez egy vélemény, pár nappal a választások elõtt -, csak legyen szavazás, mert az így demokratikus. Csak jól kellett idõzíteni, ahogy pl. Tomcat tette, és ismét jöhet a szalámitaktika! Ha csak a két választás után lesz, akkor visszaszívom, meg addigra lejár a bannom is. De szerintem nem lesz igazam ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Szavazás, szavazatújraszámlálás, kampány, izgalom, fordulatok, nézze mindenki jövõ héten is, mert újabb izgalmak várnak hõseinkre.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.