449
Amatőrfilmek
  • Fülüke
    Te mikor forgatod a filmed?
  • GCsab
    Nyáron? az még messze van :(
  • Fülüke
    Lesz, lesz, lesz. Lesz neki második része. Már írjuk a forgatókönyvet. Nyáron lesz a Forgatás. :) Persze az sokkal "profibb" lesz. :)
  • GCsab
    Fülüke* félre írtam
  • GCsab
    Füleki!
    Ennek a Somós sziti című filmednek lessz 2. része?
  • GCsab
    hol is lessz a forgatás? Melyik városban? Szolnok?
  • Silder
    Sürgősen keresek olyan embereket,akik értenek a számítógépes trükkökhöz és tudnak animációkat készíteni.Persze egyáltalán nem szükséges profi szinten... :D
    Mindezeken kívűl várom még szerepelni vágyók jelentkezését is egy nyár folyamán készűlő filmhez.A műfaj leginkább horror.
    Érdeklődni és jelentkezni itt lehet:

[email protected]

vagy msn-en ugyanazon a címem.
  • Fülüke
    msnem: [email protected]
  • Sawyer2
    Sorry nem akartam senkit bántani. És bocs ha egy kicsit nagyképűen hangzott nem szándékos. Csak hát szóba került a film költségvetése. Sorry még1x
  • Gladiator
    ki nem szarja le mennyibe kerult apad kameraja? Mar kb. harmadjara irod be, hogy 240000 volt. fu de kemeny srac vagy. enyem meg anno felmillio, na es? puff...
  • Sawyer2
    Ja csak hiába ugatok nem figyelsz..
  • GCsab
    van! de már a partnerem vagy
  • Sawyer2
    Persze a többit eszem ágában sincs feltenni... MSN?
  • GCsab
    hát te tod
  • Sawyer2
    Ah ezmég csak az eleje.. itt még kopizhat. a stori még ki sem alakult.
  • GCsab
    Ez mondjuk tényleg nem volt a legjobb ötlet hogy beírod mert valaki lekopizza, jobban megcsinálja mint a te, azt cs*sztheted! De amúgy jól hangzik
  • Sawyer2
    Van msn-ed?
  • Sawyer2
    Persze megcsináljuk. 20k van rá. + elkunyiztam Fater kameráját (240k (!)
  • Fülüke
    öööö de figyelj lehet hogy ezt nem kéne ide beírni a forgatókönyved mert lehet hogy valami paraszt lekoppintja. De amúgy eddig tetszik. Ez le is lesz forgatva vagy csak megírod?
  • Sawyer2
    Én írtam. Persze hogy lesz.. Ez még csak az eleje.
  • Fülüke
    Szerintem jó lesz. Te írtad? Lesz ennek a forgatókönyvnek folytatása?
  • Sawyer2
    A szervezet – forgatókönyv

1. jelenet
    Hely: utca
    Szereplők: Operatőr, Tamás
    Jelenet hossza: kb 1 perc
    A kamera egy szereplő. Elindul egy másik karakter felé. Átad neki egy levelet. A levélre az van írva hogy TOP SECRET. Ezután pár perc várakozás. A karakter elolvassa a levelet. Azt mondja igen. Ekkor megszólal a kamera mögötti szereplő:
    - A többit e-mailben kapod.

2. jelenet
    Hely: Másik utca
    Szereplők: Tamás, Pisti, csomagos srác, operatőr,
    Jelenet hossza: kb 6 perc
    Felírás: 2 évvel később. Az a karakter aki a levelet kapta. Ő Tamás. A kamera a először csak a lábát mutatja. Sietve lépked. Aztán az arca van a kamera előtt. Látszik hogy izgul. Megáll. Elővesz egy telefont. Tárcsáz. Majd ezeket mondja:
    -Látom a célszemélyt
    -?????? 5 mp a reakció
    -Igen biztos hogy ő az.
    -??????
    -Nála van a csomag is.
    -??????
    -Értem.
    Leteszi a telefont. Benyúl a zsebébe majd elindul. Megy megy folyamatosan. Végül megáll. Elkezdi kémlelni a környéket. Mintha figyelne valamit. Fekete ruha van rajta. Egy kicsit mintha meglepődne. Újra előveszi a telefont. Majd mondja:
    -Látom a személyt és a csomagot.
    -??????
    -Még 100 méter.
    -??????
    -Indulj el!
    Leteszi a telefont. Elindul. Szembe jön vele egy srác. A kamera rá zoomol. Komoly, félő arca van. Kezében szorongat valamit. Fehér zacskó. 2 perc és összeérnek. Mögötte 10 méterre egy másik, szemüveges srác jön. Tamás előhúzza a piszotlyát. A csomagos férfi ugyanígy tesz. Egymásnak szegezik. A kamera oldalt áll. A szemüveges férfi hirtelen ráveti magát a csomagosra. A szemüveges srác Pisti. Lefogja a földre a csomagos srácot. A kamera fentről vesz. Tamás elveszi a csomagot, majd átveszi a férfit, és a csomagot átadja Pistinek. Pisti elmegy a csomaggal. Előtte belemondja a telefonba:
    -A csomag biztosítva.
    Ám a csomagos férfi lerúgja magáról Tamást. Elkezd futni. (2 perc) Tamás üldözi. Futnak hosszú perceken át. A kamera Tamás szemszögéből vagy Tamással szemben áll. Lőnek egymásra. Tamás kap egyet a vállába, de utoléri. Elkezdenek verekedni. A kamera oldalról szemből majd forogva vesz. Csomagos elkapja Tamás nyakát. Fél percig szorítja. Majd Tamás egy jól irányzott mozdulattal lefekteti. Azt mondja:
    -Te rohadt szemét disznó most meg vagy.
    Tamás arca dühös. A csomagos még a pisztolyért nyúl de Tamás egy jól írányzott lövéssel eltalálja. Előveszi a telefont majd mondja:
    -Küldetés teljesítve.

