Politika fórum reopen (?)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Azt hiszem, néhányan azt hiszik, ez a topic a kivétel a pol-tiltás alól.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Lteebee
Akárki és Observer: kérlek titeket!

Köszi

<#zavart2>

Láma!
hát ez nagyon gagyi<#szomoru1>

observer
A statisztika szerint, amire nem adunk,<#vigyor2> az MSZP egyedül is megnyeri a választást, "Kuncze-Kovács Pisti és Munkásõr-Türmer Gyuszi nélkül, MásikMagyar Ibolya, Mérlegnyelve T.Józsi bácsi, KétszázanaHõsökterén-Cs. Pista bácsi és Lekellváltaniapiszkosmocskoskommunistakormányt-Méghanemisjárokbeaparlamentbemégisszimpatikusvagyok Viktor ellenére is.

!VENCEREMOS! <#taps>

..szeretlek, csak nem nagyon....

DJ Bee18
:DDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Lteebee
Hiszen te is szavaztál, nem?

REALista
Ja most olvastam hogy nem is lesz politika forúm!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Engem sem zavar csak úgy mondtam!

Lteebee
Ez a szavazók többségét nem zavarja.

REALista
Ez a "2.) nyitunk, de bezárjuk a választások után" lehetõség lassan nem lesz aktuális!!!!

observer
Ez csak egymás közti kommunikáció orange fielden. Így hívják egymást.<#oooo>
"Nálunk" már kialakult a beszéd képessége. <#duma>

Láma!
:DDDDDDDD

Hát ha nem lesz politika akkor minek volt ez a szavazás? Ez így nem fair. :)
Na mind1 engem Orbán megint meggyõzött. Ezért szavazok az mszp-re. Sry. Bye!

banok
hát akkor ezek szerint nem lesz anyázda...<#szomoru1> nem baj az FH-n van! <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lteebee
Az utcán kötelezõ:
1. Sípolni
2. Vakkantgatni.

1. már lement a szavazás, nem lesz politika az SG-n (lásd fenn, update #605.)
2. Vitassák csak meg az utcán, ott nem lesz mindenkinek irreálisan nagy hangja :) Legalábbis nem kezd el egy 12 éves ügyvédapucis gyerek a jogairól és a Nagy Szent Igazságról beszélni. (Ettõl óvjuk meg az SG-t azzzal, hogy nem politizálunk.)

Nyissuk csak meg!!!Jobb ha itt konfrontálódnak az emberek mint az utcán.Érdemes!
LordVenom
Én is a kedvenc színemre szavaztam,pedig teljesen ellentmond a politikai nézetemmel,de itt színrõl volt szó...<#rolleyes>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

observer
<#rinya><#wave>

observer
L<#nyes>ehetne névvel is, ahogy régen, néhányan. Nem kell azt szégyellni.

observer
Igaz, inkább vele, mint sehogy. <#hehe>

observer
húúúúúúúúúúúúúúúúúúú de megörültem neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#gun><#gonosz2><#boxer><#nyes><#violent><#boxer><#nemtudom><#taps>

én is =)
Zöldségesség rulez

Lteebee
És ha meg arra kiváncsiak, hogy kik ugranak...

Sadist
Ha a szín a lényeg, akkor azért lesz rossz a szavazás, mert csomóan kedvenc pártjukra szavaztak, ha meg a pártpreferencia, akkor meg azért mert sokan a kedvenc színükre szavaztak. Normális statisztika ebbõl az életben nem lesz már.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Na bumm, politizálni, úgy látszik, mindenbõl lehet. Már nem kérdezem meg, hogy "ugye háde mé nincsen a színek közt a zebracsíkos" :)

Shiwo
én személy szerint a kedvenc szinemre és nem a kedvenc politikai pártom szineire szavaztam..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Lteebee
Szerinted gondok vannak az arányokkal.

Tehá úgy véled, túl sokan szeretik a kéket itt?

majd hasonlítsuk össze a valódi szavazással, lehet, hogy az emberek a plakátok színére fognak szavazni :P
banok
én sem értem mire jó ez az "álszavazás"...
Nevezzük nevén a gyerekeket... :)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

csak poénból tették ki, hogy röhögjenek a reakcióinkon:)
szanics
jaj, kell ez a szavazgatósdi a kezdõoldalon?
ha már nincs pol-fórum, akkor már ilyen "ál-kérdésekre" minek van szükség?
vagy tegyétek fel a kérdést az arcunkba , vagy hagjyuk már ezt...

FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!

Béke!

psg5
Na de "újregek" nélkûl hogy él meg egy fórum, nem az a lényeg hogy minnél többen csatlakozznak az amúgy is népes táborhoz?
Amúgy meg ha jól tudom van olyan fórum ahol az új regek kitiltódhatnak,
ha mindenképpen valami szûk körû fórumot akarna a politikában vitatkozó réteg, nem?
Amúgy hozzáteszem tényleg az a legfõbb baj, hogy sokan csak bulinak veszik a névtelenséget és szétbomlasztják a fórumokat. Pedig igenis szükség lenne egy olyan fórumra ahol sokan sokféle nézetet való emberkék vitatkozhatnának és ebbe beleférne még szerintem a sértések határát súroló heves vita is, de azt soha nem lehet majd kiszûrni, hogy valaki csak buliból vagy kicsit azért komolyabb megfontolásból keveredik egy adott fórumra, azonban ez valójában csak a moderátorokat terheli meg, hiszen ha valakivel szál szembe mondjuk egy vitában egy adott reggelt a vitapartner(ek) azért leszûrik, hogy érdemes-e vele "harcba" szállni vagy még arra sem érdemes, hogy válaszoljanak neki.
Szóval azért az új reggek igenis kellenek.
És kellene ilyen poli fórum sok-sok moderátorral.

F.K.T.

Lteebee
Szia

Válaszom:

Keresd a hivatalos weboldalaikon!

sike
csá
KÉrdéseim:

hol lesz a fidesz és az mszp április kilencedikei "összejövetel"? a fideszé a millenárisban?

-

REALista
POLITIKA FÓRUM REOPEN!

Fenrir
<#eljen>

A halál csupán a kezdet...

ReTeK
nem csoda hisz tele van pár napos újregekkel (többnyire már csak õk "csinálnak" képeket)

DanielT
Risztekpa!
Marki
Kár, de valahol megértem. a "Rosszabbul Photoshoppolunk" topicot is tönkretették pár nap alatt.

KoЯn

<#wilting><#wilting><#wilting><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

st-t kirúgták, mert politikai topicot nyitott... <#hehe>
St
Nos, hétfõre ígértem eredményhirdetést.

A szavazás eredménye, moderátorok többségi véleménye és az itt megjelenõ eredmények alapján úgy döntöttünk, hogy jobb ha ettõl a fórumtól továbbra is távol marad a politika.

Sajnos az intelligens, politika fórumot támogató emberek mellett közöttünk van jónéhány olyan tuskó, aki csak flamelésre használná a politika fórumot, és ezzel csak a moderátoroknak csinálna többlet munkát. Ez volt 2003-ban is a dolog egyik halála és nyilvánvalóvá vált most ebben a topicban is.

Ez nem zárja ki, hogy a jövõben politikát valamilyen szinten érintõ, de nem közvetlenül politizáló fórumok nyíljanak (pl. rosszabbul photoshopolunk, stb.), ezek nem lesznek tiltva.

Ennyi egyelõre.
St bácsi !
Nyilatkozz meg plíz!!!

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

BuzzFuzz
lassan 2 hete vitatkoztok hogy legyen e politikai fórum.... kezd egy kicsit nevetségessé válni a dolog

Kimi a legjobb! ;) \"Rohamosan terjed a madárinfluenza médiavírus\"

Korppi
Lesz egyáltalán?

Mother North - united we stand, together we walk, Phantom North - I\'ll be there when you hunt them down..

Jó irányba haladunk, már ami a szavazást illeti.

OliApa
Ahogy vesszük . . . Voltak hibái, bár ezt lehet, hogy csak a rosszulneveltségem mondatja velem. <#mf1> Karakteres volt. Kinek ez, kinek az.
Azé', ha itt vagy, Isten éltessen közelgõ szülinapod alkalmából Sodi! <#taps>