748
Megnyissuk, avagy sem? Témaindító hozzászólás a #1-ben.
Update #605-ben. Nem lesz.
-
#667 Valahol muszáj hangoskodni, nem igaz? -
mod #666 Ez sz*r.
[SÁTÁNTÉK] -
#665 szasztok holnap lesz valami a millenárisban? fideszes cucc este? -
#664 Király vagy úgy legyen!!! -
#663 Becsületes ember nem megy politikusnak, mert becsületes. -
Vlala #662 nemár. -
#661 Na látod ez a baj, ha jön egy új kormány, akkor minden addigit lesöpörnek az asztalról, memória kiürít, ország újraindít :C -
#660 korrupt és vírusos:D -
#659 -
Vlala #658 Ha csak visszaolvasol, hogy ebben a topicban mik történtek, ez még csak az ízelítő (trailer) volt a normál magyar politizáláshoz képest. ŰUgye, van, akinél a politika a másik lef...fejezésénél kezdődik, és van, akinél ott még el sem kezdődik... -
#657 hát így utólag hozzászólva én örülök hogy itt az sgn nincs politikai fórum, itt a modik nekem túl szubjektívnek tűnek, nagy sansz van rá hogy rossz irányba menne az egész el, csak messziről hasonlítana egy indexes politikai fóruhoz.. -
Vlala #656 Ha már lement a lesz / nem lesz szavazás, és eldöntöttük, kell ez még ide? :) -
hokotro #655 a francba!Nem lessz politikai fórum -
#654 -
#653 Inkább csak "kihasználtam a lehetőséget" amíg még él a topic.
De nem voltam nagyon markáns és nem is erőltetem tovább. -
#652 Megin a szoci szegfűs gif volt, vagy valami más? -
#651 Azt hiszem, néhányan azt hiszik, ez a topic a kivétel a pol-tiltás alól. -
#649 Akárki és Observer: kérlek titeket!
Köszi -
mod #648 -
#647 hát ez nagyon gagyi -
#645 A statisztika szerint, amire nem adunk, az MSZP egyedül is megnyeri a választást, "Kuncze-Kovács Pisti és Munkásőr-Türmer Gyuszi nélkül, MásikMagyar Ibolya, Mérlegnyelve T.Józsi bácsi, KétszázanaHősökterén-Cs. Pista bácsi és Lekellváltaniapiszkosmocskoskommunistakormányt-Méghanemisjárokbeaparlamentbemégisszimpatikusvagyok Viktor ellenére is.
!VENCEREMOS! -
#644 :DDDD -
#643 Hiszen te is szavaztál, nem? -
#642 Ja most olvastam hogy nem is lesz politika forúm! -
#641 Engem sem zavar csak úgy mondtam! -
#640 Ez a szavazók többségét nem zavarja. -
#639 Ez a "2.) nyitunk, de bezárjuk a választások után" lehetőség lassan nem lesz aktuális!!!! -
#638 Ez csak egymás közti kommunikáció orange fielden. Így hívják egymást.
"Nálunk" már kialakult a beszéd képessége. -
#637 :DDDDDDDD -
CsőKujts #636 Hát ha nem lesz politika akkor minek volt ez a szavazás? Ez így nem fair. :)
Na mind1 engem Orbán megint meggyőzött. Ezért szavazok az mszp-re. Sry. Bye! -
#635 hát akkor ezek szerint nem lesz anyázda... nem baj az FH-n van! -
#634 Az utcán kötelező:
1. Sípolni
2. Vakkantgatni. -
Vlala #633 1. már lement a szavazás, nem lesz politika az SG-n (lásd fenn, update #605.)
2. Vitassák csak meg az utcán, ott nem lesz mindenkinek irreálisan nagy hangja :) Legalábbis nem kezd el egy 12 éves ügyvédapucis gyerek a jogairól és a Nagy Szent Igazságról beszélni. (Ettől óvjuk meg az SG-t azzzal, hogy nem politizálunk.) -
hokotro #632 Nyissuk csak meg!!!Jobb ha itt konfrontálódnak az emberek mint az utcán.Érdemes!
-
#631 Én is a kedvenc színemre szavaztam,pedig teljesen ellentmond a politikai nézetemmel,de itt színről volt szó... -
#630 -
#629 Lehetne névvel is, ahogy régen, néhányan. Nem kell azt szégyellni. -
#628 Igaz, inkább vele, mint sehogy. -
#627 húúúúúúúúúúúúúúúúúúú de megörültem neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Goth #626 én is =)
Zöldségesség rulez