MEGSZAKAD A KÉP.

3. jelenet
    Szereplők nincsenek
    Hely: kiírás (ez a főcím előtti „tájékoztató” lesz)
    Jelenet hossza: kb 3 perc

A világon egyre elterjedtebb a drog. Gyerekekkel is etetik. Sokan függővé válnak, és ez az életükbe kerülhet. A dílerek fiatalokkal terjesztetik a grogot. Sőt most már ők a dílerek.

2002-ben fent úgy döntöttek, ez így nem mehet tovább. De sajnos a szülők ezeket az információkat nem hiszik el. Mind meg van győződve, hogy az ő fia ártatlan.

Ezért úgy döntöttek, a dílerek módszerével veszik fel a harcot. Elindítottak egy szervezetet amely 15-16 éves fiatalokból áll. Ez szigorúan titkos.

Kiképezték őket. Fegyverhasználatra többek között. Erről a szülők sem tudhattak. Csak nagyon kevés tehetséges fiatal lehetett a szervezet tagja. A feladatuk: Összebarátkozni, beépülni a dílerek közé. Már 4 éve folyik a harc, de még mindig nem ért véget.

Épphogy csak most kezdődik….

4. Jelenet
    A főcím
    A jelenet hossza: 3-4 perc

5 jelenet
    Hely: Utca
    Hossz:
    Szereplők: Tamás, Pisti,
    Hanyagon jönnek haza az iskolából. Hátukon a táska. Mennek, mennek. Mindketten sima arccal. A kamera szemből mutatja őket. A következő párbeszéd zajlik le: (1. Pisti)
    -Na asszem élvezhetjük egy kicsit a szabadságot.
    -Nem, John újabb melóval jött elő.
    -És erről miért nem szóltál (aggodalmas egy kicsit)
    -Nem volt rá alkalom.
    -És mi a küldetés?
    -Nem tudom. Annyit mondott, hogy nagyon fontos. Az alföldi alvilág vezetőjével kapcsolatos. A többit majd E-mailben kapjuk.
    -Hmm szólj Májlónak és Janinak.
    -Rendben. Mi a baj?
    -Valami aggaszt. Úgy érzem ez nem szokásos meló lesz…..
  • GCsab
    ahha! Nekem most foglyuk elvinni szervízbe a KB.: 15 éves kamerám :)
  • Gladiator
    En jelenleg egy ovszer reklamban mukodok kozre:D sulis vizsgafilm. igaz nem nekem, mert en csak jovore veszem fel ezt a tantargyat, de addig is szorakozok itt a tobbiekkel. Ezutan meg videoklipet kell csinalnunk. moka es kacagas...
  • Fülüke
    Mi most veszünk új kamerát.. mert a másikon jelentkeztek az optika el****ódásának a jelei.
  • Sawyer2
    Felvettelek MSN-re
  • GCsab
    az kemény! az én kamerám KB 15 éves :P XD
  • Sawyer2
    Nekem meg most cserélték ki. Mondom 240 000 hufba volt.
  • GCsab
    Én 12 éves vok :) De a kamera már meg van csak 1 kicsit régi
  • Sawyer2
    mondjuk én nagy filmrajongó vok ezt mindenképp megcsinálom. + extrák is lesznek.
  • bertino
    hát én azon szerencsére már tul vagyok
  • Sawyer2
    Ja csak 1 gond 15 éves vok nem tok autót vezetni
  • bertino
    én uezt autókkal kísérelem meg, ha minden összeállt...
  • Sawyer2
    Akció
    Egy faluban egy titkos szervezetről fog szólni.
  • GCsab
    Én előbb nem azt az álmos filmemet fogom megcsinálni hanem 1 sulis víhgjátékot! A forgató könyv már készül :)
  • GCsab
    Milyen film lessz? Akció, vigjáték, tríler?
    És hol lessz a forgatás?
    És valami bővebb információ nincs az egészről?
  • Sawyer2
    Én is elkezdtem írni egy forgatókönyvet. 25k-m van rá + a kamera (240k fateré) Alapstori megvan szereplők közül is néhány. Kellékek közül még sokminden hiányzik. A finálé 1 quad-os üldözés lesz ha minden jól megy. Egy kicsit csalok mert a főcím Powerpointtal lesz.

Ötleteket, tanácsokat szívesen fogadok ide vagy a [email protected] email címre.
  • GCsab
    az a sunyiba azt pontosan hogy kell érteni? De a torrent az tök lassú :(
  • Fülüke
    Ezt torrent oldalról. Vagy sunyiba. hihihi:)
  • GCsab
    de amúgy a honlapot ismerem