449
Amatőrfilmek
-
#209 Te mikor forgatod a filmed? -
GCsab #208 Nyáron? az még messze van :( -
#207 Lesz, lesz, lesz. Lesz neki második része. Már írjuk a forgatókönyvet. Nyáron lesz a Forgatás. :) Persze az sokkal "profibb" lesz. :) -
GCsab #206 Fülüke* félre írtam -
GCsab #205 Füleki!
Ennek a Somós sziti című filmednek lessz 2. része?
-
GCsab #204 hol is lessz a forgatás? Melyik városban? Szolnok? -
Silder #203 Sürgősen keresek olyan embereket,akik értenek a számítógépes trükkökhöz és tudnak animációkat készíteni.Persze egyáltalán nem szükséges profi szinten... :D
Mindezeken kívűl várom még szerepelni vágyók jelentkezését is egy nyár folyamán készűlő filmhez.A műfaj leginkább horror.
Érdeklődni és jelentkezni itt lehet:
[email protected]
vagy msn-en ugyanazon a címem.
-
#202 msnem: [email protected] -
Sawyer2 #201 Sorry nem akartam senkit bántani. És bocs ha egy kicsit nagyképűen hangzott nem szándékos. Csak hát szóba került a film költségvetése. Sorry még1x -
#200 ki nem szarja le mennyibe kerult apad kameraja? Mar kb. harmadjara irod be, hogy 240000 volt. fu de kemeny srac vagy. enyem meg anno felmillio, na es? puff... -
Sawyer2 #199 Ja csak hiába ugatok nem figyelsz.. -
GCsab #198 van! de már a partnerem vagy
-
Sawyer2 #197 Persze a többit eszem ágában sincs feltenni... MSN? -
GCsab #196 hát te tod
-
Sawyer2 #195 Ah ezmég csak az eleje.. itt még kopizhat. a stori még ki sem alakult. -
GCsab #194 Ez mondjuk tényleg nem volt a legjobb ötlet hogy beírod mert valaki lekopizza, jobban megcsinálja mint a te, azt cs*sztheted! De amúgy jól hangzik -
Sawyer2 #193 Van msn-ed?
-
Sawyer2 #192 Persze megcsináljuk. 20k van rá. + elkunyiztam Fater kameráját (240k (!) -
#191 öööö de figyelj lehet hogy ezt nem kéne ide beírni a forgatókönyved mert lehet hogy valami paraszt lekoppintja. De amúgy eddig tetszik. Ez le is lesz forgatva vagy csak megírod?
-
Sawyer2 #190 Én írtam. Persze hogy lesz.. Ez még csak az eleje. -
#189 Szerintem jó lesz. Te írtad? Lesz ennek a forgatókönyvnek folytatása? -
Sawyer2 #188 A szervezet – forgatókönyv
1. jelenet
Hely: utca
Szereplők: Operatőr, Tamás
Jelenet hossza: kb 1 perc
A kamera egy szereplő. Elindul egy másik karakter felé. Átad neki egy levelet. A levélre az van írva hogy TOP SECRET. Ezután pár perc várakozás. A karakter elolvassa a levelet. Azt mondja igen. Ekkor megszólal a kamera mögötti szereplő:
- A többit e-mailben kapod.
2. jelenet
Hely: Másik utca
Szereplők: Tamás, Pisti, csomagos srác, operatőr,
Jelenet hossza: kb 6 perc
Felírás: 2 évvel később. Az a karakter aki a levelet kapta. Ő Tamás. A kamera a először csak a lábát mutatja. Sietve lépked. Aztán az arca van a kamera előtt. Látszik hogy izgul. Megáll. Elővesz egy telefont. Tárcsáz. Majd ezeket mondja:
-Látom a célszemélyt
-?????? 5 mp a reakció
-Igen biztos hogy ő az.
-??????
-Nála van a csomag is.
-??????
-Értem.
Leteszi a telefont. Benyúl a zsebébe majd elindul. Megy megy folyamatosan. Végül megáll. Elkezdi kémlelni a környéket. Mintha figyelne valamit. Fekete ruha van rajta. Egy kicsit mintha meglepődne. Újra előveszi a telefont. Majd mondja:
-Látom a személyt és a csomagot.
-??????
-Még 100 méter.
-??????
-Indulj el!
Leteszi a telefont. Elindul. Szembe jön vele egy srác. A kamera rá zoomol. Komoly, félő arca van. Kezében szorongat valamit. Fehér zacskó. 2 perc és összeérnek. Mögötte 10 méterre egy másik, szemüveges srác jön. Tamás előhúzza a piszotlyát. A csomagos férfi ugyanígy tesz. Egymásnak szegezik. A kamera oldalt áll. A szemüveges férfi hirtelen ráveti magát a csomagosra. A szemüveges srác Pisti. Lefogja a földre a csomagos srácot. A kamera fentről vesz. Tamás elveszi a csomagot, majd átveszi a férfit, és a csomagot átadja Pistinek. Pisti elmegy a csomaggal. Előtte belemondja a telefonba:
-A csomag biztosítva.
