Politika fórum reopen (?)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már most megy a személyeskedés... mi lesz, ha beindul a politikai topic? Félek tõle, hogy akkor nem csak baloldali fások mennek majd...
Ezért félek egy lehetséges politikai topictól.

pont errõl beszéltem, a polfórumban lehet hogy lesz flém, de az neked teljesen mindegy, mivel nem fogsz oda benézni.
én se fogok amúgy de ez akkoris idiótaságra utal.
azért szavaztam igenre hogy bõvüljön az sg, és ennek a bõvülésnek semmiféle negatívuma nem lesz.

nem annak van igaza aki meggyõzõ hanem annak akinek igaza van.

Botond
A toleráns vitatkozás. Aki nem ért velünk egyet az "sok balf@sz". Vhogy nem voltál meggyõzõ.
Fenrir
Ha maguk a politikusok sem tudnak kultúráltan vitatkozni sehol Magyarországon akkor honnan veszed, hogy itt nem lessz flém?

Ment a pötty a "nem"-re...

A halál csupán a kezdet...

Még csak arról szavazunk, legyen-e politika, de már most forrósodik a hangulat, lásd saját hsz-od. 😊
Ismétlem magamat, a pol.itika és a foci a legjobb társaságokat is össze tudja ugrasztani, mert mindenki jobban ért hozzá, mint mások 😊

franc0
tudod mit?
ha neked tényleg ez a szórakozásod, átbattyogok a másik géphez és nyomok egy igent.
rajtam ne múljon <#smile>

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Semmi értelme nincsen a szavazásnak.
sok hülye kölyök szavaz aki életébe nem fogja látogatni a politika fórumot hát józan ész kérem nem mindegy az ilyeneknek? szarják már le sok kocka ha csak a játékfórumot látogatja
most õszintáén mi a faszér szavazza le másnak a szórakozását ha teljesen hidegen hagyja.
nyugalom van nem fogja az mszp elárasztani a kólafdyuti topikot attól mert van politika.
higgyetek nekem csak nõni fog az sg népszerûsége de ha nem érdeketek szavazzatok csak nemmel... sok balf@sz.

Tapasztalat. Meg kell nézni más fórumokat, ahol név nélkül, nicknévvel írhatod le a vleményedet a politikáról. Tele van okleveles politológusprofesszorokkal, Hatalmi harc, flamewar, szpem ezerrel.

Loál János
A panaszkodásból szerintem is egymásra mutogatás lenne. Merhogyaza baloldal miatt van, merhogyaza jobboldal miatt van... :|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

honnan veszed.
te sem látod a jövõt, én sem látom.
megnyitni, aztán kiderül.

Itt nem panaszkodás lenne belõle, hanem értelmetlen mocskolódás. :-)

Legyen politikai fórum.Van mirõl beszélni.Fõleg hogy a béka segge alatt sincs az ország legalább az ember hagy panaszkodja ki magát valahol.
Mer' nem hallgatsz rám. Mondtam, hogy a politikából csak ez lehet. Meg lehetne oldani úgy, mint a 8-as kategóriát, hogy zárt körû legyen és ne látszódjon a címlapon...

DJ Bee18
nem tudnám nem-re módosítani a szavazatomat? Mert ha ez lesz, ilyen logikával gondolkodókkal, akkor tényleg semmi, de semmi értelme nem lenne az egésznek...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
<#falbav>

Botond
Ez a politikai vita. Mindenki elmondja újra és újra és újra ugyanazt. Én is.
tomsolo
2. ja tavaly-.-

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Lteebee
"de kit érdekel.... kapásból tudok sorolni legalább 3 helyet ami..."

Most ezzel mi van?

Mit hemzsegsz még mindig itt, ha nem is érdekel?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
De korábban volt polfórum.

Lteebee
A szokásos aduász az az a kategória, amikor ugyanazt elmondod újra és újra?

DJ Bee18
de egyéb ellenérv nem lehet, mert az kiküköszöbölhetõ a topic elkerülésével

DJ Bee18
figyelj az igen oldalon állok. De azt be kell látni ellenérvként, hogy ha megnyílik, több átszûrõdés lesz. Pl. ketten összebalhéznak, más topicban találkoznak, biztos érzõdni fog a korábbi vita. Az elõnyeihez képest csekély ellenérv, de akkoris érv.

