Politika fórum reopen (?)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Vegyétek el már azt a kérdõjelet plíz!!!!!!
Legalább 24 óráig lenne nyitva próbaképpen!
Be lehetne tenni a Gumiba, oda amúgy sem írhatnak újregek..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
a kötekedõket nehéz lenne szétválasztani, még erõs moderálási szabályok alatt is...
finoman el lehetne kezdeni egy ilyen fórumot próbaszerûleg, néhány változtatással, és ha nem megy, akkor meg törölni...
ez a szavazás/vitatkozás is nagy hülyeség, meg kellett volna nyitni a topikot és akit érdekel beír, akit nem az meg elkerüli... ilyen egyszerû
Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"
Vedd el a kérdõjelet, " aztán jó lesz "
plíííízzz !!!!
Topik meg legyen. Tök jó volt, amikor hol az egyik, hol a másik nyerte a választást, aztán volt arcoskodás! <#mf1>#mf1>
A halál csupán a kezdet...
Nem olvasni akarunk a politikáról, (arra ott a Népszabi és azMNO) hanem beszélgetni, vitatkozni, gyõzködni, csalódni, idegeskedni akarunk egymással.<#boxer>#boxer><#taps>#taps><#nemtudom>#nemtudom><#nezze>#nezze><#eplus2>#eplus2><#whatever>#whatever>
..szeretlek, csak nem nagyon....
Õ úgysincs, az hallottam, IP címestõl lett bannolva.
<#law>#law>
(kapok lóvét leszek VIP már tényleg ! )
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtõl származtok.\"-János 8 [39,44]
:)
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com
http://hatecrew.atw.hu
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tehát lenne igény politikai fórumra, de a többség nem akarja. Most akkor mi lesz?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
miért kék az ég? miért zöld a fû? hogy legyen mit kérdezni!
Nem állítom, hogy minden hozzászólást végigolvastam, de jó sokat.
A régi polfórumosok közül összesen 5-öt találtam, bár lehet, valaki új logoval lépett be.
2003-tól polfórumoztam, amig meg nem szünt. Az akkori kemény magból, (igen ellenkezõ politikai véleménnyel) találkozókat szerveztünk, a legjobbat Dunaújvárosban Oli apánál, ahol a legnagyobb egyetértésben rúgtunk be, anélkül, hogy egymás torkának estünk volna.
Vállaltuk a nevünket és az arcunkat is. Úgy azért nem anyázik, sémitázik annyit az ember. <#ejnye1>#ejnye1><#nyes>#nyes>
Nagyon szeretném, ha újra megnyílna.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
EgY KiS HuMoR
És EgY VéLeMéNy: sztem nem kell ide a politika, úgyis ez folyik (és fog is) a csapból. Felesleges ide is behozni... Különben is, mi jószármazhat belõle? (Hmm...) Körülbelül totál káosz, és anyázás lenne az összes topicban. Az emberek csak összevesznek minden hülyeségen, pedig az igazság a képeken van...<#worship>#worship><#hehe>#hehe>
Egyszóval, NE!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Egyépként meg ha lessz pol fórum én is ott fogom tenni az észt, mert nem fogom kibírni hogy ne.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Nos, nekem errõl az jut eszembe amikor élem csendes életem, majd beköltözik a szomszédba egy cigánycsalád...
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Senki nem fog visszaolvasni helyetted.
Idiótaságról, meg hülyeségrõl beszélsz, másokat sértegetsz.
Nem nagyon hiányoznál ebbõl a topicból, ha nem írnál többet ide.
Elõre is köszi.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
a sok aktivista téged teljesen hidegen hagyna, ha a pol fórumba nem nézel bele, ezt már sokszor leírtam, hogy számodra és azok számára akiket nem érdekel a polfórum, semmi nem változna az sg-n, és ennyi.
mi az a "csomó ok", amit a polfórum nemlátogatásával nem lehet elkerülni? olyan csomó ok nincsen.
ezért téged nem érint. the end.
én kultúráltan kezelem a politikát" hát k...-ra unalmas ez má
miért kék az ég? miért zöld a fû? hogy legyen mit kérdezni!
Csupán üres találgatásaid vannak, hogy biztos azért vannak sokan a nemesek...értsd már meg, hogy van aki nem úgy gondolkozik mint te! Leírtak egy csomó okot, hogy mér ne legyen politika fórum!
És az hogy ismertebb lessz az SG topic, az nekem különösebben nem érdekem! Hogy idejöjjön a sok aktivista a hülyeségeivel, meg olyan szûklátókörûek vitázzanak mint te (meg soxor én is!). Na ne, nem kell.
És még valami! Ha már ennyire pol. fórumozhatnékod van, miért nem keresel egy másik honlapot?! Ja hogy ott újreg lennél? Mondjuk itt sem vagy túl öreg...(meg én sem persze)
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Azért vannak tele a parkolók, meg azért megy ki nállunk a fél falu nyaralni külföldre ugye...hogy nyomorgunk, ha már felhoztad... (nem mondtam egy szóval se hogy nállunk a legjobb a helyzet, de a világ 2/3a így sem él mint mi...)