Ám a csomagos férfi lerúgja magáról Tamást. Elkezd futni. (2 perc) Tamás üldözi. Futnak hosszú perceken át. A kamera Tamás szemszögéből vagy Tamással szemben áll. Lőnek egymásra. Tamás kap egyet a vállába, de utoléri. Elkezdenek verekedni. A kamera oldalról szemből majd forogva vesz. Csomagos elkapja Tamás nyakát. Fél percig szorítja. Majd Tamás egy jól irányzott mozdulattal lefekteti. Azt mondja:
-Te rohadt szemét disznó most meg vagy.
Tamás arca dühös. A csomagos még a pisztolyért nyúl de Tamás egy jól írányzott lövéssel eltalálja. Előveszi a telefont majd mondja:
-Küldetés teljesítve.
MEGSZAKAD A KÉP.
3. jelenet
Szereplők nincsenek
Hely: kiírás (ez a főcím előtti „tájékoztató” lesz)
Jelenet hossza: kb 3 perc
A világon egyre elterjedtebb a drog. Gyerekekkel is etetik. Sokan függővé válnak, és ez az életükbe kerülhet. A dílerek fiatalokkal terjesztetik a grogot. Sőt most már ők a dílerek.
2002-ben fent úgy döntöttek, ez így nem mehet tovább. De sajnos a szülők ezeket az információkat nem hiszik el. Mind meg van győződve, hogy az ő fia ártatlan.
Ezért úgy döntöttek, a dílerek módszerével veszik fel a harcot. Elindítottak egy szervezetet amely 15-16 éves fiatalokból áll. Ez szigorúan titkos.
Kiképezték őket. Fegyverhasználatra többek között. Erről a szülők sem tudhattak. Csak nagyon kevés tehetséges fiatal lehetett a szervezet tagja. A feladatuk: Összebarátkozni, beépülni a dílerek közé. Már 4 éve folyik a harc, de még mindig nem ért véget.
Épphogy csak most kezdődik….
4. Jelenet
A főcím
A jelenet hossza: 3-4 perc
5 jelenet
Hely: Utca
Hossz:
Szereplők: Tamás, Pisti,
Hanyagon jönnek haza az iskolából. Hátukon a táska. Mennek, mennek. Mindketten sima arccal. A kamera szemből mutatja őket. A következő párbeszéd zajlik le: (1. Pisti)
-Na asszem élvezhetjük egy kicsit a szabadságot.
-Nem, John újabb melóval jött elő.
-És erről miért nem szóltál (aggodalmas egy kicsit)
-Nem volt rá alkalom.
-És mi a küldetés?
-Nem tudom. Annyit mondott, hogy nagyon fontos. Az alföldi alvilág vezetőjével kapcsolatos. A többit majd E-mailben kapjuk.
-Hmm szólj Májlónak és Janinak.
-Rendben. Mi a baj?
-Valami aggaszt. Úgy érzem ez nem szokásos meló lesz…..
-
GCsab #187 ahha! Nekem most foglyuk elvinni szervízbe a KB.: 15 éves kamerám :) -
#186 En jelenleg egy ovszer reklamban mukodok kozre:D sulis vizsgafilm. igaz nem nekem, mert en csak jovore veszem fel ezt a tantargyat, de addig is szorakozok itt a tobbiekkel. Ezutan meg videoklipet kell csinalnunk. moka es kacagas... -
#185 Mi most veszünk új kamerát.. mert a másikon jelentkeztek az optika el****ódásának a jelei. -
Sawyer2 #184 Felvettelek MSN-re
-
GCsab #183 az kemény! az én kamerám KB 15 éves :P XD -
Sawyer2 #182 Nekem meg most cserélték ki. Mondom 240 000 hufba volt. -
GCsab #181 Én 12 éves vok :) De a kamera már meg van csak 1 kicsit régi -
Sawyer2 #180 mondjuk én nagy filmrajongó vok ezt mindenképp megcsinálom. + extrák is lesznek. -
#179 hát én azon szerencsére már tul vagyok -
Sawyer2 #178 Ja csak 1 gond 15 éves vok nem tok autót vezetni
-
#177 én uezt autókkal kísérelem meg, ha minden összeállt... -
Sawyer2 #176 Akció
Egy faluban egy titkos szervezetről fog szólni. -
GCsab #175 Én előbb nem azt az álmos filmemet fogom megcsinálni hanem 1 sulis víhgjátékot! A forgató könyv már készül :) -
GCsab #174 Milyen film lessz? Akció, vigjáték, tríler?
És hol lessz a forgatás?
És valami bővebb információ nincs az egészről? -
Sawyer2 #173 Én is elkezdtem írni egy forgatókönyvet. 25k-m van rá + a kamera (240k fateré) Alapstori megvan szereplők közül is néhány. Kellékek közül még sokminden hiányzik. A finálé 1 quad-os üldözés lesz ha minden jól megy. Egy kicsit csalok mert a főcím Powerpointtal lesz.
Ötleteket, tanácsokat szívesen fogadok ide vagy a [email protected] email címre. -
GCsab #172 az a sunyiba azt pontosan hogy kell érteni? De a torrent az tök lassú :( -
#171 Ezt torrent oldalról. Vagy sunyiba. hihihi:) -
GCsab #170 de amúgy a honlapot ismerem