Politika fórum reopen (?)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balo
De legalább pörgött a Sodi topik...

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson

Pluskast
Na igen Sodi sok mindenkinek nem volt kedvére való....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

CSÍTEREK!!!!!!44 <#boxer>

NNNNaaaaaaa!!!!!!
Vegyétek el már azt a kérdõjelet plíz!!!!!!
Legalább 24 óráig lenne nyitva próbaképpen!
Be lehetne tenni a Gumiba, oda amúgy sem írhatnak újregek..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

45+34+22...<#idiota>
ezt mondtam énis, de az emberi hülyeség határtalan...

itt nem is az a probléma, hogy nincs rá igény, hanem az, hogy vannak, akik "normálisan" folytatnának eszmecserét a politikáról, és vannak, akik direkt kötekedni akarnak...
a kötekedõket nehéz lenne szétválasztani, még erõs moderálási szabályok alatt is...
finoman el lehetne kezdeni egy ilyen fórumot próbaszerûleg, néhány változtatással, és ha nem megy, akkor meg törölni...
Fülüke
Ne legyen.

De k*rvajó géped van istenem....

BuzzFuzz
Mióta kötelezõ egy topikot látogatni? ez örök talány marad számomra...

ez a szavazás/vitatkozás is nagy hülyeség, meg kellett volna nyitni a topikot és akit érdekel beír, akit nem az meg elkerüli... ilyen egyszerû

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

St !!!
Vedd el a kérdõjelet, " aztán jó lesz "
plíííízzz !!!!

OliApa
Hát jöhetne a banda Obszikám! <#vigyor1> 20 fõ jáccik!

Topik meg legyen. Tök jó volt, amikor hol az egyik, hol a másik nyerte a választást, aztán volt arcoskodás! <#mf1>
OliApa

<#vigyor1>
Fenrir
Éppen ez az. Lenne rá igény, de a többség nem akarja...Ha 1 ember akarná csak akkor is igényt jelentene szvsz...

A halál csupán a kezdet...

observer
Hi!
Nem olvasni akarunk a politikáról, (arra ott a Népszabi és azMNO) hanem beszélgetni, vitatkozni, gyõzködni, csalódni, idegeskedni akarunk egymással.<#boxer><#taps><#nemtudom><#nezze><#eplus2><#whatever>

..szeretlek, csak nem nagyon....

observer
Félreértesz, <#rinya>nem erre a hozzászólásodra írtam én a Sodi basztatását, hanem a régi polfórumra, hogy olyan nem kellene. <#miaz>
Õ úgysincs, az hallottam, IP címestõl lett bannolva.
<#law>

elenni=elvenni na !
(kapok lóvét leszek VIP már tényleg ! )

éppen ide is politizálhatnánk, csak a kérdõjelet kellene elenni a címbõl :) :) :)

Sadist
St szerintem nem írta, hogy a szavazás fog dönteni, csak arra van, hogy lássák, van-e rá igény.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mr Csé
egy szûk elitnek :(

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

R4VII
Nagyon jó lenne a politikai fórum, csak félek idõnként elfajulna a helyzet

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtõl származtok.\"-János 8 [39,44]

És ez a mindennapi élettel együtt erre a fórumra is igaz (hála az égnek)
:)

Fenrir
Értem, szóval látszólag demokrácia van mert azt hisszük, hogy a döntésünk befolyásol valamit, közben pedig kemény diktatórium ahol már el van döntve minden :)

units
Azért az említett megkötések mellet igencsak jól müködõ topic lenne.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzõk: www.hijackthis.de www.help2go.com

Jhonnyb
Igaz én nem fórumozok annyit mint mások, de napi rendszerességel olvasom az oldalt. Szerintem így jó ahogy van. Aki politikárol akar olvasni, az mennyen más oldalakra. Majdnem mindenütt megtalálható. Az SG.hu így jó ahogy van. Fõleg most választások idején jönnének azok a fajta dolgok, ami miatt nem érdemes elkezdeni, mert biztos vagyok benne, hogy sokan egymás torkának ugranának. Igaz a választásokról és az eredményrõl én is olvasnék 1 cikket.

http://hatecrew.atw.hu

Sadist
Olvasd el, hogy mit írt St a mi kellene sg-nek topikba.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

második forduló? :P
Fenrir
Meddig fog még tartani a szavazás? Valószínüleg úgy sem fog már az eredmény nagyban változni...

Tehát lenne igény politikai fórumra, de a többség nem akarja. Most akkor mi lesz?

Az a gond, hogy a szabályozott körülményekbõl valószínûleg csak a "Best of büntipontok" gumitéma hízna meg, mert (gondolkodom, vajon kiemeljem-e aláhúzással) politikáról fórumon nem lehet személyeskedés és eldurvulás nélkül beszélgetni.

