748
Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.
Update #605-ben. Nem lesz.
-
#625 És ha meg arra kiváncsiak, hogy kik ugranak... -
#624 Ha a szín a lényeg, akkor azért lesz rossz a szavazás, mert csomóan kedvenc pártjukra szavaztak, ha meg a pártpreferencia, akkor meg azért mert sokan a kedvenc színükre szavaztak. Normális statisztika ebből az életben nem lesz már. -
Vlala #623 Na bumm, politizálni, úgy látszik, mindenből lehet. Már nem kérdezem meg, hogy "ugye háde mé nincsen a színek közt a zebracsíkos" :) -
#622 én személy szerint a kedvenc szinemre és nem a kedvenc politikai pártom szineire szavaztam.. -
#621 Szerinted gondok vannak az arányokkal.
Tehá úgy véled, túl sokan szeretik a kéket itt? -
Prank #620 majd hasonlítsuk össze a valódi szavazással, lehet, hogy az emberek a plakátok színére fognak szavazni :P -
#619 én sem értem mire jó ez az "álszavazás"...
Nevezzük nevén a gyerekeket... :) -
Prank #618 csak poénból tették ki, hogy röhögjenek a reakcióinkon:) -
#617 jaj, kell ez a szavazgatósdi a kezdőoldalon?
ha már nincs pol-fórum, akkor már ilyen "ál-kérdésekre" minek van szükség?
vagy tegyétek fel a kérdést az arcunkba [hogy mindenki értse, mert ezzel az arányokat látva vannak gondok], vagy hagjyuk már ezt... -
Vlala #616 Béke! -
#615 Na de "újregek" nélkűl hogy él meg egy fórum, nem az a lényeg hogy minnél többen csatlakozznak az amúgy is népes táborhoz?
Amúgy meg ha jól tudom van olyan fórum ahol az új regek kitiltódhatnak,
ha mindenképpen valami szűk körű fórumot akarna a politikában vitatkozó réteg, nem?
Amúgy hozzáteszem tényleg az a legfőbb baj, hogy sokan csak bulinak veszik a névtelenséget és szétbomlasztják a fórumokat. Pedig igenis szükség lenne egy olyan fórumra ahol sokan sokféle nézetet való emberkék vitatkozhatnának és ebbe beleférne még szerintem a sértések határát súroló heves vita is, de azt soha nem lehet majd kiszűrni, hogy valaki csak buliból vagy kicsit azért komolyabb megfontolásból keveredik egy adott fórumra, azonban ez valójában csak a moderátorokat terheli meg, hiszen ha valakivel szál szembe mondjuk egy vitában egy adott reggelt a vitapartner(ek) azért leszűrik, hogy érdemes-e vele "harcba" szállni vagy még arra sem érdemes, hogy válaszoljanak neki.
Szóval azért az új reggek igenis kellenek.
És kellene ilyen poli fórum sok-sok moderátorral.
-
#614 Szia
Válaszom:
Keresd a hivatalos weboldalaikon! -
#613 csá
KÉrdéseim:
hol lesz a fidesz és az mszp április kilencedikei "összejövetel"? a fideszé a millenárisban? -
#612 POLITIKA FÓRUM REOPEN! -
#611 -
#610 nem csoda hisz tele van pár napos újregekkel (többnyire már csak ők "csinálnak" képeket) -
#609 Risztekpa! -
#608 Kár, de valahol megértem. a "Rosszabbul Photoshoppolunk" topicot is tönkretették pár nap alatt. -
HUmanEmber41st #607 -
Prank #606 st-t kirúgták, mert politikai topicot nyitott... -
#605 Nos, hétfőre ígértem eredményhirdetést.
A szavazás eredménye, moderátorok többségi véleménye és az itt megjelenő eredmények alapján úgy döntöttünk, hogy jobb ha ettől a fórumtól továbbra is távol marad a politika.
Sajnos az intelligens, politika fórumot támogató emberek mellett közöttünk van jónéhány olyan tuskó, aki csak flamelésre használná a politika fórumot, és ezzel csak a moderátoroknak csinálna többlet munkát. Ez volt 2003-ban is a dolog egyik halála és nyilvánvalóvá vált most ebben a topicban is.
Ez nem zárja ki, hogy a jövőben politikát valamilyen szinten érintő, de nem közvetlenül politizáló fórumok nyíljanak (pl. rosszabbul photoshopolunk, stb.), ezek nem lesznek tiltva.
Ennyi egyelőre.
-
HUmanEmber41st #604 St bácsi !
Nyilatkozz meg plíz!!! -
#603 lassan 2 hete vitatkoztok hogy legyen e politikai fórum.... kezd egy kicsit nevetségessé válni a dolog -
#602 Lesz egyáltalán? -
Vlala #601 Jó irányba haladunk, már ami a szavazást illeti. -
#600 Ahogy vesszük . . . Voltak hibái, bár ezt lehet, hogy csak a rosszulneveltségem mondatja velem. Karakteres volt. Kinek ez, kinek az.
Azé', ha itt vagy, Isten éltessen közelgő szülinapod alkalmából Sodi! -
#599 De legalább pörgött a Sodi topik... -
#598 Na igen Sodi sok mindenkinek nem volt kedvére való.... -
haxoror #597 CSÍTEREK!!!!!!44 -
HUmanEmber41st #596 NNNNaaaaaaa!!!!!!
Vegyétek el már azt a kérdőjelet plíz!!!!!!
Legalább 24 óráig lenne nyitva próbaképpen!
Be lehetne tenni a Gumiba, oda amúgy sem írhatnak újregek.. -
Prank #595 45+34+22... -
Goth #594 ezt mondtam énis, de az emberi hülyeség határtalan... -
Prank #593 itt nem is az a probléma, hogy nincs rá igény, hanem az, hogy vannak, akik "normálisan" folytatnának eszmecserét a politikáról, és vannak, akik direkt kötekedni akarnak...
a kötekedőket nehéz lenne szétválasztani, még erős moderálási szabályok alatt is...
finoman el lehetne kezdeni egy ilyen fórumot próbaszerűleg, néhány változtatással, és ha nem megy, akkor meg törölni... -
#592 Ne legyen. -
#591 Mióta kötelező egy topikot látogatni? ez örök talány marad számomra...
ez a szavazás/vitatkozás is nagy hülyeség, meg kellett volna nyitni a topikot és akit érdekel beír, akit nem az meg elkerüli... ilyen egyszerű -
HUmanEmber41st #590 St !!!
Vedd el a kérdőjelet, " aztán jó lesz "
plíííízzz !!!! -
#589 Hát jöhetne a banda Obszikám! 20 fő jáccik!
Topik meg legyen. Tök jó volt, amikor hol az egyik, hol a másik nyerte a választást, aztán volt arcoskodás! -
-
#587 Éppen ez az. Lenne rá igény, de a többség nem akarja...Ha 1 ember akarná csak akkor is igényt jelentene szvsz... -
#586 Hi!
Nem olvasni akarunk a politikáról, (arra ott a Népszabi és azMNO) hanem beszélgetni, vitatkozni, győzködni, csalódni, idegeskedni akarunk egymással.