ReTeK
most hivatalosan nincs polforum, mégis akkor honnan szûrõdött sok tápikba bele ?
(lehet hogy a szûrõdés mégse elég konkrét érv?)

DJ Bee18
sztem az elég konkrét érv, hogy átszûrõdhet más topicokba...

most csak azért fognak másképp szavazni, hogy ne neked legyen igazad😊
"42 nem
37 igen
21 dunno

kíváncsi vagyok fog-e majd változni bár sztem kb ilyen lesz a végeredmény"

Most:
41
36
23

Asszem veszek pár lottószelvényt 😊

BuzzFuzz
A szavazásnál azt sem ártott volna kiírni, hogy meddig lehet szavazni! vagy egy visszaszámlálót... mint a big bráderbe 😄

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

I.C.ram
De most erre a szokásos adúászomat tudom bevetni. Aki nem látogatja, annak nem tök mindegy, hogy a polfórumban majd, egymás mellett beszélünk el? 😄
Túrót. Újraszámoltatjuk, mert elcsalták az eredményt. <#eplus2><#vigyor3><#nyes><#nevetes1>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Laky
nem akar semmit, csak erõlteti a hülyeségeit... itt van pár mod aztán gondolta itt a lehetõség egy kis feltûnõsködésre, hogy mennyire határtalan az érdeklõdési köre...
14-re saccolok -.-

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

DJ Bee18
akkor minek szavaztunk? Nem gyõz az igen, akkor kimagyarázzuk 😄DDDDDDD

ReTeK
úgy láttam értelmes érvként az jött fel hogy "céltalan és értelmetlen a pol. vita" mert "mindenki mondja a magáét" úgysem tudsz a másikra hatni sehogysem, aztán erre volt pár <#eljen> jel, van benne igazság kétségtelen de szerintem ezt nyugodtan ráillene bármelyik ütõsebb topicra legyen az akár egy játéké

nyami
1. szükséged
2. pont 2 éve :c

Pigo
Van benne v.mi... sõt!!! Talán az egyik legértelmesebb hozzászólás!!!

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Egyépként egyre inkább kezdek kísértésbe esni, hogy az igenre voksoljak.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

Mind1. Még az elején volt. Ezért írtam, hogy HA NEM ERRE ÉRTETTED AKKOR TÁRGYTALAN!

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

sok könyvet olvasott a mamája...
hogy nem lehet ezt érteni? <#alien2>
I.C.ram
Ez sajnos igaz. Értelmes ember nem utálja meg rokonát, barátját, barátnõjét a politikai hovatartozása miatt.

Bár még mindig nem vágom, hogy hogy jön ide a mamája...
Busz
Én "Igen" - el szavazok!!!

&#65207;&#65209;&#65215;&#65221;&#64407;&#64379;&#64391;&#64413;&#64360;&#64342;&#65260;&#65256;&#65258;

Tökjól írsz!!4 D:

Sadist
"CSak a buta emberek kapcsolatát tudja megrontani a politika."

Gondolom erre kapta fel a vizet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

BuzzFuzz
ugy néz ki nem lesz politikai fórum, de kit érdekel.... kapásból tudok sorolni legalább 3 helyet ami sokkal látogatotabb az SG fórumánál és van egy csomó politikával fogalkozó téma 😊

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

I.C.ram
Mi van????!!! Egy szavadat sem értem. Hogy jön ez ide? Te már csak tudod, hogy hány könyvet olvastam...

De még mindig nem vágom, hogy jön ez ide...
Akos 001
1.nincs szükségem politikai fórumra nincs szükségem
2.régem voltam már 12-.-

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

te miért akarsz annyira politikai fórumot 12 évesen? <#idiota>
Nah lelehet szállni,ha ez célzás volt! Mamám 20 éves koráig több könyvet olvasott el amennyit te valaha is elfogsz! Szóval sokat! E melett átélt 3 rendszerváltást és egy világháborút!

Ha nem erre értetted akkor semmi.

Na ilyem mocsok dolgokat kellene ott pártállástól függetlenül kitárgyalni..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Ja teszem hozzá engem egyáltalán nem érdekel a politika, de igennel szavaztam.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Akos 001
ya,nagyon igaz!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"