Pluskast
Nem bassztattam senkit egy kérdést tettem fel, hogy kinek mi a véleménye. Egyébként tök mindegy mert még amúgy sem robbant ki a dolog, úgyhogy senkinek sincs fogalma, hogy mirõl beszéltem.

observer
Régebben nagyon elvadult a topic, volt, amikor sztem senki sem érezte jól magát, csak a vagdalkozás ment, meg a (*)Sodi b@sztatása, ami kissé unalmas volt. Szabályozott körülmények között jó lehet, meg nagyon kíváncsi vagyok azoknak a véleményére, akik más hazugságokat hisznek el, mint én.<#eplus2>

<#wave><#integet2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Pluskast
Engem ez a fórum egésszen addig érdekelt amíg ki nem vettétek a hozzászólásomat....

rafaello
azis nagyon igazságos lett volna pffff

miért kék az ég? miért zöld a fû? hogy legyen mit kérdezni!

Botond
<#integet2>
observer
Szia Botond!
Téged is régen láttalak.<#wave>

observer
Jó sz@rul áll a szavazás, jó lett volna, ha csak azok szavaztak volna, akiket érdekel ez a fórum a késõbbiekben is.

observer
Szia Garfield!
Megörültem neked. <#wave>

observer
Hi! IGEN!
Nem állítom, hogy minden hozzászólást végigolvastam, de jó sokat.
A régi polfórumosok közül összesen 5-öt találtam, bár lehet, valaki új logoval lépett be.
2003-tól polfórumoztam, amig meg nem szünt. Az akkori kemény magból, (igen ellenkezõ politikai véleménnyel) találkozókat szerveztünk, a legjobbat Dunaújvárosban Oli apánál, ahol a legnagyobb egyetértésben rúgtunk be, anélkül, hogy egymás torkának estünk volna.
Vállaltuk a nevünket és az arcunkat is. Úgy azért nem anyázik, sémitázik annyit az ember. <#ejnye1><#nyes>
Nagyon szeretném, ha újra megnyílna.

Hát ezek a képek tényleg királyak, bár sok különbséget nem látok köztük. <#vigyor1><#eplus2>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

gameplusz
OFF

EgY KiS HuMoR

És EgY VéLeMéNy: sztem nem kell ide a politika, úgyis ez folyik (és fog is) a csapból. Felesleges ide is behozni... Különben is, mi jószármazhat belõle? (Hmm...) Körülbelül totál káosz, és anyázás lenne az összes topicban. Az emberek csak összevesznek minden hülyeségen, pedig az igazság a képeken van...<#worship><#hehe>

Egyszóval, NE!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

nyami
1. kultúra

2.kulturáltan

nem túl nehéz megjegyezni :/

szerinted melyik elvakult, hülye aktivista nem venné magára a "megcsináltuk"-os meg a "roszabbul élünk"-ös képeket?? Jó lessz ha osztják az észt? Nem hiányzik ide egy se.

Egyépként meg ha lessz pol fórum én is ott fogom tenni az észt, mert nem fogom kibírni hogy ne.

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

senki sem hiányozna ha nem írna ide.

a polfórum nem büdös, és nem lop =)

franc0
Sokan azzal jönnek hogy "ha nem érdekel nem mész oda és kész".

Nos, nekem errõl az jut eszembe amikor élem csendes életem, majd beköltözik a szomszédba egy cigánycsalád...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Lteebee
Pedig van egy csomó ok.
Senki nem fog visszaolvasni helyetted.

Idiótaságról, meg hülyeségrõl beszélsz, másokat sértegetsz.
Nem nagyon hiányoznál ebbõl a topicból, ha nem írnál többet ide.

Elõre is köszi.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

mondtam, hogy engem nem érdekel a politika, csak rávilágítottam a hülyeségetekre.
a sok aktivista téged teljesen hidegen hagyna, ha a pol fórumba nem nézel bele, ezt már sokszor leírtam, hogy számodra és azok számára akiket nem érdekel a polfórum, semmi nem változna az sg-n, és ennyi.
mi az a "csomó ok", amit a polfórum nemlátogatásával nem lehet elkerülni? olyan csomó ok nincsen.
ezért téged nem érint. the end.

rafaello
mindenki ugyanazt a szöveget nyomja hogy "mindenki újreg meg suta bunkó, bezzeg
én kultúráltan kezelem a politikát" hát k...-ra unalmas ez má

miért kék az ég? miért zöld a fû? hogy legyen mit kérdezni!

Hozz ide 1 embert, aki saját hozzászólásával kezét a szívén tartva azt mondja, hogy "én hülye fórumos vagyok és csak a játék érdekel és ezért szavaztam a nemre".

Csupán üres találgatásaid vannak, hogy biztos azért vannak sokan a nemesek...értsd már meg, hogy van aki nem úgy gondolkozik mint te! Leírtak egy csomó okot, hogy mér ne legyen politika fórum!

És az hogy ismertebb lessz az SG topic, az nekem különösebben nem érdekem! Hogy idejöjjön a sok aktivista a hülyeségeivel, meg olyan szûklátókörûek vitázzanak mint te (meg soxor én is!). Na ne, nem kell.

És még valami! Ha már ennyire pol. fórumozhatnékod van, miért nem keresel egy másik honlapot?! Ja hogy ott újreg lennél? Mondjuk itt sem vagy túl öreg...(meg én sem persze)

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

OFF
Azért vannak tele a parkolók, meg azért megy ki nállunk a fél falu nyaralni külföldre ugye...hogy nyomorgunk, ha már felhoztad... (nem mondtam egy szóval se hogy nállunk a legjobb a helyzet, de a világ 2/3a így sem él mint mi...)